Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'A bolsevik forradalom zsidó összeesküvés volt?'

BelföldEzt az okfejtést az egész holokosztost disznóságról és a mostani zsidó-cigányvionista ganéságról el lehetne mondani. Tán el is lesz, ugyanígy. A bolsevizmus száz éves történetének alkalmával írt cikk mélyebben beleszánt a kezdetektõl a Szovjetunióban történtekbe.

Azt írja, hogy 1927-ben a bolsevik forradalom veteránjai azt suttogták: mint „Mózes kivezette a zsidókat Egyiptomból, Sztálin kivezette õket a Politikai Bizottságból”.

Sztálin tisztogatásba fogott. Kipucolta Lenin védenceit, bizalmasait és tanácsadóit. Leo Trockij volt a zsidóellenes támadásoknak csak a kezdete. Õt eltávolították a Kommunista Pártból. Majd késõbb Mexikóban megölték.

„A forradalom zsidó vezetõi hamarabb eltûntek, mint a kommunizmus, amiért harcoltak, de sok orosz – a mai napig – még mindig zsidó összeesküvésként tekint a forradalomra”, olvasható a cikk elején.

Lenin helyettesei egytõl egyig zsidók voltak. Mint Lev Kamenyev (eredetileg Rozenfeld), Grigorij Zinovjev (született Hirsch Apfelbaumként), a pénztárnok Grigorij Szokolnyikov (Girs Jankelevics Brilliant), Karl Radek (Sobelsohn), Maxim Litvinov (Meir Henoch Wallach-Finkelstein) külügyminiszter.

„…Egy zsidó – Jakov Szverdlov – felügyelte Miklós cár, Alekszandra cárnõ és öt gyermekük éjjeli kivégzését.” /Megnyugtatásként azoknak, akik nem merik megosztani: „írja a Jerusalem Post” – ha így már OK…/

„De a zsidó forradalmárok Oroszországon túl is híresek voltak.”

„Németországban Rosa Luxemburg filozófus-közgazdász elvetélt forradalmat vezetett 1919-ben mielõtt elfogták, bottal fejbe verték, lelõtték és egy csatornába dobták holttestét. Magyarországon Kun Béla – eredetileg Kohn – rövid életû kommunista puccsot vezetett több hónappal Luxemburg meggyilkolása után.”

Romániában Ana Pauker – eredetileg Hannah Rabinsohn héber tanár és késõbb a világ elsõ nõi külügyminisztere – lényegében az országot Sztálinnak mûködtette…Csehszlovákiában Rudolf Slansky a második legnagyobb hatalmú személy volt kivégzése elõtt. Amikor még vele együtt 11 másik vezetõ zsidó kommunistát is kivégeztek.

„Lengyelországban a kommunizmus felé történõ átalakulást vezetõ három sztálinista közül kettõ zsidó volt. Hilary Minc, aki kollektivizálta a gazdaságot és Jakub Berman, aki vezette a titkosrendõrséget – zsidók voltak.”

A hosszú cikk végén arra lyukad ki, hogy a címben feltett kérdésre nemmel válaszol, azaz a bolsevik forradalom nem volt zsidó összeesküvés.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-11-13 18:39
Izrael megtiltotta európai diplomaták belépését az országba


A tiltás oka, hogy több diplomata és politikus meg akarta látogatni a börtönben lévõ Marván Bargútit és támogatják az Izrael elleni bojkottmozgalmat - jelentette a Jediót Ahronót címû újság honlapja, a yent hétfõn.
http://24.hu/koze...zparensek/
267 #2 Perle
- 2017-11-14 21:43
Az ukrán Majdan is az volt.

Azt írják itt, hogy 2020-ra Ukrajnában jevrej köztársaság jön létre, már a vezetõk is ( 2x6) ki vannak jelölve, a tórák megrendelve, a nyelvtanfolyamok ( na nem ukránra) szervezés alatt. 2025-re 5 millió jevrej fog betelepedni oda a Jordán partáról és más országokból. Igaz, hogy lesz errõl valami népszavazás féle is 5 körzetben, de mivel a mostani vezetõk is olyanok, nem lehet más az eredmény, mint a tervezett.
http://fedpress.r...paign=1630
Már csak azt nem értem, miért nem szednek össze legalább még egy millió "migránst".:D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,406,380 egyedi látogató