Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kormányfõhelyettes: a szabadkõmûvesség idézte elõ a bevándorlást

BelföldSõt, a szabadkõmevesezõ semjént és csürhéjét, orbánt, gyurcsányt, vonát...is a szabadkõmûves rohadt zsidó bandának köszönhetjük. Na, így már kerekebb a képlet. Az európai szabadkõmûvesség idézte elõ a tömeges bevándorlást, tevékenységüknek köszönhetõen az európai kultúra ellenségei akadálytalanul áramlanak be Európába.

Az európai világot megvetõ iszlám radikalizmus ellenállás nélkül özönlik be Európába, ami egy tudatos rombolás következménye; vannak olyan csoportosulások, melyek szándékosan el akarják pusztítani az európai hagyományokat – mondta Semjén Zsolt miniszterelnökhelyettes, a 444.hu beszámolója szerint.

A vezetõ politikus elmondása szerint európai szabadkõmûves páholyok idézték elõ a tömeges bevándorlást, tevékenységüknek köszönhetõen akadálytalanul özönlenek Európába az európai kultúra ellenségei.

A kormányfõhelyettes kifejtette, hogy az Európai Unió vezetõi a demográfiai válságra hivatkozva engedik be a migránsokat, de ezt a demográfiai vákuumot õk maguk idézték elõ tudatos rombolással; azáltal, hogy megkérdõjelezik a házasság hagyományos értelmezését, tudatosan rombolják a család intézményét és lejáratják az anyaság fogalmát.
Macron, Merkel, May – gyermektelen vezetõk irányítják a meddõ Európát

Semjén a párt országos választmányának szombati ülésén azt mondta, ezek az európai szabadkõmûves csoportok relativizálják a kereszténység értékeit, ezzel elhárítanak minden akadályt az elõl, hogy a tömeges bevándorlással Európa is iszlamizálódjon.

“A jakobinus, kommunista, liberális és ’68-as ideológiák mind a szabadkõmûves hagyományokból származnak és relativizálják a kereszténységet” – mondta.

A miniszterelnökhelyettes kijelentését liberális sajtóorgánumok megpróbálták elbagatellizálni. Szerintük a vezetõ politikus “összeesküvés-elméleteket vesz biztosnak”. A liberálisok többek közt azt is tagadják, hogy a nyugati titkosszolgálatok indították be az “Arab Tavasz” néven ismertté vált tüntetés- és rendszerváltás-hullámot.

2015-ben számos európai szabadkõmûves szekta írt alá egy közös nyilatkozatot, melyben felszólították az Európai Unió vezetõit, hogy engedjenek be minden bevándorlót, aki be akar lépni az EU területére.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2017-12-18 22:08
"nyugati titkosszolgálatok indították be az “Arab Tavasz” néven ismertté vált tüntetés- és rendszerváltás-hullámot."

Az 1989-es román forradalom is valami hasonló szervezés lehetett:
https://kronika.r...rzio-tenye
118 #2 keepfargo
- 2017-12-19 03:51
Semjén kitálalt valamit amit kitalált valaki más.

Olyan, mint ahogy annakidején mondták vala: "Azt hiszi ö sz...ta a spanyolviaszt, pedig azt én sz...tam; ö csak a monogramot harapta"...

Pénzzel intéznek mindent mindenhol (migrációs hullámot is), a pénz pedig annál van, aki csinálja, kibocsájtja, manipulálja. A többiek szívják a fogukat, vagy még mást is...

"Általános egyen-értékes" - ezen el lehetne gondolkozni egy kicsit...mert általánosságban lassan nincs semmi értékes, és lassan van, aki nincs mit egyen...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.36 másodperc
3,409,843 egyedi látogató