Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kaczynski: Lengyelországot eddig megfosztották attól a jogától, hogy megvédje a méltóságát

BelföldAzon gondolkodom, mi akadályozta eddig és ma már miért nem? Fogas kérdés! Ha így haladunk, senki nem vállalja a felelõsséget, sõt kiderülhet, hogy nincs és nem is volt miért. Lengyelországot eddig megfosztották attól a jogától, hogy megvédje a méltóságát, annak a nemzetnek a méltóságát, amelyet „bûnösnek kiáltanak ki olyan bûntettekért, amelyeket egy másik nemzet követett el” – jelentette ki szombaton Jaroslaw Kaczynski, a kormányzó Jog és Igazságosság (PiS) párt elnöke a lengyel állami rádióban a holokauszttal kapcsolatos, vitatott új törvényrõl nyilatkozva.

„Nagyon nehéz elfogadni ezt a helyzetet” – hangsúlyozta Kaczynski. „Több mint húsz éven keresztül a szégyen politikája uralkodott, miközben nem létezett semmiféle védelmi mechanizmus a méltóságunk megóvása érdekében, és most ennek látjuk a rossz hatásait. Ezen változtatni kell” – vélekedett a PiS elnöke.

Nemrég a lengyel parlament mindkét háza jóváhagyta azt a vitatott törvényt, amely büntethetõvé teszi, ha Lengyelországra hárítják a felelõsséget a náci Németország által elkövetett háborús bûntettekért, például azáltal, hogy a „lengyel haláltáborok” kifejezést alkalmazzák. A még Andrzej Duda lengyel államfõ aláírására váró törvény pénzbírsággal vagy három évig terjedõ szabadságvesztéssel sújtaná, ha valaki – a törvény betûje szerint – a lengyel nemzetet és a lengyel államot nyilvánosan és a tényeknek ellentmondva bûnrészességgel vádolja a Harmadik Birodalom bûntetteiben.

„A vita tárgyává vált jogszabályt – a lengyel Nemzeti Emlékezet Intézetérõl (IPN) szóló törvény módosítását – teljesen téves módon értelmezik” – mondta Kaczynski. Reményét fejezte ki, hogy Duda elnök aláírja majd a törvényt.

A törvénymódosítás ellen élesen tiltakozott Benjámin Netanjahu izraeli kormányfõ, emellett a jeruzsálemi Jad Vasem holokauszt-emlékközpont és a Zsidó Világkongresszus (WJC) is bírálta a törvényt, amelyet utóbbi „történelmileg zavarosnak és a demokrácia elleni támadásnak” nevezett. Az Egyesült Államok is nyugtalanságának adott hangot a törvény esetleges nem kívánt következményei miatt.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-02-03 21:24
Ez a fogas kérdés bennem is felmerült. Miért éppen most, akkor , amikor olyan hátterû kormányfõ váltotta a korábbit, mint amilyen:
Nem is olyan régen még ünnepelték odalent a kinevezését:
https://www.times...-minister/

Magyarországon miért nem áll ki valaki azért, hogy a deportálások az ország náci megszállása után történek? Inkább hagyják, hogy egy tervezett misébõl nyomásra semmise lesz.
118 #2 keepfargo
- 2018-02-04 03:15
Lesz ez még cifrább is, feleim, jó ha zsizsikék kezdenek felkészüli rá. Majd amikor valaki kezdi összeszedni a bárki számára kézzelfogható/megtekinthetö/belátható bizonyítékokat, arra nézve hogy mennyire nem valós a "holo" (teljes), de még akár a "kauszt" (égetés) sem...
Legutóbb a Kurucinfo.-tól irta valaki, hogy elmentek A.vitz-be/ba és megtekintették hogy a Nagy Közponyi Kémény csak egy betonlapon áll, magányosan, mint egy otthagyott díszlethez illik, és semmiféle összeköttetésben nincs a kemencékkel.
(Akkor hogy csaphattak ki belöle anno a "15 méteres lángok" amiket az állítólagos Eli Wiezel fedönevü hazugláda elképzelt (és amúgy, mellesleg, pirotechnikai lehetetlenség is ))???
A "gázkamrával" meg az a legnagyobb baj, David Cole (ószövetségi) kutató és revizionista szerint, hogy - amint azt a táborról bemutatott dokumentumfilmjében (YouTube) elmondja: a "bedobónyílások" nem látszanak a 45 elötti légifelvételeken (nem azért mert köd volt, hanem mert nem voltak még ott), ezeket 45 után helyezték el oda, az egyébként óvohelynek használandó épületre.

Nesze neked, gázkamra !!

( Majd aztán új fordulatot vesz a témáról ejtett szavak sora, amikor Nobel-díjasunk - az egyik legismertebb szemtanú - könyvében is megtanulunk a sorok között olvasni - de ez legyen egy következö Hsz. témája...)

Aprópopó, olvasta már kentek közül valaki az aránylag friss Gerard Menuhin - könyvet? (Nem költöi, tényleges kérdés.) Amit eddig írtak róla, abból ítélve érdekes egy olvasmány lesz az is...
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-02-04 06:57
Eddig nem is tudtuk , hogy a zsidót szemmel kell tartani .
Azt hittük ezek is emberek. Rájövünk -mekkorát tévedtünk.
Just keep an eye on it !
819 #4 rozsola
- 2018-02-04 08:34
Költõi a kérdés.
A lengyel kormány keményen fellép az " SS Hálicsinyá " által elkövetett lengyel holokauszt miatt. A lengyel - ukrán viszony egyre fagyosabb. Ha visszatekintünk az elmúlt évekre , Németország mellett gyakorlatilag két országot hibáztatnak a holokausztért. Csakhogy Lengyelország és Magyarország megszállás alatt volt , a zsidók deportálását pedig a " nácik " intézték.
A zsidóknak semmi gondjuk sincs a banderista SS Hálicsinyá és más szervezetekkel. Franciaországban és nyugaton csakúgy mint Szlovákiában , Horvátországban , Romániában ugyanúgy deportáltak zsidókat mint mindenhol. Ezek az országok mégsem vannak a " vádlottak padján ". Néha az érzésem , a holokauszt " bûnei " csak minket sújtanak.
Érdekes , hogy milyen pofátlanul elsiklanak az SS Hálicsinyá története felett. Az SS legbrutálisabb társasága , szellemi vezetõje egy bizonyos Stepán Bánderá ( Bandita , Banda ) egy germán-zsidó korcs aki úgy volt " ukrán hazafi " , hogy a háború elõtt sohasem járt Ukrajnában. A banderista hordák tömegesen gyilkoltak lengyeleket , magyarokat , románokat , ruszinokat , oroszokat , zsidókat. Valamilyen oknál fogva az általuk elkövetett bûnökért mi magyarok , lengyelek és németek a felelõsek. Bár tengernyi dokumentum bizonyítja a tettüket , kiemelve brutalitásukat amelyet még a németek se engedtek meg maguknak , senki se " holokausztkutatja " a témát. A másik kegyetlenkedõ csûrhe volt a " román ". Az olasz hadsereg hadinaplóiból kiderül , az olaszok elborzadtak a " latin testvérek " cselekedeteinek láttán.
Auschwitz nagy kedvenc. Mer' tömegsírokat találtak. Meg az egész kelet lengyel térség nagy toptéma. Könnyes szemmel szokták bemutatni a " zsidó áldozatokat " . Mintha ott csakis zsidók döglöttek volna meg.
A lengyel kormánynak van bátorsága kilépni az " örök bûnös " szerepébõl és szóváteszi a többszázezer legyilkolt lengyel elpusztítását. Ugyan egyes zsidó " kutatók " elmondják , a " nácik " nemcsak zsidókat öltek de ettõl még mi örök idõkre bûnösök maradunk
Az úgynevezett " holokausztipar " gyakorlatilag csak minket sújt. A holokauszt miatti nyaválygás révén teljesen megbénítanak minket. A magyar ha egy csöppet összeszedi magát , van pár forint a zsebében a retkes zsidaja azonnal ajvékol és követelõzik. Ebbe fáradt bele a lengyel kormány.
Németország folyamatos " kárpótlása " közismert. A " rendszer " úgy lett beállítva , minket kirabol a " kárpótló Németország " , közben meg jókat röhögnek a markukba.
Ideje van már " rendbetenni " a dolgokat. Mind a lengyelek , mind a magyarok hatalmas veszteségeket szenvedtünk a világháborúsdik során. Mégis nekünk kell megfizetnünk az árát miközben zsidók uralkodnak felettünk. Mert ne feledjük a múltat ! Álljon már ki valamelyik faszszopó holokausztkutató és pofázza el , vajon miért nem ölték le korábban a lengyelek a zsidókat ? Hiszen Lengyelországban volt Európa legnagyobb zsidótelepe. Mi a francnak kellett megvárni a " nácikat " ? Érti ezt valaki ? Az ereje teljében lévõ Lengyelország nem bántja a zsidókat , de miután a nácik lerohanták az országot a lengyel azonnal elkezd zsidót ölni. Ja persze , a nácik tették ! Vagy mégsem ? Ugyanez a helyzet velünk kapcsolatban is. A Don mentén elgyengült Magyarország nem önmagát védi hanem zsidókat gyilkol. Másrészrõl ezek a nácik is valamiféle szájbakúrt köcsögök voltak. A német hadsereg hihetelenül profi módon igázta le Európát , alig alig piszkálva a zsidókat ( a háború elsõ felében a behódolt államok deportálták , ölték a zsidókat ha volt rá német igény ha nem ) , de amint a Vörös Hadsereg fölénybe került , leszarva Paulus tábornokot , leszarva Kurszk mártírjait , leszarva a közeledõ véget , legfontosabb dolguk volt a zsidók leölése.
OK. Ki az a marha aki ezt elhiszi ?
Az hogy a " németnek " mennyi része volt a holokausztban , legyen az õ dolga. De az , hogy a mások bûnei miatt magyarok és lengyelek nyomorogjanak elfogadhatatlan. Minket magyarokat vádolnak amiért nem akadályoztuk meg a deportálásokat. Érti ezt valaki ? A zsidó elvárta , a magyar mint egy barom szaladjon a németek sortûzébe ? Mit oldottunk volna meg vele ? A magyart lekaszálják , a zsidó akkor is deportálva lett volna. Mit vártak el a lengyelektõl ? Értelmetlenül dobják el az életüket ?
Sajnos mind a magyar , mind a lengyel sok esetben az életével fizetett aegy-egy zsidó megmentéséért. Ezt miért felejtik el ?
Akárhogyan is nézzük , nekünk magyaroknak , lengyeleknek nincs okunk szégyenkezni. Segítettünk amenyire lehetett. Nem volt elég ? Nem a mi hibánk. De az , hogy nap mint nap mi vagyunk az " örök bûnösök " , ez már sok. Elég volt a bûnbak szerepébõl !
Inkább nézzenek jobban utánna az eseményeknek. A náci-zsidó-fasiszta Bandera ma Ukrajna nemzeti hõse.. Az SS Hálicsinyá újjáéledt és tombol Ukrajnában náci zászlókat lengetve. Ez miért nem bassza a zsidaj orrát ? Miért nem basztatják a szlovák , ukrán , horvát , román , francia . angol és más nemzetek náci vezetõit ?
4 #5 Posta Imre
- 2018-02-04 09:51
Rozsola, közben, hogy sohá ne érhesse a Szejm tájékát, lecserélték zsidóra a Szedlót, vagyis a nyeregben a pénzügyminiszter nyargal. Te, ez egy akkora parasztvakítás, mint a Kaczynski tesó repkép-balesete a teljes vezérkar kivégzésével. Csak mostanra kezd megérni macesz és a jaffa.

Ukrajna ár lényegében nincs. Kárpátaljára magyar nyugdíj, magyar vakcina, magyar lófasz tette be a lábát vissza, bár kár magyarokról még szót is ejteni, mert zsidó-cigány maffia ez már úgy részben,mint egészében.
809 #6 megmondhatom-e
- 2018-02-04 10:25
-nincs okunk szégyenkezni , hogy segítettük a zsidókat , hisz magunknak ártottunk vele a legtöbbet .

Remélem tanultunk !
819 #7 rozsola
- 2018-02-04 11:11
A lengyel kormányban történt változásoknak oka van. Szidló fogott volt , egy ideig vitézkedett aztán az FBI-CIA-Moszad elõmászott. Meg aztán a hozzá köthetõ oligarchák se voltak " kóserek "
Te is látod hogyan " dolgoznak ". Zsidóval baxtatják a zsidót. A lényeg , ami most még van nem maradhat. Átrendezik a piacokat , a piacok viszont nem térképfüggõk. A más-más " szabályozás " miatt szükség lesz határmódosításokra.
A V4 sokkal erõsebb mint a Nyugat. A bajor-osztrák ( az Illuminátus is bajor-osztrák ) nem véletlenül helyezkedk. Kérdés : Bajoroszág és Ausztria hogyan fog belépni a Varsói-Visegrádi Szerzõdésbe.
Nemrég olvastam a faszbúkon , egyes normális ( NDK-s ) németek a kilépésrõl álmodoznak. Szeritnük jobb a Putyin-i diktatúra felvásárlóereje mint a NSZK gender-migráns õrülete. Ugyancsak a faszbúkon látom , egyes lengyelek zsidóznak ezerrel. Nyugi. Itt is marad a séma. Zsidó leantiszemitázza a másik zsidót. Engem nem zavar.
Igazából rájöttem erre a kicsit másféle " Soros " tervre. Érdekes módon a KGB leszarja a nemmezõgazdasági területeket. Neki a Baltikum , Lengyelország , Magyarország és az NDK kell. Érdekes egy dolog.
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/02/04/57727336234_1564314516979_tn.jpg
www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2018/02/04/15527624634_3690999068949_tn.jpg
https://www.wpros...zydom.html
http://kontrowers...i_o_miesza
267 #8 Perle
- 2018-02-04 11:19
Végre valaki rájött, hogy árt a túl sok holozás:
http://hvg.hu/itt...any_Jobbik
819 #9 rozsola
- 2018-02-04 11:23
https://www.wpros...liste.html
A Tesco 18 üzletét zárja be Lengyelországban
https://www.wpros...raelu.html
Izraelben " lengyel turistákat támadtak meg. " A halott lengyel a jó lengyel ". Furá azok ott Izráelben. A jelenlegi lakosság többsége Lengyelországból és a Szovjetunióból származik. Miért utálják e két országot ?
819 #10 rozsola
- 2018-02-04 11:33
http://niezalezna...asza-akcja
https://niezlomni...ydom-foto/
https://newsbook....na-polske/ Te is fiam , Ukrajna ?
Amint látájtok valami történik odaát
" Vigyázzó szemetiek Varsóra vessétek ! "
118 #11 keepfargo
- 2018-02-04 16:39
Beteg ez mind, vazze´hát nem kukkoltatok bele a szent könyveikbe (Ószövetség, Talmud, Tóra) hogy azok mivel vannak tele? Vér, eröszak, csalás, megtévesztés, alacsonyabbrendü fajok, és persze az egyetlen, a kiválasztott(an) elmebeteg népcsoport, akinek moindent szabad, mint Jupiternek. Akkor min is csodálkozunk? Ja, azon, hogy még élünk? Na, az igen, de meddig?
33 #12 vizilo
- 2018-02-05 13:28
Lengyel Dok munkások meglékelték a Holokauszt nevü hajót amely süjedni kezd igaz nagyon lassan és ezért magas felkészültségü Német munkásokat alkalmaznak megmentésére ha valaki tud a hirröl szoljon ....)) Hálás köszönet !

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.89 másodperc
3,450,464 egyedi látogató