Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Érkezik a székely kriptovaluta, a korona

BelföldNa, mélymagyarok, itt van nektek a rothadó zsidó-kapitalizmus deleje! Tivadar, tán kéne nekünk is egy ilyen kripta-izé! Közgazdász, mérnök, a NASA egyik szakértõje, az Apollo 11 ûrkutatási program vezetõ munkatársa áll annak a fejlesztõ csapatnak az élén, amely március elején piacra készül dobni az elsõ közép-kelet-európai blockchain alapú kriptovalutát, a koronát.

A csíkszeredai származású Bustya Attila, Spider Drone Security cég társalapítója és vezetõje áll annak a fejlesztõcsapatnak az élén, amely arra készül, hogy piacra dobja az elsõ kárpát-medencei kriptovalutát, a koronát. A Spider Drone Security a drónok segítségével zajló monitorizálás és a katonai technológia terén tevékenykedik, eddigi sikerei közé sorolható, hogy a Google top 100 leginnovatívabb startupja között szerepelt. A mérnök-közgazdász végzettségû Bustya 2009 óta követi a kriptovaluták fejlõdésének folyamatát, az árképzést, „bányászott” is, spekulatív szinten ma is tranzakciókat hajt végre.

Bustya Attila legfontosabb munkatársa Lõrincz István, aki a mérnöki integrált termékfejlesztés, az asztrodinamika, az ûrkutatási programok dizájnja, illetve a bolygóközi ûrmissziók szakterületeinek elismert elõadója. Az ugyancsak székelyföldi származású szakember több alkalommal közremûködött számos ûrkutatási intézménnyel rakéta- és mûholdrendszerek fejlesztésében, amiknek egy részét saját vállalkozásai értékesítenek. Többek között az alacsony föld körüli pályán keringõ NATO-rakétarendszerek fejlesztésében, illetve a NASA jelenleg is fejlesztés alatt álló bolygóközi plazmarakéta-programjában is részt vett. Lapunk úgy tudja, hogy a korona piaci bevezetésének másik fontos közremûködõje az amerikai Jean-Marc Stiegemeier, a Wall Street, illetve a pénzügyi szolgáltatások világában jól ismert szakember.

A korona teljesen zárt körû fejlesztés eredménye lesz, noha a részletek egyelõre titkosak, a Világgazdaság információi szerint elsõsorban a skálázhatóság és az „okos szerzõdés” tekintetében szólhat nagyot.

A szándékok szerint az új kriptovaluta egészen nagymértékû tranzakciókig lesz skálázható, már a kezdetektõl jóval nagyobb tranzakciós számra lesz képes, mint a bitcoin, a költségek pedig lényegesen alacsonyabbak lesznek. Az okos szerzõdéseket ugyanakkor arra optimalizálják, hogy teljes biztonsággal lehessen végrehajtani a különbözõ, – elsõsorban a fogyasztók által elérhetõ termékek/szolgáltatások megvásárlását, valamint a business to business alapú tranzakciókat is.

A korona fejlesztõinek állítása szerint több rangos nemzetközi, köztük Magyarországon is jól ismert szolgáltató cégekkel folytatnak ígéretes tárgyalásokat a kérdéskörben, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosa-ügyvezetõje, Lénárd András a Világgazdaságnak már korábban megerõsítette: koronával is fizethetnek majd azok, akik házhoz szállítással rendelnek sört.
Link

Hozzászólások

162 #1 fapipa
- 2017-12-30 17:46
Imre !!
Már dolgozunk rajta !! ez lett volna a HUNCOIN , de sajnos a kinaiak , vagy koreaiak megelõztek bennünket a névvel :-D nemhiszed ??? kattincs rá a www.huncoin.org ra
Azt tudtátok, hogy januárban már indul az arany alapú cryptivaluta a GOLDCOIN ???

no de a lényeg az, hogy EZ A TECHNOLÓGIA FOGJA FENEKESTÕL FELFORGATNI A VILÁGOT !! ÉS ÉN MÉG REMÉLEM MEG FOGOM EZT ÉRNI , ÉLNI !!

IRJ IMRE EGY SZÉP JÖVÕKÉPET !!! s_yeye
IRJ MOST MÁR EGY SZÉP HÁBORÚMENTES ARMAGEDDONT !!! s_buli
IRJ LÉCCI, LÉCCI EGY SZÉP ÉLETVIDÁM HUMORESZKET !! s_vigyori
NA BUÉK MINDENKINEK !! ( még nem ittam eleget !!? ) :-D

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
3,405,930 egyedi látogató