Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A karácsonyi meglepetés! NEM VAGYUNK EGYEDÜL! 2009, december 24.

GondolatokIgen tudom, akkor is hülye voltam és most meg pláne, csak már öregebb és mégsem bölcsebb, de ha már felmerült a kérdés, akkor ismételjünk, hátha! A kutatók átküldték az elsõ, bevezetõ közlést. (A közlés minden joga fenntartva!)
"Magyar kutatók 1995-ben létrehozták a Térdimenzionális Fizikát és Algebrát (TDR). A naprendszer vizsgálata során több bolygón és Holdon telepített kõmintázatot találtak. Koruk kb. 14 ezer évre tehetõ. A kutatócsoport számára a TDR létrehozását az tette lehetõvé, hogy egy fejlettebb civilizáció itt hagyott üzeneteibõl talált meg ásatásokon eddig egy óriáslevél szétbontott részei közül ötöt. Ezeket TDR kódokkal írták, melyeket sikerült megfejteni és alkalmazni. Ezzel magasan a jelenlegi kor technológiai tudása felett járnak. Az eddig megtalált információk TARTALMA: bolygók, holdak adatai és jelzik a múlt fõbb eseményeit is. A levelek megfejtése a következõket tárta fel:


1. Az emberi faj – õsi fajból -, irányított mutációval lett létrehozva, kb. 300 ezer évvel ezelõtt. Erre a mai kutatók is rájöttek már.
2. A befejezõ kísérletek a NIBIRU-n zajlottak. Az utolsó, legfejlettebb visszatelepített csoport a SUMÉROK voltak. Ezek egyik leszármazottja a MAGYAROK!
3. Az Ó-PERZSA és SUMÉR kõtábla jelzi a NIBIRU-t és jó helyen. A NIBIRU azonos a Jupiter IO nevû holdjával. Orosz ûrhajók felvételei szerint, tele van romokkal.
4. Közben baj történt. Évmilliárdok alatt a napok is öregszenek…”

Megjegyzésem: Ismerem az Arvisura ide vonatkozó leírását és hihetetlen az összevágás. Azonnal megnéztem a neten az Io web-es paramétereit, mert vulkanikus bolygóra emlékeztem vele kapcsolatban. Elég különleges hely mostanság, de annyi csoda van itt, hogy nem lepõdök meg azon sem, ha pár ezer évvel ezelõtt még nem azon a pályán és nem azok között a körülmények között volt található, ahol jelenleg. Én nagyon várom a folytatást!

És már itt is van. Az üzenet választ ad több kérdésre.

A mi napunk kb. 15 ezer éve 10 ezer fokról lekapcsolt 6 ezer fokra. A külsõ világok lefagytak és sötétségbe borultak.
5. több faj is be akart települni. Ez okozta az Annunaki háborút is, de Dél-Amerikában is vannak atom-és sugárcsapás nyomok.
6. ekkor lépett a csillagközi Szövetség. Minden fajt eltávolítottak és a Terrát lezárták, hogy az emberiség zavartalanul fejlõdhessen. Csak kutatóhajók jöhetnek be.
7.A Csillagközi Szövetség Galaxisok felett álló hatalmat nyilvánít ki. A leveleket õk hagyták hátra. Hatalmuk alig felfogható, az valóban ISTEN –szint.
8. A levél jelzi, hogy a Naprendszert 15 ezer éve beszabályozták! Bolygók, holdak, aszteroidák lettek pályára állítva.
9. Többször is jeleznek egy koordinátát! Ez a Mars és a Jupiter közt van. Egy 100 km-nél nagyobb aszteroida halad rajta.
10. Ezt kulcsként jelzik. Lehet, hogy hagytak ott valamit.

És itt az üzenet harmadik részlete is!

Esetleg találkozási pont. Távoli felvételünk van róla. Sötét tömeg. Állomás? Bázis?
11. Most a meglévõ anyagot orosz kutatókkal újra számítjuk, hátha egyszer elindul egy robotûrhajó az asterre.
12. Levél jelzi az Egyiptomi Piramisokat, egy egyszerûbb levelet, topológiai rendszert. Egy részét megtaláltuk.
13. Vita eldõlt, a hazudozások kora lejárt.

NEM VAGYUNK EGYEDÜL!

14. A levél akkor fog nyilvánosságra kerülni, ha a fordítások egyértelmûek lesznek.
15. Ez volt a Karácsonyi Ajándék!

Kaptunk egy levelet, valamiféle ISTENI hatalomtól! Az anyag nagyon nagy. Amit itt leírtunk csak egy laza keret, mert az ott jelzetteknek nagy részét még meg se találtuk (pl. jelzi a Neptunusz holdakat is).

Üdv mindenkinek!

Egy boldogabb Karácsonyt, mint eddig volt!

Kutatók

(Arra kértek, hogy jelezzem felétek, hogy lehet kérdéseket is feltenni, amikre összesítve fognak majd választ adni! A teljes rendelkezésre álló tudományos anyag részletekbe menõen tárgyalja a múltunkat, amely a jövõnkre elég erõs kihatással bír. Ez csak kerete, iránya, amely az Arvisurát, mint legendát tudományosan is alátámasztja egészen pontosan. Ilyen töredékes stílusban a rendelkezésre álló történet leírása kitenne 500 oldalt is.)

Kategória Hírek
Régebbi hírek
Újabb hírek


postaimre - 2009, december 24. csütörtök-15:46'46" Nyomtatóbarát változat
Hozzászólás: 294
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-01-12 20:07
, hogy sok kérdésem van? Ha most fel lehet tenni -akkor az elsõ : Orbánra nem lehet szavazni , mert hazudott (behozta a muszlimokat) - akkor kire szavazzak ? (mert kötelezõ lesz)
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-01-12 20:40
, hogy van egy másik dilemma? :Aszt monnyák , hogy aki orbánra szavaz , az orbánra szavaz . Aki nem szavaz , az is orbánra szavaz . ! ? A kurucon meg azt írták , hogy a román fõnök fel akarja lógatni a székelyeket . Ott van a képe is - de felismertem ( még 3 dimenzióban ) Az is orbán , csak több box van a képére kenve . ( nem vernek át !)
Vagy orbánt köti fel addigra az a ronda zsidó györgy? A kálmán olga bandájából , akinek presser szája van ?
Vagy addig megjönnek a niburukok csillagközbõl ?
Na jó - nincs több kérdésem , beveszem az altatómat .
88 #3 Asumhari
- 2018-01-12 22:59
Én újra olvastam a régi hozzászólásokat. Javaslom nektek is, ha van idõtök. Sajnálom, hogy most ennyire nincs érdeklõdés a témában és azt is sajnálom, hogy nincsenek itt a régi hozzászólók. És persze a TUDÓSOK -at is hiányolom.
2 #4 gerry
- 2018-01-13 05:45
Asumhari - ne hiányold oly' nagyon , nem lõttek velük nyulat...
A "világot" még nem ismerjük - és ezt el tudom viselni. a hülyítést nem.

- viszont én is elolvastam még egyszer a hozzászólásokat (mindazt a sokat...) és találtam egyet amit most sok szeretettel beteszek ide is (további magyarázat nélkül):

kasar
dec. 25./19:55 Kedves Imre, Barátom!

Ígéretemhez híven megosztom véleményemet, õszintén, kertelés nélkül.

Elsõ pillanatban belém hasított a döbbenet, hogy beigazolódtak aggályaim, pont valami hasonló kaliberû vagy inkább jellegû hír közlését sejtettem. Mondván itt van vége a dalnak.

Még a sorokat olvasva az nyílalt belém,hogy a háttérhatalom nyíltan nem tudott mit kezdeni veled, annyira kikezdhetetlen voltál és ily módon döftek le. Vagyis nem õk közvetlen intéznek hadjáratot ellened, mert az visszájára sül el, lásd kuruc és toroczkai -féle próbálgatás, hatásukra többen kiálltak melletted mint ellened. Így inkább azt a stratégiát válasszák, hogy a bizalmadban férkõznek egy csoport által, akik az elején igaznak bizonyuló dolgokat közölnek, így hitelessé válnak számodra, majd mikor gyanúd alábbhagy akkor egy olyan témát nyomnak eléd amellyel "kompromitálod" magad a széles nagyközönség elõtt és a háború el van veszve.

Imre itt nem az a lényeg hogy igaz vagy sem a hír, én ettõl sokkal nagyobb elképzeléseknek is valóságtartalmat tudok tulajdonítani.
Hanem az hogy az aki nemzeti kormányt akar alakítani megengedheti-e azt magának, hogy egy ilyen témát tol elõtérben.

Pillanatnyi érzelmi felindultságom után, már szinte õrültem a dolognak, mondván nem baj ez így.

Minden rosszban van valami jó, így legalább megmenekülsz és megmaradsz a családodnak, szükségük van rád. Van három gyönyörû gyermeked akinek szüksége van apára. Így már a "maszat" nem tesz el láb alól. Az is megfordult elmémbe,hogy ezt az egészet Te találtad ki ,mivel ennyi idõ után sem jött össze az a gárda amit vártál, hiszen egy korábbi cikkedben tettél említést, hogy vezetnél te ezret de jelenleg még egy tucat sincs. Ezek figyelembevételével gondoltam arra, hogy ez egy visszavonulásai stratégia részedrõl, mert csak úgy egyszeriben kilépni mégsem lehet. Hát ilyen vádló gondolatok kavarogtak bennem. De valahogy nem stimmelt a dolog, többször találkoztunk és õszinte elszánt embernek ismertelek meg.

Olvasva a hozzászólásokat kívülálló azt gondolhatná, hogy odadobtak egy gumicsontot a tömegnek, hogy rágja és az nagy vehemenciával rávetette magát. De ha valaki mélyebben tekinti a dolgokat azt veheti észre, hogy azok akik eddig egymásnak ellentmondtak, azok érdekes módon most szinte mindannyian egyhúron pendültek. Tehát egy valamiféle összefogás alapot teremtettél meg ezzel. Az igazság az, olyan nagy ellenérdekekkel állunk szemben, hogy tényleg szükség van az égiek segítségére. Lehet hogy ezen az úton fogod tudni megvalósítani az annyira áhított összefogást.

DE Imre, EZ EGY SIKAMLÓS TALAJ. Felelõsséggel tartozol azok iránt akik eddig támogattak Téged, felvállaltak és hirdették a Te igédet. Tehát úgy gondolom, hogy ha bevállaltál a nagy nyilvánosság elõtt egy ilyen dolgot, azt illik is tényekkel alátámasztani. Csak bízni tudok abban, hogy nem vagy átverés áldozata.

Úgy gondolom, még nincs minden veszve és innen még gyõztesen ki lehet jönni. Bízok a józan itélõ képességedben. Ugyanakkor személyes tapasztalatom az ismeretségi körömben legalábbis, hogy azok fordulnak ilyen dolgok irányában akik a földi dolgok között úgymond nem igazán állják meg a helyet. Vagyis akik az anyagias világban alulmaradnak egy idõ után el kezdenek hinni ilyen dolgokban és azt mondják, hogy azért sikertelenek mert õk sokkal nagyobb dolgokban gondolkodnak.. Ebben nem akarok vitát nyitni.

Annyit mégis közlök, hogy ha az egyensúly felbomlik a száraz földi és egy felsõbb hatalmi hit között valamelyik oldalára az úgy gondolom nem jó.

Kedves Imre, várom a folytatást, remélve, hogy nem szakadunk el a kitûzött iránytól.

Azt tartom a legveszélyesebbnek ha túl nagyot akarunk markolni. Egy több száz éves problémát ne akarjunk mi megoldani egy csapásra mert nem fog menni, olyannyira nem hogy a végén semmit sem oldunk meg. Én abban hiszek, hogy kellõ kitartással, áldozatos munkával és intelligenciával fékezni tudjuk a folyamatokat, közben kitermelni egy olyan generációt aki ezt a munkát tovább viszi. Imre CSAK EZ lehet a jövõ. Én nem hiszek abban,hogy akik ma még monikasowt bámulnak holnap már nemzet építésbe kezdenek.

Imre dönts bölcsen. Barátsággal Árpi.
4 #5 Posta Imre
- 2018-01-13 09:39
Gerry és aztán ott volt az MFNK megalakításán, majd minden továábi nélkül szabadkõmûvesekkel állt össze és a "Szent Koronát" választotta (túldimenzionálva" jelképül...satöbbi, satöbbi, satöbbi! érthetõ az aggály, de eddigre minden hitelességem elveszett, hisz a jóbikot is "betámadtam", nem is beszélve arról, hogy ekkorra már az álpinytérsaynával "kampányoltam", de jött a kéjm-tréj is, gmo-monsanto...

De úgy vagyok most is vele, ha már annyira fontos lehet a "népnek" Isten, meg a "múlt", meg a "jövõ", meg a HAARP...akkor miért is olyan félelmetes ezekrõl olvasgatni?

Te olvastad az akkori tudományos fantasztikus szakirodalom javát és gyûjtöd most is bizonyos "összeesküvés-elméletes" regényíró(k) mûveit. De biztos vagy benne, hogy Asimov ( Iszaak Judovics Ozimov) Az alapítványában fikciót írt le? Én nem hiszek el semmit, de nem tartom kizártnak, hogy a "lehetetlen" is lehetséges és az elmúlt idõszakban túl sokat nem tévedtem. Bár lehet ezt másképp is láthatjuk és a saját sorsommal kapcsolatban szkeptikus vagyok (hivatalból és szerénységbõl), minderrõl eszembe jutott egy SZM-es idézet:

" A szõkéknek több jut a jóból, mert könnyebb õket megtalálni a sötétben." Jaj, nem ez, ez csak úgy bevillant, hanem a másik:

" A pornó olyan irodalom, amit arra terveztek, hogy fél kézzel olvassuk." Nem, nem! Ez se az. Talán most!

"Az elsõ osztályú intelligencia próbája az, hogy képes-e egyszerre két ellentétes ideát elgondolni és közben megõrizni mûködõképességét." valami amcsi iró Fitzgeráld Scott

Ahogy azt már te is jól érzékeled, marhára nem számít, mi az igaz és mi nem az. Most még! De erõsen azon "vannak", hogy a "hamis hírek" kiszûrhetõek legyenek, márpedig ehhõ a "kritikus" gondolkodás és ahhó meg a megfelelõ betápok kellenek, bár úgy tapasztalom, hogy igazából ennek sincs semmi jelentõsége földi gógyi vonatkozásban.
159 #6 vanyusha
- 2018-01-13 16:54
Megvan a 4. dimenzió, és nem az idõ!

Megtalált, feltalált kitalált dolgok V4 ék szabadalmi jog oltalom dij,Változás!

Folyik az irattárak át-összefésülése Morzsánként visszahoznak dolgokat,
Kár hogy a régi jó dolgokból nem maradt semmi.

Pl: A civilizációrégió kultura Rá J reiche krajina Királyság fejletségének más mér õ je energia forrássa, tipusa szabad hozzoférhetõségenek biztonsaága lakoság legnagyob hányadának.
Pl:lisz õrtlés szélmalom idõben .
ó Á merik a indiárja Kinja az x ezer éves skanzen, Perzs íja, Anglia anno 18xx. és sok mást, Elektromos delejesség, Mostar ,egipont mezõpont TEST l a , IN t él, baj k al processor
5 #7 kincses
- 2018-01-15 21:41
Te Imre, furán mér a számláló, ha az új felfedezést, a negyedik dimenziót elolvassák ezren meg egy kicsi ez a cikk meg már mindjárt négyezernél van...a folytatást meg még négyszázan sem...ezek szerint ez a cikk van benne pár keresõmotorban, ami a tudomány "mai állását vizsgálja", nem a folytatás. Pedig az sem kutya...hm.
4 #8 Posta Imre
- 2018-01-16 06:11
Kincses, ezek a fura keresõmotorok jönnek-mennek, mintha csak otthon vonának.
4 #9 Posta Imre
- 2018-01-16 06:25
Lehet ez az ok?

Egy tudós állítja: Noénak volt mobiltelefonja, és felhívta róla a fiát
január 15.pozitív 65 megosztás 6 hozzászólás

Teljesen komolyan gondolja ezt, mint ahogy azt is, hogy a bárkája nukleáris energiával mûködött.
Oszd meg a Facebookon!TwitterGoogle+Pinterest

Viccnek semmi helye: egy Yavuz Örnek nevû tudós a török állami tévében is kifejtette álláspontját, miszerint a bibliai Noénak és fiának mobiltelefonja volt, amin keresztül felvették egymással a kapcsolatot az özönvíz idején. Az adjunktus szerint ugyanis erre jóval nagyobb esély van, mint arra, hogy pusztán valami csoda folytán tudták értesíteni egymást a 300-400 méteres hullámok két oldalán, mint ahogy azt a Korán is leírja.

Yavuz Örnek. Kép: Youtube

Ám ez még mind nem elég: Örnek a tudományos vizsgálataira hivatkozva azt is állítja, hogy Noé valószínûleg acéllemezekbõl építette bárkáját, ami nukleáris energiával mûködött.

Mi nyitottak vagyunk, nagyon szívesen meghallgatnánk Örnek urat a részletekrõl, hogy milyen vizsgálat alapján jutott eme nem mindennapi következtetésekre – és mit tapasztal, nagyjából hányan adnak hitelt eme feltételezéseinek? Sajnos egyelõre csak találgatni tudunk…

Forrás: femina.hu
https://lajk.star...rola-fiat/
5 #10 kincses
- 2018-01-16 08:40
Mobiltelefon? milyen frekvencián, mert ugye az keleten használt nálunk nem szabványos, de sebaj. A lényeg, hogy a keresõmotorok nálunk itthon vannak, mert fõ az olvasottságs_huh
5 #11 kincses
- 2018-01-16 20:27
ÁÁÁ...még egy kicsit várok és négyezer! yess! Tud ez az oldal, hijjába...
Kéne másik cikket is kitenni, hátha hátha. Van biztosan raktárons_olvas

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.96 másodperc
4,615,234 egyedi látogató