Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Méteres fapöcs jelent meg egy osztrák hegycsúcson

KultúraEz az új jevrópai "kereszt", s aki akar, seggest is ugorhat beléje! Faninában is látok kitörési lehetõsegget. A hegyen található kis terep, a Lackenhof am Ötscher üzemeltetõi szerint jó poén az ismeretlen mûvész alkotása, ezért maradhat.
Nem tudni, pontosan mikor, de valaki egy méteres, fából faragott péniszt állított az Ötscher síterep egyik csúcsának csúcskeresztjébõl néhány méterre. Egy túrázó vette észre a szokatlan szobrot, õ értesítette a hegyhez tartozó síterep üzemeltetõit csütörtökön arról, hogy szokatlan tereptárgy jelent meg a csúcs közelében.

Az a döntés született, hogy az ismeretlen szerzõ mûve egyelõre maradhat a hegyen. A közelben nincs igazából semmi, és amikor zajlik a síszezon, akkor is viszonylag távol esik a pályáktól ez a csúcs. A pálya üzemeltetõi azt tervezik, hogy hamarosan azért megvizsgálják, hogy mennyire biztonságosan rögzítették a szobrot, de a szezon kezdetéig egészen biztosan maradhat az üzemeltetõk szerint egészen jópofa szobor.

(via Sielõk)
Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2017-11-04 20:12
Érdkes ,a müvész neve ismeretlen ....)) Nem ártana a vele szembe levö hegycsúcsra eggy picsát csinálni müvészek jelentkezzetek !!!!!!!s_vigyoris_vigyori
131 #2 lalapapa
- 2017-11-05 00:50
OH LORD
EZT A SZEMTELENSEGET,
AKKOR HOL VANNAK HOZZA A GOLOYOK ES A
TOBBI TARTEZEK A HOZZA VALAO SEGGLYUK
ES A KENO ANYAG A
WHAZELING IS,
TERMESZETESEN MAJD VALAMELYIK EJJEL
JON HOZZA A TOBBI TARTOZEK
A MASIK LYUKKAKKAL IS,
ALLAH IS LEHEGYEN ARRA FELE,
:@s_ezt-ni
48 #3 ro-zsola
- 2017-11-05 07:56
ez is egyfajta szellemi szint
2 #4 gerry
- 2017-11-05 09:39
Jövõ Heti hírek:

Hétfö: A ma reggeli órákban idõsebb osztrák nõk rohamozták meg az Ötscherberg irányába tartó vonatok jegyirodáit, az interneten online-megrendeléssel pedig egész hétre elfogytak az
Ötscherlift-Gesellschaft m.b.H liftjegyei.
(Cím: Weitental 51, 3295 Lackenhof, Österreich / Telefon: +43 7480 5354)

Elõzmények: Kósza hírek szerint a vasárnapi Istentiszteleten hallották a hírt amikor egy Lackenhof-i templom kijárata elõtt egy szabadságát ott töltõ magyar, középkorú férfi a templom elött olvasva okostelefonját, az épp' akkor - a templomból kizúduló nõk gyürüjében a hír olvastán meglepetten felkiáltott: "- Ez meg mi az istenf@sza?". A mellette elhaladó - vallásos nõk - Isten - nevének hallatára megtorpanva (szomszédaink az évszázados osztrák-magyar barátság következtében kultúrálisan is tisztában voltak azzal, hogy "Oh,Gott" vagy "Meine Herr" neve magyarul; Isten, esetleg Isten+bövítmény.) értesültek a hírrõl.
A lavina elindult: A Niederösterreich-i Keresztény Hölgyek Társasága (Die Gesellschaft Christlicher Damen der Ybbstahler Alpen) még vasárnap (ebéd után) rendkívüli ülést hívott össze, hogy leellenõrizzék és egyben bizonyítani tudják, hogy az Ötscheri Holz-Penis-t nem emberi erõ vonszolta fel a hegyre, hanem az egy isteni megnyilvánulás és fentrõl ereszkedett le a hegycsúcsra. Egyes hozzászólók felvetették a szentté avatását és a helyet zarándoklati célpontnak javasolták. Bár a Vatikan hivatalos állásfoglalása még nem jelent meg de Ferenc Pápa E-Mail-ben jelezte szándékát, hogy a közeljövõben esetleg áldását adhatja rá.

Kedd: A Délelötti EU Hírharsona Hivatalos közleményben jelentette ki a Szivárványban játszó földi tünemények európai fõvédnöksége, hogy a FaFallos NEM a keresztények hanem az õ általuk képviselt irány Jelképe - de szerintük is az égi - Hedonista - Istenek üzenetét hordozza, ezért tíz önkéntes aktívát indított útnak, sziváványszinü - idõtálló olajosan sikosított - festékbödönökkel, hogy átfessék a szobrot annak megfelelõ értelmezése okán.
Közben az Izraeli külügyminisztérium tiltakozást nyújtott be a még ismeretlen rasszista szoborállító ellen, mert a szobor egy metélt változatra utal - amit csak nekik van jogukban birtokolni. (lásd: ó Testamentum)
Valamint a hosszanti repedés képviseli, hogy - a siratófal Ausztriai változataként - a zsidóknak egyedüli jogot ad arra, hogy oda bármit (pl.kivánságcetliket is) dughassanak imamormolás közben. Kérik az illetékeseket, hogy addig is ameddig megérkezik a moszad különcsapatuk egy falat húzzanak köré, nehogy zsidógyülölõk megrongálják. A hivatalos csatornákon a Jad Vasszem szóvivõi megkezdték a tárgy-ülésüket.
Késõ délután Az egybesülõ Arab államok nagykövetei jelentkeztek, hogy a zsidók el akarják lopni az õ jelképüket Muszlurópa közepén - pedig annak igazi jelentése - Allah áldásával és dicsöségére - "Sokasítsd tele Europát fiaiddal!"

Szerda: Az Európai Iszlám Szövetség (Europäische Islamische Liga) felszólítja az osztrák Vallásjogi Hivatalt, hogy a Statue-t (FaFallos) a Kába Szentélynek megfelelöen fesse be márvány-fekete szinüre mert 2018 tavaszától kinevezik a Öschgeri-muszlim zarándokhellyé. Az odavezetö utakat kérik, tavasz kezdetkor kiépíteni úgy 2-3 millió zarándok számára, egyidõben a késöbbi útszélesítési tervezet benyujtásával.
Szerda délután a Brüsszel Fekete Párduca nevü szélsöséges - Afrikai hátterü csoport tiltakozást nyújtott be a strasbourgi Európai Bíróságnak (Allée des Droits de l'Homme, 67000 Strasbourg, Frankreich) a szobor feketére festése ellen. Indoklás - A fallos fekete szine sértõ a feketebõrü Európaiak számára mert túl kicsi. Ez nem "FaFallosz" hanem "Fakuki". A szivárvány szín ellen nem nyujtottak be tiltakozást. Ez idöben érkezett meg egy németül nem beszélõ felfegyverzett harci egység... a nyugalom stabilizálódott. A rendörfönököt elküldték , hogy aludja ki magát.
Blick szerda esti különkiadásban, rövid hírben látott napvilágot: Yves Saint Laurent és Pierre Bergé örökösei már licitálnak a szoborra - "A méret megfelel" jeligére. Kezdõ ár 10 millio Euro

Csütörtök: A japánok exta repülõgépjáratokat indítottak 2 napos Ausztriai Blitz (Viil'am)-utazásra. Naponta 12 Repülõjárat leszállás nélkül érkezik osztrák földre. Az ORF1 riportere meginterjuvolta az egyik japán férfit, miért akarja látni... - amire azt válaszolta; "- Japánok keine nagy, csak sok kicsi és látni szeretné." A második kérdésére, hogy miért lát kizárólag férfiakat, sehol egy nöi turistát? - a férfi röviden válaszolt: "-Japán nö nem kell tudni! Kicsi jó, nem fáj."
A kirándulóközpont összes Hotelszobája kiadva, mások privátházakban béreltek szobákat, néhányan sátrakat állítanak fel a környéken, egy-két szekta is megjelent - ezek esténként - nyilvános helyen gitároznak, táncolnak, elöadásokat tartanak és összekoldulják a napi betevöjüket. A rendörség szerint minden csendes - ugyan a helyi lakosok ezt állítják, hogy már 14 nõt eröszakoltak meg hétfõ óta, de a helyi szerv szerint nem ez történt, hanem a helyi nõk ismerkednek unalmukban... A németül nem tudó csapat, az emberek között sétálgat. Minden csendes. Érdekes, hogy reggel óta a muszlimokat sehol nem látni.

Péntek: A reggeli órákban felfedezték, hogy éjjel ismeretlen személyek - magyar nyelven - festékszóróval ráírták a mükukira: "ESZT NEKED SOROS! ZSIDÓ TAKARODJ!" A rendörség ( és a németül és magyarul sem nem tudó csapat) nagy erõkkel keresi az antiszemita elkövetöket. A rendörfönök a helyi TV-ben nyilatkozott, miszerint a rendet biztosították és nyomon vannak.
A feliratot nem tudták teljesen eltávolítani ezért az ott csellengõ, szivárvány-zászlót lengetõ szerencsétleneknek megengedték, hogy átfessék szivárványszinü festékkel a szobrot.
A péntek délután érkezõ Gender-szörnyek rátámadtak a buzikrákra, majd körömlakklemosóval estek neki a szobornak, felrúgva néhány ott térdeplõ illetve szoborcsókoló öreg nénikét akik ezt követõn, rózsifüzért morzsolva és könnyezve szídalmazták a hitetleneket és az Istentõl elrugaszkodottakat.
Este két gendnerszajha baltával próbálta átoperálni a szobrot, de többen lefogták õket. Késõbb a rendörség szerint - állításuk ellenére - senki nem eröszakolta meg a 2 nõt... vagy férfit.

Szombat: A reggeli órákban felfigyeltek egy lódenkabátos férfira, aki a szobor elõtt állva kinyitotta, majd egy perc múlva összehúzta maga elõtt a kabátját... Addig ismételte ameddig hátulról le nem fogták... Mint kiderült a kabáton kivül nem viselt semmiféle öltözéket. A rendörség szerint a mellettük elfutó, kék-zöld -lila arcu, törött szemüvegü, síró férfit senki nem inzultálta.
Délben megjelent egy bizottságnak öltözött háromtagú csoport, akikröl kiderült, hogy az osztrák nemzeti múzeum nevében szeretnének a szobor elviteléröl tárgyalni. A helyi lakosok meghívták õket egy kis tájjellegü kirándulásra, bemutatni a környék természeti szépségeit...
Szombat szürkületkor két gombaszedõ falusi, 3 - bizottsági embernek látszó, elhalálozott személyt vett észre egy szakadék alján. A helyi rendörfönök szerint baleset volt, az idegenek nem ismerhették a helyi veszélyes helyek hollétét. Egy tulbúzgó riporter megkérdezte töle, hol vannak még veszélyes helyek a környéken? - Mindenhol.- válaszolt neki a helyi hatalom szóvivõje.
Este kocsival hoztak egy erõs aggregátort, és 4 db 1000 wattos fényszórót ami néhány perc múlva gyönyörüen meg is világította a Fafütyit.

Vasárnap:
Megindult a turista áradat, néhányan balesetet szenvedtek el, (bokatörés, ficam, néhány összeverekedés,) "ki jut fel elõbb"- okból...
Tizenegy órakkor megjelent Egy helytörténeti tótumfaktum, egy nagyobb kõre állva bemutatta az összegyülteknek a mellette álló Kulturális államtitkárt, majd bejelentette: A HOLZ-FALLOS-t felterjesztették a "Világörökség"-i címre.
A velük együtt érkezett nagyobb osztrák ujságok (és a Blick für Frau) fotoriporterei elkezdték munkájukat... a háttérben a fehér hó, lassan elpirosodott és lesütötte szemét, hogy ne lássa az elõtte folyó színházat.

/Gerry/
3 #5 Enid
- 2017-11-05 16:35
Vitathatatlanul emberibb az obeliszkektol.
4 #6 Posta Imre
- 2017-11-05 16:55
Gerry, képileg, némileg, nemileg a fallosz-vallásról, mely renecámcát éli. A sok kókadt, béna fax kezdheti a hidrulika-karbantartást. Az írásod meg zseniális. Már majdnem el is hittem.
m.blog.hu/vi/vilagnezet/image/Fallosz%20Isten.jpg
267 #7 Perle
- 2017-11-05 19:27
A vasárnapi lapzárta elõtt érkezett a hír, hogy elõkerült az ismeretlen mûvész, aki a mûtárgyat készítette. A Kúr- Ír oknyomozó munkatársai kiderítették, hogy egy alpesi hegyi pásztorról ( aki korábbnan lelkipásztor vol,) van szó, aki unalmában fafaragással foglalkozott, eredetileg egy furulyát akart kifaragni. Az elkészült szürrealista mû, a "hangszer" végén a bevágás a levegõ befúvásának helyét jelzi. A pásztor tagadja, hogy ezzel a metszéssel bármelyik fajra célzott volna, õ maga rasszista lenne. A pásztornak van egy társa is, egy juhász, akivel közösen, egy meggyfa szánon szállították a helyszínre a furulyát.
Az eddig kevésbé népszerû síterep nagyon felkapott lett a fatárgy miatt, ezért az Ötschernek ezt a csúcsát Pötschernek nevezték el, ahová az õszi és téli síbérletek már elõvételben elkeltek. Az is különös, hogy sorra nyílnák a turistaszállók, fogadók annak ellenére, hogy a közelben sincs igazán semmi a pénisz táján kívül, legfeljebb hómentes idõben megnyitnak egy elhanyagolt teniszpályát.s_olvas:D
116 #8 livia
- 2017-11-05 20:44
Gerry! Egy új írót köszönthetünk? Nekem tetszett. És ez a pötscher most faszista? Mert akkor? Ezek a pásztorok? Ejnye!
267 #9 Perle
- 2017-11-19 14:02
Amerikai pilóták nagyobbat rajzolnak fel az égre, mint az osztrákok a hegycsúcsra. Nincs is vele annyi babramunka:
[
https://twitter.c...00/photo/1

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.80 másodperc
3,892,226 egyedi látogató