Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Bordélyházak mûködnek vatikáni ingatlanokban?

KultúraA vatikáni zsidó buzi banda...és a szentfazekak! Akasztani kék mind egy szálig a sok "istenes" gecit! A most nyilvánosságra hozott dokumentumok szerint vatikáni tulajdonban lévõ római ingatlanokban szaunák és masszásszalonok mûködnek, ahol pénzért létesíthetnek szexuális kapcsolatokat a papok – írja olasz sajtó információkra hivatkozva a brit Independent.
Bordélyházak mûködnek vatikáni ingatlanokban?

A hírportál arról ír, hogy vatikáni tisztségviselõk engedélyezték az ingatlanok kiadását nevetséges összegekért, mint egy szívességként befolyásos barátaiknak, és szemet hunytak afelett, hogy a bérlemények piros lámpás helyekként mûködnek.

A dokumentum szerint - amely egy vatikáni beépített munkatárstól származik - az egyik ilyen kétes hírû ingatlan csak két utcányira van az olasz parlament épületétõl. A kiszivárogtatott dokumentumban elõkelõ helyet kapott a Hittani Kongregáció, amely több száz értékes ingatlannal rendelkezik Róma központjában.

Szakértõk úgy látják, a vatikáni szivárogtatások a Ferenc pápa által meghirdetett egyházi reform elleni kampány részei. Federico Lombardi szentszéki szóvivõ korábban bejelentette, hogy Lucio Ángel Vallejo Balda prelátussal és a világi Francesca Immacolata Chaouqui-val szemben indult vizsgálat bizalmas állami dokumentumok lopása, a sajtónak való kiszivárogtatása címén. Vallejo Baldát a vatikáni fogdában tartják fogva, a nem vatikáni állampolgár olasz nõ szabadlábon védekezik.

Európa legnagyobb meleg szaunája

Még 2013-ban látott napvilágot az a dokumentum, amelybõl kiderül, 2008-ban 23 millió euróért a Vatikán azt a római lakóépületet vásárolta meg, ahol a kontinens legnagyobb és legnépszerûbb homoszexuálisok által látogatott szaunája, az Europa Multiclub mûködött.

tarcisio bertone bíboros, a vatikán "pénztárcájának" egykori õrzõje (fotó: reuters)Tarcisio Bertone bíboros, a Vatikán "pénztárcájának" egykori õrzõje (Fotó: Reuters)
Akkor a hírek arról számoltak be, hogy az adásvétel mögött Tarcisio Bertone bíboros, egykori szentszéki államtitkár állt, aki XVI. Benedek pápa idején a Vatikán „pénztárcájának” õrzõje is volt.Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2015-11-11 20:44
United Nations Slams Israel Over Child Prostitution Epidemic

Israel has no clear strategy for addressing child prostitution within its borders, according to a UN report, which says that sex offenders there are not sufficiently prosecuted and punished.

In the wake of the scathing report from the UN Committee on the Rights of the Child, a source told Israeli newspaper Haaretz that despite growing awareness of the problem, helping juvenile prostitutes "still falls between the governmental cracks."

Of all the police investigations opened into sex crimes against minors last year, about 45% have been closed, the paper reported.

Read more: http://sputniknew...z3rDZAHEtS
4 #2 Posta Imre
- 2015-11-11 20:52
Tízévesen, rokonuktól esnek teherbe a guatemalai kislányok

Guatemala vezeti a kiskorú lányok terhességének “versenyét”: a tavalyi évben több, mint ötezer 14 év alatti kislány szült gyermeket, és ez a szám azóta egyre csak növekszik. Az ok a családon belüli erõszak, és a katolikus vallás abortuszt tiltó szabályozása.http://lemon.hu/2...kislanyok/
131 #3 lalapapa
- 2015-11-12 00:00
Mar regebben javaltam,
ha pap akar lenni, hereles,
az es nincs gond, minden olyan szervet kivenni
es eldobni mi arra valo hogy kemenykedjen
vele a szentfazek, vagy papfi,

akkor mi lesz,
ha kupiban balheznak vagy eppen csalnak
a kedves imanyalogato atyafi urak,

most mi a jobb,
ha buzzul vagy ha nem buzul,

nekem hasznom nem lesz belolle
meg hat a gyerekeim sem igen tapogatja
egy szentesfazek

de hat veget kellene vetni ennek a
kellemetlen es igen csak ki engeszteletlen
balhe sorozatoknak,

de a papiskak is egyre kanosabbak lesznek
a jo let, nincsenek le hajtva, nem dolgoznak
csak hannyak pazoljak az aldast meg
a keresztet
abbol nem lesz eleg kaloria fogyasz nem
csoda ha valamit kenyszerul kezdeni
a fel es elore toro kemenykedo
energiaval,

tehat
a meg oldas meg odebb lesz
de biztos lesz,
akkor nagy balhe lesz belolle mert
a csuda jo eletnek ha veget vetnek
akkor kurva budos vilagot csinalnak
maguk korul

s_azta
131 #4 lalapapa
- 2015-11-12 00:03
akkor a melegvizes finom usztatoban
ugy lehet hogy
kez a kezben
kez a masban
mas a masban
vonatozva vonulva
haladnak a kadban
mint a gabi/gabi
festeken
172 #5 pozor124
- 2015-11-12 09:18
s_furdesMost nemtudom mi a bajotok ezzel?!s_loveSzerintem ez egy TÖK jó dolog.s_gratPróbáljátok csak ki!s_kvÁmen!:)A Mindenható áldoMÁSSÁGával!s_buli
75 #6 talpi
- 2015-11-12 09:51
Imre
Nálunk is, igaz néha az apuci is besegít, vagy anyucinak a nagyobb gyerek, de hol itt a baj. Támogassuk csak õket, amennyire lehet, hiszen, a normális/?/ magyar családoknál is elõ-elõ fordul hasonló. Igaz, azt a nõi ág "bosszúból" követi el, de ennyire azért nem kellene haragudni.
Mármint, hogy nyakra-faszra elkurvulnak, mert "bosszú", na fasza, én
már nem is haragszom, :) vagy igen/?/ csak-csak meg kellene "bosszulni"mondjuk a mamával :D ha már családban marad, akkor nincs baj,
Áááá mégsem haragszom, hiszen, akkor dr Bubó gyógyszerészetét kellene megkeresnem Deadalon ügyben, abból meg igen tekintélyes mennyiség kellene, hiszen a "rettenetet" valahogy csak el kellene tudni viselni, hányás nélkül.
172 #7 pozor124
- 2015-11-12 09:52
A muzulmánoknak elege van az Iszlámból: Irakban egyre több menekült tér meg Jézushoz. : idokjelei.hu
48 #8 ro-zsola
- 2015-11-12 11:20
Köszönöm Pozor. Külön öröm ha nem én hozom az ilyen híreket.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.81 másodperc
3,893,178 egyedi látogató