Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Fejlövés ( Bayer Zsolt)

BelföldNehéz eldönteni, hogy most akarja, hogy ez a tetvedék zsidó-cigány és csapata (aminek látszólag õ is része) fejbe legyen lõve végre, vagy mégis! Zsóti okos kis "strici" és nagyon jól NLP-zi a buziagyú olvasóit. Nos, kérdés ne legyen! Zokszó nélkül lõném fejbe demokratikusan ezt az egész patkányhordát...ami persze képtelenség és értelme sem sok, de egy próbát talán megérne azért. Bár, az a hülye csorda, amit "helyettük" lehetne odadózerolni sem ad okot bizakodásra.
Mily különös… Éppen száz éve történt…

Száz évvel ezelõtt, 1918 októberének utolsó napján a Hermina úti Róheim-villába, Tisza István otthonába behatolt öt fegyveres. (Máig nincs magyarázat arra, hogy a Tisza védelmére kirendelt csendõregységet a behatolás elõtt egy órával kinek a parancsára vezényelték el a villától. Az öt fegyveres: Dobó István (istenem, micsoda szörnyû névazonosság!) tengerész, Horvát-Sanovics Tivadar tengerész, Sztanykovszky Tibor, Hüttner Sándor, Pogány (Schwartz) József. A behatoló fegyveres csõcselék elõbb szidalmazni kezdte Tiszát, majd három lövés dördült el, és a miniszterelnök holtan rogyott a földre.

Bõ két évvel a gyáva és aljas gyilkosság után lezajlott a per, a gyilkosok pere – már azoké, akiket egyáltalán bíróság elé tudtak állítani. Horvát-Sanovics például eltûnt örökre, õ valószínûleg a Szerb–Horvát–Szlovén Királyságban, a késõbbi Jugoszláviában kapott menedéket és álnéven élt tovább, csakúgy, mint Károlyi minisztere, Linder Béla, a haza- és nemzetáruló gazember, akit maga Tito marsall temettetett el Belgrádban a hatvanas években, díszlövések kíséretében.

Dobó korán meghalt a börtönben, Sztanykovszky egyedüliként leülte 15 éves büntetését a szegedi Csillagban, majd már Kádártól kért és kapott (!) nyugdíj-kiegészítést, méghozzá munkásmozgalmi munkásságáért, egészen pontosan azért, mert részt vett a miniszterelnök meggyilkolásában. Pogány (Schwartz), aki a patkánylázadás népbiztosa lett, a Szovjetunióba menekült. Tisza meggyilkolása mögött mindig is Károlyit sejtették, ám ezt igazolni, bizonyítani soha nem tudták.

Ez volna a történelmi párhuzam, az évfordulós egybeesés. Amúgy most minden más. Nincs most itt olyan gazember, akinek legalább ahhoz lenne mersze, hogy fegyvert fogjon, ugyan, kérem! Gyáva kis patkányok szaladgálnak szerteszéjjel, és a virtuális világban fényképeket posztolgatnak a fejbe lõtt miniszterelnökrõl, aláírván: „Keresd a hibát, én nem találtam.” Ó, hát persze… Miért is találná a hibát a fejbe lõtt Orbán Viktor fotómontázsán a pécsi szocialisták vezetõségi tagja, bizonyos Simon József, afféle hamisítatlan disznófejû kisúr, fröccs­öntött Horvát-Sanovics, Sztanykovszky Tibor, Pogány (Schwartz) József – az örök és kiirthatatlan, rohadt lumpenproli friss sarjadása.

Neki ennyi jutott: hogy fejbe lõtt Orbán Viktor-képeket tegyen fel a virtuális valóságba, ahol az elvtársai sikkantgatnak a gyönyörûségtõl a kép láttán, a pártja meg kiad egy igazi, hamisítatlan lumpenproli nyilatkozatot a „gyûlöletkeltésrõl”, így vigyorogva össze az elvtársakkal és a disznófejû kisúrral a reterát mögött, és aztán tényleg naponta elképzelik, újra és újra kéjesen, hogy miképpen lõnének fejbe bennünket az elsõ adandó alkalommal, amikor ezt újra megtehetnék, persze miután már le vagyunk fegyverezve és gúzsba vagyunk kötve, és semmi esélyünk a védekezésre, pontosan ezek és így lõtték agyon a cári családot is, ugyanígy, gyerekestül, asszonyostul, szolgálóstul, majd a sortûz után életben maradottakat puskatussal agyonverték, és sokáig, életük végéig errõl adomáztak a vodkák fölött, errõl, a „hõstettükrõl”.

Igazából itt vége is. Megemlíthetjük még, hogy lám-lám, elõbb a miniszterelnök bábujának fejét rugdaljuk végig az utcán, aztán g…nek és sz…nak nevezzük, vagyis megfosztjuk emberi méltóságától, „dehumanizáljuk”, aztán kerítünk egy belvárosi megmondóembert a legszûkebb körbõl, aki kimondja, hogy Orbán majd Ceausescuként végzi, ezután kisvártatva akad majd egy lumpenproli, aki kiposztolja Orbánt fejbe lõve.

Megemlíthetjük – de minek? Úgysem fog semmit sem jelenti ezeknek. És nincs is rá szükség, hogy jelentsen. Arra van szükség, hogy nagyon figyeljünk és imádkozzunk ezek helyett is: nehogy egyszer a mi türelmünknek legyen vége.
Link

Hozzászólások

4 #1 Posta Imre
- 2018-02-06 18:07
Most meg szegény gönc-patkány-árpád bátyó tábláját verné le ez a zantiszemita.
118 #2 keepfargo
- 2018-02-06 22:39
Hát azér´Árpád vezér csak több vót´mind´ez az ócska gönc, nem? Zsoca jól látja ezt; bele kell kötni mindenbe, ami zsizsik praktika, már csakazér´is - még azt se bánom, ha majd lassan a csapbul is Bayer folyik..feleannyira nem undorító, mint, mondjuk; egy frederikusz
238 #3 bivaly
- 2018-02-07 05:27
Keepfargo !

Zsótika igen tehetséges, de vannak azé' pedigré problémái ! Saját korábbi bevallása után mondom mind ezt . Amúgy meg, mióta beszereztem egy 41 éves öreg, de kiváló rádiót, két méteres dróttal tudom fogni a Karc Fm-et. Ott Zsótika esetenként mûsort vezet. Tudod Keepfargo, esetenként Bolgár elvtárs, csak egy másik "félisten" szolgálatában, és még az adó hullámhossza is keresztény, nemzeti meg magyar. Egyszóval, élõben rettenetesen undorító, pont olyan debil, agresszívan szemellenzõs, mint akiket köpköd. Ezek egyek Keepfargo, csak jó pénzért játsszák a más vagyok-ot . Önmagukkal is elhitetve, ez benne a legtragikusabb !
118 #4 keepfargo
- 2018-02-07 12:59
Talán tudod, bivaly, vagy ha nem, akkor hadd árulom el most, hogy a portrészobrászat vonzott eddig legjobban. Mint ilyen, régóta figyelem a karaktereket, az arcokat és pofákat. Zsoltin is látom a faji jelleget. A viselkedése, a stilusa is ösmerös, DE: kezdeti viszolygásomból mostanra érdeklödö követés lett, mert hogy: meddig csinálhatja ezt, következmények nélkül? Vajon a szerepjátszás (vállalás) nem csaphat-e át meggyözödésbe? (Mert azért ne felejtsük el, hogy ö is olyasvalaki, aki testközelböl élvezheti vérszívóink minden kipárolgását....hátha végleg megundorodik...én örülnék neki) Ha megmarad ö is ingyenélönek/vérszívónak, a lelke rajta, de talán elég esze van, hogy belássa: neki is lehet lelkiismerete - minél elöbb, annál jobb;
Helyreigazíthatsz, hogy kutyából nem lesz szalonna, de ez is csak egy öreg féligazság: én már ettem kutyát, Vietnámban, és bizony hogy volt rajta szalonna is...
Magyarul: minden lehetséges, még az ellenkezöje is
238 #5 bivaly
- 2018-02-07 18:12
Kedves Keepfargo !

Tudod, a filmeken, meg a regényekben van a "mindent lehet, csak akarni kell !" A valóság kicsit más. Vissza szoktam kérdezni, "akkor miért halsz meg, nem akarsz élni ?" Az máás ! Egy rossebet más. Van amit lehet, van amit nem. Az ember aminek születik, annak hal meg, a többi csak duma, szemfényvesztés, parasztvakítás. Szeretem a meséket, de sosem hittem benne. Az élet meg megtanított, hogy minél becsületesebb valaki a Földön, annál nagyobb a büntetése. Légy álnok, gonosz, hitvány, nem marad el a jutalom !
Mondj ellent ! Mit látsz, nem ezt ?
118 #6 keepfargo
- 2018-02-08 15:07
Kedves bivaly!
Sokmindent látok; azt elsösorban, amit te is, az igazságtalanságot, méltánytalanságot, nyomort az egyik oldalon gazdagodást a másikon. Azt is látom, hogy ami van, nincs úgy jól, ahogy van; látom az elégedetlenséget, a frusztrációt, a külsö-belsö
konfliktusokat.
Na és látom a beletörödést: így van, mert mindig is így volt, tehát így kell lennie. Ez az, ami nem igaz. Nem kell így lennie. Az emberi létböl azért sikerül a kozmikus dinamikát kitörölni, mert az élet végesnek van beállítva, elhitetve itt a Földön. Csak mostanában kezdjük kapiskálni, hogy nem feltétlenül egy 70 éves emberöltöben kell és szabad gondolkodnunk.
238 #7 bivaly
- 2018-02-09 07:27
Kedves Keepfargó !

Tudod, valamikor ez elõtt közel 18 évvel, szívesen meghúztam volna már azt a ravaszt. Csak nem volt ravasz, voltak "demokratikus választások", aminek az lett a vége, ami ! Jó kis színjáték volt. Utána jött a 2006.-os " megkérlek ugass hangosan, én meg beverem a pofádat ! ", performansz, olyan társasjáték, hogy "játsszunk 56.-ost a Kossuth téren és környékén !" És a szerencsétlen, ostoba tömeget, a beépített, szervezett hangos csõcselék megugrasztotta, "népet" csinált belõle, pár órára, hogy utána legyen mit agyonverni, letaposni, erõdemonstrálni !
Orbán ebben pont úgy benne volt ( nem egyedül ám !), mint a Gyurcsótány. A közember vak, nem tehet róla, mert mióta a világra jött, úgy tarják elé a tükröt, hogy ne lásson, csak vakuljon a "fénytõl". Ez van.
Egyéb iránt, a Gyurcsányt mérhetetlenül utálom, viszont Orbánt meg annyira, hogy hozzá képest Gyurcsányt már szinte szeretem. Ez nagyon nagy különbség !
Nézd ! Nekem errõl az egészrõl az "Állatfarm", és a "Szép új világ" jut az eszembe mindenkor, az orwelli "nagytestvér" kiegészítéssel. Ez a katyvasz rohasztja szét a világot mióta világ, csak korábban nem úgy írták meg ugyan azt. De attól még az volt. Nem vígasztal. Én nincs hová menekülni, tehát a magam módján túlélek. Hála a magasságosnak, van némi munícióm. Belül, és legbelül. Az meg igaz, hogy egyre jobban idegesít, akinek nincs. A hasznos idióták veszélyesek mint a lõszfal. Nem tudod mikor omlik rád, néha egészen szilárdnak tûnik.
9 #8 vala_ki
- 2018-02-09 12:21
Heteken át építették fel Kim Dzsongnam megölését https://index.hu/...megoleset/

Itt mikor indulnak a kandi kamerás mûsorok?
118 #9 keepfargo
- 2018-02-09 23:12
Kedves bivaly,
ezek a szomorú modern magyar történelmi példák nyilván arra jók csak, hogy az ember egyedül küzdjön meg a mindenfelöl szorongató kísértetekkel - ha Ember akar maradni - és lehet, hogy ez az egyetlen kiút. Imre is hányszor megállapította már a "sz...ból nem lehet várat építeni" igazságát. Ide ténlyeg valami csoda kell, mondjuk a sz...nak egy hirtelen meg/bekeményedése, de ez inkább viccnek hangzik; az istenadta nép egyre puhul, már mentálisan sem tud ellenállni. (Söt, épp a mentális állapot a legsiralmasabb )s_hihi:(
Orsós meg gyurcsótány összehasonlításában nehéz rangsort felállítani, ezek cinkosok voltak, lesznek, és azok ma is - nem nehéz ezt látni. Ha igaz, amit talán Churchill mondott (aki ha szemét is volt, hülye nem), hogy minden nép olyan vezetöt kap, amilyent megérdemel, akkor "láthatjuk feleim szümtükvel, mik vogymuk.".:(.
238 #10 bivaly
- 2018-02-10 08:55
Kedves Keepfargo !

Tudjuk a múltjukat, ismerjük a pedigrájüket, nem lehetnek mások, mint genetikai és erkölcsi utódok. Már valaki igen korán megállapította, hogy kigyó tojásból, csak kígyó kelhet ki. A "nép" a csõcselék, a szartenger biomassza, meg "istent" választ magának, van aki egyiket, van aki másikat. Chuchill ezeknek a jellemével bírt ! A mondat a saját emlékezetem szerint Széchenyié.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.79 másodperc
3,405,450 egyedi látogató