Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Ha õk mondják!

KultúraAz a szépsegghiba, hogy ez a mocskos buzi zsidó horda csinálta ezt a gender-fasizmust is, ami tombol. Na akkor most mi is van? El kell takarítani a zsidónak még a nyomát is a bolygóról, demokratikusan!
Egy új izraeli genetikai kutatás igazolta az eddig is egyértelmût: A férfiak férfiak, a nõk pedig nõk, nem lehet átmenet biológiailag, még akkor sem, ha valaki nem érzi annak magát, ami!


Egy új, izraeli kutatók által folytatott genetikai tanulmány és kutatás igazolta, hogy egy férfi nem válhat nõvé azáltal, hogy szimplán annak definiálja magát és ez fordítva a nõk esetére is igaz.

Az Izraeli Weizmann Institute of Science genetikusai felfedeztek bizonyos géneket, melyek kizárólag nõkben vannak jelen, míg mások csak férfiakban.

Professzor Shmuel Pietrokovski és Dr. Moran Gershoni 20,000 gént tanulmányozott, nemek szerint szortírozva õket és a különbségeket keresték.
Találtak körülbelül "6500 gént olyan aktivitással, mely vagy az egyik vagy a másik nem irányába hatnak és hozzájárulnak a már amúgy is meglévõ biológiai különbözõségekhez".

A legnagyobb különbözõségek közül néhány jelen volt olyan génekben, melyek a hajszínért, a zsírraktározásért, izomfelépítésért, a szoptatáshoz tejtermelésért felelõsek.

A kutatók azt találták, hogy a biológiai nem szintén szerepet játszik bizonyos betegségek kialakulásának megelõzésében. Például bizonyos gének csak a szív bal kamrájára hatnak dolgozó nõk esetében, hogy megvédjék a szívüket a betegségektõl, amíg elérik a menopauza szakaszát. Egy másik gén a májban másfajta anyagokat (enzimeket) termel azserint, hogy milyen nemû az illetõ.

Lényegében a kutatásuk azt jelenti, hogy a teljes emberi genom több, mint 21%-a, mely körülbelül 30.000 génbõl áll, az NEMEK ALAPJÁN MÛKÖDIK - Ezt egy nem-változtató mûtét és hormonok sem képesek megváltoztatni!

Mat Staver,a Liberty Counsel alapítója és elnöke elmondta mindez csak megerõsítette azt, amit a jó Isten megteremtett: Férfit és Nõt.

"Ez a legfrissebb kutatás az Izraeli Weizmann Institute of Science részérõl még tovább és jobban bebizonyítja, hogy nem lehet az Anyatermészetet bolonddá tenni."
Mat Staver azt is hozzáteszi: "A Gender-összezavarodás mentális probléma, nem fizikai vagy biológiai. Isten férfinak és nõnek teremtette az embereket és egyetlen tiltakozás vagy nem tiltakozás sem fogja és nem is tudja megváltoztatni a természet által létrehozott rendet."
Forrás: CBN.com
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-12-02 13:59
2 #2 gerry
- 2017-12-02 17:28
YESSSS!!!!! (ugyse akartam nõ lenni csak nõvel...)

s_nezem....."a szoptatáshoz" - azér' ez nem biztos.

(bocs' de nem bírtam ki!)
267 #3 Perle
- 2017-12-04 12:32
Nálunk is sugározzák ezt a gyerekeknek készített animációt, a Sam a tûzoltót::
https://www.indy1...paign=i100
Az ördög a részletekben rejlik.:o

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,899,537 egyedi látogató