Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A 2018-as választási cirkusz igazi arca

GondolatokTegnap angolos nyelvkönyvet túrtam a polcomon és Tomcat komoly szakkönyve mellett jé, mit találtam! Eredeti Konstitucia (alkotmány, de alaptörvény is zárójelben) még 1989-bõl, a szavazásra felhívó lapokkal, melyeken elmagyarázzák, mit is tegyen a birka. És megtette! Meg! De szép idõk is voltak. Kintrõl hoztam haza, szerintem akkoriban osztogathatták én meg nem dobok ki semmit. Ez már nem CCCP, hanem RSzFSzR...pont, mint ami mostanság készül föderatív módon. A ládafiából elõkerült pár relikviám is, még családi örökség. Jól jöhet még ez is, bár gondolkodtam, az eBay-en tán érdemes lenne megfuttatni Bitcointért. Ádert is kitûzték, pont a rendszerneváltó elsõ népátbaxásos zsidó-hancúrkodás idõpontjára, hátha eszébe jutna ennek a baromarcú buta "népnek", hogy tán "tecceTEK vona forradalmat csinyálni", vagy legalább forraltbort...!

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-01-13 11:01
Cseh elnökválasztás: az oroszbarát Zeman már az elsõ fordulóban nyerhet
Kép: Milo¹ Zeman, cseh köztársasági elnök sajtótájékoztatóján egy "Újságírók ellen" feliratú játékkalasnyikovval. Tavaly Moszkvában az elnök újságírók meggyilkolásával viccelõdött - Putyin orosz elnök társaságában.
Kép: Milo¹ Zeman, cseh köztársasági elnök sajtótájékoztatóján egy "Újságírók ellen" feliratú játékkalasnyikovval. Tavaly Moszkvában az elnök újságírók meggyilkolásával viccelõdött - Putyin orosz elnök társaságában.

Egy korrupt miniszterelnök, OLAF-jelentés, Soros György, migrációs pánik – és kilenc elnökjelölt. Magyar ember még nem érezhette ennyire otthon magát a cseh belpolitikában. Köztársasági elnököt választ Csehország pénteken és szombaton. Olvassák el exkluzív gyorselemzésünk, Prágából.

Másodjára választanak a cseh emberek közvetlenül elnököt. A 2013-ban megválasztott Milo¹ Zeman jelenlegi elnök, egykori szociáldemokrata miniszterelnök ma a cseh szélsõjobb ünnepelt sztárja, aki “megvédi” a cseh embereket “a muszlim inváziótól”. Zemannak nyolc kihvója lesz, közülük három emelkedik ki és érhet el jó eredményt. De összesen ketten juthatnak be a második, döntõ fordulóba. https://vilagterk...n-nyerhet/
33 #2 vizilo
- 2018-01-13 12:23
Én a " Magyar " megválasztatatlan kép-viselökre gondoltam remélhetölek a Csehek nem annyira barmok mint a nyugatEuropai társaik ....)
146 #3 satu
- 2018-01-14 06:08
Tulok mester is "tollat" ragadott:

http://hungarianr...admore=461
4 #4 Posta Imre
- 2018-01-14 08:39
Tulok is fejlõdik. "MINDENKINEK FEL KELL ISMERNIE, HOGY MEGSZÁLLÓINK CSAK AZÉRT RENDEZNEK VÁLASZTÁSOKAT, HOGY FENNTARTSÁK A DEMOKRÁCIA LÁTSZATÁT, ÉS EZ UTÓBBI "NEM LÉTEZÕ FELHATALMAZÁSRA" HIVATKOZVA ELLOPHASSANAK TÕLÜNK MINDENT, HOGY ÁLTALUK TÖRVÉNYESÍTVE KIRABOLHASSANAK, MAJD ELÛZHESSENEK ORSZÁGUNKBÓL! AZ ITTHON MARADÓKAT PEDIG LASSÚ, DE BIZTOS HALÁLRA ÍTÉLHESSÉK."
4 #5 Posta Imre
- 2018-01-14 08:46
És ez nem véletlen! Hatodik Lenin is így kezdte és a választópógár pont ez a szint. Ezek szerint O. Viktor = Nulladik Viktorral.


Sírva röhög az internet a TV2 újabb bakiján

A Tényekben sikerült az egyik eddigi legnagyobb baromságot bemondani – írja a Nyugatifény.hu.

Egy körmendi baloldali politikus, Nagy Gábor a Facebook-posztjában azt írta:

“Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban ne a fideszes V. Németh Zsoltgyõzzön, ahhoz a jobbikos Bana Tiborra kell szavazni.”

Errõl beszámolt a Tények is, azonban nem is akárhogyan: V. Németh Zsoltot kicsit átkeresztelték, és így olvasták be a nevét:

Ötödik Németh Zsolt.
http://black.cafe...t-a-tv2-n/

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
4,610,820 egyedi látogató