Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Morfondírozás

GondolatokNo annyira nem aggaszt ám a helyzet, csak gondoltam megkérdem, van-e értelme pár mondatnál több "összefoglalatot" és "jövendõmondást" egybelapátolnom így a vége felé? Szerintem nincs, de még meggyõzhetõ vagyok. Hol tartunk most, vagy valami ilyesmi..., de nem fontos, csak kérdem.

Hozzászólások

116 #20 livia
- 2017-12-28 20:37
Imre! Lemaradtam, de csatlakozom a többiekhez! Várjuk a véleményedet, végül is ez a fontos a számunkra. Gondolod, csak a semmiért vagyunk itt!
45 #21 micro
- 2017-12-29 10:49
Szia Imi! Nagy érdeklõdéssel várom az évértékelõdet :-) (A postagalambodat még annál is jobban.) s_hoho
373 #22 Roby
- 2017-12-29 11:34
Szia Imre! Várom az ÉRTÉK-ellést!;)
299 #23 i_gazember
- 2017-12-30 09:11
Imre! Te ezt komolyan gondoltad? Mármint az "összefoglalást" és "jövendõmondást". Mert mit is tudnál összefoglalni, a sz@rt, amit könnyûszerrel bele lehet lapátolni a jövendõmondásba is? Lehet minõsíteni a végterméket, vagy akár a színérõl diskurálni, de minek amikor úgy is csak orr facsaró bûzössége van. Persze tévedhetek is, és lehet, hogy valamilyen pozitív dolgot foglalnál nekünk össze, adnád közre, pl.: kihalt a "kinemmondomanevét" ember faj. Mert mit tudsz mondani, jövendölni? Valami nem kívánatosat, de mondjad nyugodtan, mert látom sokan vannak itt Mázoló Pisták (Gerry szavaival élve, ami a mazochistára utal), akik alig várják, hogy csepegtess nekik valamilyen keserûséget.

Hajrá! Csak vidáman! Mert sosem halunk meg!
4 #24 Posta Imre
- 2017-12-30 10:37
Igazember, nem csalódtam, s valójában teljes mértékkel igazad van, nekem meg nagyon nincs...már kedvem összelögybölni gondolat-foslányokkal a már rég felvázoltakat. De lehet, megteszem, mert a mazoizében én is járatos vagyok. Csak szerényen, képzeljétek csak el, mit ér a világ "hõsök" nélkül? Igaz, velük együtt is egy kalap fos, de nélkülük még k-alaprase futná.

Már mondtam a plagizált "viccet", mikor a rendezõtõl kérdi az egyik színész, milyen volt a darab próbája, s erre a válasz: fos! De ha összeáll?- reménykedve rebegi a ripacs. Akkor még lehet belõle xar is - szólt a válasz.

Másik olvasóm is osztja meglátásod:

"Imre,

egyrészt itt már nem érdemes tanácsot és iránymutatást, fõleg ötleteket adni, mert nem azok hajtják végre és nem úgy, ahogy írod, maximum annak látszatát keltve (nem téged aposztofállak túl, csak ki vannak éhezve az információkra).
Másrészt az emberek menthetetlenül agyhalottak. Nagyon rosszul sikerült a jóistennek ezen projektje. Csak remélni tudom, hogy a végtelen univerzum más bolygóin nem ilyen aggasztó a helyzet...és akkor még nagyon finoman fogalmaztam.


A lényeget eddig számtalanszor leírtad. MINDEN BAJ a Födön a zsidók anyagi haszonszerzési mániája és elmebeteg sátánizmusa miatt van.
És ezen a tényen már nincs mit ragozni."
165 #25 LM
- 2017-12-31 10:38
Összefoglalásos jövendõmondóst kérünk
80 #26 monguzking
- 2017-12-31 12:34
én nagyon nem hiszem hogy mindent láto szem zsido lenne hisz zsidok tul gyorsan pusztulásba hajszolnak mindent--ök csak eszközök--ezzel nem mondom hogy ellenség kezéböl nem kell kiütni fegyvert de azért fegyvert nem szabad összetéveszteni használotol,tervezöjétöl...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.72 másodperc
4,606,407 egyedi látogató