Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gúla (érvértékel õ)

GondolatokTudjátok, sokat morfondíroztam a gondolaton, hogy jégvirág-csokorba szedjem-e, így a tavasz kellõs közepén, vagy tél derekán – kinek-kinek ízlése, vallása, hite szerint- az eseményláncolatok, csõdületek okát, okait, következményét, következtetéseit, vagy se. Vallom, értelmetlen, hisz újabbat nem tudok írni, mint amit már sok éve írok, mondok, de mivel az oldalt megint birizgálja a hatóság (valamelyik szolgálat, vagy az összes egyszerre :-)) így az õ kedvüknek eleget teszek, csak a tesztelés miatt.

Hol is kezdjem, vagy folytassam?

Klímamanipuláció versus klímaváltozás? Jó, legyen. Ma még kinek kérdéses, hogy manipulálják és már nem is csinálnak belõle titkot, hogy ebben benne van az összes „nemzeti” kormány, kivétel nélkül. Kezd körvonalazódni, hogy maga a klímaváltozás tény és egy periodikus jelenségrõl van szó, mely 1200 földi évenként a precesszió megváltozásával (Föld imbolygó mozgásából eredõen) átrendezõdnek a pólusok, zónák, áramlatok és bizony ez nem fölmelegedést, vagy lehûlést takar, hanem mindent egyszerre, míg stabilizálódik a helyzet, majd visszarendezõdik, és újra és újra...amíg nem tojik mást Jahve-nyuszi, vagy Odin, vagy Krisna...vagy amit akartok. Nem bonyolítom, majd meglátjátok. Ettõl még persze „permeteznek” és megy a méreg szórása, de hát valahogy az átmeneti helyzetet is zsilipelni kell. A következményekkel számolnak az „okosok” és Trump nem véletlen dobta be a „büdös zoknit” a klímaegyezményes zsidó pénznyelõgépezetbe. A felmelegedés egyszerûen hülyeség és pont. Bár ezt most január 7-én + 16 Celsiusban kimondva igen bátor kijelentés, ám tekintsetek kicsit messzebbrõl a horizontra és alá, meg fölé is. A naptárunkra is ráférne egy újabb „Gergelyes” kiigazítás, de nyilván kivárnak véle, míg egyértelmûbb lesz az új klíma-konstelláci és az, hogy nagyjából másfél hónappal vagyunk elcsúszva. Gondoljatok erre majd a májusi havazásnál, bár úgy tûnik, hogy országokat, népeket érint a folyamattal járó „migráció”, melynek nem a háborúkhoz van igazából köze, azt gazdasági és globalizációs mechanizmusok erre a jelenségre bazírozva mesterségesen lettek generálva. Szóval élvezzétek, bármi is jön! A témában az elmúlt években az elõzõ oldalainkra folyamatosan tettem fel híreket, információkat, értékeléseket. Szerintem nincs mit szégyenkeznünk az „elõrejelzéseinkkel” és jelentem, még mindig nem van elmenve az eszem, vagy ki tudja. Áder szerepe is fõleg a „klíma” és a „természetes közeg helyreállítása” kommunikációjában merül ki, mert ugye ha a Földön átrendezõdnek az erõviszonyok (ez valójában csak ámítás) azt is jelenti, hogy gondolati, érzelmi szinten is meg kell nyerni az elkerülhetetlen változásokkal járó jelenségeknek a populációt. Ebben egy deka politika sincs, csak szimpla szükséghelyzet.

Legyen a migráns-helyzet a következõ lábjegyzet. Igen, ma már nem kérdés, hogy volt egy régi-régi terv a Föld népeinek genetikai állományával történõ kísérletezésére, mely az ide telepített fajok közt és a köztünk járó gazdatestek összevagyválására irányult. Na jó, talán nem egészen, de a helyzet jelen pillanatban az, hogy bizony sikeresen megalkották az emberiség címkével ellátott genetikai moslékot és mire észbe kapott az a bizonyos „jóisten” (vagyis az itt is ugrabugráló, majmok bolygóját befolyásoló és felügyelõ ilyen-olyan „fejlettebb” fajok és „istenek” felett álló humanoid felügyelõ szervezet, melyet mi csak „csillagközi föderációnak” becézhetünk) addigra már a program illuminátus, jezsuita, szabadkõmûves, cionista-zsidó összeesküvés cím alatt remekül fel lett vezetve a „köztudatba”.

Elég bonyolult helyzet adódott, mert ahhoz, hogy ezzel a csürhével bármit is érdemes legyen kezdeni, szét kell válogatni, viszont a vallások ebben igen nagyon gátló szereppel bírnak, ugyanis eddigi kontroll-szerepük mára teljesen gazdasági hitványsággá, perverz szexuális parazitizmussá aljasította le az egykor nyomokban még emberlélek-õrzõ, szellemi útmutató szerepüket. A mai megszemélyesített egyházak mindegyikét érinti a „reform”, ugyanis emberellenes és bûnös mivoltuk mára józanul gondolkodók számára nem kétséges, ugyanakkor a humanoidok zömében mára önkritikátlan zombikká aljasított masszává váltak. Szó sincs már igaz hitrõl és szeretetrõl. Egyszerûen silány selejtet termel az erkölcsi minõséget biztosítani hivatott társadalmi mechanizmus. Aljas „politikai bûnözõ” rendszerrel, egyház-maffiával és anyagiassá lett, tett genetikai hulladék-masszával kell most már zöld ágra vergõdni, miközben az igazi értékek és valódi „kincsek” ritkaságszámba mennek, mentésüket úgy kell megoldani, hogy közben a látszat ne változzék. Felejtsétek el az ilyen „fogalmakat”, hogy „nemzet”, „haza”...na jó, meg „isten”, mert mindezt teljesen újra kell fogalmazni, alkotni, mert mára kipukkadt, mint a lufi és a tartalom...hát az siralmas. Határok is átrajzolódnak, mintha maguktól történne és semmi köze lenne ehhez „politikának”, vagy „haderõnek”...minden mára „megegyezés” tárgya. Miért? Na nem az „emberi bölcsesség” okán, melyet a „világunk ismert vezetõi” már rég kapzsisággal azonosították. Már nem azok „vezetnek”, de a bábok megmaradtak, mert lassan kifogytak az utánpótlásból.

A „migránsozás” azért jó, mert kiderül, mindenki a Földön egykor „migráns” volt, illetve elõfordulhat, hogy bizonyos fajokat itt kísérleteztek ki, vagy próbáltak fejleszteni. Igen, a zsidóról is van szó. A migránsozás másik vetülete a „tiszta fajok” bekeverésével eltüntetni az eredeti forráshoz vezetõ nyomokat, elveszejtve az emlékezetet az õsök még tudattal, funkcióval bíró szerepérõl ebben a földi és multidimenzionális közegben.

A nemzetgazdaság, ahogy a nemzet is megszûnt létezni sok-sok évvel ezelõtt és amerikai szabadkõmûves mintára „népek kohójaként” egy identitás-nélküli, hamis programozott tudatú biorobot-gyártásba lehetett kezdeni, mely tömegeket jelszavakkal, médiával és gazdasági eszközökkel irányítva ennek a földi paradicsomnak összeesküvõ urai már rég globalizálták, csak sokáig ezt nem vettük észre. Valójában semmi ellentét nincs már itt Oroszország és a „terrorista” USA, esetleg Izrael, vagy India (kaszt-rendszer), vagy Kína, Uganda, esetleg a zsidó-cigány paradicsommá lett Magyarország közt. Ezek a határok valójában nem léteznek azoknak a köröknek, amik itt bábjátékot játszatnak a sok kis csupasz majommal. A globális elit teljesen összhangban teszi a dolgát, bár „megengedem”, hogy némi zsidó dögöket most látványosan gyömöszölgetnek (Rotschild, Soros…), de ez komolytalan és a színjáték szerves része.

A migránsok valójában az „EU” hatalmi struktúrájának átszervezésére irányuló törekvés. A „demokráciás” színjátéknak vége és jöhet a következõ fázis, az autokrácia, mely egy rövidebb és durvább szétválogatásos szakaszt követõen az „archaikus struktúra” felé veszi az irányt, mely „nemesi” kiváltságokat élvezõk, királyság, császárság felé vezeti el a társadalmi feszültséget. Ehhez kell a „káosz”. Az embereket mozgatni kell, jelszavakkal megetetni, fegyverkezni, „nemzetet” hazudva hadba állítani a liberális agyhalott bandát, de az ember nem változik. A címke igen. Az irányítók jól tudják ezt. Nem állítom, hogy ami zajlik az rossz. Okosan, sumák módon lépésrõl-lépésre cselekszenek, mert építhetnek az emberi butaságra, jóhiszemûségre és félelemre.

A „muszlimok” a legjobban szervezetten mozgatható és dogmákkal megetetett agresszivitásra hajlandósított tömeget képviselõ tényezõ. Velük szedetik szét Európát és illesztik újra a „régmúlt” királyságokat, gazdasági övezeteket, a „feljebbvaló” akaratának megfelelõen. Nem érzelmi kérdés. A muszlim nem tudja mit cselekszik (na jó, a vezetõik tisztában vannak azzal, hogy csak eszközök, de nincs jelentõség, hisz csak bábok). A kvóták viszont már egész másról szólnak. Világunk vezetõ „baja” nem is a klímaváltozás, hanem a zsidók. Tõlük való megszabadulást kell levezényelni az átalakulás folyamatában úgy, hogy közben nem dõl dugába a pénzügyi-gazdasági rendszer, mely globálisan már régen beerezte a földi létet, sõt már alappá lett. Mit gondoltok miért Hitlereznek, náciznak, holokausztoznak...egyre jobban? Antiszemitizmus? Piha! Izrael, Jeruzsálem? Valahogy le kell rendezni ezt a bandát és jahvé ez ellen már nem tehet semmit. Apropó, tudtátok, hogy az egyiptomiak a Holdat Jah-nak nevezték? Tán innen jön a „Holdvallás”, sátánista talmudista zsidó mesemondás is. Na mindegy, ezt a csontot is már ezerszer lerágtuk. Rágja más is.

Hibrid háború
Mindenki látványosan mindenkivel szövetséget köt. Õsi ellenségek nagy s látványos ökölrázások után „békülnek” és visszaáll az õsi rend. A fajok szét lesznek válogatva és a hulladék mehet rekultivációra. Ez így túl tömény volt? V4-ek, szkyta-hun népek szövetsége, germán-frank-szász csapatösszerántás? Ázsia, Afrika is saját népei közt keresi a vérségi vonalat és néha még talál is. Na csak Európa szinten gondolkodjatok! Oroszország, az Orosz Birodalom átszervezésben van legalább annyira, mint a Magyar Királyság 64 vármegyéje, mely szinte már csak arra vár, hogy legyen egy „király” és önkán betagozódik újra a „Szent Korona” alá, mint egykor, a szabadkõmûves cionista zsidók „forradalmai” elõtt. Nehogy úgy véljétek, hogy Oroszországban a „fehér faj és a keresztény hit utolsó bástyájában” egyszerû az élet. Ugyanolyan nemzeti tudati harcok zajlanak ott is, mint itt az FSZB irányításával. Kínától féltik a hazát, akik féltik, meg az araboktól és persze a zsidóktól. Szerintetek van okuk erre, hisz Putyin egy nemzeti vezetõ, pont úgy, mint Orbán. No meg ahogy egyre „nemzetiebbek” a többi „nemzetvezetõk”. Lásd a lengyel Szidlo lemondását és a zsidó miniszterelnök kinevezését, aki máris Orbánnal tárgyal, mintha Netanjahu lenne...és közben mindegyik valami bûncselekményes nyomozásos korrupciós hivatalos üggyel fogott, pedig korrupcióról szó sem lehet.

Szóval az orosz helyzet nem kicsit cifra. Miközben nálunk a vármegyerendszert kezdték köztudatba hozni, sõt „alkotmányosították” és Vidékfejlesztési Minisztériumot is alkottak hozzá, az oroszoknál ugyanez megy, csak nagyban. Ott a 2014-es törvény a köznyelvben Zakon a TORax-nak nevezik. Nem vicc. A TORA törvényének, hogy érthetõbb legyen és regionális fejlesztés címszó alatt a nép most azt érzékeli, hogy kínai, arab és zsidó „befektetõk” nyíltabban garázdálkodhatnak szerte a nagy ázsiai régióban. De van egy másik olvasat is. Zakon a TOR-ah, vagyis TOR isten törvényei. Igen, a zsidónak is azt kell hinni, hogy, meg a szkítának is. Nyalunk ide, oda és közben lesz, aminek lennie kell. Pár fotó a netrõl, had rágódjatok rajt.


Ha a klímaváltozás olyan átrendezõdéssel jár, hogy Grönland ismét zöld lesz és a Szahara kivirágzik, értelemszerûen más területeken lehet egy kis gubanc. Kína sok-sok város épített már szellemeknek, amik várják a lakosságot! Csak tessék! Szükségszerû lesz az az Selyemút is, hogy a kevésbé ellátható területekre is szállíthassanak élelmiszert, portékát, mert néhol túl zsúfolt lesz placc. Mi lesz, ha Kanada lefagy és Szibéria kiolvad? Emberi ésszel még felfoghatatlan összefüggõ dinamika, társadalmi következményekkel. Afrika kulcsszerepet kap és az innen visszaáramoltatott, itt már a civilizációra felkészített személyeken sok múlik majd. Ki kell lépniük a törzsi, primitív kizsákmányoló felfogásból és le kell állítaniuk a szaporodásukat! Kína és Oroszország ebben már kulcsszerepet kap, de persze ez egy folyamat és túl sok a szemét és túl ritka az érték.

Legutóbbi 007-esben az MI-6 központot felrobbantották és elhangzott, hogy nem országok, nemzetek ellen kell harcolni, hanem érdekcsoportok „ellen”, és nehéz eldönteni ki az ellenség, mikor melletted áll. Nos, a szétválogatás elkerülhetetlen, és valóban központi irányítással kell szétválogatni az „antiszemitákat” (kritikus gondolkodók) és az álhírek gyártóit, terjesztõit (zsidó, Sorosos cégnév alatt futtatott polkorrekt manipulátorokat) és az õket ajnározó agyhalottakat. Egy valódi ortodox keresztény nem alkuszik! Hua!

Tényleg, hogy álltok a nemi inzultussal, abúzussal, perverziókkal, elhajlásokkal, bedõlésekkel, pedofíliával, többnejûséggel és gender-bizgurával? Ki szereti a puncit, fel a kezekkel! Nõk is! Szeressétek a testeteket és legyetek egészségesek! Mozogjatok és mozgassátok a potrohos még hellyel-közzel férfinak is nevezhetõ partnereiteket, párjaitokat, mert az egészséges életmód is kötelezõ lesz a jövõben és egyáltalán: rengeteg „tabu” dõl meg és lesz megvilágítva, hogy át vagyunk verve. Na jó, ne szaladjunk ennyire elõre, csak szépen lassan, mert az átlag emberi tudat nem terhelhetõ az igazsággal, csak sulykolható, dozírozható, nehogy hirtelen sokkot kapva azon kapja magát, hogy minden amiben hitt, tudni vélt, merõ marhaság. Lehet itt abba is kellene hagynom az írást, mert kezd túl sok szó gyûl(öl)ni és ugye ebben a nagy látszatbékességben a lappangó, de egyre erõsebb indulat ha szárba szökik, …, de nem fog. A szolgálatok tesznek róla, hogy ne durranjon akkorát a váltás, hogy gyökeresen változhasson a képlet, éppen csak akkorát, hogy kontroll alatt maradjon a jól elõkészített globális „restart” operáció.

De ha már „kalandoztam” kicsit, akkor „jósolok” is. A jövõben az elõtérbe tolják az „embert”. Igen, bármilyen hihetetlen. A kicsi, szutykos, rettegõ, szerencsétlen, agyhúgyköves és bamba, eddig csak szavazóbirkának használt „állampógár” lesz az új kor „keresztény” hõse. Tudom, tudom...ez annyira hihetetlen mint a többi hülyeségem, de hát azért az eddigiek is zömükben bejöttek (mármint ami a globális folyamatokra utalt, nem a saját „karrieremre” és az MFNK-ra, meg ilyesmi, de errõl majd késõbb, vagy talán késõbb se.

A „politikus-maffiáról” és hamarosan a zsidó-összeesküvésrõl is átkerül a súlypont a jövõtervezésre, a „hogyan továbbra”. Egyszerûen luxus lenne levadászni egyszerre ezt a sok hulladékot, mely rekultivációra érett rég, de nincs „helyettük” más. Az egyszerû dolgos, vagy lusta agyatlan, vagy gondolkodó átlag embere olyannyira éretlen, hogy kár rájuk szót is vesztegetni addig, míg a „felsõ vezetés” át nem állította a váltót és zöld utat adnak a tisztának és „jónak”…, de ehhez le kell vadásszák a most mûködõ és az átálláshoz elengedhetetlen saját maffiahálózatukat. Ugye milyen egyszerû? A „jó” csak úgy gyõzhet, ha a „rossz” feladja. Márpedig fel! Ámen!

De hol is tartottam? Európa újraszervezõdik, nemzetállamosodik, elszakadások, kiválások, újabb paktumok, szövetségek...ripsz-ropsz és máris megkapjuk a bõ száz évvel ezelõtti régiókat, ahol nagyjából azonos génállományú populáció még nemzetet alkotott, vagy legalábbis a látszatát. Határok újrarajzolódnak és minden látszólag elõröl kezdve, de lényegében változatlan mûködés fenntartása mellett a világ nem csak nem esik szét (mármint a gazdasági-pénzügyi rendszer), hanem megerõsödve egy fenntarthatónak nevezhetõ, a bolygót nem felégetõ mechanizmusra áll át. Mindez természetesen nem csak Európát érintõ folyamat, hanem a teljes Terrát idõutaztatják és át is rendezik a klímaváltozásnak megfelelõen, kínai-orosz békefenntartók biztosítása mellett.

Ugye nem várjátok el, hogy „államokra” bontva vázlatoljam, miképpen alakul vissza V4-ek nick alatt a Varsói Szerzõdés, vagy köt újra hivatalosan is államszövetséget és lesz Csehszlovákia (Felvidék nélkül) valósággá, esetleg a baltikumi államok miképpen akarnak önként és dalolva az Eurázsiai Unióhoz csatlakozva Szovjetunió 2 tagállamai lenni, és azt se kérjétek, miképpen oszlik fel a NATO és az ENSZ...bár ezek már lényegében megtörténtek, csak a név alatt mára dinamikusan változó tartalommal kezd feltöltõdni.

Az anunakik sírva röhögnek ezen a kapkodáson és a látszólagos zûrzavaron, pedig teljesen tiszta a képet. Teljes hardver csere, új szoftverekkel, applikációkkal, és ebbõl az átlag-paraszt egy nyikkot sem ért és még csak fel sem tûnik neki, mert közben nem lesz sokkal drágább a sör és a tv-ben még mindig megy a foci. Bár akkor majd elkezd gyanakodni, mikor az új stadionokba kötelezõ jelleggel kell oktatásra megjelennie és szerintem lesz pár nyilvános kivégzés is megint (a többi nem nyilvános, de abból sok lesz).

Mire vagytok még kíváncsiak? Energetika? Atomerõmûvek szerte a világban, ahol esetleg nagy fejlesztések lesznek és ehhez kell némi „kakaó”, vagy mert az új környezeti zónák megkívánják az erõsebb „betápot”? Paks 2, mint Nagy Magyarország energia-forrása, miközben azért itt halad át Ázsia árukészletének Európába tartó mennyiségének zöme, gáz, olaj és persze a vízrõl is szó van, de nagyon! Kérdezzétek csak Ádert, mert újabban nem csak lovas, de vízilovas nemzet is lettünk, csak a lecsapolt mocsarakat kell újra elárasztani és a magyar szürke marhája, gulyája, nyája, ménese, kecsegéje elláthatja a világelitet egészséges szénhidráttal. Igaz, a magyar név egyelõre zsidó-cigány fertõzéstõl prüszköl, de ha nem haltunk bele eddig, csak sikerül némi antibiotikummal szeriálisan immunissá tenni magunkat ezen nemzetpróbatétel és bibliai hét csapások ellen!

Nem viccnek szántam, mert remekül halad minden. Ugyan személyesen mindezt nem minden esetben élem meg jól, de hát ez meg magánügy. Magasabb rendû, piramidális hierarchia irányít, épít és bont egyszerre. A politikainak látszó szabadkõmûves rendszereket bontják szét és szabják újra a kaftánt. Ha figyelitek, a diplomácia lényegében már vicc kategória és az eddig legtiszteletbenállóbb „politikusok” is lassan csak szexmacerás kis buzeránsokká, „gecikké” hitványulnak a közbeszédben. A „királysághoz” már nem kellenek, de az államosítás, visszaállamosítás folyamatát remekül le lehet velük bonyolítani, miközben a normális ember kedve már elmegy a „demokratikus szavazósdi” bohóckodás gondolatától is. Igazatok van, nagyon sok a hülye degenerált, de ezzel nem tudok mit kezdeni, sõt a többivel sem. Mehetne a változás gyorsabban is, de a hülyék (értsd: a nép) szintje olyan mélyre süllyedt, hogy mûvészet onnan felrázni õket, ha egyáltalán lehet. Szerintem nem is számolnak velük, csak néha kellenek majd a színjátékhoz statisztának, de jobb is így, ha már máshogy nem lehet. Az bizonyos, hogy a népbõl mára csak úgy nem válogathatnak „embert”, mert ugyan divatba fog jönni a becsület meg minden, de semmi nem garantálja, hogy a jelenleginél gerincesebb banda választható ebbõl a silány bandából, akit nem fektethet meg a szolgálat, zsidó tekergõk zsarolással és egyéb módon. Ebben látom a legnagyobb veszélyt. Értelem még csak-csak akadna, de gerinc már nem annyira, sõt még annyira sem. És ha az nincs, bizalom sincs. Hogy lehet így „rendszert váltani”? Gerinctelenül? A „rendszer marad”, most éppen embervadászat, illetve „fejvadászat” zajlik úgy nagyban, mint kicsiben.

Kezdek nagyon hosszúra nyúlni, így be is fejezem. Talán még pár mondat beleférhet. Személyes. Miért? Pár éve már kokettálok a gondolattal, hogy „törlöm magam” a hálóról, de belátom, teljesen felesleges és tán értelme sem lenne, haszna meg már sem úgy, hogy itt vagyok, sem úgy, hogy „nem vagyok itt”, nincs. Minden paraméter meg van adva a szolgálatoknak, hálózatoknak, érdeklõdörgõknek és aki akar „tudni”, vagy legalábbis „orient”-álódni, az megtehette eddig is az elõzõekben összerakott mentális darabkákból. A folyamat színtiszta pszichológia. Ha érdekelne még, érdekesnek is tartanám, de már nem érdekel. Lassan és biztosan megerõsödtem ott belül, ahová mindenki csak maga juthat el. Jó, vagy rossz, ne kérdezzétek, nincs is jelentõsége. Valójában az eddigiek, mint fázisok, próbák állnak döntési láncolattá össze és ezt is számba véve jól vagyok. Jól vagyunk. Veronikával, asszonyommal szeretjük egymást, sõt szerelmesebbek vagyunk most, mint 20 éve, mert a megélt nehézségek összeérleltek, s mert – be kell valljam- sorsunk összeforrt. Gyermekeink okosak, szépek, fegyelmezettek, nincs szégyenkeznivalónk sem azon pár ember elõtt, aki még van, sem isten elõtt, sõt egyik isten elõtt sem, aki vagy van, vagy nincs, de leginkább zsák a foltját. Nem tartok már beszédeket, elõadást, nem kihívás, sõt tehernek, gátnak tekintem, ezért nézzétek el, hogy nem jelenek! Elmúlt az ideje. A honlap még úgy-ahogy „kordában tart” és ösztönöz, hogy morzsákat szemezgetve megállapítsam: az ember nem változik, csak teherbírása csökken, vagy növekszik. Ezzel is minden rendben van, hisz elõdeink is megélték már ezt, mert meg kellett éljék és feltették a kérdést: mi jön eztán?

Ta-lányosan annyit mondhatok: bármi jön, a szolgálatok éppúgy mint én is felkészültem. Jöjjön! Majd elmegy!

Kitartást kívánok mindenkinek a továbbiakhoz és higgyétek csak bátran el, ez még semmi nem volt ahhoz, aminek eztán kell jönnie! És jönni fog!

Hozzászólások

6 #1 anzsi a macska hala
- 2018-01-08 20:13
Imre! Én úgy hallottam sokkal nagyobb restart vár ránk.
Csak elõtte egy kis unga-bunga.
80 #2 monguzking
- 2018-01-08 20:47
de még mindig nem látom ennek semmi értelmét--hol van itt fejlödés?--fejlödésen nem technikait hanem spirituálist értek
4 #3 Posta Imre
- 2018-01-08 20:52
Monguz, jelen állás szerint a kvantumfizika határain tébolyog az "emberiség". Na jó, nem Örzse néne, meg Tobi a bantu kecskebarát, hanem a "hivatalos" és nem nagy dobra vert egységes "projektek" szintjén. Mesterséges intelligenciát harsog még Putyin is, nem hallja kend?

Milyen spirituális fejlõdés? Ha akarsz, túlléphetsz a testi mivoltodon bármikor, meg persze, ha képességed is van hozzá.

Anzsi, én nem hallottam. Tudom.
48 #4 ro-zsola
- 2018-01-09 15:20
Jó volt olvasni az " értékelést ". Remélem akadnak páran az " értetlenkedõk " között akiknek talán csitul az " étvágyuk "
A korábbi " jóslatokat " illeti , Imre ne tévedtél. Sokszor az az érzésem , a szolgálatok mintha a régebbi írásaidból dolgoznának. Valamikor régen az egyik videóban adtál egy " megoldást ".
" Át kell mosni az agyakat ". Jelenleg ez folyik minden szinten. Senki se várjon valamiféle " indoklást " , " meggyõzést ". Értelmetlen és haszontalan. Sokkal könnyebb út a propaganda. Akinek van esze , hamar felismeri a módszert.
Sokan kételkednek a változástt illetõen. Személy szerint több echte zsidót ismerek ( szinte mindegyik a legjobb barátaim közé tartozik ) akik nyíltan és õszintén kimondják : " ez nem mehet így tovább ". A zsidó se hülye. Látja hová süllyedt a világ , van esze hogy elõrelássa mi vár rá. Errõl te is beszéltél Imre. Jelenleg nincs gond zsidók és nemzsidók között.
A változás titka a zsidó - zsidó belharc alakulása. Végülis ebben is igazad volt. A jelenlegi helyzetet a zsidóknak kell rendezni.
Kicsiben is lesznek jól látható változások. Az utóbbi idõkben nem látok nyugati rendszámú kamionokat. Viszont az utakon egyre több cseh , szlovák és lengyel rendszámmal elátott kamiont látok. Hozzák - viszik az árút.
4 #5 Posta Imre
- 2018-01-09 18:35
Rozsola, írhatnám reggeltõl estig és pirkadatig, sem lenne már szám itt. Igen, bazíroznak a "munkáimra", ezért is, amennyire "egom" engedi, visszafogom magam. Nehéz ezt elmondani, mert a szavak nem találóak, verset meg nem morzézhatok ihletetlenségbõl, de nekem ebbõl a "világból" elegem volt. Úgy, ahogy van. Persze a grafikája nagyon ott tud lenni, de a tartalma fertelmes és taszító. Üdítõ, ha néha látok néhány lelket, de zömében olyan szinten eltévedt, elveszett kószákká lett/tett lidércfények hõmbölögnek idióta jelszavak, dogmák alatt, hogy már a "tanítás" sem vonz, bár docento dictimus, csakhogy itt nincsenek tanulók. Kár, vagy nem. Míg itt idõzöm, valami kihívást kell találnom. Már alakulgat, de annak nem sok köze van eddigi mivoltomhoz, bármi voltam is eddig. Lehet, kivé kell váljak és ezt ajánlom nektek is. Komolyan mondom, nem tervezek még egy "leszületést", s bármelyik "istent" amelyik ennek keresztbe akar tenni "megölöm". Ez privát ügy.

Persze nem zárom ki, hogy változzon a "terv", de nagyon nehezen vagyok meggyõzhetõ.

Ez meg nem csak neked, kedvcsinálónak:https://www.youtu...kTOEe5FaGA

https://www.youtu...4qc4hEAAmI
80 #6 monguzking
- 2018-01-09 19:34
de az itt felvázoltak egyáltalán nem biztositják az emberek tulélését---igy képtelenség fenntartani 8 milliárdos populáciot még 20éves periodusban sem---talán 1milliárddal de méginkább kevesebbel----szerintem egyáltalán nem jo-technikai megoldások méginkább elrobotositják embereket mégmesszebb kerülünk isteni énünktöl---szerintem is felkell számolni nemzetállamokat mert országhatárok mesterséges dolgok-valoságban csak a föld létezik s benne emberiség méghozzá földi s csak együtt összefogva van esély totál megsemmisülés elkerülésére--persze elötte elkénne takaritani hatalmi elitet s minden mást...
4 #7 Posta Imre
- 2018-01-09 20:00
Monguz, hiába kolbászolt a világban szerte? Hiába olvasol? Jelen pillanatban egyetlen még látszólag rendbe hozható "érték" a "nemzet" annak minden csínjával-binjával, ami a nemzeti múlt tudatának felélesztése, és a nemzeti "isten"-hit és tudás felmagasztalása útján, mintegy gén-élesztõ folyamat kell gerjedjen. A "keveredés" megöl mindent, ami egyedi és látható módon nem teremt magasabb "kultúrát", nem lesz "toleránsabb" és még csak intelligensebb se. Kultúrája hamis és erõltetett. Olyan, mint izrael, vagy az usa, mint mesterséges államok, kitalált történelemmel, illetve kreált mítoszokkal, amikre az utókor, mint sajátja hivatkozhat.

A nemzetek közt aztán újra kell létesíteni a bizalmi kapcsolatot és nem alá-fölé rendelõdés és területi nyerészkedés, kizsákmányolhatóság alapján, és hivatalosan, diplomáciai szinten, nem szabadkõmûves, 5. hadoszlop, belsõ ellenség és multinacionális zsidó befolyás által, hanem face-to face. Mi ebben a bonyolult? A Bolygó? Kösz szépen, jól van és jó lesz nélkülünk is. Idõ kell, míg a most túlszaporodó sáska-népek, ostobák, muszlim csordák, cigány-bandák...genetikája le lesz korlátozva szaporodásukban, de szerintem olyan 10 milliárd környékén meg lesz állítva és vissza lesz csapva olyan 5 körülire idõvel. Ésszerû gazdálkodással simán elmegy ez is, persze ehhez a mostani "pazarlásnak" és felfogásnak is erõsen és nagyon sebesen változnia kell. A klíma-átrendezõdés ezen is segít. Én azt nem értem, mit nem értesz, de tényleg. Ez egy rohadtul egyszerû képlet és szinte nincs már ismeretlen tényezõje sem. Mi a gond?

Isteni természet? Igen-igen, majd elfeledtem, de nem bírom, mert nem hagy nyugodni a természetem.
40 #8 bulcsu
- 2018-01-09 20:44
Zoltánnak is elege lett...

"Két Hollós Könyvesbolt
3 órája ·
ÚJABB ADALÉK A SZENT KORONA-TAN MAI "ÉRTÕIHEZ"... (osztani ér! sõt, kötelezõ!)

dr. TÓTH ZOLTÁN JÓZSEF levelét megírta.

Kedves Barátaim!

Még egy szót, hogy ne legyen félre értés velem kapcsolatban. Nem csupán arról van szó, hogy elrabolták, amit mások és én, együtt és külön tettünk a Szent Korona és tan, az eszme, az Ügy a Hit a nemzet dolgában, amiért én is érezhetem magam megbántottnak, hanem ettõl sokkal többrõl. Innentõl mi most már a "lelkes de tudományosan komolyan nem vehetõ "ámátõrökké" lettünk. A hivatalos: akadémiai-egyetemi-kormányzati- és mivel ez a Pázmányon történt, amely az esztergomi érsek felügyelete alá tartozik, a hivatalos katolikus álláspont szerint egy mostantól kizárólagos szabadkömûves szabad interpretáció témája lett az Ügy, amit mi kiástunk és kidolgoztunk a felejtésre ítélt eszmét.. (Anno az érsek évekig a gyógytantóm volt. Úgy ismerem mint a tenyeremet -õt is) Nem tudták eltaposni, most elrabolták.

Azért szabadkõmûves, mert azok csinálják, akik engem be akartak léptetni és mivel nem tettem, ezért ezeket a történéseket tulajdonképpen be is ígérték.

Minket, engem, amit az elmúlt 25 évben tettünk akár ellentétes értelemben felhasználnak, de mint amatõröket, mint elfogadott értelmezési támpont megszüntettek. Ugyanaz történt mint a Hungaria Archiregnum kötet esetében.

Lehet, hogy ezért is sír a Szûz Anya a Kárpát-medencében az elmúlt 1-2 évben olyan sok helyen. Meggyalázzák a Szent Korona eszméjét, disznók elé dobják a Szûz Anya koronáját. Nem tartom magamat és barátaimat együtt és külön a gondolat egyetlen hiteles magyarázójának, de akik kezébe került, azokat és életüket ismerem. Továbbá soha nem foglalkoztak eddig ezzel az Üggyel. Most ez lett a feladat. A páholy megbízta õket és ki is staférozza õket.

Az én álláspontom az, hogy az Ügyet és magamat, családomat védve, hátralépek. Elzárom azokat a szellemi csatornákat tõlük, amit olyan jól felhasználtak belõlem is az elmúlt évtizedekben. Nem csak rólam van szó, hanem arról 8 emberrõl akik a 20 éves szemináriumon oktatattak és akik ebbõl filmet készítettek.

Legalább azt korlátozom, hogy visszaéljenek az én és az általam is használt, propagált szeretõ harcostársaim gondolataival. Szárítsuk ki a mocsarat! És errõl minél többen tudjanak! Nyilván én most csak a saját magam nevében írok és beszélek.

Nem érezem magamat legyõzöttnek. Én mindig úgy jártam, hogyha megaláztak és meggyötörtek, a pillanatnyi megroggyanás után felálltam és keménynek, erõsnek érzem magam. Nem én harcolok..

Tulajdonképpen az zajlik le, mint 7-én a Mindenki Akadémiáján az MTA Lendület Szent Korona kutatócsoport vezetõje ki jelentette, hogy aki akár csak megkérdõjelezi azt az állítást, hogy a Korona nem lehetett Szent István korabeli, az nem tudományos, sõt aki kérdez az nemcsak röhejes, hanem tudománytalan és veszélyes... Most ez zajlik a Szent Korona-tannal és eszmével.

Szeretettel: Zoltán"
https://www.faceb...3371849713
4 #9 Posta Imre
- 2018-01-10 13:26
Bulcsú, szerintem nem is kérdés a "Szent Korona" és István-Vajk kapcsolata állami és szabadkõmûves szinten. Igen, tudom, most 40 éve hozták haza a valakik valahonnan a valamit. 40 év, mint Mózes bolyongása a sivatagban, amit 8 nap alatt keresztbe is átnyargalhatsz!

A Szent Koronát nem tették pénzé! Hol látod itt?

static.origos.hu/s/img/i/1701/20170131penzjegyek8.jpg

Ezt meg egy "hírbõl" kiragadva:
http://www.freepr...korona.htm

A hírekben bemutatták a Szent Korona viszontagságait, de egy nagyon fontos dolog kimaradt belõle:
Mármint, hogy 1919-ben Kun Béla megállapodott egy müncheni ócskással a Szent Korona eladásáról.
Ezt minden esetre nagyon fontos lett volna megemlíteni!
Talán valaki fél Kún Béla mai örököseitõl, elvtársaitól⁉
Vagy attól félnek, hogy ezt "antiszemitizmus" miatt fogják támadni⁉
95 #10 irredenta1
- 2018-01-10 14:30
"a „tiszta fajok” bekeverésével eltüntetni az eredeti forráshoz vezetõ nyomokat" , na ezt kell észben tartani!
267 #11 Perle
- 2018-01-10 14:38
Imre!
Tegnap olvastam egy ukrán cikkhez fûzött kommentet:

Mózes 40 évig bolyongott a sivatagban, mig bevezette a népét az ukrán parlamentbe.:D
Vagy a miénkbe.:|
48 #12 ro-zsola
- 2018-01-10 15:25
Miért ez a " világvége " hangulat ?
Igen , valakiknek eljön a " világvége "
Másoknak pedig valami más kezdete
37 #13 HER
- 2018-01-10 16:09
80 #14 monguzking
- 2018-01-10 18:53
imre addig oké hogy nem keverjük össze vissza a dolgokat igy természetesen fontos a nemzetek öntudata,kulturája de továbbra is fenntartom hogy lehetetlen megoldani a problémákat ugy ha nem ismerjük fel hogy egy földön s nem több száz földderabkán ücsörgünk s minden mindennel összefügg igy nem lehet az hoggy minden nép csak a saját érdekeivel törödik s basszik rá a többire-például hogy brazilok kivágják amazonasi esöerdöt vagy arabok ész nélkül termelik ki az olajat vagy tengeri népek lehalásszák az tengeri élövilágot mig mások a termöföldet meritik ki mig mások bányászattal okoznak hatalmas minden embert a földön érintö kárt---szükséges az összefogás s a koordináláshoz egy testület s egy földi kormányzat---persze hogy nem okés az ensz meg a kzá maffia orwelli világkormánya---de mindenképp szükséges ebbe a irányba is tudatosodni---nem lehet hosszu távon más emberek kárára növekedni--nézzétek meg hogy mit mutat a rák betegsége merr jelenleg az emberiség egy rákos daganat az anyatermészet rendjén
30 #15 osmagyar
- 2018-01-10 19:11
Imre! Tudatlanságom révén nem áll össze a kép. Ki vagy kik állnak a változások/változtatások mögött?
4 #16 Posta Imre
- 2018-01-10 19:54
Perle, ott voltak azok már mikor még Mózi nem is gondolkodott a homokozáson!

Rozsola, nincs itt hangulat, nehogy világvége, max korszak-váltás, ahogy az lenni szok, mert a törikönyvekbõl ismerjük, hogy ciklusonként a szart át kell nevezni.

Monguz, nincs itt olyan sok ember már, akinek kárára zajlana bármi, sõt nagyon is kevés. Akiket te látsz, azok zöme mintha nem is lenne, csak a levegõt és a környezetet szennyezni van itt, nem is tudja, hogy fejlõdnie kellene, mert elfeledte, vagy soha nem is volt indíttatása fogalmat alkotni önmagáról és a világról, melyre a gyomortartalmát üríti.

Õsmagyar, a tudatlanság áldásos. Biztos meg akarod tudni? És attól jobban fogod magad érezni? Nem hinném. Én sem érzem.

Amit érdemes megvizslatnod, az az, hogy a "változások mögött" szabályok, Törvény áll. A többi igazából ebben a létesített síkban haszontalan "információ". Annyit azért megtehetsz, hogy elmerengsz rajta, miért lett annyira fontos ismét a "hit" és termeszesen isten rekóhnstrukciója. Pont most, mikor már elemeire van szedve a "világ" és még sincs fizikai magyarázat rá, hogyan jöttünk létre és fõképpen "miért"? Persze tudják, azt és te is tudod, itt én is leírtam már vagy 100-szor. Nos, úgy tûnik a MIÉRT nagyon gondolkodóba ejtette a "döntnököket" valahol, mert biztosan nem azért, amit itt nagy tömegekben tapusztulni! Talán ezért!

Más, úgy 2 órahossznyit nem tudtam jönni az oldalra, csak tekert, mint régi "fénykorában". Miért? Miért? Miért?s_hihi
816 #17 Jabu
- 2018-01-10 20:17
Köszönöm Imre!

Világítótorony

Fehér világítótorony
magányosan áll egy sziklán
Beragyogja kósza villám
egy õszi alkonyon

A sorsát büszkén viseli
viharban is ragyogással
Szembeszáll a gonoszsággal
mi szívét terheli

Segít bajbajutottakon
mint egy jóságos hadvezér
és lelke a lelkemhez ér
míg remélem titkon

hogy én sem leszek múlékony
Örül majd ki reám tekint
és Veletek lehetek mint
világítótorony
Szerzõ: Soltész Attila

Szép estét mindenkinek!
37 #18 HER
- 2018-01-10 21:34
Üdvözöllek Attila:)
40 #19 bulcsu
- 2018-01-11 00:38
Igen Imre,

István fején biztos nem látni, csak a halottit. A címeren rajta van. Amúgy meg már mindent eladtak többször is. kohn bélát nem lehet kihagyni a történetbõl, mint ahogy Istvánt sem, mert teret engedett a judeo krisztiánoknak, így számolják õk onnan a történelmünket, különben nem említenék "államalapítóként" a mostani zsidó szabadkõmûves banda.
https://www.youtu...DuD5PEfAbc

Az hogy kényszerre, tudatosan, vagy irányítás által tette-e azt amit tett, most már elég nehéz eldönteni. Talán egyszer felszabadul a Vatikánból az a sok ellopott irat és bizonyíték amit oda rejtettek és kiderül az igazság.

Igazából nem is ezért helyeztem ide be Zoltán írását, csakhogy õ is próbál küzdeni a maga módján (nem szó-kimondva, nevén nevezve a "gyereket", hanem lavírozva) és a végén mégis bedarálják (bedaráltatja magát). Igaz még nincs vége neki, de azért kicsit megtörni látszik. Vagy már felismeri, hogy egy játék része és az esik neki rosszul, hogy nem jöttek be a számításai. Nem tudom, de én elismerem a munkáját, ha kényszerbõl, ha tudatosan, ha irányítás által teszi is a dolgát. Az biztos, hogy felfedték az asztrológia alapjait és ennek szkíta szellemét a Szent Koronában igen felemelõ érzés. Valóban egy lényként lehet tekinteni rá. Lehet késõbb valóban lesz hatása amit összeállítottak újra, dehogy nem értik az emberek az biztos. Az a tanulság, hogy szép szavakkal és megfontoltan sem tud az ember felül kerekedni rajtuk. Most még, vagy lehet inkább már biztosan nem.

Mostanában egyre több olyan csoporttal találkozok facebook-on akik szentkorona alkotmány visszaállítást szeretnének. Az egyik csoportnak (már nem emlékszem mi volt a nevük) még online közvetítést is tartott, amit a net szakadozás miatt alig tudtam követni, de volt olyan "momentum" benne, hogy valaki megbízta õket ezzel, de nem fedhetik fel, hogy ki! :D Csak kicsit emlékeztet ezaz alulról szervezõdõ jóbik-kos történetre, amibõl aztán bármit kihozhatnak a végére.

Ez pedig remekül bele illik a visszaállítás elméletbe, elnézést gyakorlatba! csakhogy ezt milyen torzított formában óhajtják megvalósítani (mert máshogy nem lehet), azt majd megmutatja magát. Minden esetre a jelek láthatóak.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
4,220,473 egyedi látogató