Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin aláírta, ügynökként listázzák a külföldi lapokat

KülföldHa-ha, "belföldi" meg nincs, mert azt is a zsidó mocskok koordinálják, szerkesztgetik és hülyítik az ostobákat, csak most ipeg nacionalista jelszavakkal, mert a "háborúhoz" köll mégis a vodkás agybaxott nemzeti halelúja. Éppen most néztem meg a Szaljut 7 filmet. Remek és aki érteni akarja, fogja.
Amerikában nemrég hoztak olyan szabályozást, aminek értelmében idegen ügynökként való bejegyeztetésre kötelezte az orosz állami RT America tévécsatornát és a Szputnyik hírügynökséget. Erre válaszul az oroszok elfogadtak egy olyan törvénymódosítást, hogy a külföldrõl finanszírozott sajtóorgánumokat is külföldi ügynökként kell bejegyezni.

A törvényt aláírta Vlagyimir Putyin orosz elnök is, így mostantól ügynökként veszik nyilvántartásba az Oroszországban megjelenõ külföldi tulajdonú újságokat, valamint ezeknek a médiumoknak azt is nyilvánosság kell tenniük, kik finanszírozzák õket.

Az orosz kormány már korábban megjelentetett egy listát, ezen kilenc, részben az amerikai kormányzat által is támogatott szerkesztõség szerepel, az oroszok állítják, õket is érinthetik a mostani változások. A listán ott van az Amerika Hangja és a Szabad Európa országos és regionális szerkesztõsége is.

(BBC)Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-11-26 13:04
Ez meg itten nem a múlt, hanem a jövõ.


A Szovjetunióba elhurcolt 800 ezer magyarra emlékeztek

Erdõ Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szentmisét mutatott be a Szovjetunióba elhurcoltakért vasárnap, az emléknap alkalmából Budapesten.

Erdõ Péter arról beszélt, hogy a Gulágra elhurcoltak szenvedéseirõl "még a személyes beszámolók alapján is alig tudunk képet alkotni", Jézus azonban mindent tud az emberrõl, és együtt szenvedett azokkal, akik fogságba kerültek, akiket igazságtalanul elítéltek, és ártatlanul elhurcoltak.

Soltész Miklós egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs államtitkár a szentmise után tartott megemlékezésen elmondta: a Kárpát-medencébõl közel 800 000 magyar embert hurcoltak el a Szovjetunióba, és az, hogy nem pusztultak valamennyien ott, annak is köszönhetõ, hogy megtartotta õket a hitük, a családjuk és a hazájuk iránt érzett szeretetük.http://inforadio....mlekeztek/
154 #2 kakas
- 2017-11-26 16:34
78.media.tumblr.com/c18e97a9e0150c449cbb63db044428d5/tumblr_ov3im4CZ1k1u8abgbo1_500.jpg
352 #3 Bugris
- 2017-11-26 17:49

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
4,440,319 egyedi látogató