Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Felrobbantották Málta leghíresebb oknyomozó újságíróját

BelföldEzek a robbanós ottómotorok! Nem futotta villanyautóra? Egyébként Máltára ezerre csábítják a turistákat innen is. Málta az egyik patkányfészke ennek a szabadkõmûves zsidó csordának. Magyarázkodásra kényszerítette a miniszterelnököt is, aki elítélte a gyilkosságot.

Az autójába rejtett pokolgéppel ölték meg Málta legismertebb oknyomozó újságíróját, az 53 éves Daphne Caruana Galiziát.

Az újságíró egy rendkívül népszerû blogot szerkesztett, amely korrupciós ügyekre derített fényt, ezeknek gyakran politikusok is érintettjei voltak. Közöttük volt a miniszterelnök, Joseph Muscat is, õ azonban elítélte az újságíró megölését, amit a sajtószabadság elleni barbár támadásnak nevezett.

Addig nem nyugszom, amíg azt nem látom, hogy igazságot tettek ebben az ügyben. Az országunk megérdemli az igazságot

– mondta televíziós beszédében Muscat.

A megölt újságíró korábban arról írt, hogy egy kis máltai banknál lévõ dokumentumokból kiderült: Muscat felesége egy panamai offshore céget birtokolt, és komoly pénzösszegek mozogtak a cég, illetve azerbajdzsáni bankszámlák között.

Mind a miniszterelnök, mind a felesége tagadta, hogy visszaélés történt volna. A kormányfõ bizalmi eljárásként elõre hozott választást hirdetett, amit megnyert. (Reuters)
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-10-23 17:36
Itt egy másik hír Tv- mûsorvezetõ elleni támadásról, Moszkvából.
https://ria.ru/in...13762.html
A cikk itteni közreadásában az a különös, hogy egyetlen magyar média sem ( kurucékat is beleértve) merte leírni, hogy a támadó izraeli álompolgár volt, míg az orosz errõl szóló híradásokban szinte kivétel nélkül közlik ezt..
Cenzné vagy az ura mûve ez, és "független" médiáé..

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.37 másodperc
3,401,424 egyedi látogató