Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A Facebookon toboroz új alkalmazottakat a Moszad izraeli titkosszolgálat

BelföldMost akkor megint regeljek? Aztán pár óra múlva letiltanak. Nehéz így mossadosnak lenni, de ha van egy jó ajánlatotok, akkor a doki.bubo-ra várom, oszt majd döntök, vagy nem. Ezentúl a Facebookon is toborozza új alkalmazottait a Moszad izraeli titkosszolgálat – jelentette be közleményében a miniszterelnöki hivatal csütörtökön Izraelben.

“Ha izgalmas karrierváltást keres, ha mindig errõl álmodott, de sosem merte megpróbálni… Magasan kvalifikált embereket keresünk” – hirdeti a kíváncsi izraelieknek a Moszad új Facebook-oldalán.

Noha konkrét állásajánlatok nem szerepelnek az oldalon, de az egyik bejegyzés videóján egy titokzatos drón, öltönyös emberek, irodák, liftek, kávéházak és repülõgépek is vannak, vagyis mindaz, ami egy ügynökrõl a kívülállók eszébe juthat.

A szolgálat közleménye szerint a Facebookon közzétett hirdetés hatékonyabb munkaerõ-toborzást és szélesebb hozzáférést tesz lehetõvé a lakossághoz. A Moszad honlapján már korábban is meghirdettek állásokat számos nyelven, de a Facebook bevetésével reményeik szerint szélesebb közönséghez juthatnak el, mert az emberek a közösségi médiában továbbadják egymásnak az ott látott érdekesebb dolgokat.

A Moszad állítása szerint változatos és szerteágazó szerepei körében különleges feladatok, hírszerzési, technológiai, számítástechnikai, gazdasági és logisztikai állások várják betöltõjüket. A hírszerzõ ügynökség azt is hangsúlyozta, hogy mind a férfiak, mind a nõk számára megfelelõ pozíciókat kínál, vannak munkái diákoknak, fogyatékkal élõknek, és külföldön állást keresõknek is.

A The Times of Israel címû angol nyelvû honlap szerint a Moszad a közelmúltban számos állást hirdetett meg, többek között olyan elvárásokkal, hogy “humoros, spontán és optimista legyen a jelölt”, bõrmunkákhoz értõ kézmûvest is kerestek, könyvelõt “szokatlan terepmunkához”, valamint egy asztalos szakembert.

Shiri Zsuzsa / MTI
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2017-12-26 10:59
Évi 82 millióba kerül az a múzeum, ami valószínûleg a választásokig ki sem nyit

7,5 milliárd forintot különített el 2013-ban a magyar kormány a holokauszt áldozatainak emléket állító Sorsok házára, de az épület azóta is üresen áll. A HírTV riportja szerint évente 82 millió forintba kerül, hogy a kormány semmit sem tud kezdeni az épülettel.

A probléma egyik alapja, hogy a kormány nem tudott megegyezni a tárlat tartalmáról és az üzemeltetésrõl az egykori Józsefvárosi Pályaudvar helyén található múzeumnak. A tárlat koncepciójának a kidolgozását egy közalapítványra bízták, ennek a vezetõje pedig Schmidt Mária lett. Azonban nem tudtak dûlõre jutni a zsidó szervezetekkel, a Mazsihisz ki is szállt a tárgyalásokból, és a szervezet szerint a választásokig valószínûleg nem is nyitják meg.

A három éve csak rohadó épület állagmegóvása évente 82 millió forintjába kerül a magyar adófizetõknek, ezt a Magyar Nemzeti Vagyonkezelõ árulta el a Hír TV-nek közérdekû adatigénylés után. Az is kiderült, hogy a Mazsihisz azóta sem kapott újabb tervezetet a tárlatra Schmidt Máriáéktól.

„Személyi konfliktusok voltak, amiket én azért annyira nem ismerek, de úgy látom, hogy azért érdemes lenne ezeken felülkerekedni. Ez a dolog sokkal többet ér ennél” – mondta el a HírTV-nek Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetõ rabbija azzal kapcsolatban, hogy a Sorsok háza miatt többször is összeszólalkozott Lázár János és Schmid Mária.
https://index.hu/..._sem_nyit/
33 #2 vizilo
- 2017-12-26 14:37
A Facebok eleve egy adatgyüjtö Khon eggyesület nembeszélve hogy jön a Khon EU-törvény birói döntés nélkül szüntethetnek meg honlapokat amelyek nem tetszenek Khonéknak kihasználva a lehetöséget még....... (meddig ) pirkálhatok szabadonn Imre....?? http://www.epocht...71390.html A tik tak beindult...))
48 #3 ro-zsola
- 2017-12-29 13:44
Több érdekes ajánlattal is találkoztam a faszbúkon.
Az egyik hirdetésben valamilyen internetes " munkához " toboroztak " munkatársakat " havi 1-2 millió forintos bérezéssel. Alapkövetelmény volt az Orbán elleni gyûlölet.
Gondoltam megpróbálom. Irtam a faszbúk bejegyzéshez egy kisebb jelentkezési " pályázatot "
Tehát : ( nagyjából igy nézett ki ) " mi 12 tagból állunk , 40 nyelven , 120 országban , 300 weboldalon válalnánk a " munkát " havi 6 millió forintért "
Válasz : " jelentkezzünk privátban "
Érdekes hogy több Fideszes faszbúk csoportban hirtelen eltüntek az adminok és egy rakás új tag lépett be akik Orbán ellenes propagandát terjesztenek. Kicsit fura , ha nem szidalmazod Orbánt , már rajta is vagy a tiltólistán.
Érdekes dolog ez. Zsidózni , cigányozni szabad. Sõt még az állítólagos " demokratikus baloldal " is cigányozik. Persze ezeknek a " demokratáknak " ezt is szabad. Nem jár tiltás nekik. Jómagam 4 alkalommal kaptam 30 napos eltiltást sorozatban csupán azért mert leirtam a bûnös szót . " Buzi " ezért a szóért már tiltás jár

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,400,299 egyedi látogató