Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kinek szolgál valójában az ISIS?

GondolatokUnatkoztam és ilyenkor gondolkodok. Szerencsére ritkán unatkozom. Másképpen is fel lehetne tenni a kérdés, olyan hagyományosan, mint pl: Kinek az érdeke? Talán meglepõ a válasz, de nyilvánvaló, hogy minden nagyobb játékosnak, aki a bábukat mozgatja. Angloszaxonok, zsidók, egyház, muszlimok, Oroszország, de Kína se maradjon ki. Valójában a projekt közös vállalkozás, még ha a zsidók is az ügyintézõk.

Mosogatás közben és egy friss kínai mûvészfilm megtekintése után gondoltam, hogy szót ejtek róla. USA generális panaszkodik, hogy Szíriában egy 600km-es átmérõjû rádiólokációs "buborék" van, amely miatt nem tudnak repülni, mert eszközeik meg vannak "vakítva". Másik usa tábornok a Baltikumot "nyugtatja", hogy ne aggódjanak, mert az orosz haderõ olyan erõt képvisel a térségben, hogy a NATO erõket már a Balti tengeren megállítaná.

Na de hagyjuk a dajkamesét. Most hoztátok, hogy Yüant lehet váltani direktben svájci Frankra. A maci az újévet már Washingtonban ünnepli, ahogy Hitler is ígérte Sztálingrád esetében. Az nem jött össze. Ez meg már most elég nyilvánvaló. Ha nem így lesz, csak azon múlik, hogy hol húzzák meg a demarkációs vonalat a "gyíkok" és az emberiség között.

Tudom, minden a "migránsválság" körül pörög mostanság. Nagyon belehúztak az ébresztésbe, radikalizálásba és azért nyíltan a zsidókra is bökögnek rendesen, kik is állnak a parazitizmus homokos homlokterében. Határok zárnak, országok szuverenitásukról nyüszítenek (mintha lennének szuverén kormányok, de most már lesznek, mert a háttéralkuk megszülettek). Putyin Több fronton is nagy támadásra készül. Szíriában összevonják a csapatokat és még nem tudom meddig mennek el Iránnal, Egyiptommal, Indiával és a távolinak tûnõ, de nagyon is közeli Kínával, mert a Selyemutat meg kell tisztítani, Bizáncot fel kell támasztani!

Most nem térek ki külön az orosz repülõgép "balesetre". Mindenki a macit sajnálja és pont az angloszaxonok mondják, hogy merénylet volt. Nagyon szeretnék hivatalosan is átadni Szuezt, ha jól sejtem. Néztétek a legújabb 007est? Szabadkõmûves összeesküvõ csoport van a központban és polip a jelük, amely menórának is nézhetõ, s még fantázia sem kell hozzá. Na, majd megnézitek!

Napok, hetek, hónapok? Végül is teljesen mindegy az egyszerû halandónak. A zsidók körül, meg a cigányok nyakán is szarül Ben Húrok. Tudjátok, hogy nagyon bele vagyok fásulva már ebbe az értetlenségbe, az idióta "nemzetieskedésbe". Teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az emberiség ostoba, mint a tök és segíteni senki nem lehet, aki maga nem akar érteni. Én meg értem, de minek?

Románia is "rendszart" vált, majd a korrupciós terítést követõen "Magyarországé" lesz a fõszerep. Gyors, "demokratikus" lesz. Fájni sem fog igazán, sõt az ostoba nép igazából észre sem fog belõle venni semmit. Esetleg a azt, hogy bevonulnak az oroszok békefenntartani és biztosítják az usa haderõ kivonulását, akik dolga lefogni a betelepített zsidó-cigány bandát. Nix ugri-bugri! Izrael megszûnik létezni, ahogy Románia is csak egy kis porfészek lesz megint, ahogy lennie is kellett volna mindig annak a rablótanyának, Albániával egyetemben. Na de errõl is tudtok már, igaz?

De azt ígértem, hogy az ISIS-rõl regélek. Nos alapvetõen ez a projekt izraeli kézben van, cia-felügyelettel, de végsõ soron a "kereszténység újraéledését" szolgálja, az iszlám megtisztulását és Izrael megszûntét, Európa deliberalizálását...Nagy Kurdisztán létrejöttét és a Selyemút területének megtisztítását, az infrastruktúra megépítéséhez szükséges keleti és nyugati cégek számára. Ölnek. Jobbára nem ész nélkül, hanem célirányosan. Buzikat, liberálisokat és más célszemélyeket megrendelésre. Ne feledjük, hogy alapvetõen zsoldosok. Rájuk hivatkozva a megértõ Európa befogadja a "tömegeket" a háborús övezetekbõl, melyeket izrael és USA közösen indukált, francia, angol és germán, skandináv, olasz zsidó segítségével, vatikáni sátánista háttérrel. Nincs azzal baj, hogy szembesítik az agyhalott európai pubit a mocsokkal. Nyugi, el lesznek takarítva, miután a foglalkozás elérte célját. Addigra mennek vissza, ahonnan jöttek, vagy út közben likvidálásra kerülnek. Ez volt az alku.

Európa "átalakul". Kína átveszi a gazdaság "irányítását" és az oroszok felügyelik, hogy a kommunista internacionálé most már úgy alakulhasson, ahogy kell. Lesz Sztálin is, meg minden. Sojgut emlegeti Putyin utódjának, bár Vlagyimír még cár is lehet, így nem is utód, csak poszt-várományos. De mindegy, ez is még pár év. Elõbb a V-4 elkötelezik magukat Moszkva mellett, Románia "elengedi" Erdélyt és miután a csehek és szlovákok egyesülnek, rájönnek, hogy a Felvidék mégiscsak magyar terület. Szóval menni fog minden a maga útján. Azt nem tudom, hogy magyar értelmiség honnan kerül, de az új M1-es tv elõremutató, már majdnem magyar. Közben azért a zsidó összeesküvést is elõ kell vezetniük, ha nem is lesz egyszerû ezt megemészteni, de a köztudatban már elég jól ott van. Látom a dombasszi liberálbuzikat is osztják rendesen a harcosok. Ott is ugyanez van ám és Moszkva is korrupt, hogy jobban se kell, bár gyanúm szerint Putyin ebbõl finanszírozza a haderõt és a hivatalos költségek 4-5-szörösét költik katonai kiadásokra. Nem tudom, de így logikus. Talán már értitek miért épülnek a stadionok. Igen, itt lesz a foci VB. Na jó, van valakinek kérdése? Nagy baj az, hogy még mindig nem látok egyetlen érdemleges beszélgetõpartnert a témában. A hivatalos zsidó szakértõket már kezdték csipkedni. A titkosszolgálat nem kis gondban lehet, de hát parasztosan szólva, baxák meg az any-lyukát! A cigányok is hullanak szét a "korrupciótól", de ha Lázár nyilatkozatait figyeltétek, már csak a kötél hiányzik a rendszernek. A Jóbik! Nos, szerintem tartalékolnak velük kapcsolatban leleplezéseket, erkölcsi és faji alapon is, de KGBélával, morvaival csak azt érhetik el, hogy Magyarország nem lehet "független", bár Emõke vésõvel állt neki a Vörös Csillagnak, ami inkább aranyos. Viccnek is gyenge, de Budaházytól elirigyelte a kõmûvességet.

Na nem akarom nagyon nyújtani, a lényeget tán értitek. Litván kollégám mondta, hogy sorra építik a nagyobbnál nagyobb hajókat orosz megbízásra. Én négy anyahajóról olvastam, ami nem csak tervben van. A francia Misztrálos egyiptomi üzlet is tetszett ugye?

Egyébként én elvagyok. Szokom a patikát, feltalálom magam, dolgozok serényen és oskolába járok. Õszintén szólva nem nagy kihívás, de remek idõtöltés, fõleg ha azt nézem, hogy Verának segítek és nem aggódik, hogy el vagyok kóricálva. Elég "különleges" idõket élünk. Háború is, meg béke is. Mondottam: úgy kell irányt váltani, hogy ne reccsenjen bele se a világgazdaság, se ez a csürhe, melyet a hibridek jól átvertek. Szóval öveket becsatolni! A "valami" már tövig becsúszott és jól megvazelinezték elõtte, nehogy gond legyen a zerekciónnal.

Hozzászólások

128 #1 bogyo
- 2015-11-10 16:45
Minden tiszteletem a gondolatok leírásáért!
Hát ilyet sem olvasni sehol e kerek világban!s_azta
66 #2 9323elitelt
- 2015-11-10 17:32
"Tudjátok, hogy nagyon bele vagyok fásulva már ebbe az értetlenségbe, az idióta "nemzetieskedésbe". Teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy az emberiség ostoba, mint a tök és segíteni senki nem lehet, aki maga nem akar érteni. Én meg értem, de minek?"
Minek?
Pontosan azért, hogy amint meglesz a lehetõség, el tudd kezdeni a tömegek ébresztésének munkáját!
Például, ha valakinek a tudta nélkül valamilyen kábítószert tesznek az ételébe és ettõl "bekattan", akkor nem lenézni kellene és még egy jót belerúgni, hanem segíteni rajta, hogy újból kitisztuljon az elméje.
Irgalmas szamaritánus példabeszéde ugye... Remélem, azt nem kell bizonygatnom, hogy a mai magyarság egy része szamaritánus, azaz párthus...
4 #3 Posta Imre
- 2015-11-10 17:49
"Az amerikai Egyesült Államok energia forrásai,gyakorlatilag kimerültek.Beleértve Texast,és Alaszkát is.
Jelenleg 3 helyrõl tudnak energiahordozóhoz jutni.-Mexikói öböl,,Nigéria,,Szaud-Arábia.
Venezuela minimumot ad nekik.Az ISIL nevû vállalkozást az Amerikai zsidóbandák látják el utánpótlással.Törökországon,és Izraelen keresztül szállitanak.
Irán irányába nem is akarnak mozdulni.Ezért irták alá velük az egyezményt.Szaud-Arábia tartalékai,kb.15 éven belül kimerülnek.
Egyesitett államot akarnak,mely ellenörzi a keleti tartalékokat.Erre játszanak.-Putyin,meg ellene.Ne feledjük a lényeget.Kina és India,-2.5 milliárdos fogyasztóként jelent meg a világpiacon.!!.
Ez az utolsó 30 év lényege.!!.
Fogy a cucc."
128 #4 bogyo
- 2015-11-10 18:15
Nincs hiány a gáz és az olaj ezen a bolygón

http://www.telegr...-says.html

bizonyítottan tény: a kõolaj nem fosszilis hanem abiotikus eredetû. Ahogy az 1900-as évek szintjén van jelenleg a szénmonoxid szintje is. Semmivel sem több csak jó pénzbevétel a mentsük meg a földet proginak.

állandó HÜLYÍTÉS, HÜLYÍTÉS, HÜLYÍT! és?
4 #5 Posta Imre
- 2015-11-10 18:20
Nagyszabású ázsiai gázprojektek

Ezernyolcszáz kilométer hosszú, Türkmenisztánt Afganisztánnal, Pakisztánnal és Indiával összekötõ gázvezeték megépítését rendelte el a hét végén Gurbanguli Berdimuhamedov, Türkmenisztán elnöke.

A becslések szerint a gázvezeték megépítése több mint tízmilliárd dollárba fog kerülni, 2018-ra készülne el, és évente 33 milliárd köbmétert szállítana. Az építkezést azonban egyelõre csak a volt szovjet tagköztársaság területén kezdik el, hiszen a négy ország kezdõbetûi után TAPI-nak keresztelt projekt a sok bizonytalanság miatt akár meg is hiúsulhat.

India és Pakisztán azért tart igényt a türkmén gázra, mert energiahiánnyal küszködik, Türkmenisztánnak pedig azért származhat elõnye a projektbõl, mert a világszerte alacsony energiaárak és a Kína importjától való függõsége miatt új vásárlókat keres. Kína évente 35-40 milliárd köbméter gázt importál Türkmenisztánból. Korábban Oroszország is nagy tételben vásárolt türkmén gázt, de a 2008-as 40 milliárd köbméter után idén csak négymilliárd köbmétert szerzett be. Türkmenisztán rendelkezik a világ negyedik legnagyobb gázkészletével és a második legnagyobb gázlelõhelyével: a Yolöten gázmezõ a közép-ázsiai ország délkeleti részén található, becslések szerint mintegy 7000 milliárd köbméter földgázt tartalmaz.http://magyaridok...ek-109222/

Szaúd-Arábiát törné meg Putyin Szíriában

Sokszereplõs és helyenként nagyon áttételes feltételezés, de van benne ráció: Oroszország az egyre fájóbb alacsony olajár miatt dönthetett úgy, hogy beavatkozik Szíriában. Ehhez leginkább Szaúd-Arábiát kell megtörni. A kettõ pedig, úgy adódott, az Iszlám Állam elleni légicsapásokban keresztezi egymást.


Két nappal az után, hogy négyszemközt tárgyalt amerikai kollégájával, Barack Obamával, az orosz elnök szeptember 30-án csatába küldte az orosz légierõ bombázóit, hogy a 62 tagú nyugati koalícióval – optimális esetben párhuzamosan, de legalábbis egymást nem akadályozva – megtörje az Iszlám Államot.

Eddig közösek a két tábor érdekei, a következõ lépés viszont már nem egyértelmû. Moszkva, arra hivatkozva, hogy nem jó, ha kívülrõl mondják meg, ki kormányozzon egy országot, hatalmon tartaná Bassár el-Aszad szír elnököt, és konzekvensen terroristának nevez minden ellenzéki erõt. Amerika (Nagy-Britanniával és a franciákkal együtt) ellenben az úgynevezett mérsékelt ellenzékre bízná a kormányzást.
De miért most?

Aszad az oroszok régi és utolsó térségbeli szövetségese – Vlagyimir Putyinnak elemi érdeke, hogy a szír elnök ne bukjon meg, mert félõ lenne, hogy Moszkva teljesen kiszorul a régióból. http://www.nagyba...-sziriaban

Magára maradt az Egyesült Államok Szíriában

Szép csöndben kiszivárogtak az arab államok az Iszlám Állam ellen létrehozott nemzetközi koalícióból, így az Egyesült Államok gyakorlatilag egyedül folytatja a légi háborút a dzsihádisták ellen.
http://www.origo....rubol.html

Ömlik az arab olaj, de egyre nagyobb a baj?

Szaúd-Arábia, a világ legnagyobb olajexportõre továbbra sem kívánja csökkenteni olajkínálatát.

Még annak ellenére sem, hogy az olajárak zuhanásának már fájdalmas pénzügyi következményei vannak - írja szaúdi olajipari illetékeseket idézve a Financial Times.

A londoni gazdasági napilap által idézett iparági illetékesek szerint Szaúd-Arábia a jelenlegi árkörnyezetben is elszántan törekszik arra, hogy megõrizze részesedését az olaj világpiacán, és a vásárlói kereslethez szabja kínálatát. Hálid el-Falih, a szaúdi állami olajtársaság elnöke szerint Szaúd-Arábia egyetlen teendõje annak lehetõvé tétele, hogy a piac tegye a dolgát. Hozzátette: még csak beszélgetések szintjén sem merült fel Szaúd-Arábiában a kitermelés csökkentése.

Hálid el-Falih szerint a korábbi 100 dolláros olajárat a magas költséggel mûködõ termelõk a kockázatmentes beruházások garanciájának tekintették, ám ez a biztosítási kötvény, amelyet Szaúd-Arábia térítésmenetesen nyújtott, többé nem létezik. A szaúdi olajtársaság vezetõje elismerte ugyanakkor, hogy a jelenlegi, 50 dollár körüli olajár a vártnál fájdalmasabb következményekkel járt Szaúd-Arábia számára. Falih szerint azonban tipikus piaci túlreagálásról van szó.

Nem mindenki ilyen nyugodt

Az olajár zuhanásának már hitelminõsítési következményei is vannak. A Standard & Poor's a minap leminõsítette Szaúd-Arábia államadós-osztályzatát, elsõsorban azzal a várakozásával indokolva a döntést, hogy az olcsó olaj miatt a szaúdi államháztartási hiány szinte példátlan mértékben nõ az idén.

A nemzetközi hitelminõsítõ "AA mínusz/A-1 plusz"-ról egy fokozattal "A plusz/A-1"-re rontotta a devizában és a hazai valutában fennálló szaúdi államadósság besorolását. Az új szuverén osztályzat is még az elsõrendû befektetõi ajánlású kategóriában van, de az S&P további leminõsítés lehetõségére utaló negatív kilátást hagyott érvényben a rontott besoroláson is.

A hitelminõsítõ az indoklásban kiemelte, hogy várakozása szerint a hazai össztermékhez (GDP) viszonyított szaúdi államháztartási hiány az idén eléri a 16 százalékot a tavaly mért 1,5 százalékos deficit, illetve a két éve elért 7 százalékos többlet után.

A Standard & Poor's szerint ráadásul nem is várható az olajárak erõteljes fellendülése: a cég jelenlegi várakozása az, hogy a globális alaptípusnak tekintett Brent olajfajta hordónkénti átlagára a 2015-2018-as idõszakban is csak 63 dollár lesz.http://privatbank...baj-287310


Törökország: szárazföldi csapatok bevetésére van szükség Szíriában

Nem elegendõek a légicsapások az Iszlám Állam (IÁ) ellen Szíriában folytatott nemzetközi harcban, a dzsihadista szervezet legyõzéséhez szárazföldi csapatok bevetésére van szükség - hangoztatta Ahmet Davutoglu török kormányfõ a CNN International televíziós csatornának kedden adott nyilatkozatában.http://kitekinto....kJCir8m9Ac

MVM OVIT: a magyarországi villamoshálózat Európában a legjobbak közé tartozik
Patay László azt is elmondta, hogy az MVM OVIT Zrt. jelenleg Szaúd-Arábiába terjeszkedik. Alapítottak egy vegyes vállalatot, és ezzel kívánnak kihasítani egy szeletet az ország energetikai piacából. A vezérigazgató reméli, hogy jövõre elkezdhetik a hálózatépítést Szaúd-Arábiában.
http://superiorhi...-tartozik/
4 #6 Posta Imre
- 2015-11-10 20:06
Abszurd egy zsidó országot létrehozni, ahogy cigányt is, nemde? Palesztinát nem kell létrehozni, mart az van. Izraelt meg nem lehet létrehozni, mert az meg nincs!

Izraeli miniszter: abszurd egy másik arab országot létrehozni

Naftali Bennett, Izrael oktatási minisztere és a kormánykoalícióban részt vevõ Zsidó Otthon párt elnöke a katonai rádióban kedden nyilatkozva elvetette a két népnek két államot ígérõ megoldást a palesztin-izraeli konfliktusban.

A miniszter szembeszállt Benjámin Netanjahu miniszterelnök néhány órával korábban, Barack Obama amerikai elnökkel tartott találkozóján elhangzott véleményével, amely szerint a kormányfõ a palesztin állam létrehozásában látja a konfliktus rendezésének lehetõségét - írja a Times of Israel.http://www.atv.hu...letrehozni
4 #7 Posta Imre
- 2015-11-11 06:20
Látom megyen a kommentözön! Had csicseregjek már!

Szia Posta Imi!
Még nem pontos, amit leírtál, de már látok benne olyat, amit értesz.
A szaudiak nagy szarban vannak, és teljesen csõdbe fognak menni, és ha kell, még olcsóbb lesz az olaj.
Az olaj amúgy sem energia használatra való, mert amit most csinálnak az olajjal, az egy tévút.
Ismered az olajhidraulikát, na ezt bolygószinten nézd át, mert az olaj erre való, a bolygó átalakítását lehet megtenni így.
Amúgy is át lesz a Gea építve, szinte teljesen. Kicsit nagyobb is lesz, és persze, a tengelye is helyre lesz rakva.
Ismered a mostot. Minden ugyan abban a térben, és idõben történik, szóval már minden kész is, meg nincs is kész.
Ahogy nézem, a mágusok lassan felkészülnek. Van még egy utolsó lépés, és utána minden helyre lesz rakva.
Nem lesz sem háború, sem vérengzés, és kellenek az arabok, a zsidók, a cigányok, mert kellenek olyanok, akik elvégzik a mun javát. Maximum kapnak egy új, nagyobb testet, hogy bírjanak sokat dolgozni, akár éjjel nappal. A lehetõséget meg kell adni mindenkinek, hogyha valamit tönkretett, azt kijavítsa. Ha nem lehetõségnek veszik, miattam kényszernek is vehetik. Nem érdekel, ki, minek veszi, mert úgy is csak magát hülyíti.
A gyíkok amúgy nagyon félnek. Nekik is parancsolnak, ugyan úgy irányítják õket, mint az embereket. A rendszerük teljesen el van foglalva, és a tejút is erre a sorsra jutott majdnem, csak hát kicsit bele lett a tervükbe piszkálva. A sárkánok rendszere most nagyon sötét hely. Voltam a központi bolygólyukon kb egy percig, és láttam. Elég szörnyû egy hely, és nem ajánlom senkinek, hogy egyedül menjen oda. Ha a Geát helyre tudjuk rakni, akkor van remény, hogy azt a rendszert is helyre lehet rakni. Olyan ez, mint mikor egy pecsét hiányzik a 16-ból, vagy elveszni látszik. Elég nagy a tét, mint látod, és a lehetõség is nagy. Sok mindenre rálehet majd jönni.
Ahogy látom, erre már rájöttek a többi rendszerbõl jüttek. Szóval akkor lehet lépni, mikor a magod mondja. Addig vagy felkészülsz a vállalt dolgodra, vagy visszahívnak. Ne nézz mást, mint mag-adat, meg persze az asszonodat, mert eg(y)-s-ég-ben vagytok, vagyis ég és ég. Te tudod neked mi a dolgod.
A mágusok is ezt teszik, vagyis rendbe rakják magukat az asszonnal együtt. Mindenki itt van a Geán, akinek itt kell lenni.
Ismered az elemeket: tûr, fegy, figy, szer. Az azonosuláshoz ezek kellenek. A fél-elem is mást jelent, mint azt, amit most értenek, éreznek alatta, de egy másik elemtársasághoz tartozik.
Amúgy az erdélyiek elmondják a szerrõl, amit kell tudni. A szer értelmét elég jól eltorzították, mert alig van aki pontosan tudja mi is a szer. Vedd át, a szöveget újból, és meglátod. https://www.youtube.com/watch?v=bPjIeWB3lR8
Már nagyon régóta nem énekeltek a magyarok, így lassan ideje lesz újból énekelni.
Azt vedd észre, hogy a nóta zenei aláfestésébe a zsidók belerondítottak, de az öreg igen jól énekli, úgy ahogy kell. Másként nem ment volna át a rostán, csak így. Szóval más a külcsin, és a belbecs.
Valahogy az az érzésem, hogy tudatosítani kell az emberekben, hogy a katolikus vallás az nem keresztén vallás. Sõt a keresztén az nem is vallás. Legalábbis nekem ez most a késztetésem, hogy errõl kezdjek beszélni.
Amúgy nagy ember lettem. Meglátogatott a házamban a yotengrit mostani vezetõje. Nagyjából arról beszélgettünk, ami segít a hülyeségbõl kijutni. Megakadt, és túl kellett a holdponton billenteni. Most már megint kis ember vagyok.
Ne mond, hogy sokat beszélek, mert csak azt mondom, amit kell.
Remélem eljut mindkettõtökhöz, mert néha a kom csatornák bezáródnak. Nem tudom, hogy milyen viszonyban vagytok, és van e köztetek beszélõ viszony.
Minden jót...
Csicseri Orosz Imre
80 #8 monguzking
- 2015-11-11 09:51
érdekes hogy miért akarnak arrol meggyözni hogy nem lesz háboru amikkor minden affelé mutat hogy lesz----????nem cáfolom azt hogy léteznek földönkivüliek kik beavatkoznak de én azt mondom hogy a föld az embereké igy minden idegen fajnak kivül tágasabb-takarodjanak-angyalokat is beleértve
69 #9 Szalonna
- 2015-11-11 11:15
A pszichológia rejtelme hogy elmebetegek hogy tudnak relaxáló éneket alkotni. Bár vannak romantikus és drámai elmeháborodottak is.

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=RYjt1-TEQk4[/movie]

Kinek mi a véleménye? Az Iraki iszlám állam vallási éneke....

[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=tWBOLWa_oww[/movie]

Átiratban.
4 #10 Posta Imre
- 2015-11-11 11:40
Monguz, mert nem lesz! Már van. Hibrid háború aszimmetrikus kérdésekkel és válaszokkal.
211 #11 NKG
- 2015-11-11 13:38
No, megérkeztem én is, kicsit hosszabb szünet után.
Édesanyámat haza kellet engedni....
Mostanában oly' nagy divat a migráció, igazán "átmigrálhattátok" volna a korábban regisztrált felhasználókat, hogy ne kelljen újra regisztrálni.
Na, sebaj ez legyen a legnagyobb gond...
Csicseri Orosz Imre írása, már-már David Icke és Benjamin Fullford-i magasságokban van számomra, amolyan jó altató jellegû.
De valahogy Imre írásából is kiéreztem egy kis altató jelleget,
Persze, lehet, hogy én értelmeztem félre, de van benne egy kis "mindenki nyugodjon le a csába, minden le van vajazva..."
Most ezt úgy jelentem ki, mintha nekem már nem lenne teljesen és tökéletesen mindegy....
52 #12 kuka7
- 2015-11-11 14:33
Na csicsri orosz Imre,jobban jársz ha eszed a csicseri borsót,az legalább használ,csak el ne rontsd a gyomrot vele,mert nyaktól felfelé,már elvan rontva!
129 #13 VaLa
- 2015-11-11 14:39
:o
154 #14 kakas
- 2015-11-11 16:44
-hogy micsi?!?[movie=youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qR-ez_22pi8[/movie] s_hihi
116 #15 livia
- 2015-11-11 20:09
Tetszik ez a szalmazsákos ágy. Még emlékszem, amikor szüleim cseréltéka szalmát. No, egy ideig helyezkedni kellett, ha aludni akartál. A cikket még emésztem,de a hét idáig földindulás volt, piszkosul fáradt vagyok.
4 #16 Posta Imre
- 2015-11-12 19:45
„Ami akkor a zsidók, ma a cigányok. Csak a baj van velük”http://24.hu/koze...van-veluk/

Magyar elnök került a FoodServiceEurope élére

Magyar elnököt választott legutóbbi közgyûlésén az európai közétkeztetõ szövetség, a FoodServiceEurope.
http://www.turizm...rope_elere

Mûholdakkal követik ezentúl az utasszállítók útját

A mûholdas repülõgép-nyomkövetés technológiai feltételeirõl született megállapodás szerdán Genfben a WRC rádiókommunikációs világkonferencián - jelentette be az ENSZ távközlési ügynöksége, az ITU (International Telecommunications Union).http://travelo.hu...tok_utjat/


Schupelius-Kolumne
Plante Müller das Eindringen in Privatwohnungen?

Der Regierende Michael Müller (SPD) sollte uns reinen Wein einschenken, anstatt heimlich das Eindringen in Privatwohnungen vorzubereiten, meint Gunnar Schupelius.
http://www.bz-ber...twohnungen

A Facebook nem követheti a szörfölési szokásokat Belgiumban https://sg.hu/cik...belgiumban

1,8 milliárd euróval oldaná meg az EU az afrikai migránskérdést http://vs.hu/koze...paign=main

Egész Európát behálózta a felfedett szélsõséges iszlamista csoporthttp://magyaridok...rt-118453/

Finnországban a muzulmán lett a második legnagyobb vallási felekezethttp://vs.hu/koze...paign=main

Depressziósoknak szánták, s a katonák zabálják

Október utolsó napjaiban letartóztatták a bejrúti reptéren egy szaúdi herceget, miután két tonna (!) Captagonnal indult útnak – a szíriai háború drogjának karrierjét ez alkalomból idézi fel az MNO.
Kapcsolódó cikkek

„A Captagont a hatvanas években fejlesztették ki – emlékeztet a lap –, és figyelemzavar, valamint hiperaktivitás és depresszió kezelésére szánták. 1986-ra azonban csaknem mindenhol betiltották, mivel könnyen függõséget okoz, a páciens pedig euforikus állapotba kerül tõle, nem gondol sem az alvásra, sem az evésre. Kis cinizmussal mondhatjuk, hogy pont a vesztükbe rohanó frontkatonáknak találták ki. A Journeyman TV mintegy félórás riportjában egy szír katona azt mondta, ha Captagont szed, semmitõl nem fél, akár tíz katonának is nekimegy egyedül. Persze vannak árnyoldalai is annak, ha egy lázadó beszív. Egy homszi rendõr például azt mondta a Reutersnek: ’Csak ütöttük õket és nem érezték a fájdalmat, sokan ki is nevettek minket. Két nap után tudtuk csak kihallgatni azokat, akik ilyen szert szedtek’” – olvasható az mno.hu-n.
http://www.medica...k_zabaljak

Milliárdos üzletek, befolyásos barátok: így él Putyin lánya

Az orosz vezetõ kisebbik lánya, Katerina egyre nagyobb befolyásra tesz szert Moszkva elit köreiben. http://www.atv.hu...tyin-lanya

Orbán: Egyenruhásokat küldenek Görögországba a V4-ekhttp://mno.hu/kul...ek-1313625

Nem maguktól mentek a rendõröknek a Calais-nál táborozó migránsok

A francia hatóságok szerint a határok eltörlését célzó brit szélsõséges politikai aktivisták provokálták ki a migránstábor lázadásit. A „civilek” városi gerillatechnikákra képezik ki az illegális bevándorlókat és felkészítik õket az utcai harcokra. http://magyaridok...ok-117817/

Egy olasz párt szerint Olaszországnak is kerítést kell építenie a szlovén határonhttp://magyaridok...on-118213/

Filmbe illõ kommandósakciót hajtottak végre egy palesztin kórházban

Izraeli kommandósok civil ruhában, egy terhes nõ kísérõjének álcázva magukat bejutottak egy hebroni kórházba, hogy õrizetbe vegyenek egy merénylõt. A merénylõ testvére rájuk támadt, ezért lelõtték.
http://hvg.hu/vil...ak_veg#rss


Aki Ukrajna királya akart lenni

Kínos feltûnést keltett a Sacher kávéház disztingvált közönsége körében, amikor Habsburg Ottó Ferenc fõherceg megérkezett. Derekán a kardja, nyakában az Aranygyapjas rend lánca, de amúgy semmi rajta. Híre volt már a városban, hogy õ császári fenségét szórakoztatja, ha mutogathatja magát.

Nem õ volt az elsõ deviáns a családban. Lajos Viktor fõherceg, Ferenc József öccse nõi ruhában csábítgatta a férfiakat. És hát az öngyilkos Rudolf szerteágazó története is megérne néhány pszichológiaszemináriumot.http://www.168ora...39782.html

Izraeli gépek bombázták a damaszkuszi repülõteret

Szíriai ellenzéki források szerint Izrael légicsapást hajtott végre Szíriában, a damaszkuszi repülõtérnél szerdán - közölte a tízes izraeli kereskedelmi tévécsatorna esti híradója. http://www.atv.hu...epuloteret

Leállt az élet Görögországban

Huszonnégy órás általános sztrájkot tartanak csütörtökön Görögországban a megszorítások miatt. A hivatalok és az iskolák zárva tartanak, az orvosok csak a sürgõs eseteket látják el, szünetel a hírszolgáltatás. Többen összecsaptak a rendõrökkel.http://444.hu/201...gorszagban

Renzi: A kelet-európai országok "ne diktáljanak nekünk erkölcsöt"

A keleti országoknak nem kellene erkölcsöt diktálniuk nekünk - ilyen címmel közölt interjút Matteo Renzi olasz kormányfõvel csütörtökön a Die Welt címû konzervatív német lap.
http://www.hirado...erkolcsot/

Európa: diadalmenetben nyomulnak az illiberálisok és a demagógok

Európában jelenleg diadalmenetben nyomulnak az illiberális pártok, a demagógokat csak a menekültpolitika módosítása állíthatja meg. Ez a véleménye Csekõ Balázs politológusnak, aki szabadúszó újságíróként él Bécsben.
http://www.168ora...40492.html

Orbán: Nem akartam Európa fenegyereke lennihttp://mno.hu/kul...ni-1313700

Közép-Európa érdeke a dél-európai gázfolyosó - mondta Szijjártó Péter

A közép-európai térség biztonságos energiaellátása szempontjából alapvetõ érdek a dél-európai gázfolyosóhoz való csatlakozás - állapította meg a cseh, a magyar és a szlovák külügyminiszter csütörtökön a cseh fõvárosban, amikor a Prágai Európai Csúcstalálkozó elnevezésû nemzetközi politikai fórum keretében találkoztak. A lengyel külügyek irányítója a varsói kormányalakítás miatt nem vett részt a találkozón.
http://www.hirado...azfolyoso/

Oroszország került az Iszlám Állam célkeresztjébehttp://mno.hu/kul...be-1313707

Az USA-nak alapvetõ szerepe van a migránsválságban

Az Egyesült Államok alapvetõ szerepet játszott az európai menekültválság kialakulásában – mondta Václav Klaus a svájci L'Agefi címû lapnak adott interjújában, amelynek részleteit csütörtökön tették közzé a volt cseh államfõ honlapján. http://magyaridok...an-119164/
116 #17 livia
- 2015-11-12 21:55
Imre!
Feladtad a leckét! No, azért képben vagyok,de érteni a felét értem, néha úgy érzem, tán jobb is. Végül is? Porszem vagyok. No, de mint porszem a földtekén, jogom van tudni, mit áskálódnak ellenem más közönségesebb porszemek.
37 #18 HER
- 2015-11-12 21:55
http://adatlistaz...g.comments


(VIDEÓ!) Amerikai Apache helikopter biztosítja az ISIS konvoj vonulását
Irakból Szíriába vonul az ISIS konvoj, miközben (1:39-nél) jól láthatóan egy Apache helikopter köröz felettük, biztosítva a probléma mentes haladást.
48 #19 ro-zsola
- 2015-11-13 13:41
Hagyjátok már a " nyalakodást ". Méghogy " értem " meg " nem értem "
Imre semmi különlegeset nem alkotott , egy ilyen összegzésre bármelyik magyar képes.
Úgy látom , bár különutakon járunk , ugyanannak az " Istennek " vagyunk a " prófétái ". Az általad " megprófétált " üzenettel kapcsolatban csak annyit mondhatok " OK ".
Lehet karattyolni gyíkokról , sárkányokról , ufókról stb
Azért ne feledjétek , a magyar nemzet egyik fele ( feketemagyarok ) a " Göktürk " népcsalád része. A " Güktürk " jelentése : " Égi - türk "
A legenda szerint a göktürkök õsei az égbõl érkeztek. A én Szentföldemen ( Szatmár-Máramaros ) eredetileg besenyõ szállásterület , még él a legenda : " A mi õseink a Marsról jöttek ahol még most is élnek testvéreink ". Emlékeztek még Enrico Fermi szavaira amikor megkérdezték tõle : " Léteznek marslakók ?". A válasz az " én népemet " nem lepte meg : " Igen , õk a magyarok "
Tehát Isten azaz Õs-Ten , pontosabban Õs-Tan létezik ! Néha hol Turulmadár , hol szarvas , hol medve , hol ló akarom mondani " lú " alakban köztünk jár.
Ne feledjétek a hunnok 3 szentálatot ismertek : Medve , Ló és Borz
A változás elkerülhetetlen. Az " SzSÁ " nem világhatalom , csupán " regionális ". Nincs hatalma felettünk. Amit láttok az csak kínlódás , uralkodni szeretne de képtelen rá. A valódi ( katonai ) világhatalom Oroszország amely jelenleg " Isten kiválasztott állama ". Isten ( Tau-ceti csillagkép küldöttei ) megbízta az Orosz kormányt a " változás " lebonyolításával.
JHV népe , a mi ellenségünk , túlságosan messzire " ment el ". No , JHV vesztésre áll . A " mi Istenünk " átveszi az uralmat.
A sokat átkozott Temudzsin azaz Dzsingisz-Kán is tiszteletben tartotta , védte és támogatta a " Selyemút " projektet. Még a " vérengzõ " Timur Lenk is teljes mellszélességgel a " Selyemút " mellett állt. ( Timur Lenk volt a Kazár birodalom egyik szétroncsolója ". Ami nekünk " Attila Nagykán " , az a türkméneknek , kirgizeknek , üzbégeknek Timur Lenk )
A Selyemút biztosítja a fajtánk megmaradását. Amig a Selyemút " mûködött " addig a fajtánk legyõzhetetlen volt. Európa és az arab világ meglapult mint xar a fûben. Nem volt " ugri-bugri " mert a szkíta-hunok " felsöpörték velük az országutat ". A négerek mégcsak nem is hallottak Európáról. Hiába volt fajtánk az uralkodó faj , sohasem terjeszkedtünk erõszakkal. Az " életteret " a népességnövekedés miatt növelték de az " elfoglalt " területeken élõ másfajúakat nem írtotta ki. Ugyan õseink ismerték és állandóan " átjártak " a ma " Amerika " néven ismert területre , sohasem háborúztak az ottani testvérnépekkel. Nem raboltuk ki õket , nem térítettünk ( ez vicces lett volna mert ugyanaz volt a HITünk ) , nem hordtuk õket rabszolgapiacokra stb

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.00 másodperc
3,598,028 egyedi látogató