Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

A lélekpusztítás gyakorlata

BelföldMivel a zsidó lelketlen, így pusztítani sem lehet, de kár összekeverni a magyarok lélekpusztulásával, mert az sikeresen kivégezték már. Kár is róla beszélni. Nyomor a köbön. A kormány választási gyûlöletkampányát nem érdekli a magyar jellem lezúzása, tönkretétele. Vélemény.

A heves migránsellenesség, a menekülõk pusztító hétfejû sárkánnyá mitizálása, az ellenségesség, a félelem, a pánik elhintése nem csak azért baj, mert a földönfutó emberek, asszonyok és gyermekek életén nem segít, hanem mert elhinti az intolerancia magvait, és a szolidaritás tagadásával részben vagy egészben kiirthatja a lélekbõl az együttérzés képességét.

Nem csak a menekültekkel való együttérzés hiányáról beszélek, hanem a totális érzelmi sérülésrõl, amely következtében a kormánypropagandától elkábult magyar akkor sem ismeri a szolidaritás érzését, ha a saját elesett, szegény, öreg vagy éppen beteg honfitársairól van szó. Sõt, szerény tapasztalataim alapján meggyõzõdésem, hogy akiben a szolidaritást félelemmé torzította a médiából, a plakátokról és a nemzeti konzultációból ereikbe szivárgó méreg, az a saját családtagját, családtagjának az övétõl eltérõ értékeit, véleményét, viselkedését is ellenségesebben, értetlenebbül figyeli.

Véletlenül sem vetném össze a két rendszert, de amikor a nácizmus idegengyûlölete átszõtte a német nemzetet, a Hitler-hívõk nem csak a zsidókat utálták engesztelhetetlenül, hanem az angolokat, franciákat, oroszokat és minden más nemzetbelit. Sõt a saját honfitársaikat is megfojtották volna egy kanál vízben, ha azok nem értettek velük egyet. Tény: a nácizmust elutasítók kevesen voltak, és akik voltak, talán azok többsége is némán, cinkosan tûrte a történteket.

Ez Magyarországon sincs másképpen. A méreg hat. Már a tisztességes emberek térde is megremeg, ha egy iszlám hitûre gondolnak. Az ember esendõ állat. Nem mentem fel, bár el sem ítélem.

Érdemes eljátszani azonban azzal a gondolattal, mi lett volna, ha a mintegy ezerkétszáz ellenõrzött menekültet befogadja az ország? Mi lett volna, ha a média meg a plakáterdõ (no, meg újabban az óvodáktól és az iskoláktól kért terrorellenes intézkedési terv) nem a félelmet, a gyûlöletet meg a pánikot sugározza, sugalmazza, hanem bemutatja a befogadottakat, sõt gyûjtést szervez nekik, és elviszi õket a falvakba, a városokba, azaz közel az emberekhez, hogy szemtõl szemben elmondhassák, hol éltek, hogyan éltek, és miért kellett ott hagyniuk a lakásukat, a boltjukat, a munkájukat, élõ és halott rokonaikat szülõhazájukat – az életüket? Miért kellett elmenekülniük?

Ezeken a – feltételezhetõen – katartikus találkozásokon, valamint a – tegyük fel − együttérzõ média támogatása segítségével országosan kialakulna a szolidaritás érzése. A szolidaritás, amely ugyanúgy totális lenne, és a menekülteken kívül a honfitársainkat, a családtagjainkat is érintené, amiképpen most a szolidaritás hiánya, az ellenérzés.

Errõl a lehetõségrõl azonban momentán lekésett a nemzet. A kormány választási gyûlöletkampányát nem érdekli a magyar jellem lezúzása, tönkretétele, amint Hitlert sem érdekelte a német jellem elpusztítása, amelyet „soha ily ördögi kegyetlenséggel sárba nem tapostak” (Erich Kästner, 1946).

Nem ez az elsõ alkalom a történelemben, hogy az ország vezetése farkasokat nevel a legártatlanabb bárányokból is. Ismerjük a mûsor végét. Jön a bukás, az összeomlás, lelki trauma, amint az elsõ és második világháború után.

Tény: nagyobb idiotizmust, megterhelést is kibírt már ez az ország.

Ámbátor ez nem vigasztal. Ideje volna abbahagyni az önsorsrontást. Úgy tudom, megbûnhõdte már e nép a múltat s jövendõt.

Vagy nem?

(A szerzõ író)
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-01-21 09:03
A magyar fiatalok közösségi média függõségérõl ír a BBC

Magyar fiatalok közösségi média függõségérõl ír a BBC. A Bergen Social Media Addiction Scale (Közösségi Média Függõségi Skála) egy, a közösségi médiától való függés mérésére használt skála amit a norvég Bergeni Egyetemen fejlesztették ki, majd az ELTE és a Corvinus egyetem oktatóinak bevonásával elkészítették az elsõ országos felmérést. Ennek eredménye, angolul ide kattintva olvasható. http://168ora.hu/...-ir-143939


Gyarmathy Éva: Ha valamire biztosan felkészít a magyar oktatás, az a sumákolás

Ha megtanulhatatlan a tananyag, akkor mégis, hogy a csudában tud érettségit tenni a diákok egy egész jelentõs része? Mindenki tudja: a kiskapuk miatt. Vélemény.

Bence kereskedelmi szakközépiskolába jár, ahol egy kísérleti program részeként év végén 11, azaz tizenegy tantárgyból kell érettségiznie. Bence közölte, hogy öngyilkos lesz.

Nem tudom mi a szakközépiskolai kísérlet célja. Lehet, hogy a fiataljaink mentális terhelhetõségét vizsgálják. A kutatás kérdése lehet például: A tizenévesek hány százaléka roppan össze a teljesíthetetlen feladat miatt? Ebbõl hányan lesznek öngyilkosok?

Vajon mekkora öngyilkossági arány esetén nevezhetjük majd sikeresnek ezt a kísérletet?http://hvg.hu/ele...%22)sid%7D
819 #2 rozsola
- 2018-01-21 10:32
Há má' a gyerekek kerültek a cékeresztbe ? Süllyed a szint ?
684 #3 atacama
- 2018-01-21 10:36
Bence,kemence... vajon kinek a fia Ben? valakinek?
bélák, béláim, Bencék.... valakinek a fiai....
fiataljai.
írtani a az eredendõt a logikai gondolkodást minél hamarabb/i/...
és akkor.. még... A lélek súlya.. a higany fajsúlya,,,
az oltó anyag... a Furcsán nyerenc féle..
10Xes tartalommal meghát egyébként is... lélek gyilkosság a köbön....de amig csak egy fényszikra is van addig a magyar nemzet él.....
80 #4 monguzking
- 2018-01-21 10:36
Csak az a baj hogy akik segitettek migransokat azzok tobbsege magyar gyulolo s sohasem segitene egy elesett magyaron marpedig rengeteg melyszegenysegben tengodo ember van magyarorszagon mig egy masik szinten tobb millios reteg pedig probal talpon maradni s viszonylag elfogadhato eletszinvonalon maradni amit felt menekultektol....de ha felreteszem az lelket akmor vegso soron nem marad valasztas vagy mi elunk vagy behatolo mindegy hogy nevezem s az sem szamit hogy menekult vagy honfoglalo...korlatozott a tulelesi forrasok
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-01-21 15:44
Jól látod m király !
E cikk írója csak zsidó lehet, de minimum egy liberális .(liberális meg pénzért lesz az ember . a zsidó meg eleve az) Ez egy zagyvaság. Tudjuk , miért nem mutatják be nekünk õket ( a bevándoroltatott illegális zsidót bemutatják?) Nem kell elmondaniuk hol éltek , hogyan éltek . Mert mi tudjuk . Mi is ugyanolyan zsidó kizsákmányolás alatt élünk , csak a mi környezetünket még nem bombázták le a telaviviak . (liberálisok) Mit nem tudunk még?
Tudjul , a soros zsidók fõnökei miért akarják ide telepíteni õket . Pontosan tudjuk !
Ez a liberális cikk itt fönt egy soros pénz terméke.
monguz - ezektõl nem várunk segítséget , de a Szél fútta' bernadetti zagyvaságai sem szabad hogy érdekeljenek!
99 #6 MORMOTA1968
- 2018-01-21 20:49
Facén olvastam. "Orbán lebukott! Már 2300 bevándorlót fogadott be titokban! Még segélyt és lakást is kaptak! Csak kár, hogy 70 ezer millió forintot költöttek eddig idegengyûlöletre." No meg a letelepedési kötvény biznisszel mennyit telepítettek le, méghozzá úgy, hogy ez nem is az õ földjük, hazájuk. Õk is csak migránsok, akár hány száz éve is szivárgott ide be a sivatagi (szemita-héber-kazár) fajtájuk. Egyik elõadásban is gyönyörûen elmondják, hogyan is folyik a lakosságcsere és hogy ezt már Vajk halála után is eljátszották velünk, hát még az ókori Egyiptomban, ahol az egyiptomiak kerültek saját földjükön zsidó fogságba és nem úgy, ahogy azt a judeo Biblia állítja, hazudja. Sok ezer éves taktika ez a kiszorítósdi, bár Palesztinában ennél sokkal nyíltabban és durvábban alkalmazott módszer. Minket sokkal alattomosabban lehetetlenítenek, ûznek el és pusztítanak õseink földjén. De mit lehet tenni, ha a nép, az áldott nép vak és süket, az ébresztõ kakas szóra? Bele vannak merülve a legújabb zsidók által kreált csereeszköz nyerõ játékokba, a valóság show-ok, tele novellák, zenei vetélkedõk világába.
267 #7 Perle
- 2018-01-22 02:13
118 #8 keepfargo
- 2018-01-22 16:19
...öm tele van már a "gyülölet" szó állandósult és ugyanígy indokolatlan használatával. Ezek mást nem tudnak elörángatni a cilinderböl, csak mindíg ugyanazt a nyulat?
Ha én nem akarok, mondjuk, török szomszédot az utcámban, de mégis odaköltöztetnék, akkor automatikusan gyülölnöm kell, hogy ez megfeleljen a "logika szabályainak"? Kinek a logikája ez, és miféle szabály érvényesül benne? Ha nem járok a Tecsó-ba vagy a "madaras tecsó"-ba (Auchan), mert nekem nem kell a szemetjük, akkor már gyülölnöm kell azokat is?

Tudják mit, kentek, még azt a gyülöletet se gyülölöm, ami ezekböl az "ószövetségiekböl" meg a csahosaikból szivárog, folydogál, árad és ömlik - csak egyszerüen útálom - de azt egyre inkább.

A cikk írójához pedig lenne egy hozzászólásom: az elidegenedés, az elembertelenedés, a közöny és a ne szólj szám, nem fáj fejem-mentalitás NEM a migrációs v. migrációellenes propaganda folyománya, ezt tudhatná kend, ha már, iró létére, társadalmi ügyek is foglalkoztatják. Sokkal inkább köszönhetö ez az (egyébként nem csupán magyar ) elidegenedés és önzö közöny a 45 óta tartó hol fékeveszett, hol sunyi, lappangó terrornak; annak, hogy már akkor és azóta is folyamatosan a társadalom megosztása, elemeire szaggatása volt a cél - hogy ember az emberrel ne foghasson össze, hogy sose tudhassuk, mikor kit, miért súgnak be, hogy sose lehessünk biztosak abban, mi is kell az "elömenetelhez" ebben a velejéig romlott kommunista diktatúrában, ahol mindenki "egyenlö" csak "egyesek" még egyenlöbbek. Én 49-ben születtem, abban az évben, amikor Kina bekebelezte Tibetet. Itthon pedig a még gondolkodó értelmiség "kirívó" egyedeit kebelezte be (ill. küldte Recskre, Márianosztrára, Kistarcsára stb. átnevelésre v. likvidálásra) ez a magyarságra eröltetett marxi-lenini-trockiji elmebaj és a végrehajtói. Az hogy most O.V. "eröltet" valamit, ami ráadásul az emberek eddig is megfélemlített és alultájékoztatott többségének egyetértésével találkozik, az ne legyen már ennyire gyomorforgató liberális uraiméknak.(ha eddig nagyobb disznóságok miatt nem sajnálkoztak)... Vegyenek be valami gyomorerösítö ( nem nyomorerösítö!) gyógyszert ellene, vagy ha nem tudják egyszerüen bevenni, akkor csak kapják be...
238 #9 bivaly
- 2018-01-24 05:14
Ez csak a szokásos !

Tessenek vissza emlékezni bizonyos Kornis úr-elvtársra ! "Nagy nagyar író" ! ( Van tolla, papírja, meg kiválasztott is egyben.) Az SZDSZ fénykorában írta, mondta, hogy " mi sokkal jobban gyûlölünk titeket, mint ti minket..." Ettõl mi a kézenfoghatóbb gyûlölet ? Nem kampány, nem fikció ! Valóság, meg ami mögötte van. A dolgok nem változnak, csak a módszer, és a hangnem. A cél a hatalom mindenáron, bármilyen eszközzel, és nekik annál jobb, ha nekünk minél rosszabb.
Fejtegethetném, de a lényeg, hogy õk azért gyûlölnek minket, mert megvetjük õket, mert hazudják a mi gyûlöletünket, és tagadják a sajátjukat. Kornis elvtárs ( SZDSZ-es korában már "úr";) nem bírt a pofájával és kiköpte ezt a mondatot. Nincs egyedül, mert az "értelmiségi elit" pozsonyi úti különítménye ,( irodalmi Lenin fiúk), már néhányszor adott hangot ( folyamatosan), zsigeri magyar gyûlöletének. Ezek minél jobban csacserolnak a toleranciáról, meg a másság elfogadásáról, annál jobban gyûlölnek mindent és mindenkit önmagukon kívül.
Azt mondják, ne legyünk elõítéletesek ! Vazze, mi az elõítélet ? Csak nem a tapasztalatok összegzése ? De ! Akkor most megint mi a kérdés ?
A szokásos ! Ide a hatalmat a húsostállal együtt !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
3,948,842 egyedi látogató