Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Buzik, zsidók, cigányok - döbbenetes hangfelvétel a Momentum pécsi fõnökérõl

BelföldNo meg jóbikosok, fideszesek, mszp-sek, lmp-sek...és hosszú a sor. Egy szolgálathoz bekötött zsidó nem bukik meg, csak pártot vált. Fontos, hogy soha ne az embert vagy a lapot nézzük, hanem mindig az írást. Persze ha egy felületen folyamatosan hazudoznak, név nélküli cikkekkel hergelnek egyértelmû megbízásra, az ember joggal kezeli fenntartással az ott megjelenõ írásokat, ezért külön szólok, hogy Hecker Flórián találata az Origón most tényleg tízpontos.

A Brüsszelben ajropéerkedõ, melegházasság-párti Momentum pécsi elnökének, bizonyos Nemes Balázsnak a szövegét szúrta ki egy régi-régi, nyolc évvel ezelõtti rádiómûsorban.

A minipárt helyi vezetõje akkor még bõsz, néppártosodás elõtti jobbikosként hozta az elvárhatót.

Buzizás, zsidózás, cigányozás, ahogy a csövön kifér. Egészen döbbenetes.

Na most, ha a Momentum vezetõi errõl nem tudtak, akkor azért teljesen alkalmatlanok a pártoskodásra. Ha egy origós ki tud túrni ilyet, õk is megtehették volna. Ha megtették, ha tudtak errõl, de így csináltak helyi vezérürüt Nemesbõl, akkor... Nos, akkor is alkalmatlanok a pártoskodásra.

Minthogy alkalmasságuk kérdésében a választók is ezen az állásponton vannak a közvélemény-kutatások szerint, nem oszt, nem szoroz, hogy kirúgják-e Nemest most azonnal, netán mea culpázásra késztetik, vagy nem történik semmi és minden megy tovább, mintha ez a csúnya múltja nem is lett volna neki soha.

De ha a hitelesség látszatát némiképp szeretnék fenntartani az ifjú titánok, akkor azért jobban teszik, ha kivágják az ólból a pécsi szélkakast.
Link

Hozzászólások

819 #1 rozsola
- 2018-02-02 14:50
Mit számít ez ? A momentum = buzi zsidókölykök gyülekezete
2 #2 gerry
- 2018-02-02 16:09
"Így buzizik, cigányozik és zsidózik a Momentum pécsi elnöke"

csaba - Elolvasva a cikket... most akkor ez pozitív vagy negatív?

...olyan tanácstalan vagyok!s_hihi
4 #3 Posta Imre
- 2018-02-02 17:51
Gyerekek, lassan szalonnaképes leszek! No nem, mintha érdekelne, csak látom, hogy voná-lják, húzigálják a zsák száját egyre összébb! Az "ország" már hivatalosan is antiszemita, sõt összeesküvés-hívõ is és holnap megkapjátok személyre szólóan, hogy mi is van és mikor kinek mi a teendõ, mindezt "kormányzatilag". Kérdés?
154 #4 kakas
- 2018-02-02 18:34
V-Égre egy "jó hír".Pont most meg aztat mongyák,hogy valami pólusváltás gyün,vagymi!https://www.thesu...-blackout/ az emberek járása is kecsesebb lesz!https://www.tumbl...19903/500/
9 #5 vala_ki
- 2018-02-02 19:10
Lengyel miniszterelnök: A lengyeleknek nem volt szerepe a Holokausztbanhttps://index.hu/...orawiecki/
"A jelenleg Andrzej Duda államfõ aláírására váró törvény pénzbírsággal vagy három évig terjedõ szabadságvesztéssel sújtaná, ha valaki "nyilvánosan és a tényeknek ellentmondva" bûnrészesnek mondja ki a lengyeleket a Harmadik Birodalom rémtetteiben."
4 #6 Posta Imre
- 2018-02-02 19:12
Valaki, õ is egy zsidó, jól ki lett irtva nem? Viszont nem vádolhatják antészemétizmussal, sõt egyik zsidajt se, mert ugye minden "megmondó" mára az.
9 #7 vala_ki
- 2018-02-02 19:58
Azt gondoltam, mert a monitorom kidudorodott mikor a képére görgettem, de akkor most mik a tények? Ha itt is megszavaznak egy ilyen törvényt, akkor hogy is lesz a kiosztott kárpótlásokkal? Majd visszakapják a "magyarok" a németektõl? Mert ugye a szegény túl és túl nem élõktõl nem lehet visszavenni.
4 #8 Posta Imre
- 2018-02-02 20:02
Valaki, a zsidók mennek a hugyozóba! megmondtam, úgy lesz. A holkoszt-baromságaikkal és mindennel, ami volt.
33 #9 vizilo
- 2018-02-03 08:39
Ez az egész választásnak eladott bohockodás na meg Brüssze,l nem más mint zsidóháboru kiváncsi lennék a gatya letolást rendelnének el a pártoknál llenne meglepetés....))
238 #10 bivaly
- 2018-02-03 10:00
Semmi új elvtársak !

A szarkavarás ezerrel, a korábbi fõkanál kezelõk utódaitól. Mit kell ezen csodálkozni ? Igaz, a technikai fejlõdés következtében sokkal hatékonyabban, mit korábban. Láttok Ti itt bármi különbséget a szép emlékû Rákosi-Kádár kor és a mai helyzet között ? Csak megszaporították az MSZMP-t, hogy bármelyik változata ( értsd FIDESZ, Jobbik, stb.) kerül hatalomra, a folytonosság biztosított legyen. Persze, lehetne árnyaltabban is, de már régen sem kedvem, sem idõm. A világ teljes elhülyítése folyik, parciálisan, meg globálisan is. Fontos, mert ha nem lennének a nagy tömegek elhülyítve, nem lehetne felettük uralkodni. Ennyire egyszerû, a részletei bonyolultan hosszúak, de tudjuk, nem ma találták ki az oszd meg és uralkodj jelszavát. A genetika is mûködik, alma soha nem esik messze a fájától, legfeljebb kicsit messzebre gurul. A kivételek nem számítanak.
A Momentum az egykori SZDSZ óvodája, nem látjátok ? Az LMP már napközis alsótagozat. A FIDESZ az már az egyetem. Szóljon, ha valaki nem érti, vagy nem ért egyet, elmagyarázom. Szóval " az a különbség a tehén, és a bika között, hogy ..."
4 #11 Posta Imre
- 2018-02-03 20:47
Bocsánatot kért kijelentéseiért a Momentum pécsi elnöke

Nemes Balázs, a Momentum pécsi elnöke videóüzenetben kért elnézést a pénteken kiszivárgott hangfelvételben érintettektõl. Ahogy megírtuk, Nemes buzizott, cigányozott és zsidózott egy 2010-es felvételen, ami pénteken került nyilvánosságra. A képviselõjelölt még pénteken bizalmi szavazást kezdeményezett önmaga ellen a pécsi szervezetben, ahol a helyi tagok egyhangúan mellette álltak.

Íme a bocsánatkérõ videó:
https://index.hu/...si_elnoke/
118 #12 keepfargo
- 2018-02-04 04:27
bivaly; eröteljes, tömör, s a lényegre, így kell(ene) ezt valahogy...s_grat
2 #13 gerry
- 2018-02-04 08:37
keepfargo - igaz: "tömör, s a lényegre, így kell(ene) ezt valahogy."

...csakhogy a mi kezünk m'ar nemigen tud kaszát egyenesíteni. Én például hót'sicher, hogy elsõ suhintásnál belevágnék a lábamba!

De most komolyan - nincs valakinek a megfelelõ helyen egy(-két, sok) olyan ismerõse aki kiadná a fegyvereket? Mondjuk géppisztoly, gránátvetõ, tank, meg néhány-százezer katonai biorobot akik harcolni is tudnak? Megmutatjuk nekik mire van /ki(k)re nincs/ szükség és piros gomb.
Na jó, tudom, hogy álmodozom, de a franc akar kikelni az ágyból... ja, ébren álmodozom. :(

De ennek Terminátornak a háta mögé elbújva, talán még én se félnék egy kis genezisben részt venni:
www.telegraph.co.uk/content/dam/films/2017/09/28/terminator-genisys_trans_NvBQzQNjv4BqqVzuuqpFlyLIwiB6NTmJwfDz2qrATK8UexdEHuoC5Hw.jpg

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 5.17 másodperc
3,402,809 egyedi látogató