Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

'Pszichológus vagyok' - üvöltötte magából kikelve Benjamin Netanjahu felesége egy beosztottjának

BelföldA program halad szépen! Na látjátok, én ezért nem vagyok már "picológus" sem! Üvölteni azért még tudok, de minek? Egy kiszivárgott hangfelvétel okozott politikai botrányt Izraelben. A felvételen a miniszterelnök felesége, Sara Netanjahu hallható, amint egy udvari újságíróval üvölt, amiért egy pletykalapban megjelent cikkben nem hangsúlyozta eléggé végzettségét.

A kiszivárgott hangfelvétel kellemetlen pillanatban jött a miniszterelnöki pár számára, mivel Netanjahu környékén egymást érik a korrupciós vádak, ráadásul két korábbi háztartási alkalmazott nemrég komoly kártérítést kapott, amiért bíróság elõtt azt állították, hogy állandó zaklatásnak voltak kitéve munka közben. Egy harmadik kereset is bíróság elõtt van már Sara Netanjahuval szemben, egy másik alkalmazott azt állítja, rabszolgaként kezelték õket.

A most közölt felvételen a gyermekpszichológus Sara Netanjahu üvölt a miniszterelnök-közeli alkalmazottal, aki megjelentetett egy cikket 2009-ben a nõ adománygyûjtõ kampányairól. A cikk amúgy kifejezetten pozitív hangnemben íródott, még az is benne van, hogy Sara Netanjahu mennyire elkötelezett a közérdek iránt. Többek között azt üvöltötte, hogy õ egy iskolázott nõ, egy pszichológus, BA és MA diplomája van.


Erre válaszul a megtámadott újságíró közli, hogy dehát a cikk elsõ sora azt állítja, hogy õ egy pszichológus, de Sara Netanjahu nem hajlandó meghallgatni, és követeli, hogy szidja le a lap szerkesztõjét.

Benjamin Netanjahu Facebookon kelt felesége védelmére, szerinte mindenkivel elõfordul, hogy olyan dühös szavakat mond ki, amiket nem gondol komolyan. Szerinte a sajtó évtizedeken át ignorálta felesége közérdekért tett munkáját, pedig többek között rákos gyerekeknek is segített. (Guardian)
Link

Hozzászólások

Még nem küldtek hozzászólást

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.39 másodperc
3,449,709 egyedi látogató