Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

ha már vasárnap akkor legyen vidámabb!

GondolatokTÍZ MAGYAR VICC, MELYEKET A FIDESZ POLITIKÁJA IHLETETT (most találtam, közzéteszem az utókornak)

A Fidesz elérte a magyar politikai vicc újjászületését, amihez azért elég rendesen kellett kalapálnia a népet az utóbbi öt évben. Lassan olyan jellegû vicckultúra kezd kialakulni hazánkban, mint amilyen a Rákosi- vagy a Kádár-korszakban volt jellemzõ. A nép egyszerû gyermekei nem kímélik sem a legfõbb pártvezetõt, sem a hatalmon lévõ pártot. Íme egy kis válogatás a teljesség igénye nélkül.


1. Orbán vigyáz a demokráciánkra, Kövér a parlamentarizmusunkra, Schmitt az anyanyelvünkre, Pintér a törvényességünkre, Stumpf az alkotmányosságunkra, Polt a jogainkra, Szijjártó a külügyünkre, Matolcsy a pénzünkre, Selmeczi a nyugdíjainkra… a kecske pedig a káposztánkra. Ugyan mi bajunk lehetne már?

2. Csomagol a hosszú külföldi munkára induló magyar, egy barátja segít neki a pakolásban. Az egyik bõröndben meglát egy Orbán-képet, rá is förmed a barátjára: – Ez meg mit keres itt? – Ha honvágyam lenne, elég ránéznem…

Schmitt Pál már régen lemondott a köztársasági elnöki posztjáról, ám a nemzet sportolóját azóta is elõszeretettel „froclizzák” a viccfaragók:

3. A Nemzet Golyóstollának szeretettel: Ne gondolkodj! Ha gondolkodtál, ne mondd el! Ha elmondtad, ne írd le! Ha leírtad, ne írd alá! Ha aláírtad, ne csodálkozz…

4. Orbánország: A növényektõl türelmet, az állatoktól emberséget tanulhatunk. “Ha a pofázásra generátort lehetne kötni, a Fidesz egymaga kiválthatná a paksi atomerõmûvet”

Ez a vicc csak áthozat - sajnos ma aktuálisabb mint valaha

5. 2012-ben Magyarországon: – Mi volt régebben, tojás vagy tyúk? – Régebben minden volt: tojás is, tyúk is!

6. Orbán látogatást tesz a Vatikánban. Ahogy találkozik a pápával, az kezet csókol neki. A körülötte levõ bíborosok ezen teljesen felháborodnak: – Na de Szentatyám, ez azért túlzás…! Mire a pápa: – Ti csak ne szóljatok… ez az ember olyan, mint Jézus Krisztus! A bíborosok megrökönyödve kérdezik: – Hogyhogy? Erre a pápa: Istállóban született, barmok között él, akik imádják, és százezrek várják a mennybemenetelét…

Egy klasszikus (az összes politikusra érvényes)

7. Két öreg néni eteti a galambokat. Így szól az egyik: – Ezek a galambok, olyanok, mint a politikusok. – Miért?- kérdi a másik. – Mert amíg lent vannak a földön, addig a kezünkbõl esznek, aztán ahogy felkerülnek csak szarnak a fejünkre.

Még egy újraléledt "vicc"

8. A közmunkaprogram keretében, a munkanélküli állatok tornapályát építenek az erdõben. A nyuszi talicskázza a sódert, a róka vizet hord, a farkas keveri a betont, a medve döngöli az alapot, a sün támasztja a zsalufákat, amiket a bagoly szögez össze. Egyedül a ló lustálkodik egész nap egy fa alatt. Az állatok felháborodva reklamálnak: – Ide figyelj, te ló! Ez mindnyájunk közös ügye, te miért lustálkodsz? Te miért nem veszel részt a munkánkban? Mire a ló: Amit ti ezért kaptok, az nekem születésem óta itt áll a lábam között.

9. Hogy hívják a kisnyugdíjast a piacon? Szárny és fejvadász.

10. Szeretem a választási kampányokat – mondja egy választópolgár – Ilyenkor tele vannak a kandeláberek (értsd: lámpavasak)) Fideszes politikusokkal.

...............................................
- ugye milyen jót nevettünk?

+ Orbánról egy karika-turha (V.O. = eredeti változat).:Nem csak az ország de õ is jól teljesít.

Hozzászólások

37 #1 HER
- 2018-01-07 12:50
254 #2 mujko
- 2018-01-07 13:39
Ennél nem is kell vidámabb cigány király tramplival ,
SEGÍTENE TRUMPNAK A ROMÁK KIRÁLYA
A CIGÁNYOK NEMZETKÖZI URALKODÓI A ROMÁNOKKAL VALÓ KIBÉKÜLÉSRE TÖREKSZENEK
Pataky István (Marosvásárhely)

Dorin Cioaba, a világ összes romájának önjelölt királya folytatja „elkezdett projektjeit közössége szolgálatában”. A román ajkú „uralkodó” arról is tájékoztatta a nyilvánosságot, hogy a cigányok „császára”, II. Iulián romániai megkoronázása után az Egyesült Államokba távozott. – Jött, egy kicsit itthon volt, aztán visszament – mondta Cioaba. II. Iuliánt tavaly januárban koronázták meg Nagyszebenben, éppen apja, I. Iulián „császár” temetésén.

Akkor a romák önjelölt császára kijelentette: azt a nehéz feladatot tûzte ki maga elé, hogy felszámolja a romák és a románok közti gyûlölködést. Iulian Radulescu akkor harminc év után tért haza Amerikából. Arról is beszélt, hogy az Egyesült Államokban egy „kamionokkal kapcsolatos” vállalkozást vezetett. I. Iulián temetésén és az utód megkoronázásán Dorin Cioa­ba „király” volt a szertartást vezetõ lelkipásztor is egyben.


Fotó: Reuters

Gazdagság és pompa egy másik önjelölt vezetõ lakomáján

Cioabára tavaly lecsapott a román rendõrség. Hatósági felügyeletet rendeltek el ellene egy adócsalási, illetve pénzmosási ügy miatt. A vizsgálatok szerint 2009 és 2014 között több cég képviselõje egy olyan rendszert alakított ki, amelynek révén sikerült kibújniuk az adókötelezettség teljesítése alól.

A gyanúsítottak – köztük az „uralkodó” – ezzel a módszerrel becslések szerint ötmillió euróval károsították meg az államot. Az Agerpres román hírügynökség által idézett Cioaba most azt nyilatkozta, már nincsenek folyó büntetõjogi ügyei. Mi több, tele van tervekkel.

Közölte: idén az ENSZ-nél vállal tisztséget, mint a roma közösség képviselõje. Februárban utazik New Yorkba a nemzetközi szervezet meghívására. Mint elmondta, két éven át tanulta az angol nyelvet, s reméli, hogy találkozni fog az amerikai elnökkel. Korábban levelet is írt Donald Trumpnak, amelyben felajánlotta segítségét a Mexikót az Egyesült Államoktól elválasztó fal megépítésében.

Cioaba tavaly nyáron Budapesten járt. A látogatás során a „nemzetközi roma király” hivatalosan is elismerte I. Horváth József „magyarországi roma királyi” mivoltát. „Mindenhol a romákért munkálkodom, és mivel Magyarországon is sok beteg és szegény roma van, itt is szeretnék rajtuk segíteni” – nyilatkozta akkor Dorin Cioaba.
118 #3 keepfargo
- 2018-01-07 15:40
A mexikói kerítésépítésnél ellopott cementböl Cioaba király úszómedencét, Horváth király meg új disznóólat építhet majd...a szegényeken segítést pedig meghagyják annak, aki eddig is intézte az ilyesmit. ( Devla.)

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.48 másodperc
4,602,627 egyedi látogató