Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Nemésnemésnem

GondolatokNem lépek be semmilyen pártba, nem "szavazok" senkire és még a gondolatától is irtózom, hogy ebbe a "politikai" moslékos vödörbe bárki, bármilyen indokkal, trallala, belerángasson. Örülök, hogy úgy-ahogy sikerült kikecmeregnem belüle. Ne hívjatok, ne keressetek "összefogós" baromságokkal! Nem adom a nevem semmihez. Amihez adtam, nem múlik el, csak velem együtt és azokkal, akik adták akkor és tartják azóta is. Nahátakkor, azért mondom!

Hozzászólások

37 #1 HER
- 2018-01-30 20:21
https://www.youtu..._TSLllLCh8
trianon, pénzhatalmi elit, Tisza gyilkosság, károlyi árulása tabuk nélkül- Drábik

Én se megyek szavazni!
30 #2 osmagyar
- 2018-01-31 18:02
Kollégáimmal volt már téma a választás. Ott tartanak, hogy a Jobbik. Ez hónapokkal ezelõtt volt, nem tudom változott-e a véleményük azóta pl. Vona Allah-os megnyilvánulása után.
40 #3 bulcsu
- 2018-01-31 18:19
Olyan dezsavû érzésem van! morvaival az élen? :D :D

MORVAI KRISZTINA: A PÁRTÁLLAMI GONDOLKODÁS ÉS A VALÓDI RENDSZERVÁLTÁS
Részlet az elsõ mozgalmi nyilatkozatból:
"Köztünk nincsenek ügynökök és párttagok, helyette másokat, a helyi közösségek által kiemelt megbízható, becsületes, hiteles, tisztakezû jelöltjeit hozzuk helyzetbe.

Nem pénzelnek se külföldiek, se gazdag magánérdekû lobbisták minket, sõt még közpénzt sem pocsékolunk, de nemzeti Alternatívát ajánlunk az igazi Rendszerváltás mielõbbi eléréséhez.A médiában ezért nem szereplünk!

Jelentkezzetek Önkéntesek!

Cselekedjük meg, amit megkövetel a haza!"
https://internetf...zervaltas/

Nem rég kaptam Kásler Árpitól is levelet, hogy gyûjti a kopogtatót, de azt sem tudom hányadán áll és miért is... Próbálkozás van ezerrel! A Magyarok Világszövetsége is nyomul paturbány miklóssal és már összegyûjtöttek több mint 100 ezer aláírást!

"100.000 felett a trianoni diktátum eltörlését aláírók száma! Ha te is aláírnád kattints ide"
https://utcaember...tatum.html

Ennek soha nem lesz vége...
154 #4 kakas
- 2018-01-31 18:29
Ezek egytõl-egyig zsidócigányok!én nem írok alá semmit és savazni sem megyek!Pá.
4 #5 Posta Imre
- 2018-02-01 06:12
Vicc a fészrõl: Nem az a baj, hogy jön a választás, hanem az, hogy valaki megnyeri!

NEM PÁRT - A FÕ CÉL- BENE GÁBOR-MATYASOVSZKI GÁBOR-VÁRKONYI ZOLTÁN ALIAS ELVIS PRESLEY
https://www.youtu...GERUwqHlFs
99 #6 MORMOTA1968
- 2018-02-01 09:08
És a cirkusz folytatódik tovább! Vajon hány nemzedéknek kellene még megszületnie, (már ha lenne még rá idõ) hogy rájöjjenek, át vannak "BA@VA" de alaposan és folyamatosan? Szerencsére minden új nemzedékben vannak értelmesebb, még normális gondolkozásra, tisztán látásra képes emberek, de sajna mindig õk lesznek kisebbségben. És sajnos az "emberiség" többségében, mindig is "PROGRAMOZHATÓ" idióta marad! Erre találták ki a vallásokat, mindenféle istenségekkel körítve, vagy Babilónia porontyai által világszerte terjesztett pestis ideológiáit, amitõl majd a kevésbé szerencsés, szegényebb néprétegeknek is ku@va jó életük lesz, egészen addig, míg fel nem ébrednek! De ettõl nem igen kell tartani. Harold Rosenthal is teljesen feleslegesen félt az ilyen ébredezéstõl, ébredezõktõl, mert mint számára is kiderülhetett, egy zsidónak egyvalakitõl kell félnie mindennél jobban. A SAJÁT FAJTÁJÁTÓL!!! Erre bõven akad a történelemben elrettentõ példa. Én már tudom, nincs remény számomra és valószínûleg a következõ generációknak már ennyire sem, hogy életemben, életünkben valaha is jobb lesz a helyzet. Azt mondják egy gyertya lángja is képes egész nagy területet bevilágítani, de ekkora sötétséghez, ami van a világ összes gyertyája, atomvillanása is kevés! Fene a pesszimista fejembe! Már beszélgetni sincs nagy kedvem senkivel a környezetemben, mert egyszerûen képtelenség csak egy picit is feljebb húzni a felébredés szintje felé a még mindig kétkedõket, pártoskodás pocsolyájában dagonyázó ismerõseimet. Fene essen abba a nyavalyás gravitációs visszahúzó erõbe!!! Ehhez én gyenge vagyok. Mintha két összeragadt mágnes közé próbálnám bepréselni magam. Nem megy, no! Bele köll törõdni, kész! Élni kell, ameddig lehet, ameddig hagynak még valamennyire, oszt utána már semmi sem számít! Azért ennek a ku@va nagy "SZABADSÁGNAK" is meg van a hátul ütõje! Hiába, no! Gazdátlan nyájat arra terel az idegenbõl gyütt juhász, amerre neki tetszik, kutya van bõven, fajtiszta, meg korcs is és mindegyik engedelmes kiszolgálója új gazdijának. Az idegenbõl gyütt juhász, juhászok, pedig sohasem fog, fognak éhezni, míg akad elég levágható birka! És akad, sõt a nyáj még szaporodik is néha. Mert az újszülöttek is csak a szüleiktõl tanulják az életet. Olyat, amilyen õk is örököltek szüleiktõl, mindig ugyan azt a tudást (vagy nem tudást) fogják tovább adni a következõ generációknak. s_franc
51 #7 Skorpio58
- 2018-02-01 10:47
Dr. Tóth Zoltán József - Pomázon, 2017 október 8. Szemkilövetés kormányától a szemfényvesztés kormányáig
https://www.youtu...EcYsYZi1G0
80 #8 monguzking
- 2018-02-01 10:55
szent korona tan szerint aki elmegy választani az hazaárulást követ el...vissza a gyökerekhez...visszaállitani a szent korona alkotmányát s érvényteleniteni mindent ami 1944-es szállasi törvénytelenség ota történt....vagy pusztulon az emberiség s föleg magyarság halálnak halálával
146 #9 satu
- 2018-02-01 19:15
Béke poraira, Isten nyugosztalja õt is...
51 évesen hagyta itt ezt a ganédombot.
https://mno.hu/be...ef-2443513
4 #10 Posta Imre
- 2018-02-01 19:22
Satu, fiatalon hullanak a nemzetiek. Benne volt a moslékos vödörben és a szabadkõmûvesébe láthatott. Ki tudja itthon minket is mivel sugaraznak? Allah útjai jahve által kiszámíthatóak.
299 #11 i_gazember
- 2018-02-02 10:38
Már pediglen én akkor is szavazok! Magamat választom magamnak képviselõmnek! Ahol nincs emberi érték - a törvények betartása, (a jogszabályok nem törvények!) - ott akkor járok a legjobban, ha magamat választom. A törvényeket viszont iparkodom betartani, vagy legalább is erre való törekvésemet és igyekezetemet tudom. A többi nem számít, mint ahogy az istenek sem. Ámen<=>ne má' (ne már).

/"Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat."
(Arany János, Családi kör)
/

És? Amikor még nem voltam, nekem volt a legjobb, majd ha nem leszek, ismét meg fog találni az engemet megelõzõ állapot. A köztes állapot meg feszültségekkel teli. Keseredés, morgolódás, elégedetlenség, frusztráltság, tehetetlenség, düh, ez a valóság. Sokan homokba dugják a fejüket, hogy ne lássák a földi gyötrelmet. Ami viszont itt van a Földön, az csak egy álmodozás, hamis hit, hogy ingyen zabál.

Amikor ilyet kell írnom (lásd. keretes rész), süllyed a világ a maga ürülékébe. Nem vagyok ripacs, és kötekedni sincs kedvem. Egyszerûen gyalázat körülöttem minden.

Gerry (Keresztapám*)! Tavalyi utolsó levelemet megkaptad? Tõled az elmaradott válasz nem sokat tesz a latba, de annak keretes részének eredeti címzettjének válaszának elmaradása már igen.

Egyre nehezebb embernek lenni és maradni ebben a világban, de törekvésemet nem adom fel, még ha az, az életembe kerül is. Mert egyébként nincs értelme semminek.

Námeste!

Laci_gazember (*Gerry, ezért)

Tisztelt Polgármester Úr!
Tisztelt Kispál István uram!

Egy kéréssel fordulok Önhöz. Szeretném, ha tolmácsolná Malustyik László önkormányzati képviselõ úr felé bocsánatkérésemet. Bár ezt megtehetném én is, de félõ, hogy tõlem ezt elõbb venné zaklatásnak, mint jó szándéknak. Mielõtt értetlenkedne, hogy a kedves önkormányzati képviselõ úr felé miért indirekt módon, az Ön segítségét igénybe véve kérek bocsánatot, röviden közlöm azt az esetet, ami kiváltja belõlem jelenlegi magatartásomat.

A közelmúltban telefonon kerestem az önkormányzati képviselõmet -lehet meggondolatlanul. Sajnos a közölnivalómig el sem jutottam, mert a kedves képviselõ úr meg sem hallgatva keresésem okát, letette a telefont, de elõtte még közölte velem, hogy elmebeteg vagyok, pszichiátriai kezelésre van szükségem. Biztos jó szakember, mint mentõtiszt, aki elõtt megemelem a kalapomat, hogy egy alig belekezdett telefonos beszélgetés kapcsán képes volt felmérni és diagnosztizálni egy honfitársa elmeháborodottságát, mert ilyen bravúrra még egy pszichiáter szakorvos sem képes. Nagyon sajnálom az esetet, legfõképpen azt, hogy naiv voltam, és háborgatni mertem Malustyik László urat, mint önkormányzati képviselõt. Szégyellem magamat, mert nem tudtam, hogy a jelenleg kialakuló szokás szerint nem ildomos az embernek holmi, csip-csup közérdeket érintõ ügyben a képviselõjét keresnie. Le is vonom a megfelelõ konzekvenciát, és belátom, hogy kár nekem rubrikák között választva egy X-et rajzolni -mint egy írni sem tudó analfabéta-, mikor a nevemet talán csak le tudom írni. Félreértések elkerülése végett, ez nem azt jelenti, hogy képviselõséget volna ingerenciám vállalni, errõl szó sincs. Amirõl viszont szóra nyitom a szám (vagy emelem tollamat leírni), hogy senki sem veheti el, nem kérdõjelezheti meg azon jogomat, hogy képviseljem magamat. Pláne a történtek után, ami a képviselet intézményét mégis csak csorbítja, amikor a képviseletre vállalkozó egyén, a másikat bolondnak titulálja, ezzel hárítva alkalmatlanságát a közképviseletében a magára vállalt feladatának betöltésében vallott kudarcát leplezendõ magatartásában. Maximum bolondnak néz, mint ahogy Malustyik László önkormányzati képviselõm, aminek ha most eleget kívánok tenni, akkor pont ezzel a levéllel teszek/ vagy nem teszek eleget a felállított diagnózisát illetõen, de sérelmet okozni sem kívánok. Tehát elnézést szeretnék kérni Malustyik László uramtól, azért mert voltam olyan meggondolatlan, hogy keresni merészeltem Õt, mint képviselõmet. Remélem, hogy van benne annyi emberség, ami jelen magatartásomat értékelni tudja, és nem vált ki belõle még nagyobb ellenszenvet, mint ami már kialakult benne emberemmel kapcsolatba. Már csak azért sem, mert ahogy más sem, én sem kértem tõle annak idején elme állapotára vonatkozó igazolást, és nem is merült fel bennem nyíltan olyan kérdés, ami erre engedne következtetni. Bár a történtek után vice versa, énnekem is jogom lenne hasonló diagnózist felállítani a képviselõ úrral szemben, de ez távol áll tõlem.


Tisztelettel és köszönettel (, hogy bocsánatkérésemet tolmácsolja Malustyik László önkormányzati képviselõ úr felé):

Márki László


Kelt: Kisszálláson, 2018. január 27-én.
154 #12 kakas
- 2018-02-02 12:32
2 #13 gerry
- 2018-02-02 13:33
i_gazember - a leveledet megkaptam, el is olvastam, de mivel a "jegyzõ" téma nekem egyáltalán nem ismert - és magánügyednek gondoltam - ezért nem válaszoltam, mert nem volt mit mondanom. Aztán jöttek az ünnepek, nekem is sok mindent el kellett intéznem mostanában... így eszembe se jutott a mai napig... megéztem, mégegyszer elolvastam, bocs', hogy nem jelentkeztem.
A "méla csend" nem negatív visszajeljés, csak néha bárgyún bámulok és csöpög a nyálam... Olykor-olykor az ápolónõ azért letörölgeti az államat - gondolom ez a korral járhat /elég öreg a nõ/. Ma például egész jól vagyok ezért elolvastam a restanciámat az oldalon... Látod, ugye? És még így se megyek el szavazni, hogyne, még a végén megint 50 E-Mail-el és levéllel többet kapok... esetleg kineveznek tiszteletbeli holdkórosnak.
s_hihi - hidd el nekem vigyázni kell, mert a végén meggyanúsítanak és akire nem nevezek az meg potenCIONosan az ellenségemmé vállhat.

Mondom neked, a régi világ sokkal szebb volt mint a mai...
237 #14 csaje
- 2018-02-11 08:21
Most kaptam, mert még mindig sok a hülye, mert hisznek pl. egy bencésnek is. Kicsit hosszú, de ehhez a témához tartozik. Íme a levél.


Tessék kérem lektorálni, cáfolni, bírálni, kihúzni, betoldani. Érdemes elgondolkozni rajta!Rómából c
febr. 1, 2018 | Olvasói levelek |Mindegy hol élsz, magyar vagy, magyar vér folyik ereidben, Te is magyar gyökerekbõl származol,

és tetszik vagy nem, Te is felelõs vagy, felelõs leszel, hová, merre fordul Magyarországon a kocka.

Ne hagyd nemzeted cserben!

Nem kell sem imádni, sem mindenért kritizálni Orbánt, mert Õ is csak egy ember, mint TE! A sok

ördög után ne várd azt el tõle, hogy Õ most egy angyal legyen. Te sem vagy az!

Mindenki elkövethet egy néhány hibát, Te sem és más sem különb a többinél. Azt kell nézni, mi jót

tett és merre halad az ország? Mennyi adóssággal vette át az országot és mennyi az most?

Légy türelemmel!

Te tudnál egy lerongyolódott, adósságokkal terhelt országot könnyen és gyorsan helyére állítani?

Ne hidd el a rágalmakat, amit az ellenzék tehetetlen, tajtékzó dühében, habzó szájjal fröcsköl.

Miért van az, hogy sok európai ország már felismerte a bátor, meg nem alkuvó, nemzetéért és

annak becsületéért harcoló Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort.

Saját hazájában miért lenne ez másként? Védd és támogasd Õt. Rajtad is múlik a haza sorsa!

Kérlek benneteket, ha módotok van, adjátok tovább annak,

akinek jónak látjátok.

Mert meg van írva: Az Úr legyen fölötted, hogy megáldjon téged!
Így áldjon meg téged a jóságos Isten ma, holnap és minden idõben! Ámen.

Via del Casaletto, 481 I &#8211; 00151 Róma

Az eredeti levelet Kühár Ede bencés atya indította RómábólTovábbküldöm még azért is, mert a levél bepillantást enged a diaszpórában szétszórt magyarság

észjárásába, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e vagy sem magyar állampolgársággal (illetve szavazati

joggal) &#8211; de Magyar!
Észjárás, amely mindenképpen józanabb, hiszen érdekmentes és nem fertõzi az anyaországi politikai

küzdõtér indulatoktól terhelt szelleme (!)&#8230;

Akárki &#8211; akármit mond &#8211; Orbán eddig többet tett az országért, mint elõdei, akik csak a nagy adósságot

halmozták fel!

Sajnos, a magyarokat, mint mindig, 1945 óta az a média irányította, ami nem magyar kézben van.
Agymosást csinálnak &#8230; nagyon sokan a médiának dõlnek be, és nem a tényeket nézik.

Becsmérlik, befeketítik Orbánt: az Istentelen Európai Unió, a külföldi multik, bankok és államok is

(mint pl. USA és Németország), amelyeknek érdeke, hogy Magyarország csõdbe maradjon, hogy

felvásárolhassák az egész országot (mint Görögországot). Erre még rájön a többi párt sárdobálása

(fõleg a szabadkõmûves baloldalé, amelyek megpukkadnak az irigységtõl, mert õk sohasem tudtak

ilyen teljesítményt felmutatni, és nem is fognak. Amit viszont nagyon jól tudnak, kérni az IMF-tõl

a rengeteg pénzt, amit aztán külföldre menthetnek.

Senki sem tökéletes, Orbán sem.
De Õ legalább egy bölcs ember, és mérlegeli mindazt, amit elért, azzal szemben, amit elmulasztott.

Megkapta az országot egy nagy adóssággal, erre még rájöttek a természeti csapások, mint: árvíz,

a vörös iszap, a veres pataki cián szennyezés.

Ezzel szemben megállította az ország adósságának további növekedését, védi a Keresztyénséget/

Kereszténységet és a család szentségét az Unióval szemben.

Más államban az ilyen embert tisztelik és megbecsülik. Nálunk? Ez miért van pont fordítva?
Hát imádkozzunk érte!

Kühár Ede bencés atyaBizony, naponta halljuk, hogy a Fidesz szétlopta az országot. Született is egy összeállítás arról, hogy mennyire nem&#8230;

Azzal kezdték, hogy azonnal kifizették a Gyurcsányék által megígért, de soha komolyan nem gondolt béremelését a MÁV Start dolgozóinak és a tûzoltóknak.

Aztán jött Kolontár és Devecser a vörös iszappal, amikor is egy éven belül felszámolták a károkat és minden károsult új házat, lakberendezést kapott.

Aztán kifizették Bajnaiék Hajdúbétjének károsult libatartóit legalább is azokat, akik nem akasztották fel magukat.

Példásan levezényelték és finanszírozták a valaha legnagyobb Dunai árvizet miközben Németország vízben úszott.

Majd tovább loptak és átlag 25 %-kal csökkentették a háztartások rezsijét a víz csatorna és gázdíjakat.

Eltörölték az örökösödési illetéket az ingatlanok, ingóságok és vállalati vagyonok után.

2011-tõl újra 3 évig jár a Gyes.
Adókedvezmény segíti a Gyed alatt munkába visszatérõ kismamákat

700 ezer gyerek kap napi háromszori étkezést szünidõben is!!!
Ez év végéig összesen 500 ezer gyermeknek biztosít ingyenes vagy rendkívül kedvezményes üdülést az Erzsébet program.
10 millió Ft vissza nem térítendõ támogatással, 10 millió Ft kedvezményes hitellel és 5 millió Ft áfamentességgel segítik a három gyermekes, vagy legalább három gyermeket vállaló házasokat lakáshoz jutásban.

A gyerekes családok jelentõs adókedvezményben részesülnek három gyerek után gyakorlatilag nincs személyi jövedelemadó az alacsonyabb jövedelmûeknél a kedvezmény levonható egyéb bérteherbõl.

2017 tõl már 1743 milliárd Ft jut családtámogatásra.
Az újonnan házasulók havi 5 &#8211; 5 ezer Ft támogatást kapnak.
19- rõl 10 százalékra csökkent a személyi jövedelemadó és 4 % &#8211;kal a bérek közterhei.

Egymillió ember üdülését segíti a Szépkártya.

Gátlástalanul tovább &#8222;loptak&#8221;, így sikerült rendbe tenni a költségvetést és a gazdaságot. Visszafizettük idõ elõtt a 18 milliárd dolláros IMF hitelt és az 5 milliárd Eurós Európai Bank- tól felvett hitelt. Amit Gyurcsányék voltak szívesek az összeomlás elkerülésére, négy évre felvenni, hogy majd a Fidesznek kelljen visszafizetni. Remélték, hogy Orbánék belebuknak! (Megjegyzendõ hogy a Paksi Atomerõmûre, 30 évre 10 milliárd Eurós hitelt veszünk fel beruházásra, nem pedig az összeomlás elhárítására.

Véget vetettek a devizahitelezésnek és a végtörlesztéssel, árfolyamgáttal, kilakoltatási moratóriummal, a bankok megadóztatásával, forintosítással, az Eszközkezelõ létrehozásával, a magáncsõd intézményével, az ingatlanok áron aluli elárverezésének megtiltásával segítettek a devizahiteleseken.

Az infláció egy-két százalékos. Negyven éve nem volt ilyen alacsony.

Az államháztartás hiány tartósan 3 % alatt van így végre kikerültünk a kötelezettségszegési eljárás alól. Ez és az IMF hitel visszafizetése lehetõség az önálló gazdaságpolitikára.

A banki alapkamat 7, 5-rõl 1,5 % -ra csökkent.
A Nemzeti Bank nyereséges, évente 100 milliárd Ft. körül van, szemben a Simor András féle MNB- vel ahol évente 100 &#8211; 200 milliárdos veszteség keletkezett, amit a költségvetésnek kellett pótolni.

Az államadósság a GDP 82 %-áról 74 % -ra csökkent.
A GDP az idén 4 %- os lesz.
Rekordokat dönt a külföldi tõke beáramlás a beruházások formájában és nõ a profit visszaforgatása is.

Évente 5-10 százalékkal nõ az idegenforgalom bevétele mivel nõ a belföldi és külföldi turistaforgalom.

A külkereskedelmi mérleg 9978 milliárd Euró többletet mutatott 2016-ban és az export folyamatosan nõ.

De nem volt elég a &#8222;lopásból&#8221;, így kifizették az összes önkormányzat adósságát 685 milliárd Ft értékben, valamint az egyetemek úgynevezett PPM konstrukcióban (Magyar Bálint , SZDSZ) felvett visszafizethetetlen adósságát.

Közben csökkent a munkanélküliség több mint hétszázezer új munkahely létesült. Így a munkanélküliség 4.3 százalékos az egyik legalacsonyabb az Unióban.

Visszavásároltuk az oroszoktól a MOL részvények 25 %-át.

Visszavásároltuk a gáztározóinkat, az energiaszolgáltató szektorokat (gáz, villany, víz,) a külföldi tulajdonosoktól.

Visszavásároltak bankokat így a hazai tulajdoni arány 50 százalékos.

3400 milliárd Ft jut a megyei jogú városok fejlesztésére a Modern Városok program keretében.

1500 milliárd Ft jut vasút fejlesztésre

300 milliárd F t.-értékû turisztikai fejlesztés folyik

Törvény védi a magyar földet a spekulánsoktól és 60 ezer magyar gazda vehetett állami földet.

Az elmúlt hét évben 7000 milliárd Ft-a nõtt az állami vagyon.

9 százalékra csökkentették a társasági adót, mely a legalacsonyabb az Unióban

Racionalizálták a közigazgatási ügyintézést az okmányirodákkal, az egyablakos ügyintézéssel.

Folyamatosan nõnek a reálbérek és az átlag kereset is ez utóbbi idén a tavalyihoz képest 14 százalékkal

Az idén 15 százalékkal nõtt a minimálbér és 30 százalékkal a szakmunkás minimálbér

És csak &#8222;lopnak és lopnak&#8221; ennek következtében a ciklusban 50 százalékkal nõnek a pedagógus bérek, 50 százalékkal a rendvédelmi dolgozók bére, 30 százalékkal a kormány tisztviselõk bére, 30 százalékkal a vasutasok bére, 30 százalékkal a vízügyi dolgozók bére, 50 százalékkal nõ az Államkincstár és az egészségügyi dolgozók bére 2019 ig. besorolástól függõen 52-74 százalékkal nõ és 2017 végéig két részletben 200 ezer Ft-al nõ az orvosok bére havonta. Közben folynak a tárgyalások a kistisztviselõk bérének emelésérõl.

300 milliárd Ft.-al segíti a kormány a munkahelyek megõrzését a kis és középvállalatok támogatásával az un. Munkavédelmi akciótervvel.

A nyugdíjak a választási ígérethez híven megõrizték vásárló értéküket nominálisan, de az inflációnál magasabb évi emeléssel és a rezsicsökkentéssel kb. egyhavi értékükkel nõttek.

Nem maradt ki a &#8222;rablásból&#8221; az egészségügy sem, így az alábbi kórház-felújításokra került sor:

Szent Imre kórház 6,8 milliárd Ft.,
Egri Markot Ferenc Kórház 6 milliárd Ft.,
Sport Kórház 10 milliárd Ft.,
Körmendi Kórház 1,4 milliárd Ft.,
Veszprémi Cholnoky Ferenc Kórház 1,4 milliárd Ft.,
Zalaegerszegi megyei kórház 30 milliárd Ft.,
Dombovári Szent Lukács Kórház 1,8 milliárd Ft.,
Gyõri Petz Aladár Kórház 11.2 milliárd Ft.,
Teljes felújítás a Pécsi 400 ágyas egyetemi klinikákon 15 milliárd Ft.,
Szombathelyi Markusovszki Kórház 6, 3 milliárd Ft.,
Hatvani Albert Schweitzer Kórház 3,5 milliárd Ft., Bethesda Gyermekkórház 150 millió Ft.,
Debreceni Kenézy Kórház 500 millió Ft.,
Kaposvári kaposi Mór kórház 600 millió Ft.,
Békés megyei Pándy Kálmán Kórház Gyula 6,6 milliárd Ft., Budapesti Bajcsy Zsilinszki Kórház 700 millió Ft.,
Karcagi Kátai Gábor Kórház 800 millió Ft.,
Várpalotai Szent Donáth Kórház 800 millióFt.,
Budapesti Uzsoki Kórház 6,5 milliárd Ft.,
Nyíregyházi Jósa András Kórház 1,1 milliárd Ft., Hódnezõvásárhelyi és makói egyesült Kórház , 3,3 milliárd ft.,

Továbbá felújítottak 60 mentõállomást,
átadtak 20 új mentõállomást,
vásároltak 500 új mentõautót.
50 százalékkal nõtt a CT és MRI vizsgálóeszközök száma.

A &#8222;katasztrofális&#8221; egészségügyi helyzetet az is jellemzi, hogy jelentõsen csökkent a várólisták száma és a várakozási idõ. Olyannyira, hogy Nagybritániából ide járnak mûtétekre (168 óra !!!), mert ott nem tudnak idõpontot mondani.
Fél Európa idejár fogorvosi ellátásra.
Párizsban két hetet kell várni, hogy bejusson valaki a körzeti orvoshoz, a mentõ nem megy ki bemondásra, a körzeti orvos legtöbb helyre nem megy ki, mert fél.
Nem úgy, mint itthon, ha negyedórán belül nincs a helyszínen a mentõ bárki telefonhívására, már tombol a sajtó.

Szóval az egészségügy sehol sem Schwarzwald klinik, vagy Bergdoktor.
Londonba ha bejut valaki egy körzeti rendelõben ott ül egy turbános ember zakóban és rögtön szól hogy ne gyere közelebb, megkérdezi mi a bajod, beüti számítógépbe ír egy receptet és &#8222;see You again.&#8221; Sorolhatnám USÁ-tól, Kanadáig a rémtörténeteket.

Havi 130 ezer Ft-al nõtt a háziorvosi praxistámogatás.

Mintegy ötszázmilliárdos egészségügyi fejlesztési program valósult és valósul meg a ciklusban mely a legnagyobb a magyar egészségügy történetében.

Most indul egy 600 milliárdos kórház-fejlesztési program.
&#8222;Lerabolják&#8221; az oktatást is, így 2016 &#8211; 17-ben 230 milliárd Ft. jut infrastrukturális fejlesztésekre és jelenleg 500 milliárd Ft.-al jut több az oktatásra mint 2010-be.

Cél, hogy minden járási székhelyen legyen iskolauszoda így ahol nem volt, a program keretében harminc új uszoda épül.
Ingyenes lesz az elsõ nyelvvizsga megszerzése.

900 ezer gyerek ingyen kapja a tankönyvet.

Nem maradt ki a &#8222;rablásból&#8221; az épített környezet és örökség sem. Ezért indult a kastély és várprogram melynek keretében a nemzeti emlékezet és a turizmusban is fontos szerepet játszó 35 vár újult vagy újul meg. Így a füzéri vár, a diósgyõri vár, szigeti vár, egri vár, kisvárdai vár, a sümegi vár, a soproni várfal, a gyulai vár, a szerencsi Rákóczi vár, a mosonmagyaróvári Óvár, a tatai vár, a várgesztesi vár, a visegrádi fellegvár, a simontornyai vár, a cseszneki vár, Somló vára, nagyvázsonyi Kinizsi vár, a várpalotai Thury vár, az ónodi vár, a regéci vár, a sárospataki Rákóczi vár, Szádvár, a siroki vár, az esztergomi vár, Drégely vára, Hollókõ vára, Nógrád vára, Fehérkõ vára, a sárvári Nádasdy vár, Szarvaskõ vára, Csobánc vára Szigliget sopronhorpácsi Széchenyi kastély,

A történelmi és építészeti szempontból is nemzeti értéknek számító széthordott kirabolt lepusztított 34 kastély épült ujjá vagy újult meg illetve újul meg. jelentõs idegenforgalmi vonzerõt jelentve. Igy a tiszadobi Andrássy kastély, az edelényi Hulier kastély, a füzérradványi Károlyi kastély, a dégi Festetics kastély, a hatvani Grassalkovics kastély, a keszthelyi Festetics kastély, a fertõdi Esterházy kastély, a bajnai Sándor- Metternich kastély, a majki kamalduli remeteség, a kisbéri Batthyányi- Wenkheim kastély, a dénesfai Ciráky kastély, a lovasberényi Ciráky kastély, a soponyai Zichy kastély, a fáji Fáy kastély, a bicskei Batthyányi kastély, a csákvári Esterházy kastély, az iszkaszentgyörgyi Bajzáth- Papenheim kastély, a váli ürményi kastély, a sopron horpácsi Széchenyi kastély, a mihályi Dõry kastély, a szanyi püspöki kastély, a tatai Esterházy kastély, a szécsényi Benczur kastély, az acsai Prónay kastély, a péceli Ráday kastély, az aszódi Podmenicky kastély, a váchartyáni Rudnay kastély, a somogysárdi Somsich kastély, a sümegi püspöki kastély, a vassurányi kastély Shilson kastély, a körmendi Batthyányi kastély, a szabadkígyósi Wenckheim kastély, a kállósemjéni Kállay kuria, a gyulai Almássy kastély, a fehérvárcsurgói Károlyi kastély.

Megújulnak a zsidó temetõk vidéken és Budapesten (Kerepesi u.), a zsinagógák pl. a szegedi, a Rumbach Sebestyén utcai Budapesten.

Visszavásárolták a felbecsülhetetlen értékû Seuso kincset, a Magyar Nemzeti Bankon keresztül a nemzeti értékeinkhez tartozó festményeket, gyûjteményeket.

A felsorolt gátlástalan &#8222;rablások&#8221; után rávetették magukat Budapestre és azt is &#8222;szétlopták&#8221;.
Így rendbe tették a 4 &#8211;es metró kaotikus beruházását jelentõs értékû pereket nyerve a külföldi beszállítókkal szemben. (Alstom)

Befejezték a szintén átláthatatlan Bálna épület beruházását, kicserélték a budapesti autóbusz parkot, konszolidálták a szocik által lerohasztott nyolcvan milliárdos adósság tehertõl roskadozó BKV-t, felújították a Széll Kálmán teret amit 20 évig Demszki ígérgetett, befejezték a rohadó Tüskecsarnokot , ragyogó sportlétesítmény uszoda és jégpálya lett belõle,
felújították az Erkel színházat amit a szocik le akartak bontani. Felújították a Vigadót, eredeti formáját nyeri vissza a Szépmûvészeti Múzeum, megújul világ színvonalon az Állatkert épül benne a Biodrom, megújul Európa dijas tervek alapján a lerohadt Városliget, megújult és eredeti formáját nyerte vissza a Országház és a Kossuth tér, mely már egy balkáni pályaudvar koszlott parkolójához hasonlított, megújult a volt Osztyapenkó szobornál a Sasadi utnál az M1-M7 bevezetõszakasza, megújult a lerohasztott Várkert bazár, felújították a Károly körutat és megépült e fonódó villamos, megújult a Citadella, beindult a Budai vár rekonstrukciója (lovarda, testõrségi palota, Stöckl lépcsõ, Szent István terem, Karmelita kolostor, volt Honvédelmi Minisztérium) Teljesen felújítják az Operaházat ami egy új raktár és díszletbázist is kapott a Kõbányai úton. Megindul a 3-as Metró felújítása amire negyven évig semmit sem költöttek és teljesen felújítják a régi metró kocsikat.
Csodálatosan felújították a Margitszigetet, a parkot, a szökõkutat, a lerobbant Kaszinót.

Ez se volt elég, a sportot is &#8222;lerabolták&#8221;. Ezért épült és épül több futball stadion, FTC, MTK, DVSC, Vasas, Videoton, Haladás, DVTK épül a Puskás Ferenc stadion (volt Népstadion), megépült világ színvonalon a Gyõri EtO kézilabda csarnoka. És &#8222;volt képük&#8221; megrendezni az eddigi legjobb úszó-világbajnokságot, megépíteni a Duna-arénát, az elõttük lévõ rakpartot, felújítani a Dagályfürdõt, felújítani margitszigeti Hajós Alfréd uszodát, a Komjádi uszodát, megrendezték Gyõrben nagy sikerrel az ifjúsági olimpiát. 2010 és 2016 között 400 milliárd Ft. jutott sportra ebbõl a tavalyi évben 180 milliárd. Soha ennyi pénzt nem kapott a magyar élsport, tömegsport és diáksport. 2017 ben ez az összeg mintegy 20 milliárddal lesz több.

Végre van Magyarországnak önálló külpolitikája!!! Ez nem abban merül ki hogy linguálisan tamponáljuk az aktuális európai kretén politikusok és magukat fõnöknek képzelõ EU-s tisztségviselõk ülepeit, hanem képviseljük saját érdekeinket, és próbáljuk õrizni szuverenitásunkat a gazdaságpolitikánkban, a migráns politikánkban, a külkapcsolatok építésében és nem kushadunk ha nyugaton valaki felemeli a mutatóujját.

NEM vagyunk sikertelenek. Nem vagyunk elszigetelve!

Járt itt a kínai elnök, a kínai miniszterelnök,
japán miniszterelnök, német kancellár, angol miniszterelnök, orosz elnök, egyiptomi elnök, izraeli miniszterelnök, lengyel elnök és jön a francia elnök. Majd megszokják Európában, hogy van önálló véleményünk.

A fékeveszett &#8222;rablás&#8221; kiterjedt a határon túlra is. Nem átallottak állampolgárságot adni az elcsatolt területek megalázott kifosztott ma is sokban elnyomott magyarságának.

Így több tízmillió Ft-al támogatják a vajdasági és kárpátaljai magyar oktatást, a szórványkollégiumokat. 50 milliárd Ft-al a vajdasági, 20 milliárd Ft-al a kárpátaljai magyar vállalkozásokat pályázati rendszerben. Jelentõs összegek jutnak a kiemelkedõen fontos határon túli világi és egyházi magyar mûemlékek felújítására is. De például, finanszírozzák a szabadkai zsinagóga felújítását is.

De itt nem álltak meg érzéketlenül &#8222;kifosztották a családokat, az embereket&#8221;. Behatoltak a hálószobákba, sõt mint tudjuk egyesek méhébe is (Szél Bernadett, D. Tóth Kriszta). Ezért megalkották Európa egyik legbõkezûbb családtámogatási rendszerét.

Bevezették segély helyett a közmunkát, a kötelezõ óvodába járást, beindult egy bölcsõdei program ahol tíz gyerek estén minden településen kötelezõ biztosítani a bölcsõdei elhelyezést.

Folyamatosan növelik a béreket, a munkahelyeket, Mivel ugyebár a lakosság folyamatosan drámaian szegényedik évente 4-5 százalékkal nõ a fogyasztás, hétvégeken nem lehet wellness hotelben szobát kapni, növekszik a külfödi és a belföldi utazások száma, vasárnap nincs hely a vendéglõkben nemzeti sport lett az evésfesztivál falun városon.

A magyar lakosság rendelkezik Kelet &#8211;Európában a legmagasabb GDP hez arányított vagyonnal, ami a GDP 95 %-a (Szlovákia, Románia 55%, Lengyelország, Horvátország 70 %,) miközben a legalacsonyabb a lakossági eladósodottság Európában (Európai Központ Bank). Évrõl évre nõnek a megtakarítások így a válság elõtti nulláról évi 5,6 ra emelkedett. Ma már az Államkincstárban az államadósság több mint 20 százalékát igen kedvezõen a lakossági állampapírok fedezik. Ez a legmagasabb Európában, utánunk Írország következik 8 százalékkal.

Lehetne még sorolni mi minden történt e hét év alatt ( pl. hútõgép, gázkonvektor, mosógépcsere program), de kontrasztként nézzük honnan indult ez a kormány.

Mert feriék nem loptak, feri tisztakezû volt, rendszeresen bérmálkozott, táncolt, dalolt, influenzás hattyút boncolt, piros zakóban lovagolt a Hortobágyon, hadgyakorlatot vezetett, gyermekeket mentett, diplomadolgozatot keresett, (máig nem találja, ill. senki sem találja&#8230;) százakat lépett, közben hazudott, hazudtak &#8222;reggel-éjjel- meg este&#8221;.

Megkardlapoztatta és belelövetett a saját népébe. Történelmi beszédeket mondott a Múzeum kertben március 15-én, miközben mesterlövészek vigyázták, faggatta Nagy Imrét, &#8222;mond Imre te mit tennél?&#8222; Modern volt, nyugatos és európai, és úgy tett mintha kormányozta volna ezt a &#8222;kurva országot.&#8221; És ebbe majd bele pusztult. Kitagadta a határon túlikat és így &#8222;megvédte&#8221; az országot 25 millió romántól.
Ennek következtében ugrott a pannon puma és vele az államadóság 52 %- ról 84 %-ra, a deficit 2,8 ról néha 5 néha 6 választáskor 8-9 százalékra, a munkanélküliség 12 százalékra.

Eladósodott minden és mindenki. Az állam, az önkormányzatok, a vasút, a BKV, a lakosság, a kórházak. Ragyogó elképzelések voltak az egészségügyben, heveny kórház-bezárásokkal, vizitdíjjal, botrányos inzultusokig fajuló kórház-privatizációkkal, patikaliberalizációkkal, teljesítményvolumen korlátokkal, kötelezõ széf vásárlási programokkal, több ezer nõvér elbocsátásával és 600 milliárd Ft kivonásával.

Fantasztikus minõségi szintet ért el az oktatás is a körzetesítéssel, a pedagógus elbocsátásokkal, a szakiskolák bezárásával, az egyházi iskolák sanyargatásával, a követelményrendszer relativizálásával, a szülõ gyerek pedagógus kapcsolat szétrombolásával, az egyetemi PPM programokkal, a több milliós fizetéssel megvett rektorokkal, a teljesen elértéktelenedett hiányos tudást megkövetelõ érettségivel, a tanárverésekkel, a semmire se jó egyetemekkel és képzésekkel!!!

Csõdbevitték a Hajdúbétet, a Kecskeméti és a Gyõri Baromfifeldolgozót ahol tudatosan nem fizették ki a beszállítókat, tönkretéve õket, egyeseket öngyilkosságba hajszolva. Eladtak, bezárattak cukorgyárakat. Maguknak tartogatták a gazdáknak járó Uniós pénzeket. (Szlovákia gazdáinak elõre kifizette az Uniós pénzeket. A mi gazdáinknak a Dózsa György téren kellett ezért tüntetniük. Demszky meg is oldotta a problémát &#8222;traktorral behajtani tilos&#8221; táblákra jutott a pénzbõl. Csodálkozunk ha a Szlovák tej olcsóbb? Így fosztották ki a Megyeri híd építõinek és a Szeviép alvállalkozóit is. Eltüntettek 160 milliárd Ft-ot. 4-es Metró beruházásánál, több milliárdot a BKV nál, 300 milliárdosra nõtt a MÁV tartozása.

Közben szénbányát vett vezérünk felesége és turistaparadicsomok épültek Indonéziában, kastélyokat vettek Franciaországban, üdülõtelepet Horvátországban, kilószámra az aranyat Dubai-ban, egymást végkielégítgették 100 milliókkal stb, stb stb. Az országot tulajdonképpen a Bankszövetség kormányozta, õk és a fõnök az elnök Erdei úr döntöttek szinte mindenrõl, miközben szipolyozták az államot, a Nemzeti Bankot a devizahitel rabságában a lakosságot.

Eladtak mindent, ami nem volt lehegesztve, MÁV Cargót, MOL-t, repülõteret, MALÉVET, energiaszolgáltatókat, gáztározót, Postapalotát, Tõzsdepalotát, bankokat, Andrássy úti palotákat.

Kormányzásuk alatt az ország az összeomlás szélén álló gazdasági és morális dögkút lett egy IMF- es gigahitel és az EU lélegeztetõgépén. Innen jutottunk el oda ahol most vagyunk.

Lehet választani csak tessék, tessék!

Összeállította dr Horváth Béla

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.04 másodperc
4,602,809 egyedi látogató