Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Liberális köcsög' - véresre verték az Együtt keszthelyi aktivistáját

BelföldAz lehetett a bûne, hogy nem utálja eléggé a zsidókat és a cigányokat.

Az Együtt honlapján jelent meg elõször a hír, miszerint péntek este megverték a párt egyik keszthelyi aktivistáját. Az esetrõl Molnár Tibor, az Együtt Ajka-Tapolca-sümegi képviselõjelöltje írt, aki szerint egy aznapi kampányolás után történt az incidens. A beszámoló szerint az aktivista egy szórakozóhelyen két szélsõjobboldali férfival is váltott néhány szót, és a beszélgetés során kiderült, hogy az „Együtt aktivistája nem gyûlöli a cigányokat és a zsidókat”.

Azt már Juhász Péter pártelnök írta vasárnap a Facebook-oldalán, hogy állítólag a magukat az Erõ és Elszántság párt tagjainak mondó férfiak migránsozni, cigányozni, zsidózni kezdtek, és akkor verték meg az aktivistát, amikor õ elhagyta a szórakozóhelyet: hátulról megtámadták, még akkor is ütötték és rúgták, amikor már a földön feküdt vérzõ orral és szájjal. Az aktivista sérüléseirõl orvosi látlelet készült és könnyû testi sértés miatt feljelentést tett az ügyben.

Közben az Erõ és Elszántság párt közleményben úgy reagált, hogy Keszthelyen nincsenek tagjaik, és szerintük a történet egy baloldali provokáció.

Link

Hozzászólások

116 #1 livia
- 2017-12-03 19:38
No, virtuálisan én is küldök egy maflást. Megérdemli, mert egyébként még a párttársai se vállalták be. Hiába, korpa közé keveredett. Ha, hülye, fel is zabálják.
4 #2 Posta Imre
- 2017-12-03 19:48
Fegyverviselési engedélyt szerzett Berki Krisztián, akit aggasztanak az Európában zajló események

Engem is aggasztanak az Európában zajló események, és az én korosztályomnak például már szinte teljesen kimaradt a sorkatonai szolgálat is - mondta a Borsnak Berki Krisztián.

- A férfiak manapság nem tudnák megvédeni magukat vagy családjukat az utcán, ha veszélyes helyzetbe keverednek. És nincs meg az a tudás sem, hogy hogyan lehet kikerülni egy neccesebb szituációt, ezért ilyen képzéseken szinte minden férfinak részt kellene vennie. Ezekben pedig ugyanúgy benne van a lõfegyverek használata is - mesélte a Borsnak Berki, aki ezután sem sétál az utcán fegyverrel a zsebében.

- Én ennél erõsebb vagyok, nálam kár lenne próbálkozni. A bohócok nem érnek el hozzám, a nagyok meg tisztelnek. Eddig sem féltem senkitõl, ezután sem fogok, de már tudom, hogyan kell kezelni egy zûrös szituációt fegyverrel vagy anélkül - zárta mondandóját az izomceleb.
Forrás: Bors
http://www.sztark...ek/331602/
116 #3 livia
- 2017-12-03 19:59
Nálunk nincs még fegyver, de a lányok járnak lõni! A népstadion környékén, ajánlom bárkinek, nem drága.
80 #4 monguzking
- 2017-12-03 21:03
szerintem városban jobb a dobo török s kések--gyorsabban lehet ölni s ha többen vannak akkor ugy öld le elsöket hogy durva legyen s üvöltsenek fájdalomtol--az megremegteti többit
254 #5 mujko
- 2017-12-05 17:47
Én is simán levertem volna ha látom.
Már csak hogy érezze a törõdést .
765 #6 Laplage
- 2017-12-06 06:09
Berki?? Tudom értem..de mégsem,hogyan kaphatott valaki aki olyan mint õ?? Fegyvert????? Börtön az kell neki,kint Szibériában

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.67 másodperc
3,399,670 egyedi látogató