Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kérlek, tedd ki

BelföldDehogy készültek fel a szolgálatok...
A mai leveled kapcsán, dehogy készültek fel. Ugyanolyan agyhalott nullák dolgoznak ott 99 százalékban, mint akik a társadalom többi részén léteznek. Semmivel se különbek, kis feladatokat végrehajtó csicskák, akik nem gondolkodnak.

A szolgálatoktól nem várhatunk semmit, ahogy összességében az emberiségtõl sem semmilyen formában.

Az emberiségnek annyi. És nem a pesszimizmus beszél belõlem, ezek tények. A bolygónak annyi ebben a formában - na lóf@sz az idõjárásmanipluláció ehhez képest. Maga a zsidó lét és hatalom a Földön az idõjárásmanipuláció. A pusztítás maga, ami mindenek felett él és virágzik itt gondtalanul (!!!).

Ma meg is döbbentem, az egyébként liberális Music FM-en téma, hogy úgy gyártják a mûszaki eszközöket a boilerektõl kezdve a mosógépen át a mikrón keresztül a tabletig, hogy x év után tönkremenjenek. Nem lesz utánpótlás a hozzájuk szükséges nemesfémekbõl meg fõleg 20-30 év múlva.

Ilyenrõl beszéljenek, és rádöbbenjenek, hogy csak Európában emiatt hány tízezer tonna szemét keletkezik, amikhez a hozzávalókat elõzõ héten Kongóban vagy Ázsiában vagy a világ más pontján fillérekért bányászták ki iszonyat környezetszennyezõ módon?

Vége a játéknak. Imre, aki nem ismeri fel, hogy most vége a játéknak, az hülyén hal meg. Mi legalább okosan. Bár engem és téged, ahogy mást se boldogít ez a tudat.

Nem ismerik fel, mennyire durva, ami most van! A Nap melegebb, legalább háromszor melegebb, mint két milliárd éve, és minden bolygó, ami körülötte kering, annak melegebb lett az utóbbi idõben pár fokkal arányosan a felszíne. Azonban, itt már alig van az emberen kívül élet, ami beszabályozza - mert maga az élet tette eddig is lehetõvé az életfeltételeket a bolygón saját magnak élhetõvé önszabályozó mechanizmusként. Mindez felborult, az elmúlt harminc évben rengeteg erdõt vágtak ki.

Van vidéken egy agrármérnök kollégám, aki 82 óta méri a csapadékozást minden egyes nap a kertjében hazánkban. 2005-ben mondta, hogy az utóbbi tíz év alatt egyre jobban felborult. Azóta már teljes káosz.

Lehet mondani, hogy direkt manipulálják. Igen a pénzzel, hogy napi szinten tízezer hektárokat vágnak ki évtizedek óta.
Link
Ennél sokkal durvább, ha emelkedik a hõmérséklet, az óceánokban lévõ planktonok kipusztulnak, melyek az oxigén 60%-át biztosítják az erdõk (a lassan nemlétezõ erdõk) mellett.
Az oxigéngyártó planktonokat már fél fokos vízmelegedés is jelentõsen tizedeli.

Ennél nem kell több mesterséges idõjárás manipuláció.
Vagy igen?

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-01-10 06:39
, hogy "vagy orbánnak vagy vonának börtönbe kell menni".

Miért? Ott nincs több hely?
99 #2 MORMOTA1968
- 2018-01-10 12:45
A legmeggyõzõbb bizonyíték-Kondenzcsíkok.https://www.youtu...JDorG4Siza Az egyik Discovery csatornáról, szinkronosan. Ebben a videóban próbálják bebizonyítani (TUDÓSOK) hogy a vegyi csíkozás csak egy kamu és mindenki aki a saját szemének hisz, nem az õ és a hozzájuk hasonló hazug disznó terelõknek, az hülye és elmebeteg. Közben többször is elszólják magukat, hogy igen, nagyban mennek az idõjárás módosító programok. Pl: mikor utasszállító repülõk üzemanyagából kért mintát vizsgálnak be, hogy valóban kevernek e bele bármiféle alumínium és egyéb oxidot. Oszt hidd el, hogy valóban az van abban az üvegcsében, amit õk mondanak és onnan. No meg laikusként kur@a sokat fogsz érteni az egész bevizsgálási procedúrából. Aztán mikor rákérdeznek, hogy az amcsi légierõtõl is hoztak e üzemanyag mintát, a válasz: Õk nem voltak hajlandóak adni mintát. Hoppá!!! És még jó néhány hasonló elszólás, amitõl csak még jobban kilóg a lóláb. Közben mások valós bizonyítékokat mutatnak be a videóban. Azt meg majd a nézõ eldönti, mi igaz és mi nem. A tartályokból szórt anyagokról is ejtenek pár szót, aztán pofátlanul belehazudnak a kamerába, méghozzá szemrebbenés nélkül, mintha a nyilatkozó illetékes csicska és családja, rokonsága, haverjai nem ugyan azt a sza@t kellene, hogy nap mint nap beszívják a levegõvel együtt, plusz ami még az élelmiszereken, haszonállatok elfogyasztásán, talajvízen keresztül jut a szervezetünkbe. Én azt mondom, mindenki élvezze még a hátralévõ idejét, gyönyörködjön a gyerekeiben, unokáiban, a tájban, míg lehet, de hosszú, boldog életre ne nagyon számítson. Sajnos, a kazárokba fülig beleszerelmesedett ostobák hada és azok a milliók és milliárdok, akik sikeresen el lettek zsidósítva, minden szinten, de leginkább anyagi téren, úgy fognak megdögleni, ahogy megérdemlik. Nicolas Cage filmjének története lassan csak valósággá válik. Csak hogy az angyalok nem lesznek elég gyorsak ahhoz, hogy innét a saját bõrében bárkit is elfuvarozzanak egy szebb és élhetõ, még nem leamortizált világba, bolygóra.
99 #3 MORMOTA1968
- 2018-01-10 13:18
Az a rohadt profit, ugye! Ezt a sok mocsok multimilliárdost kellene lerendezni és arra koncentrálni, hogy a következõ generációk már másfajta, ne cion oktatásban részesüljenek. Mert ha a következõ generációk is ugyan ebben a (ZSIDÓ) szellemiségben és kultúrában nõnek fel, hogy bármit megtehetnek, mert a Judeo Biblia szerint Isten azért teremtette az embert, hogy uralkodjon a Földön minden élõ felett, akkor folytatódik minden tovább, ugyan ebben az ütemben és módon. HA, LESZNEK MÉG KÖVETKEZÕ GENERÁCIÓK!!! Voltak, akik felháborodtak azon, mikor az embert egy számítógéphez hasonlítottam. Pedig ennél szerintem nem létezik tökéletesebb hasonlat. Minket is ugyan úgy simán beprogramoznak, néha frissítik a programot, sõt, már a rassz és faj szerint genetikailag, A DNS-ünkbe bele van kódolva a követendõ program, minta. A zsidó és óhéber, de más rasszok is erre a legjobb példa. Nálunk a faluban évek óta, mióta új polgármesterünk van, folyik az idõs fák kivágása. 60-100 éves árnyékot és oxigént adó, gyönyörû terebélyes lombozatú fákat vágtak ki. Régen öröm volt végig menni a falun, mindenfelé az utcák, utak mentén gyönyörû fák álltak, kellemesen hûs idõ volt még nyáron a legnagyobb kánikulában is, most meg a hányinger kerülget, mikor be kell mennem a faluba. És a legmegdöbbentõbb, vagy nem is annyira az, hogy az itteni (ZÖLDEK) utasítására vágják ki õket. Valami mûsza@al mérik be a fák törzsét, hogy mennyire korhadt (állítólag) aztán kivágatják. UNDORÍTÓ! Undorító ez az egész, ami szerte a világon, de még legszûkebb környezetünkben is megy. Azok a barmok, akik kivágatták, vagy engedték kivágni a házuk elõtt álló idõs fákat, nyáron fulladoznak a hõségtõl a házaikban, ha csak nem elég gazdagok egy légkondi beszerzéséhez. AZ EMBER, (TÖBBSÉGÉBEN) EGY VÉGTELENÜL, HIHETETLENÜL OSTOBA FAJ! Persze itt-ott ültettek új díszfákat, de csesszék meg, mikorra lesznek azokból hûs árnyékot adó terebélyes lombú fák? Sajnos dilettáns hülyéket raknak olyan helyekre, ahol semmi keresni valójuk. Ha most leállnának (de nem fognak) az idõjárás manipulálással, a természet, az élõ vizek leszennyezésével, az erdõirtásokkal, már akkor is rohadtul késõ! És milyen érdekes, a legnagyobb Gakonai HAARP állomást is két lengyel zsidrák vezeti vagy vezette. És bármiben lefogadom, azóta léteznek csak ózonlyukak, mióta ezek a földi istentelenek beüzemelték az elsõ HAARP égbolt lyukasztókat. Ez a rohadt globalizációs tömegtermelés, hogy néhány ezer milliárdos még több profithoz jusson, ez pusztít el minden földi életet, meg az ostoba csicskák hada. Kur@a elzsidósodott emberiség! s_ezt-ni
99 #4 MORMOTA1968
- 2018-01-10 13:47
A fentebb említett videó nem érhetõ el, de a YouTube-on rá lehet keresni. Ezen a honlapon keresztül valamiért nem érhetõ el. Nem elõször járok így videóval.
267 #5 Perle
- 2018-01-10 14:11
267 #6 Perle
- 2018-01-10 21:42
Befagytak az álligátorok is. Orrukat kidugva a jég alól próbálják túlélni a telet Észak Karolina államban:
http://abcnews.go...d=52233678
267 #7 Perle
- 2018-01-11 21:22
Az USA visszatérhet a párizszi klima egyezményhez, amibõl kiléptek tavaly:
http://europe.chi...741e5.html

Úgy tûnik, megtette a hatását az erdõtûz, a hurrikánok, sárlavina és kis jégkorszak.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
3,406,068 egyedi látogató