Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Hol(okauszt)lik "keresztlény" fideSS-esek és zsidó uraik

Belföld

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-02-04 08:59
Ünnepi meglepetés a Bethesdának a MAZSIHISZ-tól

A Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (MAZSIHISZ) a hanuka és az advent alkalmából értékes egészségügyi berendezéssel lepte meg a református egyház gyermekkórházát.

Nagy teljesítményû ultrahangos kórházi inhalátort ajándékozott a budapesti Bethesda Gyermekkórháznak a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége. A több százezer forint értékû adományt Heisler András, a szövetség elnöke, Kunos Péter ügyvezetõ igazgató, valamint Radnóti Zoltán fõrabbi, a MAZSIHISZ rabbitestületének vezetõje ma délelõtt adta át Velkey Györgynek, a Magyar Református Egyház fenntartásában mûködõ gyermekkórház fõigazgatójának....http://www.mazsih...11241.html

Az egykori munkásõr Zoltai Gusztáv még mindig ott ülhet Lázár János oldalán
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--QWQh9eL2--/w_1160/76qhmXaLVdi1HP8rs.jpeg
Az MTI tett közzé egy fotót a Zsidó Közösségi Kerekasztal keddi ülésérõl, és a valasz.hu vette észre, hogy a Magyarország kormánya felirat alatt, Lázár János oldalán még mindig ott ül Zoltai Gusztáv.


Az egykori munkásõr Zoltai pályafutását részletesen bemutattuk már, amikor Lázár János tanácsadója lett 2014 szeptemberében. Lehetett pletykákat hallani arról, hogy azóta már nem a Miniszterelnökség tanácsadója, de a jelek szerint nem engedik el ilyen könnyen Zoltai kezét. Minden érintettnek gratulálunk! https://444.hu/20...os-oldalan
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-02-04 10:19
a készüléket nyilvánvaló , hogy a tõlünk lopott pénzbõl vették -lelkiismeret furdalási reakcióként (mondhatnánk emberek esetében , de ezek nem azok ) vagy a "metszõ bácsik" által sok magyar gyerek elvágott nyakát akarják ily - zsidóul - "megköszönni" a vérszívó /zabáló zsidó predatorok .
Nem lehetne , hogy ezek egyszerûen eltûnnének a színrõl - ha "adnak" is ocsmányok .
267 #3 Perle
- 2018-02-04 10:51
A Bánki tavat is kisajátították maguknak:
http://zsido.com/...fesztival/
4 #4 Posta Imre
- 2018-02-04 10:56
Köves Slomó: „Horthy nem volt államférfi! Fogok beszélgetni errõl Hollik Istvánnal.”

A rabbi támogatása annak a pártok feletti konszenzusnak szólt, amely a belváros-lipótvárosi közéletben a zsidó közösséget támogatja. Ha ez kampányba való beszállásként értelmezõdött, akkor hibának tartja.A napokban került nyilvánosságra egy szórólap, amelyen Belváros fideszes képviselõjelöltjét támogatók között tüntetik fel. Valóban támogatását adta a képviselõnek? Beszállt a kampányba?

Mint zsidó vezetõ kötelességem minden olyan politikussal és demokratikus politikai párttal keresni az együttmûködést, akik segítik a zsidó hitélet és oktatás ügyét. Lokálisan az V. kerületben abban a szerencsés helyzetben voltunk az elmúlt 14 évben, hogy politikai pártok felett átívelõ konszenzusos együttmûködés volt a zsidó közösség és a helyi politikai szereplõk között. Ennek gyümölcseként a belvárosi Keren Or központban több ezer ember kapott lehetõséget, hogy a Zsidó Tudományok Szabadegyetemén a zsidó hagyományokkal, filozófiával vagy héber nyelvvel ismerkedjen, vagy éppen a Belváros-lipótváros egyetlen zsidó imaházában imádkozhasson. Támogatásom ennek az együttmûködésnek és kontinuitásnak szólt. Hollik Istvánnal csak egyszer-kétszer találkoztam, de a szocialista Steiner Pállal, Pásztor Tiborral vagy éppen Rogán Antallal és Puskás Andrással jól ismerjük egymást, és velük ennek az építõ együttmûködésnek a jegyében telt az elmúlt másfél évtized. Lokális szintû támogatásomat õk is megkapták, vagy megkaphatják a jövõben, csakúgy mint bárki a demokratikus pártok jelöltjei közül, aki a belvárosi zsidó hitélet és közösségi élet ügyét fontosnak tartja és cselekedetekkel is megerõsíti. Errõl szólt ez a támogatás, de ha ez a kampányba való beszállásként értelmezõdött, akkor lehet hogy hiba volt, ezért elnézést.

Ezek szerint a helyi ellenzéki jelöltet is támogatta volna vagy támogatná?

Természetesen igen. Minden demokratikus párt jelöltje, aki azzal keres meg, hogy a pártok feletti konszenzus jegyében az elmúlt másfél évtizedben kialakult együttmûködést szeretné folytatni, potenciális partner a szememben.

Ha már konszenzus. Tudta, hogy Hollik István államférfinak tekinti Horthy Miklóst?

Konkrétan nem. Sajnálom, ha ilyet nyilatkozott. Fogok vele beszélgetni errõl, ugyanis Horthy nem volt államférfi. Egy a nemzet sorsát megbélyegzõ – sok esetben gyenge akaratú – opportunista volt, akinek a lelkén szárad 200.000 doni és 600.000 auschwitzi áldozat vére. Ahogy már Orbán Viktor nyári nyilatkozata kapcsán is kifejtettem, csakúgy mint most legutóbb az emlékére szervezett emlékmise kapcsán: Semmilyen módon nem tartom elfogadhatónak Horthy példaképként állítását. Sajnálom, hogy semmi nem változott megítélésében 1993-as – korabeli kormánytagokkal tarkított – újratemetése óta.

Egy-két hete azt nyilatkozta a 24.hu-nak, hogy nem tartja szerencsésnek, ha egyházfõk a szószékrõl politikai jelölteket támogatnak. Most nem esett Ön is ugyanebbe a hibába?

Az említett nyilatkozatban kifejezetten a szakrális közegrõl volt szó. Ugyanakkor kétségtelen, hogy nagyon finom mezsgyével van dolgunk, hiszen egy egyházi vezetõ – ha hite értékeit akarja hirdetni, kénytelen kilépni a templom falai közül és – a kölcsönös értékek és érdekek mentén – szövetségeseket keresni az általa fontosnak tartott ügyek érdekében. Vannak, akik a konkrét pártpolitizálásig is elmentek ennek érdekében, mint például (az áldott emlékû) Raj Tamás, Donáth László vagy Iványi Gábor, akik konkrét pártpolitikában vállaltak részt egy adott történelmi idõszakban. Én ezt ma – és lehet hogy annak idején is – határátlépésnek tartottam volna. Ugyanakkor lokális szinten, ha az Mszp és a Fidesz példanélküli összefogásával létrejött egy a belvárosi zsidó hitéletet és kulturális életet támogató környezet, akkor szerintem nem tehetjük meg, hogy ez ne kapjon elismerést.
http://zsido.com/...istvannal/
33 #5 vizilo
- 2018-02-04 11:55
Talán változott valami az elmult 30-évben ????
159 #6 vanyusha
- 2018-02-04 13:55
politikai pártok felett átívelõ konszenzusos együttmûködés volt a zsidó közösség és a helyi politikai szereplõk között.

http://www.vaselj...vecanstva/

https://zorancica...i-rotsild/
www.szombat.org/k...a-legendai
118 #7 keepfargo
- 2018-02-04 17:51
Szegény agyhugy-köves somlói galuska, miböl gondolod, hogy meg tudod itélni Horthy államférfiúi nagyságát? Mert pl. az opportunista csak aféle ista-pista-trappista cimke, ugyanúgy mint az izmos izmusaitok, kommunizmus, antiszemétizmus és társai...a diplomácia pedig megalkuvások sorozata, tetükém, mindíg is az volt, ezt sem tudod?

A számokkal is bajban vagy, látom; a 2.Magyar Hadsereg Don-kanyarba küldött 150 000 emberét 200.000-nek tünteted fel, csak azért, hogy utána háromszoros létszámot adj a fajtádbeliekröl....nem mondom, hogy nincs ebben logika, de azért a logika nem minden,; valamennyire közelíteni kell a valósághoz is.
Na, de mit várjunk egy olyantól, akinek az egész hitvilága illúzióra (romául: kamura, magyarul hazugságra) épül? Mert aki titeket "kiválasztott" az minden lehetett, csak Isten(i) nem. Küztünk legyen szólva , inkább illik rá az eröszak-kényszeres pszichopata jelzö; már ha olvastad a saját Ószövetségeteket, érted mire gondolok...
267 #8 Perle
- 2018-02-06 12:34
Beolvastak Kavicsosnak:
http://hvg.hu/itt...ire_mentel
238 #9 bivaly
- 2018-02-07 05:39
Köves Slomó egy gnóm. Kívülrõl. Akkor mekkora lehet belülrõl ?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.84 másodperc
3,397,755 egyedi látogató