Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Soros György nagy igazságot mondott

BelföldMiket nem írnak már az ormányzati zsidó-cigány cionista g.cik, csak lesek. Szítják ezek már rég a gyûlöletet és meg is lett az eredménye, bár a "liberális", meg "radikális" tetvedék zsidók közt pontosan tudjuk, semmilyen különbség nincs és nem is lehet. A spekuláns jegyzetet írt az Élet és Irodalom nevezetû hetilapba, amelyben többek között ezt írja: „A jövõ nem az úszítóké (sic!): a gyûlölet nem közösséget, csak megkeseredett, egymásban is ellenséget látó, önmagukkal is békétlen embereket teremt. A gyûlölet szítása pedig veszélyes fegyver: egy idõ után a gyûlölet mindig a gyûlöletkeltõk ellen fordul. Gyûlöletbõl nem a jövõ, csak hazug múlt építhetõ.”

Valóban szép gondolatok. Érdemes lenne megfontolnia például az általa támogatott a Trump-ellenes hisztériázóknak, a tavasszal az Orbán-kormány ellen tüntetõk csoportjának, Simicska Lajosnak, a magyar balliberális média jó néhány képviselõjének, vagy az oldalaikon kommentelõk seregének.:Itt olvashatjátok.

Hozzászólások

37 #1 HER
- 2017-10-30 13:58
http://www.hitele...agban.html

Soros György a kilakoltatottak és végrehajtás alatt állók védelmében - Írországban


Részletek egy újságcikkbõl:


Harcot hirdetett a Soros György által létrehozott Nyílt Társadalom Alapítvány az írországi banki kilakoltatások és végrehajtások jelenlegi gyakorlata ellen. A küzdelmet az egyébként Budapesten dolgozó Marguerite Angelari vezetõ ügyvéd április óta Dublinban irányítja.

Minden tízedik ír jelzáloghitel késedelmes, 4,5 milliárd euró az ügyfelek hátraléka, a lakásárverések száma pedig triplázódott a szigetországban öt év alatt.

Az alapítvány közel 100 ezer eurót költ jogászokra és pénzügyi szemináriumokra, felhívva a figyelmet arra, hogy az ír bíróságoknak az európai jogot kellene követniük a kilakoltatások elrendelése során.


Angelari szerint hat országra kezdtek el fókuszálni (Spanyolország, Írország, Nagy-Britannia, Horvátország és Görögország mellett Magyarországra is), de április óta kizárólag Írország ügyén dolgozik az ottani jelzáloghitel-válság súlyossága miatt.

Új ellenséggel szemben hirdetett háborút Soros György
2017. február 3. 10:03
116 #2 livia
- 2017-10-30 20:40
Csak nem megtért a vén kujon? No, a vér vízzé, vagy a víz vérré? Majd kiderül!
37 #3 HER
- 2017-10-31 07:37
Kedves Lívia, nem mindenkinek, tért vagy csak látszólag, észhez! Mondhassanak róla ilyet is, és lehet a többszörösét veszi el a háttérben!
3 #4 Enid
- 2017-10-31 16:21
Her! Errol irsz az üzifalon is? Mintha lenne valami hasonlosag.

Azért áll több bankkal kapcsolatba, hogy a kedvezõbb konstrukciót tudják kiválasztani!
37 #5 HER
- 2017-10-31 16:38
Kedves Enid, igen!
267 #6 Perle
- 2017-11-03 16:22
A Saras által alapított new yorki befektetési alap egyik magas beosztású vezetõje is erõszakolt,, sõt ütötte, verte a nõket az általa bérelt lakosztályban. Már azt, aki 2 és 5 ezer dollár ajánlatnak nem tudott ellenállni. Úri muri lett ez a goromba " udvarlás" a felsõ, jujdejobb körökben. Ha kiszakad a szilikonbetét, azt azért megfizetik. Ez legalább pozitív.:D
Most perlik a mocskot, ahelyett, hogy egy bányában dolgoztatnák.
http://nypost.com...e-dungeon/
507 #7 dede
- 2017-11-04 22:14
Soros György - George Soros
október 30., 1:07 ·

Orbán Viktor alaptörvénye érvénytelen.

Magyarország alkotmányos válsághelyzetben.

A Magyar Köztársaság érvényes alkotmányát egy érvénytelen, joghatás kifejtésére alkalmatlan alaptörvényre cserélték. Az alaptörvény egy új, a Magyar Köztársasággal nem jogfolytonos államot hozott létre, Magyarország néven.

A kormány a Nemzetbiztonsági Hivatalt átszervezte Alkotmányvédelmi Hivatallá... A Magyarország nevû államnak a nemzet biztonságánál fontosabb, az érvénytelen alaptörvény védelme titkosszolgálati eszközökkel.

Korábban közzétettük:

Az Alaptörvény megfosztja a magyar népet az önrendelkezési jogától, a nép hatalmától, nem ismeri el a népszuverenitás elvét:
https://www.facebook.com/sorosfoundation/photos/a.348106351937595.80687.292344094180488/1491411987607020/?type=3&theater

Magyar Köztársaság Alkotmánya:

2.§ (3) Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom erõszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetõleg
kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles
fellépni.

Orbán Viktor érvénytelen alaptörvénye és az alaptörvényben foglaltakkal szembeni kiállásra van lehetõség, az érvényes Magyar Köztársaság Alkotmánya ugyanis KÖTELEZZ az ellenállásra minden magyar állampolgárt!
" Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles
fellépni."

Magyarország alkotmányos rendjét fondorlatosan, belülrõl, fegyvereldördülés nélkül változtatták meg. Ha a polgárok az alaptörvény ellen tüntetnek és egy ilyen tüntetést a hatalom szétver, az már az alkotmányos rend erõszakos megváltoztatása!

BTK:

Az alkotmányos rend erõszakos megváltoztatása

254. § (1) Aki olyan cselekményt követ el, amely közvetlenül arra irányul, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erõszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bûntett miatt öt évtõl húsz évig terjedõ vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendõ.
(2) Aki az alkotmányos rend erõszakos megváltoztatására irányuló elõkészületet követ el, egy évtõl öt évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.

Az alkotmányos rend elleni szervezkedés

255. § (1) Aki olyan szervezetet hoz létre vagy vezet, amelynek célja, hogy Magyarország alkotmányos rendjét erõszakkal vagy ezzel fenyegetve megváltoztassa, bûntett miatt öt évtõl tíz évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetendõ.
(2) Aki az (1) bekezdésben meghatározott szervezetben részt vesz, két évtõl nyolc évig terjedõ szabadságvesztéssel büntetend

Egyetlen lehetõség van a diktatúra felszámolására:
Az Alaptörvény eltörlése és az alaptörvény megalkotóinak felelõsségre vonása.

A választás nem megoldás:
- A választást az érvénytelen alaptörvény szerinti választási törvények alapján tartják
- A választást Orbán Viktor új állama tartja, nem pedig a Magyar Köztársaság
- Az Magyarország Alaptörvényét kizárólag a Magyar Köztársaság Alkotmányának alapján lehet felszámolni, ugyanis az Alaptörvény úgy lett megírva, hogy ne lehessen az alaptörvény jogai szerint megváltoztatni. Az Alkotmány szerint viszont az Alaptörvény érvénytelen, közjogilag semmis és a létezése is egy anomália.

Tájékoztasd a polgárokat.

Soros György rájött Orbán Viktor turpisságára, ezért van a kormány célkeresztjében.

Ezekrõl a tényekrõl mindenkinek tudnia kell!
https://zarojel.hu/orban-viktor-alaptorvenye-ervenytelen-magyarorszag-alkotmanyos/
Forrás:https://www.facebook.com/sorosfoundation/posts/1492986400782912
507 #8 dede
- 2017-11-04 22:18
Hát ez is érdekes:Az Alaptörvényt elfogadó országgyûlési képviselõk államcsínyt hajtottak végre, 2012. január 1-jével létrehoztak maguknak egy új, de jogilag valójában nemlétezõ államot, az ország földrajzi nevével azonos nevû, Magyarország nevû fiktív jogi képzõdményt, amihez ellopták a Magyar Köztársaság teljes intézményrendszerét, javait, bevételeit sõt, az állampolgárait is, az ellenzéki képviselõk és az alkotmányjogászok pedig az államcsíny tényének elhallgatásával asszisztáltak ehhez!
http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/kozlonyeink/item/4492-megvan-a-m%C3%B3d-hogyan-vegy%C3%BCk-vissza-ami-a-mi%C3%A9nk

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.76 másodperc
3,449,698 egyedi látogató