Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Az európaiak és az ázsiaiak õsei több mint 40 ezer évvel ezelõtt váltak el egymástól

KultúraEjnye no! Ott voltak pl. a nephilimek, a pajeszos zsidók õsei, a cigányok csak nemrég lettek idetelepítve, mert már pár bolygót szétloptak...és aztán van még pár meglepetés, de most a török, kínai és orosz, indiai...kutatók mondják meg a tutit! Ez is a Selyemút projekt része. A Homo sapiens vándorlásait és elterjedését térképezte fel egy új kínai kutatás, amely õsi eurázsiai DNS-mintákat elemezve megállapította, hogy az európaiak és az ázsiaiak õsei több mint 40 ezer évvel ezelõtt váltak el egymástól.

A Trends in Genetics címû szaklap új számában közölt tanulmányban a Kínai Tudományos Akadémia kutatói európai és nyugat-ázsiai emberi maradványok örökítõanyagát vizsgálták, a legidõsebb minta 45 ezer, a legfiatalabb 7500 éves volt. Az eurázsiai családfa több mint 20 egyedének genomját elemezték - írja a ScienceDaily.com.


A friss genomelemzés érdekes információkkal szolgál a kelet-ázsiai populációk szerkezetérõl, vándorlásáról és egymással való kapcsolatairól, a késõ õskõkori emberek és a maiak közötti kapcsolatról - mondta Fu Csiao-mej, az akadémia paleogenetikusa.


Megállapították, hogy legalább négy különbözõ populáció létezett Eurázsiában 35-45 ezer évvel ezelõtt. Korai ázsiai és európai emberek voltak, valamint olyanok, akiknek alig vagy egyáltalán nem találni rokonát a mai népességben.


A DNS-szekvenálás eredményei azt mutatták, hogy a 15-34 ezer évvel ezelõtt Eurázsiában élõk genomja vagy a mai európaiakéhoz, vagy a mai ázsiaiakéhoz hasonlít, ami arra utal, hogy az elválás valószínûleg 40 ezer évnél régebben történt.

7500-14 000 évvel ezelõtt az Eurázsiában létezõ populációk genetikai hasonlóságai alapján jelentõs interakció lehetett az egymástól nagy földrajzi távolságra élõ csoportok között.


Az elemzés arra is rávilágított, hogy legalább két alkalommal keveredett a Homo sapiens és a neandervölgyi ember genetikai anyaga, az egyik 50-60 ezer évvel ezelõtt, a másik több mint 37 évvel ezelõtt lehetett.

A neandervölgyi örökség fokozatosan visszaszorult az európaiakban mintegy 14-37 ezer évvel ezelõtti kezdettel.


Fu és kollégái szeretnék kiterjeszteni az õsi DNS kutatását Kelet-Ázsiára, Óceániára és Amerikára, hogy többet tudjanak meg a kontinensek genetikai õstörténetérõl.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-01-27 22:03
Megvan a harmadik Selyem út, az északi sarkköri terve is. A gyorsabb áru eljuttatás a fedõ story erre is, ahogy az amerikai katonai terjeszkedésnél a " demokraciá export" vagy a oroszok elrettentése..:|
https://gbtimes.c...-silk-road
4 #2 Posta Imre
- 2018-01-28 08:15
Perle, mert már az a sarok nem az a sarok. Egy sarokkal arréb, jobbra a wall sreet irányába tojódott el!

Egyébként mindenki meg lesz genetikailag vizitálva! Még én is! Ki a hüllõ, ki a meleg, ki a kakukk, ki a tojás..

A Nagy fal(at)...és akkor jön a jewrópaji majom és megmenti a kínaijakat és az egész emberisegget a szürnyektõl, melyek a zûrbõl pottyantak ide...mintha a Fal tõlök lett vona hivatott védeni...pedig á dehogy!

https://videa.hu/...ozREkt4bVY

Nekem gyanús volt, hogy élnek Ázsiában rokonyok, mert ha már nev vagyok telepata, mint a neandertáliak és íjfeszítõ vagyok, hovatovább skorpijó-nyilas, már-már beteges vonzalmat érzek a kések, kardok, tõrök iránt, bár gyûjtõszenvedélyem lohasztom, de biztos vagyok benne, hogy valamelyik õsöm valamikor cár, de legalább császár és minimum istenkirály lehetett.s_hihi
159 #3 vanyusha
- 2018-01-28 09:06
Re:a cigányok csak nemrég lettek idetelepítve.

1980 as vic ?
2010 magydjzsar Phárja ment.
Hié gázsi-Whi geci mihc g éli Magyarrá ?!Ufó vártak, hitgyüttis varjak fiuká potyogtatt égbûl.


Re:Megvan a harmadik Selyem út, az északi sarkköri nem terv, egy Urallal töri az utatt a kamion konvojnak gps használnak de az ut nem fix hely , egy otszületet szemre veszi fel a tájékozási pontokat,1h per km az elsõ dozer utána szervizkocsi kamaz dobozos lakó autó kis áruszállító felszedte a biciklist aki az e ven területen simán nekivág este átkerekezni a másik volt katonai városba, minden náció német svéd stb mag furás stb.... orosz nyitott kisboltott, fanta, cola vizes felvágott hûtõpultban,rénszarvasleves hús spagetti tészta Kinai hozta telefon volt német licensz tv mosópor hozzá instant kávé,20 tanulóra 25pedagógus. turbó kapitalizmus ,inperial életérzés árjásitóknak államáltal garantálva!Re:A Nagy fal(at)...és akkor jön a jewrópaji majom és megmenti

HAN(m)uman jávát felgyújta Si(r)va idejében képek róluk beszélnek a 4 faj ,azok a régi sza vak mindent eldalolnak interdimenziós.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.45 másodperc
3,890,964 egyedi látogató