Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Putyin: A hadiiparnak fel kell készülnie

KülföldAki a fegyverkezésbe fektet, az a jövõbe fektet. „Feltétlenül szükséges még egyszer megvizsgálnunk a védelmi cégek lehetõségeit a hadiipari termelés növelését illetõen" – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy Szocsiban katonai vezetõk és és a hadiipari vállalatok képviselõinek részvételével tartott konferencián.

„Megjegyzem, hogy a gazdaságnak képesnek kell lennie arra, hogy szükség esetén növelni tudja a védelmi ágazat termelését. Ez a képesség az ország katonai védelmének elsõdleges feltétele. Erre készen kell állnia minden stratégiai és egyszerûen méreténél fogva fontos vállalatnak, függetlenül a tulajdonosi szerkezettõl" – mondta.

Putyin szerint ezt már kiemelte 2015-ben is, amikor utasítást adott a termelés modernizálására, különbözõ felszerelések és eszközök felhalmozására, valamint a csapatok szállításának biztosítására.

Kedden Putyin arról beszélt, hogy az orosz hadseregnek kell rendelkeznie a legjobb felszereléssel a többi országhoz képest. „Ha gyõzni akarunk, akkor jobbnak kell lennünk" – mondta.

Oroszország költi a harmadik legtöbbet a világon a hadseregre, írja a Vice. Ez tavaly közel 70 milliárd dollárt jelentett. Ugyanakkor ez még mindig messze elmarad az Egyesült Államok 611 milliárd dollárjától és Kína 215 milliárdjától.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-11-27 19:31
Nálunk szintén ez az irány:
http://www.korman...s-erdekunk
48 #2 ro-zsola
- 2017-11-28 15:51
Megy a verseny. Az EU kapkodja a fejét , Amerika pedig bexart Észak-Koreától. Izrael meg Irrántól
Úgy látszik az egypólusu világrend ( amerika ) helyett kétpólusu világrend ( Kína és Oroszország ) lesz
A NATO elszámolta magát , Kína lapult mint xar a fûben , Oroszország pedig eljátszotta a hülyét
Érdekes lesz a jövõ

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.38 másodperc
4,440,164 egyedi látogató