Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Behúzzák az erdélyieket is a migránsharcba

BelföldEzek az "erélyi" zsidó álmagyarok csak jól teszik, amit tesznek! Vesszen Trianon!Éljen a zsidó nemzetmentõ! Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács és az Erdélyi Magyar Néppárt közös felhívásban kéri az erdélyi magyarok csatlakozását a bevándorlási kvóták elleni Fidesz-petícióhoz.

Ezt jelentette be Tõkés László, a tanács elnöke és Szilágyi Zsolt, a néppárt elnöke egy hétfõi nagyváradi sajtótájékoztatón. Tõkés emlékeztetett arra, hogy a Fidesz petíciójának az a címe: Védjük meg az országot. "Azt mondom, védjük meg a nemzetet, védjük meg értékeinket, védjük meg Romániát, és csatlakozzunk ehhez a felhíváshoz. Azt hiszem, hogy a demokratikus EU csak a demokratikus közakaratból ért. Nagy szakadék van a politikai osztály és a polgári társadalom között. Ezt a szakadékot be kell tömni, át kell hidalni" – magyarázta a református lelkész és európai parlamenti képviselõ. Hozzátette: az aláírásgyûjtés technikai részleteirõl ezután döntenek. Késõbb közlik, hogy miként írhatják alá a Fidesz-petíciót az erdélyi magyarok. Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-11-09 14:55
Új ország születik? Készülõdik a következõ európai botrány

Elfogadta a katalán parlament a függetlenségi pártok határozati javaslatát. http://privatbank...any-287306

Horvát lapok: a választások valódi nyertese a Híd párt

A horvát kormányzó Szociáldemokrata Párt (SDP) elvesztette, az ellenzéki jobbközép HDZ pedig nem nyerte meg a választásokat. A voksolás valódi nyertese a Híd Függetlenek Listája (MOST), amely a harmadik legerõsebb párttá nõtte ki magát az elmúlt néhány hónapban – írták a horvát lapok hétfõn az elõzõ napi parlamenti választások véglegeshez közeli eredményeit értékelve. http://magyaridok...rt-108691/
75 #2 talpi
- 2015-11-09 18:25
Biza itt is lehetne új/régi/ország ha a nemzetnek, vagyis a "népnek" volna annyi vér a faxában mint a Palesztínoknak. Mert mi is történik ott? Nos ugye tudjuk, igaz, néha vannak meghökkentõ események, mint az ön robbantás, de akkor is, küzdenek, kõvel, üveggel, parittyával-csúzlival/Imre :) valamit sejtek / pedig szemben a Világ egyik legjobban felszerelt és legaljasabb serege áll. Nos, akartok valamit, legyetek MAGyar palesztínok.
99 #3 MORMOTA1968
- 2015-11-09 21:51
Talpi! Nekünk is vannak betyárjaink, csak épp nem betyárkodnak eleget. Meg kicsit messze is vannak azoktól a Sobri Jóskáktól, Rúzsa Sándoroktól, akik még a börtön és akasztás kockázatát is bevállalták és õk valóban szabadon, de örökös veszélynek kitéve éltek. A mai kor betyárjai viszont igen csak vigyáznak rá, hogy át ne hágják a törvényeket. Bár az igazi betyárok még ma sem foglalkoznak ilyen csip-csup apróságokkal, mint a jelenleg érvényben lévõ törvények betartása. És ezek a betyárok többnyire nem a mi fajtánkhoz tartoznak.
MAGgyar palesztinok! Na azok már akadnak, de egyenlõre még csak szóban és írásban tiltakoznak az elnyomás, megszállás ellen! Ahányszor csak eszembe jut megnézni a "Dávidból lett Góliát" vagy más hasonló videókat, elképzelem, mi lesz, ha egyszer nálunk is ilyenek fognak történni, csak azért,mert ostoba módon hazát adtunk egy csavargó, Istenverte népségnek, akik ma minket vernek ki a saját hazánkból,házunkból.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.52 másodperc
3,403,064 egyedi látogató