Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Magyar radikálisokkal találkozott a párizsi merénylõ

BelföldAztán kiderül, hogy mégse derül ki! Ennyi agymenés mellett nem csoda, ha eleve eltételezzük, hogy a szolgálatok embere õ is és akikkel találkozhatott, azok is. Mossad? Gyõrkös meg rögtön elkezdett lõdözi! Az itteni breivikes történet legalább annyira sántít, de valamibõl csak meg köll élni a sok tetûnek is.
Salah Abdeslam két hónappal a párizsi terrortámadás után érkezett Magyarországra.

2016. januárban, két hónappal a 130 halálos áldozatot követelõ, 2015. novemberi párizsi merényletsorozat után Magyarországon járt Salah Abdeslam. A terrorcselekmény kiötlõje a Zoom.hu infomációi szerint a magyar titkosszolgálat, a terrorelhárítás és a rendõrség folyamatosan megfigyelés alatt tartották, de nem kísérelték meg elfogni a körözés alatt álló Abdeslamot. A lap úgy tudja, hogy a titkosszolgálatok az osztrák határig kísérték az Iszlám Állam tagját, és elõre megállapodtak a francia és belga hatóságokkal, hogy ha nem követ el olyan bûncselekményt, ami azonnali rendõri intézkedést igényel, akkor az elfogatóparancs ellenére sem tartóztatják le.

A magyarok Abdeslam minden találkozóját dokumentálták, így kiderült, hogy a férfi találkozott a Magyar Nemzeti Arcvonal (MNA) paramilitáris hungarista szervezet több tagjával. Az MNA-t Gyõrkös István, a bõnyi rendõrgyilkosság gyanúsítottja alapította a 90-es évek elején.

Ez a találkozó lehetett Abdeslam magyarországi útjának célja, utána elhagyta az országot. Amíg a terrorista a szélsõségesekkel beszélgetett, a német, a francia és a belga hatóságok meg tudták szervezni az Európán átívelõ megfigyelését. Abdeslamot 2016. márciusban fogták el Brüsszelben.

A párizsi merényleteket Szlovákiában hivatalosan „deaktivált”, majd illegálisan visszaélesített gépkarabélyokkal hajtották végre. A Zoom.hu szerint hasonló fegyvereket Magyarországon is találtak, méghozzá két idõsebb férfinál, akik a Magyar Nemzeti Hadsereg nevû szervezet katonái voltak és a gyanú szerint 2015-ben merényletre készültek Orbán Viktor miniszterelnök ellen. A Magyar Nemzeti Hadsereg sajtóértesülések szerint jó kapcsolatot ápolt az MNA-val. A Zoom.hu úgy tudja, hogy a két férfi ellen hamarosan vádat emelnek és hivatalos forrásaik szerint az MNA-nál is találtak deaktivált fegyvereket.

Kiemelt kép: Salah Abdeslam letartóztatása; Europress/AFP PHOTO/BELGA/DIRK WAEM/Belgium OUT
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-11-13 22:54
Fáj még olvasni is ezt a sok marhaságot. Ha a merénylet után jött ide Abdes, miért nem fogta el a magyar hatóság, ha egyszer minden lépését figyelte, feljegyezte?
Mért jó az nekünk, ha azzal áll elõ az itteni hírszerzés és a sajtó, hogy bizonygassanak egy akár egyáltalán nem létezett nem , létezõ kapcsolatot az EMENA és az állítólagos franciaországi merénylõ között? Le akarják talán járatni az országot?s_nezem
Addig jó nekünk, amig csak ilyen radikálisokat találnak az oszágban, akiknek a" legfõbb bûnük" fel nem oszlatásukig az volt, hogy oroszokkal festékpisztolyoztak Bõnyben.
Bezzeg ,ha náto futáson vettek volna részt, õk vezethetnék majd valamelyik lövészakadémiát.
267 #2 Perle
- 2017-11-21 20:13
http://www.atv.hu...n-tavozott

A hátsó ajtón távozott a belügyér...s_nezem

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.44 másodperc
3,399,755 egyedi látogató