Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Újra itt-hol

GondolatokNem aludtam túl jól, se sokat, de ezt már jól bírom. A télbõl a gép elhozott a tavaszba. Érdekes volt, mikor a gép orra kidugta magát a felhõk közül és megláttam a szántóföldeket, törpe házakat, némi keserûség öntött el öröm helyett. Haza jöttem, de ez a családomra és néhánytokra vonatkozó fogalommá szikkadt. Ajándékok kicsomagolva. Csokik kazalban. norvég kabát (akcijós, 70%-os áreséses) mindenkinek és Marcinak nagyon teszik a rászabott darab. Szóval, élünk, mintha élnénk! Mostanság ez így van rendben. Holnap patika. Van behozni való...még mielõtt országos szinten ott is kitör a parasztgyalázás az e-receptes idiotizmus és a nyílt államosítás, no meg a várható TB-s nemfizetések okán. Jó perspektíva 2018-ra...is!

Hozzászólások

37 #39 HER
- 2017-12-21 11:47
https://www.youtu...ture=share
Ez a mi fordulónk!
Amirõl képed van, arra képes vagy!!!
267 #40 Perle
- 2017-12-21 18:29
Hogyan lopták el a zsidók a Karácsonyt?

https://www.youtu...LuBCd1MEAQ

Mindig csidálkoztam azon, hogy a magyar és a világ államainak vezetõi minden évben köszöntik a zsidókat hanuka alkalmával. Ennek fordítottjáról, hogy õk köszöntenék az állítólag még többségben itt , vagy a világ bármely államában élõ keresztényeket, még nem hallottam.s_nezem
4 #41 Posta Imre
- 2017-12-21 18:45
Perle, milyen "karácsony"? Egyébként ez a Brother Nathanael is zsidó. Egyik videójában vallja be. Szerintem nem kényszerre, csak kényszeredetten.

Pár napja néztem meg, ahogy az "orosz" (szerintem muszlim kaukázusi) elveri a "brazil" MMA-st. A "brazil" mellyin nagy dávid-csillag, a farán meg nagybetûvel JÉZUS, a vállán meg VIKTORY...szóval ezek minden szeren játszanak, mert hát "mindenbe" rég beletenyereltek.
267 #42 Perle
- 2017-12-22 19:15
Imre! De van benne valami, amit mond. Még ha nem önként is.
Az való igaz, hogy ilyenkor jobban megy a hanukázás, az esztelen vásárlás, az arra való kényszerítés. Fel nem hangzik egyetlen bevásárló központban egy karácsonyi ének magyarul. A yenkik majmolása folyik. A gyerkeink, unokáing nem magyar népmeséken nõnek fel, hanem a pókember, Miki egér történetein..
Ez is a globalizáció egyik formája, a fiatalokba való belenevelése, elnyomatva erpszakkal a hazai kultúrát.
4 #43 Posta Imre
- 2017-12-22 19:31
Perle, mert nincsen krisz- (ez patkányt jelent, ugye?)- misz kevin nélkül! Ennek ami most van, semmi köze Jézushoz (egyébként sincs, de nem baj), sem az ünnepléshez, amely napfordulós ciklushoz kötött, de most inkább a külsõségekhez és a pénztárcához. Ilyenkor az ökrök még ökrebbek. Az biztos, én nem hagyom annyiban és nem engedem át magam az "ünnepi mámornak"!
267 #44 Perle
- 2017-12-22 20:58
Imre! Én sem. Egyébként én mindig jobban kedveltem a csendes hétköznapokat. Az ünnepekben a rég látott rokonokkal való találkozást díjaztom.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.59 másodperc
4,610,940 egyedi látogató