Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orosz légvédelmi rendszereket kaphat Egyiptom

KülföldNa, így már világos, miért kellett leesnie egy gépnek? Megért pár halottat. De ez is csak egy lépés a sok közül. Jelszó: Szuez! A Közel-Keleten megnõtt a kereslet az orosz technika iránt.
Oroszország azt fontolgatja, hogy légvédelmi eszközöket szállít Egyiptomnak – közölte Szergej Csemezov, a Roszteh állami hadiipari konszern vezérigazgatója. A RIA Novosztyi orosz hírügynökség jelentése szerint Csemezov a dubaji légi bemutatón elmondta, hogy Antej-2500 és BUK légvédelmi rendszerek szállításáról tárgyalnak Egyiptommal. Megjegyezte, hogy az utóbbi idõben világszerte megnõtt a kereslet az orosz légvédelmi rendszerek iránt, elsõsorban a közel-keleti partnerek körében.

A Roszteh vezetõje példaként az Egyesült Arab Emírségeket említette, ahová Oroszország Pancir-SZ1 légvédelmi komplexumokat szállított. A Dubai Airshow-t 1989 óta rendezik meg a dubaji védelmi tárca és a polgári légi közlekedés közremûködésével. A vasárnap megnyílt és november 12-ig tartó bemutató témája a légierõk fegyverzete és felszerelése, légvédelmi eszközök, ûrtechnika, valamint polgári repülési technológiák.
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2015-11-08 12:10
Ezert volt az orosz repülö baleset CIA-intezte ....)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
4,440,342 egyedi látogató