Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Ideje ejteni a zsidó tabut'

BelföldEz 'szép és jó', DE...ki ne derüljön, hogy Bausman maga is zsidó, mert elég sanszos. Emlékeztek az Oroszország hangjára, ami egyik pinanylatról a másikra szûnt éppen ekkor? Na, akkor lett alapítva ez is és persze azok a "magánemberek" nem más, mint a KGB. Ez egy ilyen játék. Ettõl még a rohadt zsidajait "le kell leplezni", csak hát ki hisz már ezekben a tündérmesékben, hogy 2018-ban valaki hirtelen megvilágosodik? Hülyeség. RUSSIA INSIDER
Mint az Echo TV mai nemzetközi sajtószemle nézõi hallhatták, és az e blog/FB oldal látogatói olvashatták, az amerikai Politico brüsszeli szerkesztésû kiadása rendkívüli mértékben felháborodott egy olyan, általa antiszemitának nevezett cikken, amely az angol nyelvû orosz Russia Insider médium portálján jelent meg.

http://lovasistvan.hu/2018/01/17/a-nato-az-orosz-hatar-melletti-europai-orszagok-nepenek-eletet-teszi-kockara/

Most pedig következzék a kifogásolt cikk rövid ismertetése.

Annak teljes terjedelme 21 nyomtatott oldal.

Címe a fentebb, idézõjelbe tett cím.

A szerzõ, Charles Bausman, a Russia Insider alapító fõszerkesztõje. A megjelenés dátuma január 15.

Bausman 2014-ben alapította a portált. Ma havonta 10 millióan látogatják.

Elsõ mondatában azt írja, hogyha e tabut nem rázzuk le magunkról, csaknem lehetetlen komolyan megvitatni az orosz geopolitikát és történelmet.

Ezután következnek a cikk 14 alfejezete címének felsorolása.

A bevezetõ azzal a mondattal kezdõdik, hogy a médiában szigorú tabu a zsidók csoportként való bírálata. Még azok apró részének a bírálata is tilos, noha nagyon megérdemlik.

De ettõl a pillanattól kezdve, közli a fõszerkesztõ, a Russia Insider megnyitja hasábjait az olyan cikkek számára, amelyek tisztességesen és becsületesen tárgyalják a zsidó elitek befolyását.

Mert e nélkül nem lehet a geopolitikában kibontakozó emberi katasztrófa ellen hatni.

Milliók haltak meg az elmúlt három évtizedben és ha azt meg akarjuk állítani és el akarjuk kerülni a feltartóztathatatlanul felénk közeledõ kataklizmát, szabadon kell tudnunk bírálni a felelõsöket.

De sokan tudják, hogy a hallgatás oka a nyomást gyakorló zsidó csoportok, fõként a média.

A tabu kérdést mindenki kerülgeti.

A 3. alfejezet címe: Putyin Oroszországával szembeni ellenségeskedés fõként zsidó jelenség

A politikai téren ennek fõ mozgatóereje a neokonzervatív mozgalom, amely túlnyomórészt zsidókból áll.

Õk a felelõsek Amerikának a katasztrofális közel-keleti kudarcaiért az elmúlt két évtizedben.

Nikki Haley-t, a pszichésen russzofób amerikai ENSZ-nagykövetet õk tették pozíciójába, mint ahogyan elõdjét, Samantha Powert is az Izrael lobbi tette oda.

Az amerikai kongresszusban a legnagyobb Russia-gate (õk láttatnak mindenben Oroszország beavatkozását) keverõk zsidó képviselõk: Schiff, Schumer, Blumenthal és Franken.

A médiáról szóló 4-ik alfejezet leszögezi, hogy az ország két vezetõ napilapja, a New York Times és a Washington Post „nagyon zsidó tulajdonát, szerkesztõit és állományát tekintve”. Õk totális dzsihadot viselnek Putyin Oroszországa ellen, és a leggroteszkebb becstelenséggel dolgoznak, elárulva a szakmai minden normáját.

A szerzõ ezután felsorolja az ilyenfajta médiumok frontembereit, de nem hagyja ki a brit, globális terjesztésû Economist hetilapot, amely Rotschild tulajdonban van.

A hatodik alfejezet arról szól, hogy tisztességesen, tényszerûen a bolsevik forradalomról se lehet értekezni. Arról, hogy az mennyire zsidó befolyás alatt állt. A bolsevik vezetés nagy része zsidó volt, ami különösen vonatkozott az orosz népet terrorizáló titkosrendõrségre.

Mindez több tíz millió áldozattal járt.

Az elmúlt években pedig a neokonzervatívok által diktált közel-keleti háborúknak két vagy annál is több millió áldozata van. Miközben dollár billiók mentek veszendõbe.

Bausman cikkét azzal fejezi be, pontosan tudja, hogy ettõl a pillanattól kezdve a kizárólag a magánemberektõl érkezõ adományokkal fenntartott portálja annak a veszélynek van kitéve, hogy a hozzájárulások csökkenni fognak.

De mindent átgondolt és nem fog visszafordulni a meghirdetett úton.

Link

Hozzászólások

33 #1 vizilo
- 2018-01-18 07:32
Ez csak Oroszországban 10-millió a kommunizmus áldozatai, na persze a Rákosi banda és még sorolhatnánk. Az USA -által elkövetett háboru elötti es utáni gyilkosságok ! Mikor kapnak az Oroszok hozzátartozoi életfogytiglani kárpotlást a Lenin fiuktól ????
267 #2 Perle
- 2018-01-18 14:08
Hitelesnek tûnik a német származású fickó.. Egyszerõen elege lett abból, hogy mennyi hazugságot hord össze az angol-szász média Orozország ellen. Ebben teljesen igaza van.
https://www.youtu...GMg6X9qsNM
Engem ez ugyanígy bosszant minden hazugság, ami a médiában megjelenik. Ha valaki egy orioszokról írt álhírt megcáfol, azonnal azzal vádolják, hogy Kreml ügynöke, mert nem tudják bizonyítani a hamis hírben szereplõ állításukat. Egyszerûbb a vádaskodás.
A mai nyugati és hazai média úgy mûködik, hogy a nyugatról szóló negatv híreket elhallgatják, mig a oroszországít felnagyítják, az onnan érkezett pozítiv infókat meg sem említik.
Ez azt a látszatot kelti, hogy nem hazudnak, csak megválogatjk a híreket, mint egy özvegyasszony, aki az alkoholista durva férjét, a megboldogultat , mint áldott jó embert említi.
4 #3 Posta Imre
- 2018-01-18 14:48
Perle, nekem nagyon tetszik ez a kiállás! Egy germán, aki amerikaiul az angolszászokat nyöszteti az orosz szólásszabadság nevében! Pont, mint a mesében. Pont. Õ maga sem érti, hogy lett ennyire "sikeres" egyik napról a másikra? Én értem. Odatolták a hivatalos http://hungarian....evet-6355/ olvasókat. Ezt velünk is megtehetik egyik napról a másikra, csak keresõmotor és titkosszolgálati háttérmunka kérdése, pont úgy, ahogy eddig és folytatólagosan is tilos ránk hivalkodni!s_hihiA balos filozófus heves zsidózás közben fejti ki életrajzi könyvében, hogy a Fidesz parasztokból áll

Vajda Mihály egykoron még baloldali "sztárértelmiséginek" számított, mára azonban teljesen leamortizálta magát. Önéletrajzi könyvében becsmérlõen beszél a magyarokról, parasztoknak nevezi õket, de a zsidókról sem éppen politikailag korrekten nyilatkozik.

A „Szög a zsákból” címet viselõ önéletrajzi kötetben többek között arról is ír, hogy fideszes parasztok állnak szemben a zsidó értelmiségiekkel. Ja, és azt is megemlíti, hogy õ a zsidót már messzirõl kiszúrja. Tömény parasztozás és zsidózás több száz oldalon keresztül.
Fotó: valuskagabor@gmail.com

A Látószög blogon megjelent részletekbõl kiderül, hogy:

„Az arisztokráciát ugye kinyírták, az értelmiség állandóan újratermelõdik, utálja is a többség kellõképpen. Utálja az az elit, politikai elit, amely most a legutóbbi fordulat kapcsán abból a bizonyos sok százezer parasztból származik… Ez a több százezres, milliós jobbágy-mentalitású tömeg. A többsége jobbágy-mentalitású. Mindent elfogad, mert éppen ez a szabály. Ez a szabály és a szabályokat be kell tartani… Ez az, amit nagyon lassan ért meg az egész magyar, az a bizonyos, ma már nem csak zsidó, de azért erõsen zsidó mentalitású értelmiség, hogy bizony igen hosszú idõre volna szükség, amíg ez megváltozik… Az értelmiség többnyire nem érti, nem akarja érteni, hogy egy olyan jobbágy-mentalitású tömeggel áll szemben, amelynek mentalitása másutt sem változott egyik évrõl vagy évtizedrõl a másikra…” (236-237. o.)
A zsidó valahogy más

„Eljutottunk persze a Zsidókérdés Magyarországon 1944 után címû íráshoz. És akkor egy vicces pillanatomban azt mondtam, hogy hát igen, mi itten, valamennyien, kivéve téged Éva (Bakonyi), zsidók vagyunk. Néztek rám csodálkozva. Mi? Ezt te meg honnan tudod? Hát rátok néztem, meg hallottalak titeket beszélni. És honnan tudod, hogy Éva nem zsidó? Hát mit tudom én, honnan tudom, de tudom, hogy nem zsidó. Félreértés ne essék, nekem semmi bajom nincs az Évával, sõt nagyon kedvelem, de látszik, hogy õ más, az attitûdje más, valahogy más. Kezdetben egyikünk sem tudta a többirõl, hogy zsidó, mondták. A mi generációnkban már nem létezett ez a tudás, amivel te láthatóan nagyon is rendelkezel.

Van egyfajta attitûd, amirõl én többnyire felismerem a zsidókat; azt hiszem ennek az attitûdnek a döntõ eleme az, hogy mindig van benne egy ironikus visszafogottság a saját álláspontot illetõen is, hogy jó, jó, de azért egész biztos nem vagyok benne. Ennek a társaságnak azért is kellett távoznia a Fideszbõl, mert ez az ironikus visszafogottság, ez Orbán Viktor Fideszébe nem fér bele. Mert ez a társaság abból a bizonyos budapesti zsidó értelmiségbõl jön, a Fidesz másik része pedig, akkor még nem voltak azok feltétlenül többen, az meg a sokszázezer parasztból jön. Nekem semmi bajom nincs a parasztokkal, csak sajnos a parasztságnak nem sikerült az eredeti szellemiségét levetkõznie – az egy hosszú folyamat volt, míg Nyugaton a parasztság egyszerûen mezõgazdasági termelõréteggé alakult."
A Látószög le is vonja a megfelelõ következtetést: a „demokratikus” oldalon ott vannak az értelmiségiek és a crème de la crème: a zsidó városi értelmiségiek. A másik oldalon meg a többiek: a jobbágymentalitású parasztok.
https://888.hu/ar...e=hirstart
819 #4 rozsola
- 2018-01-18 15:55
Mielõtt " cigányútra " szaladna a dolog , néhány részletet tisztázni kell.
Elõször is , nagyon jól ismerjük a " velejéig romlott értelmiség " ( V.I. Lenin ) fogalmát. A különleges " génkoktél " okán , kár rájuk pazarolni az idõt és a szót
Továbbá , jelenleg Alj-Rópa és Felj-Rópa kettõs fronton kényszerül hadat viselni :
1. " Iszlamistaterrorizmus ". Érdekes dolog ez , a tálalás sok esetben igencsak gyatra. Senki se kérdezi meg a " haladó gondolkodású liberálisokat " , honnan van rá pénz ? Mert " terroristázni " nem olcsó mulatság. A témához tartozik még egy kérdés : Ki az a szájbabaxott marha aki Szíriában lakást vesz amikor bármelyik pillanatban xarrá lõhetikl ? Mert ugye a " génkoktélosok " szerint a migráncsok " mindenüket eladtak és utolsó esélyként Alj-Rópába jöttek " . Értem én , de melyik fán terem a földimogyoró ? Melyik az a barom aki háborús övezetben bármit is megvesz az alaplét fentartásában nélkülözhetõ " vagyontárgyak " közül ?
A lényeg ami lényeg , manapság már nem kérdés , bizonyított tény , az " iszlamistaterroristák " között igencsak " túlprezentált a zsidó elem ". Az Iszlám Állam minden vezetõje vagy zsidó vagy Moszad ügynök vagy ha egyik se akkor Izraelben kapott kiképzést : https://www.mintp...rs/229038/ Ennek okán amikor " valakik " minuszolnak egy-egy " iszlamistaterrorista " górét , biza az nem más mint zsidóölés. Ami ugye " antiszemita " cselekedet.
Mivel " hibrid " hadviselés folyik :
2. " Antiszemitizmus ". A világban rengeteg furcsa eset van. Amikor egy csöppet jobban utánanéznek a dolgoknak , elõbb-utóbb eljutnak a " zsidóhoz ". Korábban bevett szokás volt ilyen esetben " elnézést kérni és eltakarodni a piksába " nehogy " antiszemitizmus vádja álljon fenn " . Csakhogy valamilyen módon " rendezni kell a dolgokat ". Erre egyes " józangondolkodású " személyek kitalálták , " Harcoljunk az antiszemitizmus ellen sokkal hangosabban és látványosabban mint a zsidók ! "
No de kérem ! Szó sincs semmilyen " antiszemita " kijelentésrõl. Schwartzgyurival nem az a gond hogy zsidó ! Á dehogy !
( Itt jegyezném meg , az itt jelenlévõknek gondolom nem kell bizonygatnom , van Soros-Terv . Csak éppen sokkal xarházibb mint a migránsbetelepítés )
Ha esetleg valakinek még nem lenne világos , a Felj-Rópai zsidó és a Keleti zsidó másnéven " józsidó " baxogatja az Alj-Rópai és Ámerikai-Izráeli zsidót másnéven " rosszzsidót ". Ez az aminek látszik , zsidó belháború.
Ezért nevezheti Avigdor Eskin " zsidó fekáliának " Ihor Kolomojszkijt. Ami persze " rendben van " hiszen az egyik zsidó baxogatja a másik zsidót. Melyik antiszemita a kettõ közül ?
A világ változik . A nyugati liberális világ nehezen fenntartható , változtatni kell. De nem lehet csak úgy egyik pillanatról a másikra nagy változásokat végrehajtani. Kell a cirkusz a népnek. Emellett mindazok akik a liberális világrend haszonélvezõi kötelezõ módon baxogatva vannak / lesznek ugyanis ezek a " génkoktélosok " nem akarnak változni. Dönthenek , pld Európában , maradnak liberálisok és ezzel viselik a " következményeket " vagy " szívükbe fogadják Jézust és jókeresztényekké válnak ". Szeretett Vikotrunk és csúrhéje már döntött. Nem akarnak liberálisnak maradni.
Ez a dolog akkor hatékony ha a zsidót baxogató önmaga is zsidó. Ebben az esetben nem lehet " antiszemitizmusra " hivatkozni.
Valójában egyszerû ez , meg kell védeni a zsidókat a zsidóktól
A hab a tortán , a legismertebb " antiszemiták " gyakorlatilag egytõl-egyig zsidók. Nem furcsa ez ? Megbaxák a zsidót mert antiszemita
Gondolom van aki átlát a szitán . Nagyon alaposan kigondolták ezt. A zsidó le akarja rombolni a zsidó-kereszténységet , mindent bevet mégis ha jobban körülnézne akkor látná , hogy éppen a zsidó vallást szedik darabokra. Vagyis a zsidó-kereszténységbõl kiveszik és megszüntetik a " zsidót " és marad a " kereszténység ". Clebek , sportolók stb mindazok akik csillognak-villognak a médiában sorra buknak meg. Egymás után rombolják le a tekintélyüket arra különösen odafigyelve , hogy hangsúlyozzák a " zsidó " kapcsolatot.
Végeredmény , egyre több echte zsidó kap a fejéhez. Elgondolkodik már ha képes rá , mi is a nagy büdös helyzet manapság. Megéri e neki továbbra is zsidóskodni ? Bausman ( ne vicceljünk már , 101% zsidó a csávó ) nem szeretne megdögleni. Ezért teszi amit tesz. Mert ugye a Topol-M nem kérdez , nem tart fitymaellenörzést. A kiszsidó pedig nem felejti a holokausztot amely során a nagyzsidók röhögve írtották a kiszsidókat aminek eredményeképpen a nagyzsidók jól megszedték magukat

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.49 másodperc
3,401,569 egyedi látogató