Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Szia Imre!

GondolatokHad dicsekedjek, mert ilyen is van! "Mostanság olvasom 2009-bõl újra Budapest ostroma "Kenyér és bor! "címû írásod.Elképesztõen jó írás, minden betû, szó,mondat,gondolat "ül" precíz és patent elfogultság és seggnyalás nélkül! Òriási vagy és örök hála a Teremtõnek hogy tudhatok,olvashatok rólad,tõled,sõt írhatok Neked!Egyszer még élõben is hallhattalak kb.mikor az említett blog bejegyzés született! Köszönöm Imre és nagy -nagy hála érte! Üdv."

Hozzászólások

11 #1 ciklamen
- 2015-11-11 21:51
Az elmondottakat csak megerõsíteni tudom.
2 #2 gerry
- 2015-11-11 22:54
Egy weboldal utóélete...

2012-ben lett leállítva a 4. weboldalad (az elsõ és második még nem az én közremüködésemmel dolgozott) , a harmadik és a negyedik most is olvasható mint archiv... Az elöbb kerestem egy információt az régi hozzászólások között és véletlenül ránéztem a jobb alsó sarokra...

www.postaimre.net/kepek/ch-szerverhosting-PI-3.jpg


Amint ti is látjátok, idõközben igencsak megnõtt a látogatók száma és a kb 5600 hír/beírás valamint az azokhoz tartozó hozzászólások látogatottsága is szinte minden cikknél többezer nyitást mutat...

Azt hiszem, még akkor is beszédesek ezek a számok, ha csak a tizedrészével számolok - miután annak idején azzal (is) támadtak minket, hogy a számláló hamisan számol... - ok, legyen így. Nos ha elosztom tízzel a látható számot még mindig elég szép eredményt mutat a közelmult.

Imre - szerintem csinálhatsz amit akarsz, mondhatod, hogy semmi értelme nincs az ébresztésnek, mert mindenki alszik, a hülyék vannak többségben.... (velünk együtt), de valahol a nagy számok azt bizonyítják, hogy egyre többen és többen kezdenek látni a te szemüvegeden keresztül...

Ja, hogy mindenhol le akarnak nullázni? Akkor mi van?
Ez a mennyiség már most minõség. Akkor is ha fújnak rád akkor is ha elhallgatnak...

A számok nélküled is beszédesek.

Milyen kár, hogy nem tettük tele az oldalakat kattintós hirdetésekkel!!! ... ...áh, nem mert akkor most az adóhivatallal kellene harcolnod.

Jó éjt mindenkinek aki nem szenved álmatlanságban!
s_furdes
4 #3 Posta Imre
- 2015-11-12 06:26
Gerry, nem kell mindent elhinni, amit mondok, sõt inkább semmit! Mindenki járjon maga utána, s tán nem jár úgy, ahogy én jártam. Tudod úgy vagyok mint Sziránó de Berzserkrach: Mert magamat kigúnyolom, ha kell, de ha más mondja, azt is el kell tûrnöm.

Tudom, hogy sokan olvassák. Meg is van a látszata. Láthatod. s_kukk épp most próbálom bizonyítani a bíróseggnek, hogy a mocskos geci jóbikos banda "rágalmazását" a kutya se olvasta, mert nem érdekli a rohadt karalábét sem, mit írogatok.

Bard talán a googli segít, de nem biztos.
154 #4 kakas
- 2015-11-12 16:48
Nékem segített...33.media.tumblr.com/290b75e4e06802f362154d15277c28d6/tumblr_noae3a2sV31qb8dlgo1_500.gif

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.50 másodperc
4,606,557 egyedi látogató