Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Jobbik: A kormányfõ adjon magyarázatot miért folytat titkos bevándorláspolitikát!

BelföldEjnye no, milyen "ezrek"? Milliós tétel a betelepített zsidó horda, mintha ezt ipeg a "jóbikos" zsidó csorda nem tudná! nem olvasnak kurucinfót? Nahátakkormeg! Jakab péter a jóbik szóvivõje is zsidó. Kérdés van? A Jobbik felszólította Orbán Viktor miniszterelnököt, hogy ne „meneküljön ócska hazug plakátkampányok és gépi hangú telefonhívások mögé”, hanem magyarázza el, miért folytat „három éve titokban bevándorláspárti politikát”.

Jakab Péter, az ellenzéki párt szóvivõje pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, nem tudja, ki szervezi a bevándorlást “Soros György, vagy más”, de abban biztos, hogy “Orbán Viktor az, aki végrehajtja”. Kiemelte, „Magyarország Soros-ösztöndíjas miniszterelnöke” 22 ezer millió forintból „sorosozik, meg migránsozik, ehhez képest olyan bevándorláspárti politikát folytat, hogy azt Soros György is megirigyelhetné”. A Jobbik politikusa példaként említette, hogy a kormányfõ “titokban befogadott 2.300 migránst”, akik a magyar kormány jóvoltából készpénzt, segélyt, munkalehetõséget, lakhatási támogatást kaptak, emellett a kabinet Soros-szervezeteket is pénzelt több száz millió forint értékben.

Mi különbözteti meg az “orbáni bevándorláspolitikát” Soros Györgyétõl – kérdezte Jakab Péter, aki azt mondta, a miniszterelnök „lenyúlta a kerítés ötletét, hogy pózoljon mellette, majd a lehetõ legszélesebbre tárta, hogy több ezer migránst engedjen be rajta”. A Jobbik szóvivõje szerint Orbán Viktor ezzel a kerítés mellett a magyar embereket is „átvágta”. Magyarországnak ugyanis megvan a maga gondja és baja, „ezért se szegény, se gazdag, se titkos migránsra nincs szüksége” – fogalmazott.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-02-03 09:49
Ilyen vicces fickó ez a Péter ? Pedig "a jóbik szóvivõje is zsidó" ? Talán azért ilyen vicces , mert nem a humorból él. Mert az a sas józsef névre hallgató egyed semmi vicceset nem produkál , csak undort -mégis megél belõle. Vagy az amolyan "zsidó humor" ? (mi nem értjük)

Lehet , hogy az Orbán is csak humorizál . Lehet , hogy zsidóknak vicces az , ha népeket tönkre tesznek különbözõ módon . Honnan tudhatnánk mi okoz "örömet" ennek az idegen "kultúrának"!
Jó lesz ,ha tanulmányozzuk õket , mert lesz ezekbõl még itt sok miniszterelnök!( ha Orbán átadja nekik a székét , de lehet hogy inkább marad örökre )
Látjuk , mennyire tolakodnak .( a zsidók! )
4 #2 Posta Imre
- 2018-02-03 09:56
A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

Jakab Péter
Született 1980. augusztus 16. (37 éves)
Miskolc
Állampolgársága magyar
Foglalkozása politikus

Jakab Péter (Miskolc, 1980. augusztus 16. –) magyar politikus, a Jobbik Magyarországért Mozgalom miskolci polgármester-jelöltje a 2014-es önkormányzati választáson.

Élete

Nyíltan felvállalta zsidó származását. Dédapja Auschwitzban halt meg. Nagyanyja 1925-ben kikeresztelkedett és 11 gyermeket nevelt fel Mezõtúron.[1][2][3][4] Jakab 1998-ban érettségizett a Diósgyõri Gimnázium biológia tagozatán. 2004-ben szerzett történelem szakos középiskolai tanári diplomát a Miskolci Egyetemen. 2004-2007 között történelmet tanított a Budai Középiskolában. 2008-2009-ben nevelõtanár a miskolci Eötvös József Szakközépiskola, Szakképzõ és Kollégiumban. 2009-2010-ben történelmet tanított a miskolci Kalyi Jag Roma Nemzetiségi Szakközép- és Szakiskolában. Nõs, három gyermek édesapja.

Politikai pályafutása

2009 óta a Jobbik miskolci elnöke. 2010-tõl önkormányzati képviselõ Miskolcon, az önkormányzat Jogi és Közbiztonsági Bizottságának tagja. 2012-tõl a Jobbik Borsod-Abaúj-Zemplén megyei alelnöke.

A 2014-es önkormányzati választáson a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje.[5][6]

2016 szeptemberétõl a Jobbik szóvivõje.[7]
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-02-03 10:21
Szóval a dédpapa úgy látta jobbnak ,hogy abban az idõben biztonságosabb a zsidónak , ha "elvegyül a tömegben".

Ma meg minden zsidó poronty látja , hogy itt (nem Venezuelában , vagy Fr.országban) sokkal jövedelmezõbb , ha ismét felteszi fejére az idétlen tökfödõt !

Ma már a földbõl is zsidó bújik elõ !
4 #4 Posta Imre
- 2018-02-03 11:09
Dehogy látta, hisz hallod ez is holokoszt-szökevény lett, ahogy szegedi csanád nagyija is. De mi lett a többivel? Voltak annyian, mint az oroszok..., és ez a jákob gyerek is rejtett zsidó volt, nem vállalta, ahogy szegedi kanna sem, csak mikor már elõ kellett állni a farbával, hogy a jóbik valójában egy zsidó szerzemény, akkor elõrukkolt. És? Semmi.
809 #5 megmondhatom-e
- 2018-02-03 13:04
1925-ben a zsidók között már ismert volt az önholokoszt végrehajtásának közelgõ terve amit nem minden zsidó szándékozott a magáévá is tenni . Azt nyilván tudták ,hogy Albert Pike sátántársai a gázkamrákat nem a rottschieldoknak tervezték . Nyilván volt aki átkeresztelkedett , nevet változtatott (hetente) , volt aki az ürgelyukba bújt (ezzel kiirtva az aranyos ürgéket) , hogy elkerülje a fõzsidók által nekik szánt (testre szabott) holo-füstöt .
(Nem vagyok egy történész , de nem-összevág a kép ?)
118 #6 keepfargo
- 2018-02-04 03:38
Nem tudom, ki hogy van vele, én (is) hajlok arra, hogy bizonyos egyszerüsítések megkönnyíthetik a megértést. Igy pl. a menekült az valami elöl menekül, a migráns az migrál. Mi a különbség? Hát azért akad...

Engem nem is ez érdekelne annyira, sokkal inkább az, hogy a szentföldi metélt az milyen kategória; menekül-e vagy migrál? Ja, hogy az csak bejön, mint túrista, vagy felvásárló, aztán persze itt marad, mert itt van, aki helyette is dolgozzon? Illetve, egy/nagy/szerüsítve a dolgot; akiböl mint Para Zita, megéljen...???

Mi, Vitya, meg a többiek, akik aláírtátok az ilyenfajta burkolt menekítést, anno, TelAviv-ban...?
Majd kellö idöben zsizsik kézre játszatták veletek a Malév-et, mi, rohadt, szemét, hazaáruló, magyarellenes férgek!?!
118 #7 keepfargo
- 2018-02-04 03:48
Ja, és OVi szavaival: "A zsidóság Isten ajándéka az emberiségnek"....(tehát ök nem menekültek/migránsok)

Milyen Isten, a vérszomjas, bosszúálló, rövidlátó Jahve, aki nemhogy elsiette a kiválasztást; eleve nem lett volna szabad válasszon - no de amilyen isten, olyan választás...

Milyen ajándék, kérte ezt valaki kentek közül, feleim, valaha...? Mert ha nem, akkor adja annak Isten (vagy Jehova/Jahve ) akinek akarja, elég nagy az emberiség, hátha valaki örül az ilyen nem várt ajándéknak. (Nahiszen! vagy mazsi-hisz-en...)

Tehát Jehova - sehova...hacsak Birobidzsánba vagy hova a bidzsába nem.
118 #8 keepfargo
- 2018-02-04 04:06
Ha pedig tényleg be akarnak "illeszkedni" a metélt farkak, akkor meg kellene egyet tanuljanak; a vérszívást sem lehet idötlen idökig folytatni, mert ha a gazdaállat feldobja a patáit, ott fogtok állni megfürödve - törülközöt meg senki nem ad. Ja, hogy akkor behozzátok a migráncsot, annak a vérét színi - na, látjátok, mosmá´értem az egész Nagy Akciót. Nemcsak az öshonos nép tönkretételele a cél, de mindjárt le is cserélitek, még manipulálhatóbb birkákra...csak a torkotokon ne akadjon az édes ital, a pofátokra ne fagyjon az önelégült mosoly; mert az iszlám sem néz benneteket jó szemmel, nem mindenki megvehetö, mint a szaudi urak...az elhülyült, korrupt herék...jönnek majd tökösebb, akár afgán, berber vagy kurd legények, akik megszokták a gyürödést, titeket meg ki nem állhatnak.
Akkor lesz csak, ajvé, córesz...
Jobban járnátok, ha a magyarral bánnátok szörmentén, és nem akarnátok kiirtani, meg a kultúráját megcsúfolni, a Befogadónak, a Vendégszeretönek...de ki tudja, talán én is túlbecsültem az egész kapzsi, felfuvalkodott, ószövetségi társaságot. Ha másban nem, ebben: nem tudtam volna elképzelni, hogy a "legjobbjaitok", a "Világ Vezetöi" egyszer majd komoly pofával fogják taglalni a Marsra költözés "lehetöségét"......?!..... ha már Földanyából az összes vért/olajat/édesvizet/életeröt kiszívtátok telhetetlen csápjaitokkal, rövidlátó, vérszomjas, materialista vérebek.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.57 másodperc
3,693,103 egyedi látogató