Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Politikai árulást követ el Vona

BelföldRágják a xart, hátha gitt lesz belüle. A "politika" mára maga az "árulás". A fekete valójában fehér, de minimum rózsaszín és az "igen" legalábbis "nem". Szimpla politikai árulásnak nevezte a jobbik irányváltását Bertha Szilvia korábbi Jobbikos országgyûlési képviselõ. Bertha a Facebookon adott hangot csalódottságának miután Havas Vonáról írt könyvét olvasta. Azt írja, hogy muszáj megszólalni a sok ezer fõs Jobbikos család miatt szerinte a jobbikos irányváltás Vona Gábor személyi döntésén alapul, amely a diktatórikus módszerekkel hajt végre. Berta a Vonáról írt könyv kapcsán kijelentette, hogy Havas korábban prostituáltakról is írt könyvet de most is ezt tette csak hogy az elõzõek a saját testüket adták el – hangzik el a Tényeg mûsorában.

Bertha a könyv olvasása közben a 100. oldalon túl érezte azt, hogy Vona megalázza a Jobbik és a gárdistákat, azokat az eszméket amiket a párt 2006 és 2014 között képviselt, legjobban az dühítette, hogy :

” Amikor a 2003 és 6 között értékrendhez való visszatérésnek nevezi ezt a fordulatot és egyébként a támogatottság is afelé tendál. Hiszen akkor egy mérhetetlen párt volt és lássuk be, hogy azért nem nagyon jött be ez a néppárti fordulat folyamatosan csökken a támogatottsága tehát valóban lehet, hogy oda fognak visszatérni”

Majd hozzáteszi, hogy Vonát egyáltalán nem demokratikusan választották meg pártelnöknek.

“Úgy gondolom ezt el kell mondani, hogy ez az egyik diktatórikus döntés õ , egy személy akaratát végig erõltette a párton nem igaz, hogy a demokratikusan választották meg, hiszen letiltotta az alelnököket az indulásról és azt is el kell mondania, hogy az ember a hatalmat megszerzi úgy fogja megtartani mert csak úgy tudja és az minden Jobbikos számára legyen egy memento hogy ez várható a továbbiakban is.”

Bertha Szilvia szerint a migráció kérdése nemzeti ügy és nem kérdéses, hogy támogatni kellene ebben a kormányt.

” Ebben a helyzetben nem lehet kérdés az hogy én odaállok-e akár Orbán Viktor mellé és õ a miniszterelnök ebben az ügyben. Igenis jót képvisel ezt mindenki elismeri a nemzeti oldalon igen és ebben támogatni kell.”

A volt Jobbikos képviselõ szerint Vonáék egy középerõs pártként jutnak be a választásokon, de idõvel kiesnek és lemorzsolódnak.

Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-01-06 12:06
- a jobbik tûzhányóként fog kirobbanni amikor Vonát képes lesz eltávolítani a színrõl , a telavivi betolakodott ragadozókat mitológiai korokból ismert intenzitással "kiokádja" magából - és utána a tagjai elképzeléseit , akaratát képviseli . Vona , akit a telaviviak - ellenállás nélkül a maguk képére formáltak , telavivi olga pedig bármikor a levegõt is képes elvenni tõle , dpedig a Havastól ezt nem tudta , Vona elvérzett . Vona egy senki !

Mindenkit azzá tesznek a telaviviak.
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-01-06 12:07
- hogy tudatosan nem zsidóztam ?
272 #3 Kameleon
- 2018-01-06 14:16
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-01-06 15:11
a viccest ?
A nyugati , sõt az emberi civilizáció telavivi erõszakkal forszírozott romlását még a "bekeményedett" havas henrik sem tudja megállítani !

Rengeteg demcsákkal , kálmán olgával , csintalankodókkal vagyunk terhelve , és még ellenállást sem tanusítunk .

Pedig ez a nép már szeretne a civilizáció fennmaradására szavazni - Orbán , Gyurcsány , Vona stb helyett .

Erre azonban esély sincs.
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-01-06 15:14
- megint nem "zsidóztam" , hogy a telaviviakat önkielégítsem.

remélem megtörtént !
254 #6 mujko
- 2018-01-07 13:43
Vona semmilyen árulást nem követtel csak meggy a számára kijelölt úton .
Nemzeti meg ilyenek az már Magyarországon régen nincs ebben a körben .
De hamu alatt izzik a parázs gabcsi,slomi,orbcsi,pincsi,tekcsi,dohcsi !
101 #7 oroga
- 2018-01-07 17:03
Ennek a féregnek a nevét,csak és kizárólag kis betûvel írjátok. Ha kérhetem. köszönöm.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
3,405,374 egyedi látogató