Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Orbán Viktor szerint a romák felzárkóztatása nem reménytelen, csak dolgozni kell érte

Belföldfarkasflóri és orbánviki vajdák jól odabaxtak, nem? Az utolsó szemig el kell takarítani ezt a rühes hordát, de még a gondolatukat is, hogy valaha léteztek, demokratikusan! „Nézõpontunk szerint a romák nem segélyen, tehát más adófizetõk pénzén tengõdõ, magatehetetlen kisebbség (...), hanem olyan magyar állampolgárokról beszélünk, akiknek élhetõ jövõt, lehetõséget tudunk adni itt, a szülõföldjükön” - mondta Orbán Viktor szombaton a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat hallgatói és alumnitalálkozóján, a Magyar Tudományos Akadémián.

Megjegyezte, hogy kormány erõforrást, nem pedig áldozatot lát a magyarországi roma közösségben. Szerinte Magyarországon hosszú idõn át az volt a közhangulat, hogy a romák beilleszkedése, felzárkóztatása reménytelen ügy. A mostani találkozó viszont arról szól, hogy ez nem így van, „igenis van remény, csak dolgozni kell érte”.

Orbán Viktor azt is hangsúlyozta, hogy Magyarországon ma csak két útja van a felemelkedésnek: a munka és a tanulás, ha pedig a kettõ összekapcsolódik, az külön szerencse.

A miniszterelnök ígértetett tett arra, hogy a kormány továbbra is támogatja a roma szakkollégiumi program folytatását. A résztvevõkhöz, a „leendõ fiatal roma vezetõkhöz” szólva Orbán Viktor megjegyezte azt is, hogy a jelenlegi állami vezetõk közül a köztársasági elnök, a házelnök, a miniszterelnök, a nemzetgazdasági miniszter és a nemzeti fejlesztési miniszter is mind szakkollégisták voltak. „Ennél biztatóbbat nem tudok önöknek mondani” - tette hozzá. (MTI)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-01-21 08:42
Úgy veszi a rendõrség az új autókat, mintha nagyon készülne valamire

Sokszázasával vette a Mercedeseket, Audikat és Volkswageneket a kormány 2017-ben, és egy év alatt eltapsolt 30 milliárdot. A részletek nem ismertek, mert a migránsokra hivatkozva felfüggesztették az átláthatóságot garantáló beszerzési szabályokat.

Orbán árulása
56,1 milliárd forintért 6827 jármûvet vásárolt 2010 óta a rendõrség - mindezt Pintér Sándor válaszolta Tóth Bertalan kérdésére. A szûkszavú válasz miatt a szocialista frakcióvezetõ tovább faggatta a belügyminisztert, azt kérve, éves bontásban prezentálja a kocsik márkáját és típusát, illetve azt, mennyi pénzért szerezték be azokat. Pintér azonban nem bizonyult sokkal közlékenyebbnek, mint korábban - írja a Népszava.

Azt megmondta, hogy adott évben adott márkából hány darabot szerzett be a tárca, arról viszont hallgatott, hogy mire használja (csapatszállító kisbusz, járõrautó, stb.), ahogy azt sem hozta nyilvánosságra, az egyes darabokért mennyit fizetett - csupán azt közölte, hogy egy évben mennyit költött jármûre.Hogy mi volt a belügyminiszter szûkszavúságának oka, azt leginkább Pintér Sándor tudja. Az viszont látszik az összegekbõl, hogy a nyolc év alatt érdekesen alakult a költési ritmus - példának okáért az említett 56,1 milliárd 53,5 százalékát egyetlen esztendõ alatt költötte el a rendõrség - nevezetesen tavaly, amikor 2493 autót vásárolt - állapítja meg a lap.

Ez azt jelenti, hogy 2017-ben átlagosan 12 millió forintot fizetett egy autóért, ami a 2010 és 2016 közötti 6 milliós átlagár megduplázódását jelenti.
Forrás: Népszava
http://www.sztark...re/333366/
254 #2 mujko
- 2018-01-21 08:45
A cigány bemegy egy állásközvetítõhöz és mondja:
Szeretnék DOLGOZNI magas gázsival és rugalmas munkaidõvel!
A titkárnõ ezt mondja:
- Pont van egy Önnek megfelelõ állás, havi 500.000 nettó fizetéssel, gyönyörû tengerparti irodában, szõke bombázó titkárnõvel, naponta csak kevés papírmunkával. Vállalja?
- Maga most viccel velem?
- Maga kezdte!
4 #3 Posta Imre
- 2018-01-21 08:51
Épp láttam ennek a tetûnek a hablatyolását a híradóban, ahol elmondta, hogy milyen a cigány: segélybõl élõ parazita...persze hozzátette, hogy NEM! Pont olyanok, mint õ maga.
819 #4 rozsola
- 2018-01-21 10:35
Mint korábban említettem a " cigányprobléma " megoldásra vár.
684 #5 atacama
- 2018-01-21 10:52
hiába no... köééenek a szavazó bázisba... de te mocsok orbán cihány neked nincs már sok!!!!!!!!!!!!!!!!
80 #6 monguzking
- 2018-01-21 12:40
Suzukiba egyre tobb ciganyt hozznak kulsos munkakozvetito irodan keresztul s szallast,napi 3x etkezes plussz 160ezres netto fizeted...igaz kepzetlenek de egyre tobb marad is igy most ugy latom hogy fiatal ciganyokat lehetseges beintegralni keves tudast igenylo osszeszerelo munkakorokbe hisz tobbseguk azert szeretne penzt keresni hogy tudjon fogyasztani...mar nem elegszenek meg segelyekkel ami csak vegetalasra eleg...igaz arra kivancsi leszek hogyha betanitom buta ciganyt allasomra akkor zsido vezetok engem hova raknak...
809 #7 megmondhatom-e
- 2018-01-21 15:49
Ugye milyen érdekes : lopott föld is lehet ám "szülõföld" !
De soha ne lesz a hazájuk !
352 #8 Bugris
- 2018-01-21 17:25
Kolompár szomszéd, miért árulod ötmillióval drágábban a lakásodat mint én, mikor egyforma mindkettõ?
Há.. nekem nem cigány a szomszídom tezsvírem...
80 #9 monguzking
- 2018-01-21 18:30
sokkal nagyobb probléma hogy nem a magyar huzza fel a cigányt hanem forditva a cigány huzza le a magyart az ö szintjére--ez elcigányosodott régioban nagyon jol megfigyelhetö---de régen az kiegyezés utánni idökben is dzsentri nemesség hogy zülött le többek között cigány zene hatására is--- nem szabad félvállrol venni a zene csodálatos hatalmas erö melly felmagasztal de pokolba is taszit ha hamisan müvelik s emberiség lealjasitásának egyik fö eszköze hatalom urainak kezében-----de visszatérve mindenezekért nem cigányság a felelös mint ahogy más területen a zsidoságra kenni dolgokat is felelösség átháritás---mi voltunk a gyengék mi voltunk a hibásak s bünösök---a betegség se tud urrá lenni rajtunk hacsak nem engedtük immunrendszerünket legyengiteni---tehát probáljunk magunkba nézzni mert ott kell elkezdeni a javitást ahhol megmérgezödött.....

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
3,398,748 egyedi látogató