Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Óránként felolvastatni a brüsszeli idiótáknak

GondolatokFõleg az utolsó mondatot

"Egy-egy muszlim ragyogó tehetséget mutathat fel, de e vallás befolyása megbénítja a hívei társadalmi fejlõdését.
Nincs ennél nagyobb visszahúzó erõ a világban.Mily irtózatosak azok a tilalmak, amiket a mohamedánizmus ír elõ a követõinek! A fanatikus õrjöngés mellett, ami oly veszélyes egy emberben, mint a víziszony a kutyában, ott van az a félelmetes, fatalista apátia.

Ennek hatásai jelen vannak számos országban: könnyelmû szokások, szervezetlen mezõgazdaság, lomha kereskedelem és a tulajdon bizonytalansága a jellemzõ mindenhol, ahol a Próféta követõi élnek.

Elfajzott érzékiség fosztja meg az életet a kellemtõl és a kifinomultságtól, aztán a méltóságától és a szentségétõl.

A tény, hogy a mohamedán jog szerint minden nõnek valamely férfi abszolút tulajdonában kell lennie, akár gyerekként, akár feleségként vagy ágyasként, elhalasztja a rabszolgaság végsõ megszûnését addig, amíg az iszlám elveszíti nagy hatalmát az emberek között.

A mohamedanizmus messze nem haldoklik: militáns és térítõ hitrõl van szó. Már kiterjedt Közép-Afrikára, mindenhol félelem nélküli harcosokat nevelt; és ha a kereszténységet nem védené a tudomány erõs karja, azé a tudományé, ami ellen hiába harcolt, a modern Európa civilizációja elbukhat úgy, ahogy az õsi Róma civilizációja is elbukott.


Írta Winston Churchill (1874 - 1965) - brit politikus, miniszterelnök,1899-ben!!!

Hozzászólások

3 #1 Enid
- 2017-11-10 07:17
Kerdes, hogy mi volt az "osi" Roma civilizacioja? Ahova aztan beepult a zannya "szent" egyhaza... es ott is maradt terjeszteni az ahitatos istenimadatot...amint latjuk termekeny talajnak bizonyul mind a mai napig.

Melyik tudomany vedi a keresztenysegget? Ja, igen az, amelyiket ok tergyeltettek meg, engedelyeznek, felulbiralnak es cenzuraznak.
Ezzel nem a mohamedant mosdatom, ahol a no" alarendelt viszonyban el, hanem jelzem, hogy minden "vallas" a sajat udvarat kell kiseperje! Olyannyira, hogy az ember onmagara talal-hasson, "ott" mindenki ralelhet Istenere, amely nem sablonra epul, ami nem buntet... stb.
Az az egyetlen "haz" ami erre alkalmas.

Europa sem biztosit mellerendeltsegi viszonyt a nemek szamara. 1. Maga az egyhaz masculin principiumokra epul. 2. A mindennapi eletben szamtalan no"steeny "uralja" a zembert...

A konfliktus(a)hoz, mindig legalabb ket "feel" kell es milyen erdekes, hogy "ahol mar ketten vagytok - mondja Jezus - ott en is jelen vagyok". (Es csak ott lehet jelen, ahol megosztas van.)
Esetleg kar-orvendo harmadikkent?!


Hmmm
329 #2 gutai zub
- 2017-11-10 13:51
"Õsi Róma Civilizációja"?

Milyen is volt ez a "Civilizáció"?
Könyörtelen, brutális, állandó rabló háborúkra épített, rabszolgatartó, a totális centralizációra épített, falanszter és prolik százezrei által csápoló cirkuszokra támaszkodó borzadály.

Pont olyasmi, ami az US-Izrael (talán nem ebben a sorrendben) által vezényelt világ manapság.

Az elsõt, Attilának sikerült elsöpörni, de hol van egy második Attila, és hol van egy HUn nép?
254 #3 mujko
- 2017-11-10 14:42
3 #4 Enid
- 2017-11-10 15:02
Gutai ! Igy van... ez meg ma is, csak most a rabszolgak alljak maguknak a zutikoccseget.

A gladiator focit kerget, forma 1, vagy Motor gp... esetleg bicaj... (abbol se lehet csak ugy kiszallni).

Itt ugy tanitjak, hogy Atilla bar-baar vot a romai birodalom pedig nagy-szeru...
Erre az un. Civilizaciora mit lehet epiteni?
Civil?! Civil modra elni? ... s_huh

A magyarok szerintem ugy mondottak, hogy "Krisztus Urunk" es JKI utan szabadon, szerintem nem Jeezusat ertettek volt rajta.

Hun a nep ... s_olvas
Hun a sepru ... ;)

s_gitar
254 #5 mujko
- 2017-11-10 15:54
Most miért kell ez a zsidók jók .
Miskolc – Immár második alkalommal osztott meleg ételt a rászorulóknak a szeretetszolgálat.
Fotók | Ételosztás Miskolcon, az Újgyõri fõtéren

Rekord idõ alatt fogyott el ötszáz adag marhahúsos pusztapörkölt csütörtökön, az Újgyõri fõtéren tartott ételosztáson. Az akciót az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség szeretetszolgálata, a CEDEK szervezte. Mottójuk: segítsék rászoruló embertársaikat nemre, korra, származásra, vallásra való tekintet nélkül. Mindezt Szilágyi Nóra, a CEDEK szeretetszolgálat vezetõje mondta el lapunknak.
cdn1.boon.hu/2017/11/etelosztas05-st.jpg
etelosztas09-st
www.boon.hu/2017/11/etelosztas09-st.jpg

Nem csak étel…
A szervezet önkéntesei ötszáz adag meleg ételt osztottak ki csütörtökön, a marhahúsos pusztapörkölt mellé járt friss kenyér, csalamádé is a rászorulóknak, valamint tea és gyümölcs. Az ételosztásra fõleg hajléktalanok érkeztek, de sok nyugdíjas és család is sorakozott, hogy jusson nekik az egytálételbõl. Szilágyi Nóra elmondta, Miskolcon májusban már tartottak ételosztást, emellett a fõváros frekventáltabb helyein is várják a rászorulókat. „Nemcsak ételt adunk nekik, de lelki táplálékot is, beszélgetünk a hozzánk érkezõkkel” –
267 #6 Perle
- 2017-11-11 14:28
topwar.ru/uploads/posts/2017-11/1510316834_219376-innerresized600-700-2.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.60 másodperc
4,606,468 egyedi látogató