Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fegyverkeznek a németek

KülföldEz is volt az egyik cél. Putyinék jól sakkoznak. A hullámra jellemzõ, hogy "harmonikus" és "kétirányú". Az ellenlökésre építkezik a Selyemút projekt. No, azért ne feledjük a szabadkõmûvesek és a zsidó összeesküvõk bukását sem.
A bevándorlási hullám csökkentette az emberek biztonságérzetét
Az elmúlt néhány évben jelentõsen megnõtt azoknak a német állampolgároknak a száma, akik fegyvertartási engedélyért folyamodtak.

A Deutsche Welle (DW) jelentése szerint míg 2016 januárjában csaknem 301 ezer embernek volt engedélye, addig 2017 decemberében már több mint 557 ezer német rendelkezett ilyen dokumentummal. A legnépszerûbb önvédelmi eszközök közé tartoznak a gáz- és kábítópisztolyok, vakító villanók és a gázspray-k. Fegyverkereskedõk szerint ezek az eszközök olyannyira keresettek, hogy alig gyõzik feltölteni készleteiket.

Az önvédelmi sportok és a testépítés iránt is rendkívüli módon megnõtt a kereslet. A német Infratest dimap közvélemény-kutató intézet friss felmérése szerint a megkérdezettek csaknem negyede nagyon nem érzi magát biztonságban. A válaszadók harmada óvintézkedésként este elkerül bizonyos utcákat és tereket, és kétharmaduk hord magánál botot vagy kézifegyvert egy esetleges támadás kivédésére. A válaszadók csaknem harmada a külföldieket és a migránsokat nevezte meg félelme fõ okaként, csupán 13 százalék tart a neonáciktól és szélsõjobboldali aktivistáktól.

Dina Hummelsheim-Doss, a Max Planck Intézet nemzetközi kriminalisztikai részlegének kutatója azt feltételezi, hogy a legtöbb ember még nem vett észre változást a biztonságérzeté­ben. Ha pedig erõszakra kerül sor, a németek csak kis számban érzik veszélyben a mindennapjaikat. Ezekrõl ugyan nem nagyon készültek tudományos cikkek, de a kevés meglévõ arra utal, hogy ma már enyhén emelkedik a magukat nem biztonságban érzõk száma Németországban. Más szakértõk ugyanakkor arra hívják fel a figyelmet, hogy a fegyverek birtoklása nem feltétlenül garantál nagyobb biztonságot.

Fotó: Reuters

Két év alatt majdnem a duplájára emelkedett az önvédelmi eszközöket vásárlók száma

Arthur Kreuzer német kriminológus és ügyvéd szerint extrém lélektani helyzetben sok ember hajlamos lõfegyverhez nyúlni, és a lövöldözésben magukat és ártatlanokat is megsebesíthetnek. – Ha viszont nincs kéznél fegyver, megelõzhetõ a spontán öngyilkosság vagy véletlen emberölés – nyilatkozta a szakember a DW-nek. Kreu­zer arról is meg van gyõzõdve, hogy a fegyvertartás terjedése megmérgezi az együttélési környezetet, mivel megváltozik a mentalitás, nõ a bizalmatlanság és a félelem, meginog a közbiztonságba vetett hit, ami megkérdõjelezi az állam kizárólagos jogát a rend fenntartására.

A német belügyminisztérium adatai szerint 2015-ben 890 ezer, 2016-ban 280 ezer menekült érkezett Németországba.

Tavaly drasztikusan, 186 ezerre csökkent a számuk, amit Thomas de Maiziére belügyminiszter a biztonsági szolgálatok és a bevándorlási hivatalnokok közötti hatékonyabb együttmûködésnek tulajdonít.
Link

Hozzászólások

809 #1 megmondhatom-e
- 2018-02-04 10:03
,hogy az együttélési környezetet csakis és kizárólag a zsidó mérgezi meg .
Ez azonban kártételei közül a legelenyészõbb . Jelenléte és léte ennél sokkal súlyosabb károkat okoz .
33 #2 vizilo
- 2018-02-04 11:27
Nembeszélve a feketénn beszerzett fegyverekröl gondolva az x napra ...)
40 #3 bulcsu
- 2018-02-04 11:36
Valóban készülõdnek! Nõi mozgalom is indult, amit ha megosztok a fészbukon azonnal kéretlen tartalomnak tünteti fel a fész.

Nõmozgalom indult a muzulmán erõszak ellen Németországban! #120db
https://www.youtu...F3FjWji-8UAztán meg a vatikáni szabadkõmûvesek is beadták a derekukat, hogy "béküljenek", mert nem tudják mi lesz 10 -20 év múlva. :DHETVEN ÉV UTÁN KIBÉKÜLHET KÍNA ÉS A VATIKÁN
2018-02-01 PECSI MATE EGYHÁZ, KATOLIKUS, KIBÉKÜLÉS, KÍNA, PÁPA, PÜSPÖK, VALLÁS, VATIKÁN
Történelmi kibékülés elõtt áll a Vatikán és Kína - írja a Reuters.A hírügynökség vatikáni forrására hivatkozva azt közölte: aláírásra kész annak a megállapodásnak a tervezete, amely szabályozná a kínai katolikus püspökök kinevezését, ezzel lehetõvé téve, hogy az Apostoli Szentszék és a Kínai Népköztársaság közel hetven év után újra felvegye egymással a diplomáciai kapcsolatot, ami nem sokkal a kommunista hatalomátvétel után szakadt meg.

"Kínában a becslések szerint tizenkétmillió katolikus él, két részre szakadva: van egy hivatalos, az állam által elismert Kínai Katolikus Hazafias Szövetség, amelynek püspökeit a pekingi kormány nevezi ki, és vannak a földalatti katolikus közösségek, amelyek a pápát tekintik elöljárójuknak, és nem fogadják el az állami szervezetet."

A készülõ megállapodás értelmében az Apostoli Szentszéknek a jövõben beleszólása lehet a püspökök kinevezésébe, amivel megszûnhet a megosztottság.

A részletek még nem ismertek teljesen, de a Reuters szerint meglehetõsen bonyolult lépéssorozat következhet: a Vatikán által elismert, nyolcvanhét éves pápai prelátus visszavonulna, de a kínai állam elismerné mint nyugalmazott püspököt. A helyére egy kormány által elismert püspök lépne, akinek a segítõje egy Vatikán által kinevezett, de immár Peking által is elismert püspök lenne. A hét jelenlegi, kormányzati kinevezéssel bíró püspök hivatalosan bûnbocsánatot kérne és kapna, így az egyház tagjai maradna.

A Reuters szentszéki forrása elismerte, hogy ez nem nevezhetõ épp kiváló egyezménynek - a világ más részein az államnak semmilyen beleszólása nincs a püspökök kinevezésébe, a készülõ kínai megállapodás viszont valószínûleg megosztja majd valamilyen módon ezt a jogkört. A vatikáni tisztségviselõ ugyanakkor azt mondta, nem tudják megmondani, milyen lesz a helyzet tíz-húsz év múlva, lehet, hogy még romlani is fog, ezért szeretnének lépni.

"Ez után még mindig olyanok leszünk, mint a madár a kalitkában, de talán a kalitka nagyobb lesz" - fogalmazott a névtelenül nyilatkozó forrás, ugyanakkor visszautasította azokat a sajtóban megjelent vádakat, amelyek szerint az Apostoli Szentszék eladná a kínai katolikusokat. Azt is elárulta, hogy Ferenc pápa folyamatosan figyelemmel kíséri a tárgyalásokat, a híresztelésekkel szemben nem a háta mögött zajlanak./ mno.hu nyomán Patrióta; Vezetõ kép: FreshStock, Shutterstock /
http://patriota.i...a-vatikan/
33 #4 vizilo
- 2018-02-04 11:47
Na micsoda békét köt a Buziklub ( Vatilix ...)) Kinával.
118 #5 keepfargo
- 2018-02-04 17:30
a németeknek nem csúzli kellene elöször, hanem egy kis ideológia, pl. megpróbálhatnák komolyan venni hogy a holo is kamu meg a kauszt is, és a számozottak nyilvántartása igaz, meg az uszoda és a kultúrház a.vitz-ben/ban....a tömeges elhalálozás pedig akkor kezdödött, amikor a szövetségesek sz...ábombáztak mindent, az élelmiszerraktárakkal együtt....ezeket átgondolva egy kicsit felegyenesedhetnének, és kiláthanának a zsizsik ülep mögül/alól...
4 #6 Posta Imre
- 2018-02-04 19:18
Háborúra készül Kövér László?


Együttmûködési megállapodást írt alá a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ és az Országgyûlési Õrség február 1-én, csütörtökön a Parlamentben. Kövér fegyveresei az egészségügyi katonáknak személyvédelmi képzést tartanak majd, cserébe a „szanitécek” harctéri életmentõ oktatásokat szerveznek a nemrég lõfegyvereket, rendõrbotokat, sokkolókat, testszkennert, elfogó hálót, könnygázgránátokat beszerzõ Kövér-katonáknak. Nagy kérdés: mire készül a Fidesz alapítója, az „MSZMP-szimpatizáns”, a volt állampárt központi bizottságához tartozó társadalompolitikai intézet egykori munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) egyik alelnöke (a másik Gyurcsány Ferenc volt).

A moszkovita idõket és a rendszerváltás elõtti hangnemet idézõ, a honvedelem.hu oldalon is megjelent közlemény szerint:

„a kölcsönös elõnyökön alapuló együttmûködési megállapodást Kun Szabó István vezérõrnagy, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ (MH EK) parancsnoka és Tóth László ogy. dandártábornok, az Országgyûlési Õrség parancsnoka írta alá. A dokumentum a felek részére keretet biztosít egymás tevékenységének támogatására, ezzel is elõsegítve a magas színvonalú egészségügyi ellátás megteremtését”.

Kövérék paranoiájának újabb jele az is, hogy az Országgyûlés Hivatala képi adatbázist épít a Parlament környékérõl, ezért megbízást adott egy drónos felvételek készítésére szakosodott cégnek, hogy fényképezze végig a terület házait. A 24.hu beszámolója szerint a Fly By Sense Kft. a Kossuth tér és Bajcsy-Zsilinszky út közötti utcákban közel két hónapon át végez drónos repüléseket.

Ezen a környéken a kulturális örökség védelmérõl szóló törvény kötelezõvé tette, hogy minden tervezett építési, kereskedelmi, vendéglátási vagy szolgáltatási tevékenységhez ki kell kérni a Kövér László házelnök vezetése alatt mûködõ Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság elõzetes hozzájáruló nyilatkozatát. A bajszos hivatala próbálta nyugtatni a környéken lakókat, akiknek lakásaiba a repülõ eszközök betekintgetnek. Bizonyára örülnek…
https://zsurpubi....er-laszlo/
118 #7 keepfargo
- 2018-02-04 23:18
Vajon kitöl tartanak az alávaló kettös állampolgárok? . Egymástól? Én is egy mástól, meg te is?

Vagy szép csoportképröl fantáziálnak, ahol egyszerre akarják öket megnyuvasztani...mert ilyen nem lesz. Sem egyéni levadászás nem lesz, mert az még nagyobb elörelátást, körültekintést igényelne, nyilván. Akkor mitöl félnek? Spetznaz, Imre, vagy mi a csöcs?

Jut eszembe; vajon dr Tóth Zoltán József természetes halált halt néhány napja (négy fiatalkorú gyereke maradt félárván - nem semmi), vagy idegenkezüséget is lehet feltételezni?

Mert azt tudjuk, hogy egyénileg levadászni a potenciális ellenfeleket, az a sötét erök módszere; - ezek nyíltan semmit...csak hazudni, titkosítani, ködösíteni
267 #8 Perle
- 2018-02-10 21:22
Új náto logisztikai és írányítási központ épül Németországban Észak-Rajna Westfáliában, ott ahol a német hadsereg fõhadiszállása is van. A kelet-európat tagállamok "oroszoktól való félemének" ellensúlyozására.
http://www.novini...in+Germany

Érdekes módon ez a központ nem lesz a többi észak-atlanti parancsnöki központba integrálva. Talán azért, mert a Bundásver mellé (alá vagy fölé) lesz rendelve?

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.75 másodperc
4,440,316 egyedi látogató