Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kinek szolgál valójában az ISIS?

GondolatokUnatkoztam és ilyenkor gondolkodok. Szerencsére ritkán unatkozom. Másképpen is fel lehetne tenni a kérdés, olyan hagyományosan, mint pl: Kinek az érdeke? Talán meglepõ a válasz, de nyilvánvaló, hogy minden nagyobb játékosnak, aki a bábukat mozgatja. Angloszaxonok, zsidók, egyház, muszlimok, Oroszország, de Kína se maradjon ki. Valójában a projekt közös vállalkozás, még ha a zsidók is az ügyintézõk.

Mosogatás közben és egy friss kínai mûvészfilm megtekintése után gondoltam, hogy szót ejtek róla. USA generális panaszkodik, hogy Szíriában egy 600km-es átmérõjû rádiólokációs "buborék" van, amely miatt nem tudnak repülni, mert eszközeik meg vannak "vakítva". Másik usa tábornok a Baltikumot "nyugtatja", hogy ne aggódjanak, mert az orosz haderõ olyan erõt képvisel a térségben, hogy a NATO erõket már a Balti tengeren megállítaná.

Na de hagyjuk a dajkamesét. Most hoztátok, hogy Yüant lehet váltani direktben svájci Frankra. A maci az újévet már Washingtonban ünnepli, ahogy Hitler is ígérte Sztálingrád esetében. Az nem jött össze. Ez meg már most elég nyilvánvaló. Ha nem így lesz, csak azon múlik, hogy hol húzzák meg a demarkációs vonalat a "gyíkok" és az emberiség között.

Tudom, minden a "migránsválság" körül pörög mostanság. Nagyon belehúztak az ébresztésbe, radikalizálásba és azért nyíltan a zsidókra is bökögnek rendesen, kik is állnak a parazitizmus homokos homlokterében. Határok zárnak, országok szuverenitásukról nyüszítenek (mintha lennének szuverén kormányok, de most már lesznek, mert a háttéralkuk megszülettek). Putyin Több fronton is nagy támadásra készül. Szíriában összevonják a csapatokat és még nem tudom meddig mennek el Iránnal, Egyiptommal, Indiával és a távolinak tûnõ, de nagyon is közeli Kínával, mert a Selyemutat meg kell tisztítani, Bizáncot fel kell támasztani!

Most nem térek ki külön az orosz repülõgép "balesetre". Mindenki a macit sajnálja és pont az angloszaxonok mondják, hogy merénylet volt. Nagyon szeretnék hivatalosan is átadni Szuezt, ha jól sejtem. Néztétek a legújabb 007est? Szabadkõmûves összeesküvõ csoport van a központban és polip a jelük, amely menórának is nézhetõ, s még fantázia sem kell hozzá. Na, majd megnézitek!

Napok, hetek, hónapok? Végül is teljesen mindegy az egyszerû halandónak. A zsidók körül, meg a cigányok nyakán is szarül Ben Húrok. Tudjátok, hogy nagyon bele vagyok fásulva már ebbe az értetlenségbe, az idióta "nemzetieskedésbe". Teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az emberiség ostoba, mint a tök és segíteni senki nem lehet, aki maga nem akar érteni. Én meg értem, de minek?

Románia is "rendszart" vált, majd a korrupciós terítést követõen "Magyarországé" lesz a fõszerep. Gyors, "demokratikus" lesz. Fájni sem fog igazán, sõt az ostoba nép igazából észre sem fog belõle venni semmit. Esetleg a azt, hogy bevonulnak az oroszok békefenntartani és biztosítják az usa haderõ kivonulását, akik dolga lefogni a betelepített zsidó-cigány bandát. Nix ugri-bugri! Izrael megszûnik létezni, ahogy Románia is csak egy kis porfészek lesz megint, ahogy lennie is kellett volna mindig annak a rablótanyának, Albániával egyetemben. Na de errõl is tudtok már, igaz?

De azt ígértem, hogy az ISIS-rõl regélek. Nos alapvetõen ez a projekt izraeli kézben van, cia-felügyelettel, de végsõ soron a "kereszténység újraéledését" szolgálja, az iszlám megtisztulását és Izrael megszûntét, Európa deliberalizálását...Nagy Kurdisztán létrejöttét és a Selyemút területének megtisztítását, az infrastruktúra megépítéséhez szükséges keleti és nyugati cégek számára. Ölnek. Jobbára nem ész nélkül, hanem célirányosan. Buzikat, liberálisokat és más célszemélyeket megrendelésre. Ne feledjük, hogy alapvetõen zsoldosok. Rájuk hivatkozva a megértõ Európa befogadja a "tömegeket" a háborús övezetekbõl, melyeket izrael és USA közösen indukált, francia, angol és germán, skandináv, olasz zsidó segítségével, vatikáni sátánista háttérrel. Nincs azzal baj, hogy szembesítik az agyhalott európai pubit a mocsokkal. Nyugi, el lesznek takarítva, miután a foglalkozás elérte célját. Addigra mennek vissza, ahonnan jöttek, vagy út közben likvidálásra kerülnek. Ez volt az alku.

Európa "átalakul". Kína átveszi a gazdaság "irányítását" és az oroszok felügyelik, hogy a kommunista internacionálé most már úgy alakulhasson, ahogy kell. Lesz Sztálin is, meg minden. Sojgut emlegeti Putyin utódjának, bár Vlagyimír még cár is lehet, így nem is utód, csak poszt-várományos. De mindegy, ez is még pár év. Elõbb a V-4 elkötelezik magukat Moszkva mellett, Románia "elengedi" Erdélyt és miután a csehek és szlovákok egyesülnek, rájönnek, hogy a Felvidék mégiscsak magyar terület. Szóval menni fog minden a maga útján. Azt nem tudom, hogy magyar értelmiség honnan kerül, de az új M1-es tv elõremutató, már majdnem magyar. Közben azért a zsidó összeesküvést is elõ kell vezetniük, ha nem is lesz egyszerû ezt megemészteni, de a köztudatban már elég jól ott van. Látom a dombasszi liberálbuzikat is osztják rendesen a harcosok. Ott is ugyanez van ám és Moszkva is korrupt, hogy jobban se kell, bár gyanúm szerint Putyin ebbõl finanszírozza a haderõt és a hivatalos költségek 4-5-szörösét költik katonai kiadásokra. Nem tudom, de így logikus. Talán már értitek miért épülnek a stadionok. Igen, itt lesz a foci VB. Na jó, van valakinek kérdése? Nagy baj az, hogy még mindig nem látok egyetlen érdemleges beszélgetõpartnert a témában. A hivatalos zsidó szakértõket már kezdték csipkedni. A titkosszolgálat nem kis gondban lehet, de hát parasztosan szólva, baxák meg az any-lyukát! A cigányok is hullanak szét a "korrupciótól", de ha Lázár nyilatkozatait figyeltétek, már csak a kötél hiányzik a rendszernek. A Jóbik! Nos, szerintem tartalékolnak velük kapcsolatban leleplezéseket, erkölcsi és faji alapon is, de KGBélával, morvaival csak azt érhetik el, hogy Magyarország nem lehet "független", bár Emõke vésõvel állt neki a Vörös Csillagnak, ami inkább aranyos. Viccnek is gyenge, de Budaházytól elirigyelte a kõmûvességet.

Na nem akarom nagyon nyújtani, a lényeget tán értitek. Litván kollégám mondta, hogy sorra építik a nagyobbnál nagyobb hajókat orosz megbízásra. Én négy anyahajóról olvastam, ami nem csak tervben van. A francia Misztrálos egyiptomi üzlet is tetszett ugye?

Egyébként én elvagyok. Szokom a patikát, feltalálom magam, dolgozok serényen és oskolába járok. Õszintén szólva nem nagy kihívás, de remek idõtöltés, fõleg ha azt nézem, hogy Verának segítek és nem aggódik, hogy el vagyok kóricálva. Elég "különleges" idõket élünk. Háború is, meg béke is. Mondottam: úgy kell irányt váltani, hogy ne reccsenjen bele se a világgazdaság, se ez a csürhe, melyet a hibridek jól átvertek. Szóval öveket becsatolni! A "valami" már tövig becsúszott és jól megvazelinezték elõtte, nehogy gond legyen a zerekciónnal.

Hozzászólások

2 #20 gerry
- 2015-11-13 14:01
"A valódi ( katonai ) világhatalom Oroszország amely jelenleg " Isten kiválasztott állama ". Isten ( Tau-ceti csillagkép küldöttei ) megbízta az Orosz kormányt a " változás " lebonyolításával."


Tévedtem, te se vagy normális. Honnan szoptad? Pataki Attila himbilimbijébõl amikor legutoljára visszajött nunikukiktól?

Itt már mindenki agyalágyult?

Na mindegy úgyis a magyarok fognak nyelni... ... ja, nyerni...

Rozsola fiú! - "Tehát Isten azaz Õs-Ten , pontosabban Õs-Tan létezik ! Néha hol Turulmadár , hol szarvas , hol medve , hol ló akarom mondani " lú " alakban köztünk jár." - ha te mondod... De megjelennek ürgében és sündiszbóban meg kukacban, hernyóban és galandférekben is. Néha meg idiótákba beültetve akiknak nincs egy kereke se... de azért minden hülyeséget összezagyválnak mert annyira okosak és tudósak, meg táltosok .... bölcsek és a jövõbe látnak...

s_ezt-ni
75 #21 talpi
- 2015-11-13 16:11
Te GERRY
azért ezzel a "SZARVASSAL" csak kellene egy keveset vigyázni, mert még Csoda történhetnek és akkor majd "Szar" lesz a helyzet és "Vashoz" kell nyúlni,. Amúgy hamarosan í:) nyugi bele, és akkor sokaknak kinn. lesz a bele. :D. fõleg ezeknek a Míti/kus/ egyedeknek. :)
31 #22 orokkezdo51
- 2015-11-13 16:21
https://www.youtu...ZUgIf-xBqQ
Háttér-kép: Soros Györggyel nem az a baj, hogy zsidó...
"Na mindegy úgyis a magyarok fognak nyelni... ... ja, nyerni..."
Egy része nyelni fog, egy meg sokadszorra nyerni, mint a mûsorból kiderül.
128 #23 bogyo
- 2015-11-13 16:27
Oroszország Szkíta Múlt: Elveszett Törzs és a Lost Origins

http://our-russia...nd-origins
129 #24 VaLa
- 2015-11-13 23:11
"Apa kezdõdik!!!"
75 #25 talpi
- 2015-11-14 01:28
Vala!
Nem! Már megy és néhány nap múlva, ahogy ez lenni szokott ide ér. Nem kell aggódni, ott is és itt is lesznek koncertek, Kalasnyikovra, plasztikra, mert az éles kala ugatás közben, jól hangzik egy-egy mélyebb dörrenés. Mondjuk a látvány nem kellemes, de a tisztító tûz sem az. Aminek meg kell történnie, az meg fog történni. Errõl beszéltünk három hónapja, de mindenki süket volt. Isten legyen hozzátok kegyelmes, mert nálam nem lesz kegyelem.
69 #26 Szalonna
- 2015-11-14 17:55
Bogyó, el is olvastad, vagy csak beillesztetted? Mert már itt is írják azt a marhaságot hogy ez egy elveszett Izraeli törzs. "Ha nincs történelmünk majd lopunk maguknak".
Nézzétek már meg miket másoltok be, mielõtt egy ritka nagy hülyeségre derül fény belõle amikor az ember elolvassa.

https://szkitahun...r-nep-ose/

A szkíta nép nem rokon, hanem a magyar nép õse!

A szkíták (sákák) Indiában, Buddha a sákja nép szülötte volt, amely Közép-Ázsiából vándorolt le Észak-Indiába új területeket keresve, hasonlóan a mai Nepál, valamint Észak- és Észak-nyugat India területén élõ sok más néphez. (A Buddha név helyes kiejtése: Buda, így ejti az egész világ, kivéve a németeket, mi magyarok pedig tõlük vettük át a helytelen kiejtést.)

HA MÉG AZ VAN ÍRVA HOGY A CIGÁNYOK AZ EGYIK ELVESZETT IZRAELI TÖRZS, akkor megértem. Mert láttam fäszbukon hogy zsidók is feszegették ezt a témát.

Milyen ember a magyar?
Valójában a magyar ember vendégszeretõ, végtelenül befogadó, ingét-gatyáját odaadja a vendégnek még akkor is, ha neki nem marad, önzetlen, segítõkész, idealista, határtalanul türelmes, nagyon okos, hiszen rendkívül sok mûvészt és tudóst, felfedezõt adott és ad ma is a világ számára. A magyar, fényvallású nép a békességre törekvõ emberek gyülekezete.

Az igazságot pötyögjétek be, ne a hülyeségeket.

"Bevett" Szkíta szokás hogy a meghódított területek lakóit befogadták maguk közé ha azok azonosulni tudtak velük. Aki nem, azt egy párbaj során lefejezték. De így is úgy is meghalt. A HUN-ok sokkal engedékenyebbek voltak, ATILA uradalma alatt több királyi udvar is volt, akiket nem pusztított el és tett rabszolgává, nem érdekelte õket hogy milyen istent imádnak vagy kinek áldoznak vagy miben hisznek, az elvárás annyi volt hogy fizessenek egy megszabott mennyiségû adót. Ennyi. Hogy Európát az uralmuk alá hajtották? Talán nem kellett volna már akkor is ellopni a "nyugatnak" az avar kincseket. De ugye ezt soha nem írják le? Sehol.

HIPPOCRATES (Kr.e. 456-366) megállapítja azt is, hogy Európában van egy szkíta nép, mely a Meotisz tava körül lakik, különbözvén a többi néptõl és szarmatáknak neveztetnek. Nõik szoktak lovagolni, nyilazni, dárdákat dobni az ellenekre, míg nem szûnnek meg szûznek lenni. Fõtt húst esznek és kancatejet isznak, és ippakit falatoznak. Ez pedig túró lótejbõl.

Tovább bõvül ez a kör, ha tudjuk, hogy a magyar antropológiai indexszel megegyezõ és azonos nyelven beszélõ nép volt többek között még a szaka, pártus, méd, kald nép is.

Miután megszûntek szûznek lenni, harcossá váltak. Manapság kurvä lesz belõlük, tisztelet a kivételnek. Csak hogy az értékrendet nézzük.
128 #27 bogyo
- 2015-11-14 18:38
ponty ezért raktam béé! :D

Ja, és az oroszok is szkiták lettek.
69 #28 Szalonna
- 2015-11-14 18:49
Azt tudtuk eddig is... de ez az elveszett zizraeli törzs marhaság, röhögnöm kell. Vagy köll.
82 #29 Satori
- 2015-11-14 19:26
Szalonna-val ertek egyet!

Mindenhol a vilagon Buddha-t, Buda-nak ejtik-mondjak, csak nalunk es a nemeteknel nem!

Vajon miert?

Azert mert, azonnal egyertelmuve valna az, hogy Buda, Szkita volt.

Mond-e valakinak az valamit, hogy:

Republik of Sakha?

Ma Oroszorszag teruleten talalhato.

https://www.youtu...FC52D6A162

Figyelmesen nezzetek vegig ezt a rovid videot es a benne szereplo szimbolumokat!!!

Errol a videkrol nyomultak le del fele a Szkitak-Sakha-k!

Errol a videkrol lopja el Putyin es a tarsai a ritka fold femeket es gazdagodik rajta zsido modra.
4 #30 Posta Imre
- 2015-11-14 19:33
Merkel megbukhat egy hónap múlva?http://www.napi.h...05922.html

Léptek a horvátok a merénylet utánhttp://mno.hu/kul...an-1314061

Megerõsítik a biztonsági készenlétet Szerbiahttp://magyaridok...ia-124525/

Albánia fenyegetést kapotthttp://24.hu/kulf...st-kapott/

Kolumbia: nem vásárolnak több fegyvert a FARC-gerillákhttp://kitekinto....keLPL8m-6A

Megtartják az ENSZ klímacsúcsát Párizsbanhttp://www.hirado...parizsban/

Aszad: a nyugat hibája a terrorizmushttp://24.hu/kulf...rrorizmus/

Rendkívüli ellenõrzést vezetnek be az Olaszországbanhttp://magyaridok...an-124345/

Tusk: Franciaország nincs egyedülhttp://www.168ora...40548.html
82 #31 Satori
- 2015-11-15 00:03
Kevesen tudjak azt, hogy az Avatar cimu filmnek, az alap tortenetet, James Cameron, ellopta a Saka-k-tol!

A Sakha-k szerint is, tobb millio eves tortenetrol van szo, az Avatar cimu filmben!

Szoval ez is, a mi story-nk-tortenetunk!

Erre varjatok gombot, es soha-se felejtsetek el!

Igylegyen!

;)
2 #32 gerry
- 2015-11-16 14:22
lopás a Saka-k-tol!... A Sakha-k szerint is, tobb millio eves tortenetrol van szo...


...figyusz! hol ki mikor miért minek mennyiért?s_kukk

több millió éves? huúú... és az is mink lennék? jéééé...s_pompom

bövebben?s_huh
4 #33 Posta Imre
- 2015-11-16 20:18
Gerry, hát nem emlékszel? Pedig olyan szép hosszú kék bojtos farkincánk is volt.

Na de komolyra! Itt van a "francia merényletesdinek és az isis-nek" valódi hozadéka. Putyin nélkül tapodtat sem lehet lépni! Oszt pötty!

http://sputniknew...ssues.html
82 #34 Satori
- 2015-11-16 23:27
Gerry!

Miert szerintet kie?

A zsidoke?

Vegignezted a videoban szereplo szimbolumokat?

https://www.youtu...FC52D6A162

Beszelgettel olyan emberekkel, akik onnan jottek Irorszagba?

Ez a cikk, pedig az oroszorszag hangjan jelent meg:

"az Avatar cimu filmnek, az alap tortenetet, James Cameron, ellopta a Saka-k-tol!

A Sakha-k szerint is, tobb millio eves tortenetrol van szo, az Avatar cimu filmben!"

Annyi a kulonbseg, hogy a cikkben Yakut-oknak nevezte oket, a cikk iroja!

Jarj utana es aztan okoskodjal!

Meg azt is irta a cikk, hogy bepereltek a Yakutok-Sakhak, James Cameront azert, amiert ellopta a legendajukat.
82 #35 Satori
- 2015-11-17 00:57
Amugy te hogyan tudod a dolgokat, ha mar igy beleokoskodsz a temaba?

Haa, okoska?

Fejtsd ki bovebben!

Kivancsi vagyok, hogy mit fogsz osszehordani a nagy angyal-foldi tudasoddal?

:P
75 #36 talpi
- 2015-11-17 01:02
"Miután megszûntek szûznek lenni, harcossá váltak. Manapság kurva lesz belõlük, tisztelet a kivételnek. Csak hogy az értékrendet nézzük."
Szalonna! Sajnos az esetek 95%-ban "nem a tisztelet a kivételnek, s nem is a harcos"-lesz belõlük. Az sem érdekli õket, hogy mit szól hozzá a "tisztesebb gondolkodású, az meg fõleg nem, hogy, társával, mi történik. Megkockáztatom, a helyzethez mérten még a gyermeke sem érdekli, csak eszköz alantas céljainak eléréséhez. De hát ha szegény ezt látta eleitõl, ha ez a társaságában a "trendi" akkor miért is érdemelne kíméletet? az ilyen és családja, hiszen a végtelenségig veszélyes a normális gondolkodású társadalomra, mely lassan kialakul. Ezek a megszálló zsidóság elõörse és szállás csinálói.
82 #37 Satori
- 2015-11-17 01:19
"Gerry, hát nem emlékszel? Pedig olyan szép hosszú kék bojtos farkincánk is volt."

Imre!

Hat nem figyeltel?

Alap-tortenetrol volt szo!

Az, hogy Cameron bojtos farkuakat csinalt beloluk, az mar nem az en hibam!

Imre!

Ha mar igy betamadtal, akkor szerinted, honnan szarmaznak a Szkitak?

Kivancsi vagyok mit fogsz osszehordani a sok diplomaddal?!!!

Mit sugnak a szellemvilagbol?

Haa, "fehér mágus"?

:P
82 #38 Satori
- 2015-11-17 03:16
Imre!

Aztan most osszeborulhattok:

Te meg a gerry, es lesirhatjatok egymas "szép hosszú kék bojtos farkincájat"!

Hajra!

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.33 másodperc
4,606,567 egyedi látogató