Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Vona elküldte Orbánt, Németh Szilárdot

BelföldAmnézia, skizofrénia, de csak a ti kedvetekért. Sok éve a kuruc is nyomja a zsidó betelepítés tényét, de ebben a nagy migráncsozásban nem hallani egyetlen szingot se belõle, pedig akkora xarszag van már, hogy az egész "ország" egy klozettá változott a tetvedékek okán. A Jobbik elnöke szerint Õcsényben kell elmagyarázniuk õszödire hajazó hazugságaikat.

Vona Gábor rendkívüli sajtótájékoztatón reagált arra, hogy hétfõn este a kormány hivatalosan is közzétette, az elmúlt három évben mennyien kaptak menekültstátuszt.
Szabadka, 2017. április 8. Menekültek egy romos téglagyár elhagyatott területén a vajdasági Szabadka határában 2017. április 8-án. MTI Fotó: Molnár Edvárd
Befogadtunk 1300 menekültet, de a kormány szerint a 90 százalékuk már itt sincs
Kihasználták a schengeni övezeten belüli szabad mozgás lehetõségét.

A Jobbik elnöke szerint nem védekezhet azzal a kormány, illetve Németh Szilárd Fidesz-alelnök, hogy különbséget kell tenni az általuk betelepített és az uniós kvóták szerint betelepíteni tervezett migránsok között.

Példaként Õcsényt említette, ahol olyan gyerekeket nyaraltattak volna, akik hivatalosan is kaptak menekültstátuszt, mégis kitört a botrány, majd Orbán Viktor még helyeselte is, hogy a helyiek kifejezték véleményüket.
Budaörs, 2016. január 19. Orbán Viktor miniszterelnök (j2) a magyarországi németek elhurcolásának és elûzetésének emléknapja alkalmából rendezett megemlékezésen a budaörsi Nepomuki Szent János-templomban 2016. január 19-én. MTI Fotó: Illyés Tibor
Õcsény: Az egyházak nem értenek egyet Orbánnal
A katolikusok nem nyilatkoznak, a többi egyház viszont elítélte az erõszakot.
Õcsénytõl Õszödig

Németh Szilárd egyetlen dolgot tehet: felvesz valami szép ruhát, hóna alá csapja a fõnökét, Orbán Viktort, lefárad Õcsénybe, ott összehív egy falugyûlést, és az õcsényi embereknek megpróbálja elmagyarázni, mi a különbség a kormány által Magyarországra telepített iraki, afgán és kurd migránsok, illetve az EU kvótája alapján elõírt iraki, afgán, szír és kurd migránsok között.

Vona Gábor felidézte, hogy a kormány az elmúlt három évben gyakorlatilag teljesen feleslegesen hiszterizálta a magyar társadalmat. Azt ígérte, nem enged migránst betelepíteni, elköltött 22 milliárd forintot két nemzeti konzultációra, a Soros-tervre, Európa legdrágább népszavazási kampányára.

Aztán jött Altusz Kristóf, a külügyminisztérium helyettes államtitkára – aki egy máltai lapnak elárulta, mégis telepítenek be embereket. A Jobbik elnöke szerint ez az ártatlannak indult interjú lett Orbán Viktor õszödi beszéde, és a miniszterelnök most próbál úgy tenni, mint annak idején Gyurcsány Ferenc, vagyis úgy csinál, mintha nem történt volna semmi.

Vona Gábor közölte, kezdeményezik az Országgyûlés rendkívüli ülésének összehívását. Ehhez jelenleg is gyûjtik a képviselõk aláírásait. Elvárják, hogy Orbán Viktor, „aki semmi másról nem beszélt eddig” legyen ott, napirend elõtt adjon számot arról, miért hazudott az embereknek három éven át.

A Jobbik kezdeményezését az MSZP is támogatja, ha a témák közé felveszik a letelepedési kötvények értékesítését, illetve a méltányos nyugdíjrendszer kialakítását. Mivel a két frakció létszáma meghaladja az 50 fõt is, elvileg más pártok támogatására nem lesz szükség. Burány Sándor frakcióvezetõ-helyettes a Klubrádiónak azt mondta, égés lesz a Fideszre nézve, ha nem megy el az ülésre.
Link

Hozzászólások

30 #1 osmagyar
- 2018-01-17 09:40
Ez csak egy kis porhintés Vona részérõl. Már megtette amivel a gazdája megbízta (Jobbik szétverése), majd a meg nem nyert választás után visszahúzódik felélni a júdás pénzt.
267 #2 Perle
- 2018-01-17 12:03
Nehogy már Vona kérje számon Orbánon, hogy nem tartja be a szavát! Õ is memóriazavarban szenved, de úgy tesz, mintha nem õ vezette volna a pártot idáig. Azt hiszi, hogy a szavazók is feledékenyek. Õ már a kormányzáshoz vezetõ úton hitetelenné vált. Mi lenne késõbb, ha megkaparintaná a hatalmat ezzel a új, jujdejó külsõvel! Kell változás az ország irányításában, de nem feltétlenül azokban bízunk, akik most magukat kínálgatják a partok részérõl, mint valami rossz lányok az utak mentén.
Csak kitermel az ország néhány olyan jó képességû embert, aki valóban a helyes irányba terelné az országot és nem a saját zsebét tömné a megválasztása után.
33 #3 vizilo
- 2018-01-17 12:22
Szerintem Vona ( Zazri ) ugyanabbol az anyagból van mint a Csanád ciborája csak ö nem valja be !!!
176 #4 pofi60
- 2018-01-17 15:56
Ja!"Kitermel"oszt akkó'mi van?Mert hogy ez a kör is termelt már ki,oszt.hun vannak?Hogyan toljuk föl odáig?vagyis meddig is?
238 #5 bivaly
- 2018-01-18 06:30
De régen nem voltam itt !?
És nem is hiányoztam senkinek ! Helyes.

Ez a Vona fiatal korom egy néhány emlékét idézi fel bennem, persze csak erkölcsi a párhuzam. Volt vala a szép múltban a József körúton egy Ibolya nevû presszó. Ez volt a Rákóczi téri kurvák törzs helye.
Ott láttam néhány Vona Gábor kontra Orbán Viktor verekedést. Amikor a kurvák egymás haját tépték, ököllel verték egymás fejét, rugdalták egymást, a presszó elõtt a földön is akár. A legjobb a bunyó közötti egymás le büdös kurvázása tetszett. Amikor egyik kurva lebüdösfasszopózta a másik kurvát ! A politikai életben manapság csak ez, és kizárólag ez a performansz manapság, meglehet, mindenkor ez volt. Csak mára már megöregedtünk, és kinyílt a "csipánk". Megjegyzem, Vona és Orbán tényleg csak repedt sarkú útszéli ribancok. Legalább úri kurvák lennének, oda ész, és kultúra szükségeltetik,de ahhoz újra kellene születniük.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.62 másodperc
3,400,342 egyedi látogató