Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Exrendõrök lehettek a bûnbanda fejei?

BelföldAz "élükön" az álpinyóval és a politikus zsidócigány csürhével. Milyen nem meglepõ. Magyar exnyomozók irányítottak a közelmúltban egy olyan áfacsaló hálózatot, amely milliárdos kárt okozott a lengyel államnak. Célpont címû mûsorunkban megszólalt a hálózat kiugrott sofõrje is.

Aki ékszerrel csal, leggyakrabban másnak adja el a nemesfémet, mint ami. De van egy ennél jövedelmezõbb mód is, az áfacsalás.

A Célpontnak egy férfi azt állította, hogy maga is tagja volt annak az áfacsaló csoportnak, amelyet állítása szerint két exrendõr irányított, akik a Nemzeti Nyomozóiroda magas rangú tisztjei voltak.

„Sokan azt gondolják, hogyha aranyról, ezüstrõl, platináról beszélünk, giganyereségek vannak. Ha legálisan, normálisan, engedélyekkel, adózva csinálod, akkor giganyereségek nincsenek, becsületesen, tisztességesen meg lehet élni, de nem leszel csilliárdos belõle” – mondta a férfi.

Az Európai Unióban a határokon átívelõ tranzakciók áfamentesek. Tehát, ha egy kereskedõ egy másik országból vásárol valamit, az áfamentes. Mivel az áfa fogyasztást terhelõ adó, csak abban az országban kell megfizetni, ahol az áru a fogyasztóhoz kerül.

„Elmentünk az autóval, telepakoltuk az autót, mindenhova be volt rakva, csomagtartóban, 25 kilós zsákokról beszélünk” – mondta egy férfi, aki futár volt. Egy ideig õ végezte a hálózatban a szállítási feladatokat.

„A csomagtartó tele volt rakva, és akkor plusz minden ülésnél a lábrész, de volt olyan eset, hogy még a vezetõnek a lábánál is volt egy-két zsák legalább, hogy el legyen osztva a súly teljesen, tele lett pakolva az autó” – folytatta beszámolóját egy férfi.

Ezek a szállítmányok papíron körbeutaztak több országon, a valóságban az arany vagy az ezüst azonnal a célországba került. Papíron azért kellett több országot is érinteni, mert így a hatóságok nehezebben állították meg, hogy melyik helyen csaltak.

- Egy kör talán olyan 70-80 millió lehetett, és abból ment így legalább három, szerintem.

- És akkor annak az áfája lett megoldva okosba.

- Így van.

Az egykor futárként dolgozó férfi állítása szerint az exrendõrök által irányított bûnszervezet nagyjából heti kétszázmillió forintnyi ezüst áfáját tüntette el.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-11-26 19:52
Nem tudtak mit kezdeni a bûnözõ csoporttal, ezért az élére álltak,
vagy olyan fiatalon nyugdíjba mentek, hogy unatkoztak és kellett valamilyen izgalom.....s_nezem

Azért a történet egy kissé homályos. Nem derül ki, hogy hol , minek álcázva terítetteék a cuccot. Azt sem értem, hogyan jutottak az áruhoz, aminek kereskedelméhez engedély szükséges. A lengyel oldalnak is benne kellett lennie az üzletben.
48 #2 ro-zsola
- 2017-11-27 14:23
Naná hogy benne voltak. Csakhogy " új szelek fújnak ".
4 #3 Posta Imre
- 2017-11-27 14:47
Rozsola, én is hagymás babot szeletellettem! Ha ezek az új szelek bélindulnak, itt könny nem marad szárazon!
48 #4 ro-zsola
- 2017-11-27 14:50
Nem véletlen ez a " lebukás ". A kínai górék éppen most vannak itt
4 #5 Posta Imre
- 2017-11-27 15:10
Rozsola a "kínai" maffia, triádok, vagy mi és a "legfelsõbb körök" mióta nem bizniszeltek "együtt". Én megértem a vágyást, de nem hiszem, hogy bármit is változtathatnak ezen bármilyen "nemzeti" bábutuskák. Egyszerûen xar anyagból van gyúrva a "faj" mely át kék vegye ennek a xarkupecnak a licenszét és lehet erõlködni, meg "hõsöket" gyártani nagyiparban, meg visszautalni a korábbiakra, kiket éppen õk köptek és köpettek le, vagy helyettük tettek xarházi tetvedékeket "hõssé"...ezt a hülyékkel még elhitethetik, de csak velük. Nincs ezzel semmi baj. Amíg lõxar van, veréb is lesz.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.61 másodperc
3,391,482 egyedi látogató