Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

VeleTEK, nem elleneTEK!

BelföldSzia Imi. Elõször is boldog újévet kívánok neked és kis családodnak. Ez egy érdekes kis képecske elõször pesten találkoztam vele kb. 3 éve de akkor azt hittem valaki ezt a nevet adta a hálózatának,de nem mert ezt Agárdon lõttem. Nagyon para nem normális vagyok? Vagy tényleg ennyire nyíltan figyelnek cionkáék?

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2018-01-15 19:35
Ha nem volt ott TEK megfigyelõ kocsi, akkor csak valaki szórakozott wifi host név megadásakor. Kár izgulni azon, hogy megfigyelnek-e vagy nem, mert igen.
83 #2 Sbert
- 2018-01-16 08:08
Hehehe.
Ebben a beszíp polgári társadalomban mindent lehet.
Mint, ahogyan az agyhalott hülyegyerek is ezzel a nick-névvel illeti az aktív wi-fi-jét.
Egészen addig, mígnem valamelyik szargálatos ki nem adja az ukázt: Begyûjteni, mindet, megfélemlíteni, meghurcolni... (agyonlõni??? ;) ), mindegy is, milyen okkal, hiszen Jogállamban élünk.....
Az "igazi" elhárítás? Nagyon nem így mûködik, erre nyugodtan adjátok ide Adolf ciánkapszuláját.
Már nem 5.2 Ghz-en dolgoznak, mint a Gój Népe jobbika, mert most ez a trend, hanem (szakmai titok???) már bizony a 10,4 Ghz-en nyomják, amire itthon még a szabvány sincsen kihozva, ugye?
Bezzeg, ezöknek löhet....
De, a 4 G miatt, meg egy kicsit az 5 G miatt is egy halom hangosítós cég kidobálhatta a rádiósmikrofonjai egy részét, vagy mindet, mert üti a frekvenciáját a "Szolgáltatásnak"....
Be szíp új világ ez, kérem...
Itt csak az a nem hülye, aki normális, ugye?
4 #3 Posta Imre
- 2018-01-16 19:36
Nálam ma a patikánál egy csúnya fekete nagy sötétített terepjáró figyelt be. Furán viselkedett, majd mikor kinyittam az ajtót (addig kamerából figyeltem mit tesz a hátsókijárat elõtt), gyorsan rükizett egyet és elszellentett.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.40 másodperc
3,406,089 egyedi látogató