Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Gúla (érvértékel õ)

GondolatokTudjátok, sokat morfondíroztam a gondolaton, hogy jégvirág-csokorba szedjem-e, így a tavasz kellõs közepén, vagy tél derekán – kinek-kinek ízlése, vallása, hite szerint- az eseményláncolatok, csõdületek okát, okait, következményét, következtetéseit, vagy se. Vallom, értelmetlen, hisz újabbat nem tudok írni, mint amit már sok éve írok, mondok, de mivel az oldalt megint birizgálja a hatóság (valamelyik szolgálat, vagy az összes egyszerre :-)) így az õ kedvüknek eleget teszek, csak a tesztelés miatt.

Hol is kezdjem, vagy folytassam?

Klímamanipuláció versus klímaváltozás? Jó, legyen. Ma még kinek kérdéses, hogy manipulálják és már nem is csinálnak belõle titkot, hogy ebben benne van az összes „nemzeti” kormány, kivétel nélkül. Kezd körvonalazódni, hogy maga a klímaváltozás tény és egy periodikus jelenségrõl van szó, mely 1200 földi évenként a precesszió megváltozásával (Föld imbolygó mozgásából eredõen) átrendezõdnek a pólusok, zónák, áramlatok és bizony ez nem fölmelegedést, vagy lehûlést takar, hanem mindent egyszerre, míg stabilizálódik a helyzet, majd visszarendezõdik, és újra és újra...amíg nem tojik mást Jahve-nyuszi, vagy Odin, vagy Krisna...vagy amit akartok. Nem bonyolítom, majd meglátjátok. Ettõl még persze „permeteznek” és megy a méreg szórása, de hát valahogy az átmeneti helyzetet is zsilipelni kell. A következményekkel számolnak az „okosok” és Trump nem véletlen dobta be a „büdös zoknit” a klímaegyezményes zsidó pénznyelõgépezetbe. A felmelegedés egyszerûen hülyeség és pont. Bár ezt most január 7-én + 16 Celsiusban kimondva igen bátor kijelentés, ám tekintsetek kicsit messzebbrõl a horizontra és alá, meg fölé is. A naptárunkra is ráférne egy újabb „Gergelyes” kiigazítás, de nyilván kivárnak véle, míg egyértelmûbb lesz az új klíma-konstelláci és az, hogy nagyjából másfél hónappal vagyunk elcsúszva. Gondoljatok erre majd a májusi havazásnál, bár úgy tûnik, hogy országokat, népeket érint a folyamattal járó „migráció”, melynek nem a háborúkhoz van igazából köze, azt gazdasági és globalizációs mechanizmusok erre a jelenségre bazírozva mesterségesen lettek generálva. Szóval élvezzétek, bármi is jön! A témában az elmúlt években az elõzõ oldalainkra folyamatosan tettem fel híreket, információkat, értékeléseket. Szerintem nincs mit szégyenkeznünk az „elõrejelzéseinkkel” és jelentem, még mindig nem van elmenve az eszem, vagy ki tudja. Áder szerepe is fõleg a „klíma” és a „természetes közeg helyreállítása” kommunikációjában merül ki, mert ugye ha a Földön átrendezõdnek az erõviszonyok (ez valójában csak ámítás) azt is jelenti, hogy gondolati, érzelmi szinten is meg kell nyerni az elkerülhetetlen változásokkal járó jelenségeknek a populációt. Ebben egy deka politika sincs, csak szimpla szükséghelyzet.

Legyen a migráns-helyzet a következõ lábjegyzet. Igen, ma már nem kérdés, hogy volt egy régi-régi terv a Föld népeinek genetikai állományával történõ kísérletezésére, mely az ide telepített fajok közt és a köztünk járó gazdatestek összevagyválására irányult. Na jó, talán nem egészen, de a helyzet jelen pillanatban az, hogy bizony sikeresen megalkották az emberiség címkével ellátott genetikai moslékot és mire észbe kapott az a bizonyos „jóisten” (vagyis az itt is ugrabugráló, majmok bolygóját befolyásoló és felügyelõ ilyen-olyan „fejlettebb” fajok és „istenek” felett álló humanoid felügyelõ szervezet, melyet mi csak „csillagközi föderációnak” becézhetünk) addigra már a program illuminátus, jezsuita, szabadkõmûves, cionista-zsidó összeesküvés cím alatt remekül fel lett vezetve a „köztudatba”.

Elég bonyolult helyzet adódott, mert ahhoz, hogy ezzel a csürhével bármit is érdemes legyen kezdeni, szét kell válogatni, viszont a vallások ebben igen nagyon gátló szereppel bírnak, ugyanis eddigi kontroll-szerepük mára teljesen gazdasági hitványsággá, perverz szexuális parazitizmussá aljasította le az egykor nyomokban még emberlélek-õrzõ, szellemi útmutató szerepüket. A mai megszemélyesített egyházak mindegyikét érinti a „reform”, ugyanis emberellenes és bûnös mivoltuk mára józanul gondolkodók számára nem kétséges, ugyanakkor a humanoidok zömében mára önkritikátlan zombikká aljasított masszává váltak. Szó sincs már igaz hitrõl és szeretetrõl. Egyszerûen silány selejtet termel az erkölcsi minõséget biztosítani hivatott társadalmi mechanizmus. Aljas „politikai bûnözõ” rendszerrel, egyház-maffiával és anyagiassá lett, tett genetikai hulladék-masszával kell most már zöld ágra vergõdni, miközben az igazi értékek és valódi „kincsek” ritkaságszámba mennek, mentésüket úgy kell megoldani, hogy közben a látszat ne változzék. Felejtsétek el az ilyen „fogalmakat”, hogy „nemzet”, „haza”...na jó, meg „isten”, mert mindezt teljesen újra kell fogalmazni, alkotni, mert mára kipukkadt, mint a lufi és a tartalom...hát az siralmas. Határok is átrajzolódnak, mintha maguktól történne és semmi köze lenne ehhez „politikának”, vagy „haderõnek”...minden mára „megegyezés” tárgya. Miért? Na nem az „emberi bölcsesség” okán, melyet a „világunk ismert vezetõi” már rég kapzsisággal azonosították. Már nem azok „vezetnek”, de a bábok megmaradtak, mert lassan kifogytak az utánpótlásból.

A „migránsozás” azért jó, mert kiderül, mindenki a Földön egykor „migráns” volt, illetve elõfordulhat, hogy bizonyos fajokat itt kísérleteztek ki, vagy próbáltak fejleszteni. Igen, a zsidóról is van szó. A migránsozás másik vetülete a „tiszta fajok” bekeverésével eltüntetni az eredeti forráshoz vezetõ nyomokat, elveszejtve az emlékezetet az õsök még tudattal, funkcióval bíró szerepérõl ebben a földi és multidimenzionális közegben.

A nemzetgazdaság, ahogy a nemzet is megszûnt létezni sok-sok évvel ezelõtt és amerikai szabadkõmûves mintára „népek kohójaként” egy identitás-nélküli, hamis programozott tudatú biorobot-gyártásba lehetett kezdeni, mely tömegeket jelszavakkal, médiával és gazdasági eszközökkel irányítva ennek a földi paradicsomnak összeesküvõ urai már rég globalizálták, csak sokáig ezt nem vettük észre. Valójában semmi ellentét nincs már itt Oroszország és a „terrorista” USA, esetleg Izrael, vagy India (kaszt-rendszer), vagy Kína, Uganda, esetleg a zsidó-cigány paradicsommá lett Magyarország közt. Ezek a határok valójában nem léteznek azoknak a köröknek, amik itt bábjátékot játszatnak a sok kis csupasz majommal. A globális elit teljesen összhangban teszi a dolgát, bár „megengedem”, hogy némi zsidó dögöket most látványosan gyömöszölgetnek (Rotschild, Soros…), de ez komolytalan és a színjáték szerves része.

A migránsok valójában az „EU” hatalmi struktúrájának átszervezésére irányuló törekvés. A „demokráciás” színjátéknak vége és jöhet a következõ fázis, az autokrácia, mely egy rövidebb és durvább szétválogatásos szakaszt követõen az „archaikus struktúra” felé veszi az irányt, mely „nemesi” kiváltságokat élvezõk, királyság, császárság felé vezeti el a társadalmi feszültséget. Ehhez kell a „káosz”. Az embereket mozgatni kell, jelszavakkal megetetni, fegyverkezni, „nemzetet” hazudva hadba állítani a liberális agyhalott bandát, de az ember nem változik. A címke igen. Az irányítók jól tudják ezt. Nem állítom, hogy ami zajlik az rossz. Okosan, sumák módon lépésrõl-lépésre cselekszenek, mert építhetnek az emberi butaságra, jóhiszemûségre és félelemre.

A „muszlimok” a legjobban szervezetten mozgatható és dogmákkal megetetett agresszivitásra hajlandósított tömeget képviselõ tényezõ. Velük szedetik szét Európát és illesztik újra a „régmúlt” királyságokat, gazdasági övezeteket, a „feljebbvaló” akaratának megfelelõen. Nem érzelmi kérdés. A muszlim nem tudja mit cselekszik (na jó, a vezetõik tisztában vannak azzal, hogy csak eszközök, de nincs jelentõség, hisz csak bábok). A kvóták viszont már egész másról szólnak. Világunk vezetõ „baja” nem is a klímaváltozás, hanem a zsidók. Tõlük való megszabadulást kell levezényelni az átalakulás folyamatában úgy, hogy közben nem dõl dugába a pénzügyi-gazdasági rendszer, mely globálisan már régen beerezte a földi létet, sõt már alappá lett. Mit gondoltok miért Hitlereznek, náciznak, holokausztoznak...egyre jobban? Antiszemitizmus? Piha! Izrael, Jeruzsálem? Valahogy le kell rendezni ezt a bandát és jahvé ez ellen már nem tehet semmit. Apropó, tudtátok, hogy az egyiptomiak a Holdat Jah-nak nevezték? Tán innen jön a „Holdvallás”, sátánista talmudista zsidó mesemondás is. Na mindegy, ezt a csontot is már ezerszer lerágtuk. Rágja más is.

Hibrid háború
Mindenki látványosan mindenkivel szövetséget köt. Õsi ellenségek nagy s látványos ökölrázások után „békülnek” és visszaáll az õsi rend. A fajok szét lesznek válogatva és a hulladék mehet rekultivációra. Ez így túl tömény volt? V4-ek, szkyta-hun népek szövetsége, germán-frank-szász csapatösszerántás? Ázsia, Afrika is saját népei közt keresi a vérségi vonalat és néha még talál is. Na csak Európa szinten gondolkodjatok! Oroszország, az Orosz Birodalom átszervezésben van legalább annyira, mint a Magyar Királyság 64 vármegyéje, mely szinte már csak arra vár, hogy legyen egy „király” és önkán betagozódik újra a „Szent Korona” alá, mint egykor, a szabadkõmûves cionista zsidók „forradalmai” elõtt. Nehogy úgy véljétek, hogy Oroszországban a „fehér faj és a keresztény hit utolsó bástyájában” egyszerû az élet. Ugyanolyan nemzeti tudati harcok zajlanak ott is, mint itt az FSZB irányításával. Kínától féltik a hazát, akik féltik, meg az araboktól és persze a zsidóktól. Szerintetek van okuk erre, hisz Putyin egy nemzeti vezetõ, pont úgy, mint Orbán. No meg ahogy egyre „nemzetiebbek” a többi „nemzetvezetõk”. Lásd a lengyel Szidlo lemondását és a zsidó miniszterelnök kinevezését, aki máris Orbánnal tárgyal, mintha Netanjahu lenne...és közben mindegyik valami bûncselekményes nyomozásos korrupciós hivatalos üggyel fogott, pedig korrupcióról szó sem lehet.

Szóval az orosz helyzet nem kicsit cifra. Miközben nálunk a vármegyerendszert kezdték köztudatba hozni, sõt „alkotmányosították” és Vidékfejlesztési Minisztériumot is alkottak hozzá, az oroszoknál ugyanez megy, csak nagyban. Ott a 2014-es törvény a köznyelvben Zakon a TORax-nak nevezik. Nem vicc. A TORA törvényének, hogy érthetõbb legyen és regionális fejlesztés címszó alatt a nép most azt érzékeli, hogy kínai, arab és zsidó „befektetõk” nyíltabban garázdálkodhatnak szerte a nagy ázsiai régióban. De van egy másik olvasat is. Zakon a TOR-ah, vagyis TOR isten törvényei. Igen, a zsidónak is azt kell hinni, hogy, meg a szkítának is. Nyalunk ide, oda és közben lesz, aminek lennie kell. Pár fotó a netrõl, had rágódjatok rajt.


Ha a klímaváltozás olyan átrendezõdéssel jár, hogy Grönland ismét zöld lesz és a Szahara kivirágzik, értelemszerûen más területeken lehet egy kis gubanc. Kína sok-sok város épített már szellemeknek, amik várják a lakosságot! Csak tessék! Szükségszerû lesz az az Selyemút is, hogy a kevésbé ellátható területekre is szállíthassanak élelmiszert, portékát, mert néhol túl zsúfolt lesz placc. Mi lesz, ha Kanada lefagy és Szibéria kiolvad? Emberi ésszel még felfoghatatlan összefüggõ dinamika, társadalmi következményekkel. Afrika kulcsszerepet kap és az innen visszaáramoltatott, itt már a civilizációra felkészített személyeken sok múlik majd. Ki kell lépniük a törzsi, primitív kizsákmányoló felfogásból és le kell állítaniuk a szaporodásukat! Kína és Oroszország ebben már kulcsszerepet kap, de persze ez egy folyamat és túl sok a szemét és túl ritka az érték.

Legutóbbi 007-esben az MI-6 központot felrobbantották és elhangzott, hogy nem országok, nemzetek ellen kell harcolni, hanem érdekcsoportok „ellen”, és nehéz eldönteni ki az ellenség, mikor melletted áll. Nos, a szétválogatás elkerülhetetlen, és valóban központi irányítással kell szétválogatni az „antiszemitákat” (kritikus gondolkodók) és az álhírek gyártóit, terjesztõit (zsidó, Sorosos cégnév alatt futtatott polkorrekt manipulátorokat) és az õket ajnározó agyhalottakat. Egy valódi ortodox keresztény nem alkuszik! Hua!

Tényleg, hogy álltok a nemi inzultussal, abúzussal, perverziókkal, elhajlásokkal, bedõlésekkel, pedofíliával, többnejûséggel és gender-bizgurával? Ki szereti a puncit, fel a kezekkel! Nõk is! Szeressétek a testeteket és legyetek egészségesek! Mozogjatok és mozgassátok a potrohos még hellyel-közzel férfinak is nevezhetõ partnereiteket, párjaitokat, mert az egészséges életmód is kötelezõ lesz a jövõben és egyáltalán: rengeteg „tabu” dõl meg és lesz megvilágítva, hogy át vagyunk verve. Na jó, ne szaladjunk ennyire elõre, csak szépen lassan, mert az átlag emberi tudat nem terhelhetõ az igazsággal, csak sulykolható, dozírozható, nehogy hirtelen sokkot kapva azon kapja magát, hogy minden amiben hitt, tudni vélt, merõ marhaság. Lehet itt abba is kellene hagynom az írást, mert kezd túl sok szó gyûl(öl)ni és ugye ebben a nagy látszatbékességben a lappangó, de egyre erõsebb indulat ha szárba szökik, …, de nem fog. A szolgálatok tesznek róla, hogy ne durranjon akkorát a váltás, hogy gyökeresen változhasson a képlet, éppen csak akkorát, hogy kontroll alatt maradjon a jól elõkészített globális „restart” operáció.

De ha már „kalandoztam” kicsit, akkor „jósolok” is. A jövõben az elõtérbe tolják az „embert”. Igen, bármilyen hihetetlen. A kicsi, szutykos, rettegõ, szerencsétlen, agyhúgyköves és bamba, eddig csak szavazóbirkának használt „állampógár” lesz az új kor „keresztény” hõse. Tudom, tudom...ez annyira hihetetlen mint a többi hülyeségem, de hát azért az eddigiek is zömükben bejöttek (mármint ami a globális folyamatokra utalt, nem a saját „karrieremre” és az MFNK-ra, meg ilyesmi, de errõl majd késõbb, vagy talán késõbb se.

A „politikus-maffiáról” és hamarosan a zsidó-összeesküvésrõl is átkerül a súlypont a jövõtervezésre, a „hogyan továbbra”. Egyszerûen luxus lenne levadászni egyszerre ezt a sok hulladékot, mely rekultivációra érett rég, de nincs „helyettük” más. Az egyszerû dolgos, vagy lusta agyatlan, vagy gondolkodó átlag embere olyannyira éretlen, hogy kár rájuk szót is vesztegetni addig, míg a „felsõ vezetés” át nem állította a váltót és zöld utat adnak a tisztának és „jónak”…, de ehhez le kell vadásszák a most mûködõ és az átálláshoz elengedhetetlen saját maffiahálózatukat. Ugye milyen egyszerû? A „jó” csak úgy gyõzhet, ha a „rossz” feladja. Márpedig fel! Ámen!

De hol is tartottam? Európa újraszervezõdik, nemzetállamosodik, elszakadások, kiválások, újabb paktumok, szövetségek...ripsz-ropsz és máris megkapjuk a bõ száz évvel ezelõtti régiókat, ahol nagyjából azonos génállományú populáció még nemzetet alkotott, vagy legalábbis a látszatát. Határok újrarajzolódnak és minden látszólag elõröl kezdve, de lényegében változatlan mûködés fenntartása mellett a világ nem csak nem esik szét (mármint a gazdasági-pénzügyi rendszer), hanem megerõsödve egy fenntarthatónak nevezhetõ, a bolygót nem felégetõ mechanizmusra áll át. Mindez természetesen nem csak Európát érintõ folyamat, hanem a teljes Terrát idõutaztatják és át is rendezik a klímaváltozásnak megfelelõen, kínai-orosz békefenntartók biztosítása mellett.

Ugye nem várjátok el, hogy „államokra” bontva vázlatoljam, miképpen alakul vissza V4-ek nick alatt a Varsói Szerzõdés, vagy köt újra hivatalosan is államszövetséget és lesz Csehszlovákia (Felvidék nélkül) valósággá, esetleg a baltikumi államok miképpen akarnak önként és dalolva az Eurázsiai Unióhoz csatlakozva Szovjetunió 2 tagállamai lenni, és azt se kérjétek, miképpen oszlik fel a NATO és az ENSZ...bár ezek már lényegében megtörténtek, csak a név alatt mára dinamikusan változó tartalommal kezd feltöltõdni.

Az anunakik sírva röhögnek ezen a kapkodáson és a látszólagos zûrzavaron, pedig teljesen tiszta a képet. Teljes hardver csere, új szoftverekkel, applikációkkal, és ebbõl az átlag-paraszt egy nyikkot sem ért és még csak fel sem tûnik neki, mert közben nem lesz sokkal drágább a sör és a tv-ben még mindig megy a foci. Bár akkor majd elkezd gyanakodni, mikor az új stadionokba kötelezõ jelleggel kell oktatásra megjelennie és szerintem lesz pár nyilvános kivégzés is megint (a többi nem nyilvános, de abból sok lesz).

Mire vagytok még kíváncsiak? Energetika? Atomerõmûvek szerte a világban, ahol esetleg nagy fejlesztések lesznek és ehhez kell némi „kakaó”, vagy mert az új környezeti zónák megkívánják az erõsebb „betápot”? Paks 2, mint Nagy Magyarország energia-forrása, miközben azért itt halad át Ázsia árukészletének Európába tartó mennyiségének zöme, gáz, olaj és persze a vízrõl is szó van, de nagyon! Kérdezzétek csak Ádert, mert újabban nem csak lovas, de vízilovas nemzet is lettünk, csak a lecsapolt mocsarakat kell újra elárasztani és a magyar szürke marhája, gulyája, nyája, ménese, kecsegéje elláthatja a világelitet egészséges szénhidráttal. Igaz, a magyar név egyelõre zsidó-cigány fertõzéstõl prüszköl, de ha nem haltunk bele eddig, csak sikerül némi antibiotikummal szeriálisan immunissá tenni magunkat ezen nemzetpróbatétel és bibliai hét csapások ellen!

Nem viccnek szántam, mert remekül halad minden. Ugyan személyesen mindezt nem minden esetben élem meg jól, de hát ez meg magánügy. Magasabb rendû, piramidális hierarchia irányít, épít és bont egyszerre. A politikainak látszó szabadkõmûves rendszereket bontják szét és szabják újra a kaftánt. Ha figyelitek, a diplomácia lényegében már vicc kategória és az eddig legtiszteletbenállóbb „politikusok” is lassan csak szexmacerás kis buzeránsokká, „gecikké” hitványulnak a közbeszédben. A „királysághoz” már nem kellenek, de az államosítás, visszaállamosítás folyamatát remekül le lehet velük bonyolítani, miközben a normális ember kedve már elmegy a „demokratikus szavazósdi” bohóckodás gondolatától is. Igazatok van, nagyon sok a hülye degenerált, de ezzel nem tudok mit kezdeni, sõt a többivel sem. Mehetne a változás gyorsabban is, de a hülyék (értsd: a nép) szintje olyan mélyre süllyedt, hogy mûvészet onnan felrázni õket, ha egyáltalán lehet. Szerintem nem is számolnak velük, csak néha kellenek majd a színjátékhoz statisztának, de jobb is így, ha már máshogy nem lehet. Az bizonyos, hogy a népbõl mára csak úgy nem válogathatnak „embert”, mert ugyan divatba fog jönni a becsület meg minden, de semmi nem garantálja, hogy a jelenleginél gerincesebb banda választható ebbõl a silány bandából, akit nem fektethet meg a szolgálat, zsidó tekergõk zsarolással és egyéb módon. Ebben látom a legnagyobb veszélyt. Értelem még csak-csak akadna, de gerinc már nem annyira, sõt még annyira sem. És ha az nincs, bizalom sincs. Hogy lehet így „rendszert váltani”? Gerinctelenül? A „rendszer marad”, most éppen embervadászat, illetve „fejvadászat” zajlik úgy nagyban, mint kicsiben.

Kezdek nagyon hosszúra nyúlni, így be is fejezem. Talán még pár mondat beleférhet. Személyes. Miért? Pár éve már kokettálok a gondolattal, hogy „törlöm magam” a hálóról, de belátom, teljesen felesleges és tán értelme sem lenne, haszna meg már sem úgy, hogy itt vagyok, sem úgy, hogy „nem vagyok itt”, nincs. Minden paraméter meg van adva a szolgálatoknak, hálózatoknak, érdeklõdörgõknek és aki akar „tudni”, vagy legalábbis „orient”-álódni, az megtehette eddig is az elõzõekben összerakott mentális darabkákból. A folyamat színtiszta pszichológia. Ha érdekelne még, érdekesnek is tartanám, de már nem érdekel. Lassan és biztosan megerõsödtem ott belül, ahová mindenki csak maga juthat el. Jó, vagy rossz, ne kérdezzétek, nincs is jelentõsége. Valójában az eddigiek, mint fázisok, próbák állnak döntési láncolattá össze és ezt is számba véve jól vagyok. Jól vagyunk. Veronikával, asszonyommal szeretjük egymást, sõt szerelmesebbek vagyunk most, mint 20 éve, mert a megélt nehézségek összeérleltek, s mert – be kell valljam- sorsunk összeforrt. Gyermekeink okosak, szépek, fegyelmezettek, nincs szégyenkeznivalónk sem azon pár ember elõtt, aki még van, sem isten elõtt, sõt egyik isten elõtt sem, aki vagy van, vagy nincs, de leginkább zsák a foltját. Nem tartok már beszédeket, elõadást, nem kihívás, sõt tehernek, gátnak tekintem, ezért nézzétek el, hogy nem jelenek! Elmúlt az ideje. A honlap még úgy-ahogy „kordában tart” és ösztönöz, hogy morzsákat szemezgetve megállapítsam: az ember nem változik, csak teherbírása csökken, vagy növekszik. Ezzel is minden rendben van, hisz elõdeink is megélték már ezt, mert meg kellett éljék és feltették a kérdést: mi jön eztán?

Ta-lányosan annyit mondhatok: bármi jön, a szolgálatok éppúgy mint én is felkészültem. Jöjjön! Majd elmegy!

Kitartást kívánok mindenkinek a továbbiakhoz és higgyétek csak bátran el, ez még semmi nem volt ahhoz, aminek eztán kell jönnie! És jönni fog!

Hozzászólások

30 #20 osmagyar
- 2018-01-11 05:48
Imre! Az evolúciós elmélet mindig is sántított számomra, ahogyan az egyházi színjáték is. Maradhatunk annyiban, hogy a "Teremtõ" sokallt be és indítja újra a földi rendszert? Mi lesz az eddigi rendszer földi kiszolgálóival, bábjaival? Mert ha azok közül egy is marad, akkor elõbb-utóbb ugyanez lesz a vége. Én igazából ezt a mostani rendszer haszonélvezõitõl való megszabadulást nem érzékelem.
2 #21 gerry
- 2018-01-11 07:14
osmagyar - meg kell várnunk (megint) amikor az Jé-az-US újra feláldozza magát az emberiségért ... de addig is valahol, pálmafák alatt szürcsölgeti a Pina Colané-ját és arra vár, hogy ... hogy Pilatus is megérkezzen a repülõvel. Aztán kezdõdhet a buli... Ha vége ... akkor még három nap amikor indul a gépe és máris jöhet a bünösök-bocsánata. Azt viszont tudnunk illik, hogy Mózes - már nem kötáblába véste az uj parancsait, hanem iPad-on osztogatják (egyenlöre Soros segítségével) az informáCIONokat. De ez is ki fog alakulni mint Mariban a gyerek (Azt is tudnotok kell - mert most elárulom 20 ezüstért - hogy ez a "közmondás" volt amelyik elöször amortizálta a tiszta lelkü emberek sok-a-seggét ugyanis a Szüz Mariról terjesztették - lerombolva a férfi és nõ öszinte szerelmét, kapcsolatát. (Gondolhatjátok kik voltak!)

...ezt csak azért pötyögtettem ide be, hogy ti is okosodjatok meg sokasodjatok.... de semmiféle genderkeveredést meg ne lássak, mert akkor írok a pájucinak a vatikánba és elvisz magához minden elferdültet.

(Lucifer - aki most szintén valamelyik Tró-puszi szigeten csajozik, kölcsönadta (neem, nem a szárnyát) hanem a liftkulcsot a pokolhoz és bárkit le tudok küldeni oda... szóval vigyázzatok, mert a gonosz (itt én) sose aluszik!

Na végre megcsinált a laptopom 93 updatet (egy órát megint ellopva az életemböl - de eme írásommal valamit kompenzálni tudtam) és kikapcsolt, így végre mehetek dolgozni...

Rettegjetek és Évák!... ne egyetek almát mert férges(!) oszt' ha jön hozzád a kígyó, és az Ádámod épp' nincs ott akkor elöször ellenõrizd le hosszúfarkut, hogy nem operáltatta-e át magát nõbõl egy ekkora farokká /ebböl is látszik, mekkora baromság volt az operáció, ha aztán csak egy almával közösülhetett - per os - Éva/ ... és poróbáld megmagyarázni sziszegõnek, hogy most legyen igazi farok...
(Magánvéleményem az, hogy amikor Isten azt látta, hogy Évának jobban ízlik az Alma mint amit küldött neki kígyózó (forma, csupa izom, nagy...) rájött, hogy idióta és ezért rúgta ki Ádámmal együtt a paradicsomföldrõl. (Ádám csak rosszkor volt rossz helyen és mulya is lehetett.)

Szóval - amikorra indul a következõ menet, készüljetek fel emberiség!

szép napot!
30 #22 osmagyar
- 2018-01-11 09:14
gerry! Csak aztán nehogy az legyen belõle, hogy most még össze kell húzni a nadrágszíjat, de jövõre/öt év múlva/gyerekünknek már jó lesz. Ha nem lesz mindenre kiterjedõ, igazságos elszámoltatás, akkor csak szarpofozás lesz az egész.
7 #23 virag
- 2018-01-11 12:42
Mit mondtak híres emberek a zsidókról
Ma azt tanítják az iskolákban, hogy az “antiszemitizmus” Németországban kezdõdött az 1930-es években, aminek során a zsidókat deportálták. Amirõl nem beszélnek az az, hogy bármelyik történelmi idõszakot nézzük, minden Európai nép valamikor kiutasította a zsidókat!
http://magaspart....zsidokrol/
267 #24 Perle
- 2018-01-11 17:15
Trampli és a norvég kormányfõ sajtótájékoztatója. Az amerikai elnök " igen felkészülten" félre tájélkoztatott, a norvég asszony jómodorúan bólogtott hozzá,:D
http://www.indepe...53126.html
4 #25 Posta Imre
- 2018-01-12 19:37
"Ausztráliában47 fok van..New York mínusz 40.

El vagyunk itt középett..Golf kitért,,cápák megfagytak = hihetetlen.ugye.

Kanada a sarkkörtõl ,,le New Orleansig egy vályú..Ez most telik meg összehúzódott hideg levegõvel ..Aztán eljön a Tavasssz.
Napsütés,,és elkezd kitágulni...!????...Hány darab Tornádót parancsol Poim úr.?
na,,100 alá ne adja.Ne legyen kicsinyes.!
+ indiánok Tudtak valamit..Nem véletlenül költözködtek állandóan..."
267 #26 Perle
- 2018-01-12 19:40
Imre, nem csak az indiánok, az indiaiak is, akik Calcuttából Túrkevére vándoroltak. Azóta is jönnek mennek.;)
4 #27 Posta Imre
- 2018-01-12 19:46
Perle, ez egy ilyen "zsidó"-hajkurászós migráncsellenes kamu-kampány, melyre fel van ültetve a klímacsencselés is. Cegléden szaúdi turista rendõrök..., de hol van az már mikor 2006-ban izraeli "rendõrök" flangáltak, lõdözTEK, ütöttek judapesten! Tán igaz se vót, vagy még igazabb, csak most lassan borítani lehet és kell a trágyát.
4 #28 Posta Imre
- 2018-01-12 19:48
Fékezett a kivándorlás, egyre többen jönnek haza nyugatról

A régióban ma már csak Romániában nõ a kivándorlás, miközben a visegrádi országokban nem csak a kitelepülõk száma csökken, hanem egyre többen is térnek haza nyugatról – legalábbis errõl árulkodnak a rendelkezésre álló statisztikák. A magyarok egyébként a régió többi országához képest jóval kisebb arányban költöznek más országokba.

Óriási társadalmi és politikai hatása volt annak, hogy a kelet-közép-európai, balkáni és balti országokból munkások százezrei költöztek át a gazdagabb nyugati országokba. Elég csak arra gondolni, hogy a Brexit kampány egyik fõ témája a keleti munkavállalók korlátozásának kérdése volt. A lengyel vízvezeték-szerelõkkel Franciaországban is riogatták a választókat még néhány éve, és Emmanuel Macron elnök egyik legfõbb feladatának a szociális dömping, azaz az olcsóbb keleti munkavállalók kiszorítása elleni harcot tekinti.

A kelet-közép-európai országok állampolgárai számára a kivándorlás a 2004-es, illetve Románia és Bulgária esetében a 2007-es uniós csatlakozás után lett könnyebb. Korábban bonyolult bürokratikus ügyintézés után lehetett csak a jobban fizetõ nyugati államokban munkába állni, így kevesen vállalták az ezzel járó tortúrát és költségeket.

Az unióba való belépéskor azonban nem lett rögtön könnyebb a külföldi munkavállalás, mivel a régi tagállamok, ha akartak, hét évig még korlátozásokat tarthattak fenn. A magyarok számára legfontosabb Németország, Ausztria és Svájc tartotta fenn legtovább a korlátokat: 2009-tõl egyszerûsödtek a szabályok, de csak 2011 májusára szûntek meg teljesen. Svédországban, Írországban és az Egyesült Királyságban viszont már a csatlakozás idõpontja, 2004 májusa óta szabadon lehetett dolgozni. 2006-ban Finnország, Görögország, Izland, Olaszország, Portugália és Spanyolország, 2007-ben Hollandia és Luxemburg, 2008-ban Franciaország, 2009-ben Belgium, Dánia és Norvégia tette egyszerûvé a munkaerõ beáramlását.

Az adatok azt mutatják, hogy a keleti munkavállalók gyorsan megindultak a nyugati országokba, de az egyes térségbeli országok kivándorlási hullámának kezdeti idõpontjában és nagyságában is jelentõsek a különbségek. A nyelvtudásnak, illetve a kulturális kapcsolatoknak fontos szerepe volt abban, hogy kik melyik országot részesítették elõnyben. A lengyeleknél hamar beindult a kivándorlás, ami fõként Angliába és Írországba irányult. A magyaroknál sokkal késõbb és lassabban indult be a külföldi munkavállalás, már csak azért is, mert a fõ célországok, Németország és Ausztria csak késõbb nyitották meg a munkaerõpiacukat elõttünk. A legtöbben ugyanakkor egyértelmûen Romániából indultak más országokba munkát vállalni.

Ugyan a magyarok nagyon nehezen kezdtek kivándorolni, így is a második legnagyobb növekedést tudtuk felmutatni mind az elmúlt nyolc, mind az elmúlt három évben. A többi térségbeli országhoz viszonyítva azonban nálunk még mindig viszonylag alacsony a kivándorlók aránya.https://g7.24.hu/...nyugatrol/
48 #29 ro-zsola
- 2018-01-13 08:07
Sokan nyafognak az ámerikai jégkoszak miatt.
Nemrég Ámerika még Észak-Koreát fenyegette , Kanada fegyvereket ajándékoz UKrajnának stb
Trombita csávó még viccelõdött is , az õ piros gombja nagyobb.
Most viszont " véletlenül " Ámerika xarráfagyik
" Véletlenül "
De mi van akkor ha " ISTEN " nem akar megengedni egy Észak-Korea elleni agressziót ? Észak és Dél Korea jelenleg tárgyalnak. Mirõl is ?
Meglátásom szerint " ISTEN " azért küldte a jégkorszaki hideget Ámerikára , nehogy " huncutkodjanak " Kína közelében.
" Háborút akartok ? Ok. Xarrá fogtok fagyni , nem lesz kedvetek háborúzni ! "
A szíriai orosz bázis elleni dróntámadás okán a " jóindulató földreszállt angyalokból álló ámerikai-nato " faxkalapok be akarták sározni Törökországot. Azt ugye az elsõ perctõl jelezték az oroszok , néhány kecskebaxó analfabéta arab nem képes ilyesmit végrehajtani. " Egy magasszintû technologiával rendelkezõ ország " a felelõs.
A NATO köcsögjei azonnal bemártották a törököket.
Az orosz viszont jól tudja ki hajtotta végre az " iszlamistaterrorista " támadást
2018 izgalmasan indul
819 #30 rozsola
- 2018-01-15 15:01
Mielõtt behalna a placc , egy kis vérfrissítés : [url][https://www.rt.com/usa/415848-hawaii-missile-alert-panic-shelter//url]
Nem elég a kemény fagy , még a radarok is megzavarodnak. Vagy mégsem ?
Közben Putyin újabb C-400 ütegeket küldött a Krímbe. A Pantsir S1 és a Kashtan modernizálása elkezdõdött. A Kashtan egy teljes átalakításon fog átesni , a Pantsir rakétáinak hatótávát 20km-rõl 40-re növelik. Emellett fejledtebb radart is kap
Összenõ ami összetartozik : http://orientalis...kurdokhoz/ ami nem meglepõ : http://yournewswi...-in-syria/
4 #31 Posta Imre
- 2018-01-15 19:05
Kijárat az Adriára: kiderült, mit kérnek a magyarok Szlovéniától

A szállítási bizniszbõl, a projektcégbõl, illetve a vasúti pálya hasznosításából és építésébõl is részt kérne Magyarország a koperi kikötõbe vezetõ második vágány megvalósulásakor – derült ki az eddig titkos tárgyalásokról. Szlovéniában egyre erõsödnek a hangok, hogy Ljubljana a magyar követelések foglyává vált, miután az EU-pénzek lehívásával is összefüggnek a kétoldalú tárgyalások.

A koperi kikötõbe vezetõ második vágány (Drugi tir) megépítésére létrehozott 2TDK nevû projektcég 49 százalékát akarja megszerezni Magyarország – írja a szlovéniai parlamenti bizottsági vitákról a Delo címû lap. Ezzel a tulajdonrésszel döntési jogok és a bevételekbõl való részesedés is járna.
https://24.hu/koz...oveniatol/

A Világbank tekert egyet a gépezetén, és a mélybe taszított egy országot


Valószínû, hogy a világ egyik legfontosabb rangsorát, a világ országait az üzleti környezet alapján listázó Doing Business felmérést félrevezetõ és tisztességtelen módon változtatták meg az elmúlt években. A rangsort összeállító Világbank fõ közgazdásza Paul Romer a Wall Street Journalnek azt mondta, legalább négy évre visszamenõleg újra kell számolni az egyes országoknak kiosztott pontokat.

Magyarország nem áll jól ezen a listán, jelenleg a 48. helyen található, miközben a régióból még Moldova is megelõzi négy hellyel, Lengyelország pedig sok kört ver rá a 27. helyezésével. A mostani botrány hátterében azonban Chile áll, amely ide-oda ugrált az elmúlt években, most úgy tûnik, hogy nem véletlenül.

Kapcsolódó cikk Még mindig nem javult a magyar versenyképesség, pedig törvényt is hoztak rá Úgy látszik ez sem elég, mélyebb gondok vannak.

A listán azok az országok kerülnek elõre, ahol könnyû és gördülékeny az üzleti ügyek intézése, és ennek felméréséhez a cégbírósági bejegyzések idõigényességétõl kezdve a földhivatali eljárásokig nagyon sokféle tényezõt vesznek figyelembe.

Chile 2015-ben a 33. helyen állt abból a szempontból, hogy milyen könnyû az adókat befizetni, ám 2016-ban kicsit módosítottak a számolási módszeren, és hirtelen a 120. helyre zuhant vissza.https://g7.24.hu/...-orszagot/
4 #32 Posta Imre
- 2018-01-15 20:41
Gyerekek, hogy is van az a "külföldi támogatás" egy másik állam területén Soros-sztori? Ja, hogy a "magyar állam" már visszavette (jüanért, rubelért, sékelért...?) Bácskát, Erdélyt, Kárpátalját, Felvidéket...?


Már épül Eszéken a horvát Felcsút, a magyar adófizetõk pénzébõl

Mészáros Lõrinc 2-2,5 milliárd forintos eszéki utánpótlásképzõ komplexumába nagyjából 1 milliárd forint közpénzzel szállt be a magyar állam.

Lassan egy hónapja letették a Mészáros Lõrinc érdekeltségébe tartozó eszéki futballklub új akadémiájának alapkövét, írja a G7. A hat-nyolcmillió eurós (2-2,5 milliárd forintos) komplexumot javarészt nem a horvát, hanem a magyar adófizetõk pénzébõl húzzák fel. A magyar kormány ugyanis 3,3 millió euróval (nagyjából egymilliárd forinttal) szállt be a projektbe, de a lap szerint Mészáros is mélyen a zsebébe nyúlva adakozik a csapatnak. http://mfor.hu/ci...zebol.html


Közel 2,5 milliárd forint támogatást nyújt a magyar állam Székelyudvarhelynek

Soltész Miklós, az Emberi Erõforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs államtitkára (k), Gálfi Árpád polgármester (B) és Tóth László, Magyarország csíkszeredai fõkonzulja a székelyudvarhelyi városházán tartott sajtótájékoztatón 2018. január 14-én. Közel 2,5 milliárd forint támogatást nyújt a magyar állam székelyudvarhelyi projektekre. MTI Fotó: Veres Nándor

Közel 2,5 milliárd forint támogatást nyújt a magyar állam székelyudvarhelyi projektekre – jelentette be vasárnap a székelyudvarhelyi városházán tartott sajtótájékoztatóján Soltész Miklós, az Emberi Erõforrások Minisztériumának egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelõs államtitkára.

A legnagyobb összeggel a római katolikus egyházat támogatja a magyar állam. Másfél milliárd forintból újulhatnak meg a Tamási Áron Gimnázium egyházi tulajdonban levõ épületei, 441 millió forinttal támogatja a magyar állam a Székelyudvarhelyi KC kézilabdaklub akadémiájának a létrehozását, 200 millió forintot kap a református egyház a fõtéri temploma felújítására, és további – egyelõre nem számszerûsített – összeget pedig az egyik olyan épületének a felújítására, amelyben diakóniai központot hoznak létre. A városi önkormányzat által mûködtetett Tomcsa Sándor Színház is 70 millió forintos támogatáshoz jut.
http://www.erdely...arhelynek/
4 #33 Posta Imre
- 2018-01-16 15:43
Milliárdok mennek turistaházak megújulására

A kormánynak fontos a természetjárás feltételeinek javítása, ezért újít meg 12 turistaházat hárommilliárd forintért országszerte.

Sajtótájékoztatót tartott a legviccesebb titulusú kormánybiztos Révész Máriusz Fazekas Sándorral. A kerékpározásért és aktív kikapcsolódásért felelõs kormánybiztos és a földmûvelésügyi miniszter közös sajtóeseményén azt jelentették be, hogy hárommilliárd forint értékben újulnak meg turistaházak, erdei szállások.http://hvg.hu/itt...lasara#rss
4 #34 Posta Imre
- 2018-01-16 19:10
Nagyon divatos lett ez a THORA mostanába és nem beka-galambok viselik a nevet.

THOR A1
topwar.ru/uploads/posts/2017-12/1514265831_pic9.jpg
819 #35 rozsola
- 2018-01-17 15:07
Nemhiába szoktam mondani : " Az Orbán rezsimet nem lehet leváltani "
30 #36 osmagyar
- 2018-01-17 17:11
ÁSZ: megtámadták a magyar jogállam független ellenõrzõ intézményét, azaz õket https://444.hu/20...-azaz-oket A kommunikációs vezetõ hogy nem röhögte el, amikor ilyet nyilatkozott? Vagy elhiszi amit mond?
116 #37 livia
- 2018-01-17 21:02
Imre! Sokszor próbáltam elolvasni végig, most sikerült. Szerintem a lényeg! A család a legfontosabb, és örülök, hogy meg fogjátok érni minimum az aranyat, és én kívánok Nektek nagyon sok boldog együttlétet egészségben, sõt szaporodásban, mert tehetséges fiataloktól, tehetséges, egészséges utódokat várunk a Világra. Bocsánat, de a politikát rá bízom másra, bár van véleményem, de szerintem azt is már leírták.
267 #38 Perle
- 2018-01-20 20:24
Az atomrakéta elinditásának " szcenáriója" az USA-ban.
Ki van dolgozva alaposan..:o
http://www.busine...nt-2017-11

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.37 másodperc
4,220,416 egyedi látogató