Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Mártírral keverte össze szent királyunkat a brit bulvárlap

BelföldDehogy keverték, sõt! A "magyarságot" mög nem lehet megbántani, mert mára ez a zsidó-cigány köpet pont az, aminek látszik. A zsidók átkeresztelése zsidó-kereszténnyé a "jövõ", no meg a megkövezés is...remélem. De ki kövezné meg? Talán a kínai-magyar? A magyarságot reméljük, csak véletlen bántották meg ezzel a rút baklövéssel.
Reméljük, nem lesz magyar-brit diplomáciai botrány a Sun bulvárlap keddi cikkébõl, amin szépen összekevert két hasonló nevû egyháztörténeti személyt:

Szent Istvánt és Szent Istvánt.

Már a cikk címe is gyanús volt, amikor a karácsony másnapján szokásos István napi lakomát a magyar királyhoz, Árpád-házi I. Istánhoz (ifjúkori nevén Vajkhoz) kapcsolják, majd maguk is megmagyarázzák a cikkben a téves következtetést.

Azt írják, Szent István Magyarország védõszentje, na meg a lovaké, segédlelkészeké, koporsókészítõké és kõmûveseké is. Szépen leírják annak a Szent Istvánnak a történetét, akire a cikk gondol: õ volt az elsõ keresztény mártír, aki állítólag a zsidó vallásról tért át, majd megkövezték 34 körül.

Ezzel egy gond van: Magyarország védõszentje Szent István király, aki bõ ezer évvel késõbb halt meg, így a Sun pusztán egy évezredet tévedett.
Link

Hozzászólások

329 #1 gutai zub
- 2017-12-27 11:34
Védõszentek és az Eredmények?

Magyarország védõszentje Szent István (korona) király
1038-ban, miután "megalapította a Magyar Államot" meghalt, Magyarország viszont, hajszálon múlott, államostul, mindenestül majdnem eltûnt Európa színpadáról.
Talán az alapokkal volt a baj?

A másik "Nagy" védõszent, Nagy Károly (Király) ha volt ilyen egyáltalán, Európát alapította meg?, amely napjainkban rugdossa az utolsókat.

Ha vannak védõszentjeid, nem is kell ellenség..........
l.
254 #2 mujko
- 2017-12-27 12:53
Nincs több szent István csak egy van zsidók mit hisznek ?
Ennyi erõvel Mózes is van egy tucat meg hülye Ábrahám is ?
37 #3 HER
- 2017-12-27 16:00
https://www.youtu...7T4r-FgdG8
Világ-panoráma: Ki is a Magyarok Istene?
88 #4 Asumhari
- 2017-12-27 17:47
Lehet, hogy Protó mártír Szent Istvánra gondolt a Sun. Õ volt az elsõ mártírja a kereszténységnek. Zsidó is van a történetben, történetesen Saul Pál, alias "Szent Pál"a kikeresztelkedett zsidó, aki okozta a halálát Proto mártír Szent Istvánnak, azzal hogy megköveztette.
Saul a kereszténység "fekete Pétere". A Damaszkúszi úton csak látszatra tért meg, de zsidó mivoltát nem tudta levetkõzni. Át van verve a kereszténység!!!Mai fajtársai sem különbek.
267 #5 Perle
- 2017-12-27 19:13
267 #6 Perle
- 2017-12-28 14:07
Ezzel a Szannal vannak gondok más népeknél is. Pld az orosz médiában nem egyszer kofogásolták, hogy valamelyik brit hír selejtes volt.

Akadnak hibák még a Jadvasemben is. Ilyen találkozott a szerb fõváros polgármestere is. Az egyik kállított fénykép szerint Jugoszlávia kitörõ örömmel fogadta a nácikat: A :D
https://www.b92.n..._id=103125

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.54 másodperc
3,405,659 egyedi látogató