Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Simicskó: törékennyé vált az európai keresztény civilizáció

BelföldHinnyebasszameg, iszre se vettem! Ugyan mi a zsidó-szabadkõmûves liberálbuzi qvaannya lehet ennek a zoka! Gondolkozzunk csak! Nekem nem jut eszembe semmi! A mostani idõszak törékennyé tette az európai keresztény civilizációt. Vannak olyan emberek Brüsszelben és máshol, akik szeretnék, ha elfelejtenénk, hogy meg kell erõsíteni ezeket az értékeket – jelentette ki a honvédelmi miniszter csütörtökön Tatán, a Magyar Honvédség 18. KFOR-kontingensének kibocsátó ünnepségén.

„Brüsszel versenyezteti a tagországokat, hogy ki tud nagyobbat mondani és többet tenni, alapvetõen megváltoztatni az európai keresztény értékeket” – tette hozzá Simicskó István. A honvédelmi miniszter kiemelte, hogy Magyarország megfontolt és jó lépéseket tett az elmúlt három évben, és „példát mutat Európa számos országának”.

Hozzátette, a kormány mindet megtett azért, hogy a magyar emberek biztonságban élhessenek. Megtették a déli határnál, Koszovóban és máshol, hiszen 14 országban vannak jelen a Magyar Honvédség katonái.
Tata, 2018. február 8. Simicskó István honvédelmi miniszter érkezik a Magyar Honvédség KFOR-kontingense tizennyolcadik váltásának állománykibocsátó ünnepségére a tatai Klapka György Lövészdandár laktanyájában 2018. február 8-án. MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Simicskó István honvédelmi miniszter érkezik a Magyar Honvédség KFOR-kontingense tizennyolcadik váltásának állománykibocsátó ünnepségére a tatai Klapka György Lövészdandár laktanyájában 2018. február 8-án (MTI-fotó: Bodnár Boglárka)

A miniszter szólt arról, hogy a hat hónapos külszolgálatra utazó katonák egyszer, négy-öt napra hazatérhetnek családjukhoz. Megemlítette azt is, hogy a honvédség 100 új buszt rendelt az Ikarustól, és ebbõl negyvenet hamarosan átadnak.

A Magyar Honvédség 18. KFOR-kontingensének létszáma 355, 26 egység állományából tevõdik össze, de zömük, 260 katona a tatai Klapka György lövészdandárban szolgál. A magyar békefenntartók 1995 óta vannak jelen a Nyugat-Balkánon. A térség legjelentõsebb stabilizáló ereje a KFOR-misszió, amelyben Magyarország a kezdetektõl, 1999 óta részt vesz.
Link

Hozzászólások

267 #1 Perle
- 2018-02-09 17:12
"Törékeny termetét a tõke megtörte".
40 #2 bulcsu
- 2018-02-09 17:36
"meg kell erõsíteni ezeket az értékeket" és mintegy varázsütésre feltalálták a spanyolviaszt, az index megtalálta a témát, hogy honnan vannak az õsmagyarok! Habár persze csak feltételezik, de mégis csak simogatják. Jönnek a választások, aztán hátha szavaz a kormányra az a pár nemzeti érzelmû birka is akinek terelõ alternatíva nélkül most amúgy sincs kire, meg erõsödik az a keleti kapcsolat is.


Megvannak az õsmagyarok

A régészet hozhatja meg az áttörést a magyar õstörténetben: magyaros sírok keleten, megvan Etelköz, Levédia csak félreértés lehetett. Az orosz régészek a Volga - Déli-Urál térségében maradt keleti magyarok nyomait is megtalálhatták - mondja Türk Attila; a magyar õstörténet szempontjából fontos keleti kapcsolatokat újra kiépítõ régészt a legfrissebb ásatások jelentõségérõl és történelmünk újraírásáról kérdeztük.
https://index.hu/...smagyarok/
238 #3 bivaly
- 2018-02-10 08:47
Milyen keresztény civilizációrol beszél ez a nyomorult ? A kereszténység tárgyiasult mocska ránk van döntve, a hit egészen hitvány hirdetõi által, de hol van belõle az Ember, és az Isten ? A kurva nagy civilizáció meg degenerált robotokká alakította az emberiség nagy részét. A szokásos kevés kivétel megint csak nem érdekes, nincs hatással a tömegre, legfeljebb mint nevetség tárgya, pellengérre állítva a "nemes nevelõk" által.
Rém undorító ez az egész.
118 #4 keepfargo
- 2018-02-11 02:20
Ezek a zsizsikek szentül hiszik, hogy a keresztényeket ök rántották ki a saját fenekükböl...

Ma próbáltam helyretenni két igazi zsizsiket egy bolhapiacon, a kávézóban: -Ti szivesen elhiszitek, hogy Jézus (-Nem Jézus, vágott közbe Leif, a Svédben született zsizsik, hanem Joshua!) zsidó származású, és úgy tanultátok, hogy Dávid házából származik.
Dávid házából származhatott József, de nem ö volt a biológiai apa. Ha ö volt, akkor hol van a szüz anyától születés?
-Minden zsidó Dávid házából származik, mondta Leif.
-Igen, ezt így gondoljátok, ti, akik semiták vagytok, de mi van azokkal, akik kazár atyáiktól örökölték a zsidó vallást, akik viszont a 9.sz. tájékán vették azt fel?
-Kazárok? kérdezték egyszerre.
-Igen, kazár származású a ma élö magukat zsidónak mondók 80%-a és csak 20% sémita. Ne búsuljatok, azért, mert a palesztín testvéreitek viszont sémiták. Talán nem kellene annyira gyülölni és üldözni öket.

A beszélgetés ugyanis azzal indult, hogy Leif, kettöjük közül a megátalkodottabb, kirakott magának vigyorogva egy Izrael-jelvényt, a zászlót a csillaggal, amire én azt mondtam, hogy jobb ha azt nem akarja hordani, mert itt (Svo.-ban) nem különösebben népszerü a fajüldözö, fasiszta Netanyahu-rezsim, így maga az állam sem.
Majdnem elejtette a jelvényt, de aztán ügyesen zsebretette.
- Különben pedig, folytattam; nem tudom, tudod-e, hogy az igazi ortodoxokat úgy negyedévente elverik, amikor az állam ellen tüntetnek, és sokuk nyíltan megtagadta az adófizetést az igazságtalan, hamis alapokra épülö államnak. Ök semiták, javarészt, nem kazárok...
Erre csak néztek, de ezután jött a java...

Ök ugyanis úgy tanulják, hogy Mirjam(!), aki nem más mint Mária - nekünk - az zsidó volt, és ha az anya zsidó, akkor az apa lehet akár szomáliai is...a gyerekek mind zsidók lesznek.

Véget akarván vetni a meddönek igérkezö vitának, végül azzal hagytam helyben öket, hogy a ti Jehovátokkal meg az a baj, hogy ö csak egy ilyen helyi kis isten volt, nem maga a Teremtö Isten, aki mindennek az eredete, az egész Mindenségnek.
Nagy levegöt látszottak venni, de nem hagytam szóhoz jutni öket. Igy folytattam. - Különben a legtöbb, ma használatban lévö vallás ott is megbukik, hogy az Istent egy öszhajú szakállas bácsinak képzeli el, holott a Teremtés szóra a nöre elöbb gondol az ember mint a férfira, aki csak egy sejttel száll be a buliba, az ember teremtésébe, söt a késöbbiekben sem mindíg a teremtés, sokkal gyakrabban a rombolás foglalkoztatja, legalábbis némelyüket.

-"Tacka vet jag Buddha" ( Jó hogy Buddhát tudom ), fejeztem be végül; aki azt mondta hogy "az istenségröl azért nem beszélek nektek, mert úgysem tudnátok felfogni; sem a kiterjedését, sem a mindenben jelenvalóságát, sem a természetét, nem tudom, mert nem is lehet szavakkal leírni, még körülírni sem nagyon. Emberi fogalmak, szavak nem elegendöek hozzá.

Végszóra a kávézó személyzete jelezte, hogy bezár a bolhapiac, így a zsizsikek is, én is, igyekeztünk kifelé.

Kint a parkolóban, igaz, megátalkodott materialista módjára Leif ügyesen elkottyantotta hitsorsosának, akit régebbröl ismert, hogy még mind az öt autója (!) megvan....
(Azért jársz bolhapiacra...gondoltam, de nem szóltam semmit, hiszen amit meg akartam mondani, azt sikerült, zárórára.)
238 #5 bivaly
- 2018-02-11 07:01
Keepfargo !

A nevelõ közeg meghatározza az ember életútját, a vele járó szellemi munícióval együtt. Nincs menekvés, és mint ezerszer leírtam, mondtam, a valóság a világ nagyon nagy többsége elõtt ismeretlen. Az emberiséget meg jó ideje, lehet talán, hogy mindenkor, nem nevelték, csak mint valami állatot, idomították, de hogy ma kizárólag csak idomítják, az teljesen biztos, a nevelés, meg a tanítás csak mint maradi fogalom szerepel az egyén életében, aki bár esetleg használja a szavakat, nem is ismeri, nem ismerheti azok valós jelentését.
Isten van. Istent nem hinni kell, hanem tudni ! Ahogy mondod, csak körülírni lehet, azt is nehezen.
Fentiek figyelembe vételével szívesen kiállnék egy templom elé, kamera, mikrofon, és a kérdés. Na emberek ki és mi az Isten ? Ide jártok több tíz éve akár, egészen biztos hogy tudjátok ! Tehát ?
Akkora kusst, vagy határtalan sok hülyeséget lehetne látni és hallani, ami Guiness rekordokat döntene.
De kedves Keepfargo, mióta világ a világ, van a "oszd meg és uralkodj", meg a "cirkuszt és kenyeret". Legfeljebb különbözõ koronként különbözõ módon nevezték, ettõl még ugyan az. Minden összefügg ( majdnem ), mindennel. Az ember nem faj, hanem fajok. Abban a pillanatban értesz meg nagyon sok mindent, ha ezt mint tényt figyelembe veszed, ha nem, marad a süket, mocskos duma, meg az evolúciós darwini szappanopera.
Nem mint ha nem tudnád a fentieket Te is. A világ elõbb-utóbb bele bukik a létébe, mert a "nem létezõ háttér hatalom", és az általa súlykolt "igazságok" következményekkel járnak. Pillanatnyilag az egész világon háború van ! És mert nem lõnek még a panel proli tizedik emeletére 38-as gépágyúval rövid sorozatokat, nincs könnyû rakétával lebontva a földszintig, meg azt mondta a ..., addig minden rendben van. A világ szellemileg már régen halott. Ehhez az elõre kitervelt gyilkossághoz volt nagyon nagy szükség az "európai keresztény civilizációra".
Uff, én beszéltem.

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.64 másodperc
3,398,370 egyedi látogató