Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

FBI: Faji háborút akartak kirobbantani az USA-ban

KülföldCsak tervezték? Hát a mocskos zsidó ezt teszi ezer évek óta. Ideje van, úgy tûnik, de nagyon. Két virginiai férfi afroamerikaiak által látogatott templomok és zsinagógák felrobbantásával tervezett faji háborút kiprovokálni az Egyesült Államokban. A két férfi az asatru nevû északi újpogány hit híve.

Letartóztatott a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) két rasszista virginiai férfit, akik afroamerikai templomok, valamint zsinagógák felrobbantását tervezték egy "faji háború" kiprovokálása érdekében – közölte kedden az amerikai média bírósági iratokra hivatkozva.

A két gyanúsított, Robert Doyle és Ronald Chaney a hatóságok szerint az asatru (egy északi újpogány) hitnek egy, a fehér felsõbbrendûséget hirdetõ változata követõjének vallotta magát.

A két férfit az FBI fedett ügynökei fogták el, akik magukat fegyverkereskedõnek adták ki. Doyle és Chaney egy automata fegyvert, robbanóanyagot és egy hangtompítós fegyvert akart vásárolni tõlük.

Chaneyt november 8-án, Doyle-t egy nappal késõbb fogták el. Az FBI szerint a két férfi egy harmadik gyanúsítottal, Charles Daniel Haldermannal együtt egy ékszerkereskedõ kirablását és meggyilkolását is tervezte.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-11-11 12:35
Bard, nem a képrõl, de általában az ilyen "csapatok" IQ-ja összességében sem haladja meg az átlagot. ide az már 100 éve is hûdekevés volt. Pont az ilyen csapatokkal intézi a zsidó a dógát.

Injekcióval végzik ki a náci vezért, botrányt rendezett a tárgyaláson

Halálra ítélték az Egyesült Államokban Frazier Glenn Crosst, a Ku Klux Klán 74 éves vezetõjét, amiért a kansasi Zsidó Központ elõtt agyonlõtt három embert. A férfit méreg-injekcióval végzik ki. http://www.atv.hu...argyalason
66 #2 9323elitelt
- 2015-11-11 15:17
Ha embereket lõtt le, akkor meg is érdemli a halált. Ha csak humanoidokat, akkor miért nem lõtt le többet? Mondjuk géppuska és kézigránát kombóval...

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.47 másodperc
4,460,690 egyedi látogató