Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fideszes képviselõ: 'Megdöglessz zsidó, kommunista geci'

KultúraMost mé' csinálják ezek is? Képviselõk? Szúr, lõ..., de jó lenne már likvidálni a bandát, demokratikusan! Lövések dördültek, állítólag kés is elõkerült, s felharsant egy „megdöglesz zsidó, kommunista geci” kijelentés is egy szocialista és fideszes politikus szentendrei vitájakor – írja a 24.hu.

Vasárnap éjfélkor még a szentendrei kapitányságon ült a Fidesz önkormányzati képviselõje, Dombay Zsolt és a szocialisták városi szervezetének elnökségi tagja, Rédei Ottó is. A lap szerint mindketten a másikat mentek feljelenteni a rendõrségen.

A 24.hu idézi Rédei Facebook-oldalán közzétett posztot:

„Megdöglesz zsidó, kommunista geci – üvöltötte a FIDESZ egyik képviselõje, amikor ma este Szentendrén, a nyílt utcán rámtámadt! Dombay Zsolt harmadmagával rontott rám és kés is volt nála! A támadást elhárítottam. Most a rendõrségen ülök és várom, hogy feljelentést tehessek.”
Szerelemféltés állhat az ügy hátterében

A lap kiderített, hogy Rédei elszerette Dombay volt élettárását, aki többször megfenyegette már õket. Vasárnap este háromnegyed nyolc körül Rédeiék Dombay lakásához autóztak, hogy ruhákat hozzanak el onnan. Amikor az asszony kilépett a kocsiból, Rédei elmondása szerint az ott várakozó Dombay, valamint Dombay édesanyja és húga nekiesett a nõnek. Erre Rédei is kiugrott az autóból, dulakodni kezdtek.

A 24.hu Rédei azt mondta: Kést láttam Dombay kezében, ekkor visszaültünk az autóba és elhajtottunk.
Pénteken talált „játékpisztoly” is elsült

A szocialista politikus késõbb telefonon azt nyilatkozta a lapnak, õt órákig nem hallgatták ki, míg Dombay egy nyomozóval elvonult. Rédey megjegyezte: szerinte Dombay is feljelentést tenni érkezett, valószínûleg arra hivatkozva, hogy két lövés is dörrent az attak során.

Merthogy, árulta el ekkor Rédei, volt nála egy „patronos játékpisztoly”, amit, mikor meglátta Dombaynál a kést, elõkapott az autóból. Kétszer a levegõbe lõttem, így sikerült elmenekülnünk. Rédei azt mondja, a „fegyvernek látszó tárgyat” péntek este találta lakása közelében az út mellett, s azzal a céllal vette magához, hogy majd hétfõn leadja a rendõrségen.
Link

Hozzászólások

128 #1 bogyo
- 2015-11-10 12:35
Nagyon jó mûsor ez a qurvarángatásos, fegyveres mûbalhé.

2.bp.blogspot.com/-XOu0M8xMC1s/UCZoiFJzZ5I/AAAAAAAACIk/lEDVlpCeazk/s1600/A+negro+racist_laughing.gif

Mire megy ki a játék vajon? Sok a fegyver odakint?!
82 #2 Satori
- 2015-11-10 22:04
Bar-csak kivegeztek volna egymast!

Az lett volna csak az igazi orom szamomra. ;)
2 #3 gerry
- 2015-11-11 10:08
bard - csak azért mert jobb volt a struktura!!!
:D
Olvss Hunyady Sándort! (Bródy Sándor fia volt,
Sajnos nekem könyvben van meg az összes, amit nem találtam meg az interneten, de részletek azért megjelentek a MEK-ben. Szerintem jól írt!
s_huh

http://www.mek.os.../11166.pdf

- itt van még egy, a "Bakaruhában" (novellák)

http://www.mek.os.../11512.pdf
2 #4 gerry
- 2015-11-11 15:51
"1889-ben a Budapesten már elismert huszonhét éves író és újságíró, Bródy Sándor az Erdélyi Híradó meghívására leutazott Kolozsvárra, hogy beszámolót írjon egy színházi bemutatóról, amelynek nõi fõszerepét a szép és tehetséges Hunyady Margit játszotta. A színésznõ láttán aztán Bródy rövidre tervezett kolozsvári vizitje tizenöt hónaposra duzzadt, s ebbõl a viharos szerelembõl született meg törvénytelen gyermekként 1890-ben ..."

na tessék egy zabigyerek! :) (A zabigyereket nem illik büntetni az apa dolgai miatt! s_olvas)

https://hu.wikipe...%C3%A1ndor

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.46 másodperc
3,899,458 egyedi látogató