Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Muszlim-zsidó-cigány élõsködõ-mechanizmus

BelföldNémetül nem beszélõknek is! Gerry halászta.Muszlim 4 feleség, 23 gyerek és 30000 jewró szociális segilyke perhó! Mennyi tetvedék cigányt szaporítottak már itt is ilyen módon és mennyi rohadt zsidó cseperedett fel a holokoszt-pénzeken és a zsidó-cigány allammaffia égisze alatt, miközben a "nemzet" szétrohadva heherészik most is debil módon? Költõi a kérdés.

Hozzászólások

154 #1 kakas
- 2018-02-08 16:34
Disznóból sok van!https://coub.com/... itt egy másik kandisznó-http://coub.com/v...
80 #2 monguzking
- 2018-02-08 18:21
ezzel az a baj hogy több mint ezer euro fejenként igy ugyan miért dolgozzon akkármelyikük akkármikkor is...igy nem jo....csak annyi támogatást szabad adni hogy ne haljanak éhen igy dolgozzanak ha jobban akarnának élni...egyébként itthon már kényszeritik cigányokat hogy menjenek dolgozni mert segély semmire sem elég igy fiatal cigányok tömegével jönnek esztergomi suzukiba is--egyrészük még dolgozik is elfogadhatoan
809 #3 megmondhatom-e
- 2018-02-08 20:08
monguzking - jól van ez így !
Ha munkával foglalnák le a megszállókat , akkor este fáradtan haza érve hogy tudnák megszervezni megbízatásuk végrehajtását ?
Jó , csinálnának egy-két elfuserált autót az autógyárakban, egy-két "hitetlen" fehér család elhunyna az utakon - ebbõl hogy derülne ki , hogy milyen soros van a háttérben ?
Nem !
Meg kell erõszakolniuk lányainkat , fel kell darabolni õket , rendõröket kell futásra bírni , robbantani kell - ez mindjárt más ! Soros ezért fizet ! A kálmánolgának is ez tetszik , a kövesslomó is ennek táncol és a tv-"vitákban is ezért kampanyolnak a liberális buzik !

De ezt meg kell fizetni ! A jó cél érdekében mi az a 30000 euró ?
Dolgoztatni õket ? Nem elég , hogy ide fáradtak szegények ?
A cigányoknál is hasonló a helyzet . Nem vehet mind mercit a drag-pénzbõl ! Orbánnak segítenie kell õket a pénzünkbõl ! Hogy tudnának integrálódni különben a gyõzikével ? A bándá sosem fogadná be a csóró cigányt! Diszkriminálódnának !
Pedig csak kriminálódniuk kell az orbán rokonaihoz !
809 #4 megmondhatom-e
- 2018-02-08 20:42
kakas - a disznó filmre hívd fel a D(obrev) K(lára) nevû párt figyelmét , hogy azzal menjenek Orbán ellen toborozni , hogy újraválasztása esetén az ország vezér nélkül fog maradni , mert Orbán visszafordíthatatlanul

halálra zabálja magát .

Tudjuk , ezt azért teszi , mert õ bármennyi pénzt ellophat a magyaroktól , a mészárosa mind eltulajdonítja , elveszi a kis Viktortól ! Szegény Orbánnak nem ad belõle egy vasat sem . Orbáné csak az , amit megeszik .

De már nem fér bele több ! ! ! Már hogy néz ki !?

Láthatjuk , már a gatyát sem tudja felhúzni , az ing nem éri el a gatyájátt , csak forog az úton , mint egy mérgezett egér , mert a sok kaviár méreggé válik bendõjében .
Egyszer csak leesik majd a sámliról - feltörve a csempét, az egész ország meg orbánja nélkül marad rettenetes gyászban !

Ezzel csak a böszme tudna mit kezdeni , maga malmára hajtani a vizet ! Addig is adhatna orbánnak valamennyit kölcsön - devizában . De be is fogathatná pár hétre magához ! Elvegyülne az arab menekültjei között .
Klára asszony meg biztos nem tagadná meg tõle az élvezeteket !
267 #5 Perle
- 2018-02-09 17:09
Izraelben bárki exportálhat fegyvereket, ha van a védelmi minisztériumtól engedélye. Évente 40.000-t adnak ki, alig akad elutasított kérelem. Mindez a világbéka érdekében.:o
http://detaly.co....-oruzhiya/
267 #6 Perle
- 2018-02-09 21:46
Online térkép, amely megmutatja a nácik közelségét.
https://gondola.h...seget.html

Le lettek figyuzva?
2 #7 gerry
- 2018-02-10 06:25
Perle - ezek a "kilövési pontok" Maszatéknál.
www.fireclip.ch/image/fire-clip-photo-in-situ.jpg
238 #8 bivaly
- 2018-02-10 08:39
Te Kedves Perle !

Nincs néhány megbízható címed ? Szívesen kötnék egy jó üzletet.
809 #9 megmondhatom-e
- 2018-02-10 09:21
-akkor ezek az "online" térképek a vörös körök sûrûsége /összefolyása miatt Judapestet tiszta vörösnek kell mutassa , az összes zsinagógát , kövesslomót , kálmánolgát stb kell hogy vörös karikával a nyakában jelezze , sõt a "momentán " Vágó névre hallgató zsidó nyakán is vörös kör jelezheti , hogy mennyire irritálják a zsidót a kaftános zsidók , legalább annyira , mint minket az összes féle , fajta zsidó változat .

Érdekesen mûködhetnek ezek a "megmutató" mûszerek!
159 #10 vanyusha
- 2018-02-10 11:24
sozialhilfe-socialka:

Év elsõ megemel családi kifizezése, ha férfi kézbesítõtt visznek be a rendszerbe 4 nap alatt több helyen is be borult jól kidoldozott koegráfia szerinti átvétel atádás láncolat , fetünõ a sok csoportos lézengõ célnélküli sétálgató, közintézmények ellátó rendszerek kürnyezetében.

van mibõl,ditálós kiszámlázások korekciós becslése kicsit meg lett ...

fogyasztói társadalomi szokás relámozása+ szociállis ujraelosztás hibrid model:
Árukészlet 5 napos megfordulása az eladó térben, 5 ször gyorsabb járulék medfordulás.
267 #11 Perle
- 2018-02-10 18:00
Szoboravatás volt néhány napja J.pesten.
https://444.hu/20...obraszatot
Hiányzott már nagyon a városból egy túlélõrõl készült emlékmû.:P Csak el ne emeljék onnan a színes fémgyüjtõk!:o:D
118 #12 keepfargo
- 2018-02-11 01:34
Valaki meg akarta tudni, mi az utca népenek véleménye a németországi bevándorlásról, de az elsö tíz megkérdezett között nem volt német, mire a tizenegyediknél a riporter kifakadt: -"maga sem német, hát hol vannak a németek"??
A kérdezett: - Hol lennének; a munkahelyükön.
131 #13 lalapapa
- 2018-02-11 18:09
Mi volt nekem javallatom nem kerult meg halgatasra, hogy emberi erdekbol kecsket juhokat birkakat es egyebb szukebb atmeroju allatokat az utra es a varoskoba, megfelelo ellatassal, ebbe mindennek benne kellene lenni, akkor rendben minden,, itt alatta olvashato hogy mas is gondolkodik, hogy gaz van es igen csak sokaknak igy igaz ha a kezsege fel all akkor esze meg allt,,,
A cikket egy dán pszichológus írta, egy érdekes szempontot mutat be, amit komolyan meg kell fontolni. Kíváncsi, hogy a muzulmán emberek miért küldik gyermekeiket ide élõ bombaként, és miért kell hagyni, hogy muzulmánok jöjjenek bármilyen okból Európába? - Ez csak azért érdekes, mert megmagyaráz nagyon sokat arról, hogy mi történik a világban .


A szerzõ (Nicolai SennelsDr. Nicolai Sennels) helyesen rámutat, ha az iszlámot hagyjuk tovább növekedni és átveszi a nyugati országokat, mint ami most történik Európában, az egész génállomány is súlyosan megsérül, és az emberiség leromlik eredményeiben.

Cikkében is megmagyarázza, hogy miért nem õk nyertek néhány Nobel-díjat és miért nem alakultak ki új találmányok az arab világban úgy, mint a nyugati embereknél.
De ami a legfontosabb az egészben, hogy elmagyarázza az õrült gyilkos fanatizmust, amit egyszerûen nem lehet megérteni.

Dr. Nicolai Sennels egy dán pszichológus, aki már komoly kutatásokat végzett a muszlim világ egy kevéssé ismert problémájával: A muszlim beltenyészet katasztrofális eredményei, amit az elsõ unokatestvérek közötti házasságok okoznak.
Ez a gyakorlat tilos a zsidó-keresztény hagyományban, amit már Mózes idejében is büntettek,
de Mohamed követõinél már folyik 50 nemzedék óta (1400 éve) a muzulmán világban.
Ez a beltenyésztési gyakorlat soha nem szûnik meg a muszlim világban, hiszen Mohamed a végsõ példa és a hatóságok hajthatatlanok minden ilyen kérdésben, beleértve a házasságot is.
A hatalmas beltenyészet a muszlim génállományban gyakorlatilag visszafordíthatatlan károkat tett, kiemelten az intelligenciában, a józan gondolkodásban, és az egészségben.
Dr. Sennels szerint az összes muszlim közel fele a világon beltenyésztett.
Pakisztánban a számok azt mutatják, hogy megközelítõen 70%.

Még Angliában is a bevándorlóknak közel fele az elsõ unokatestvérével köt házasságot.
Dániában a pakisztáni bevándorlók mintegy 40%-a beltenyésztett.

A számok egyaránt elborzasztóak más fontos muszlim országokban is:

67% Szaúd-Arábiában;
64% Jordániában és Kuvaitban;
63% Szudánban;
60% Irakban; és
54% az Egesült Arab Emírségekben és Katarban

A BBC szerint a pakisztáni muszlim ihletésû beltenyészet azon valószínûsége, hogy egy gyermek recesszív genetikai rendellenességekkel születik, 13X nagyobb, mint egy brit családban.

Ugyanakkor míg az Egyesült Királyságban a pakisztániak felelõsek 3%-ban a genetikailag hibás születésekért, Pakisztánban 33% ez az arány.

A kockázat az úgynevezett autoszomális recrecesszív betegségek, mint például a cisztás fibrózis és gerincvelõi izomsorvadásban 18-szor magasabb, és a halálozási kockázat miatti fejlõdési rendellenességek is 10-szeresek.

A beltenyésztés másik negatív következménye, hogy 100%-kal nõtt a kockázata a halvaszületéseknek és 50% -kal nõtt a lehetõsége, hogy a gyermek meghal a szülés alatt.Csökkenti a szellemi kapacitást is a muszlim házasság-minta.
Dr. Sennels szerint a kutatások azt mutatják, hogy a gyerekek a vérségi házasságok miatt elveszítenek 10-16 IQ pontot, és a szociális képességek fejlesztése is jóval lassabb a beltenyésztett babáknál. Annak kockázatát, hogy az IQ-ja alacsonyabb lesz mint 70, (a hivatalos demarkációs szint miatt a minõsítés "retardált";), elképesztõen (400%) megnöveli az unokatestvérek közötti házasság. (Hasonló hatások figyelhetõk meg a fáraó dinasztiáknál az ókori Egyiptomban és a brit királyi családnál, ahol a beltenyészet volt a norma egy jelentõs idõszakban.)
Dániában a nem-nyugati bevándorlóknak több mint 300% -kal nagyobb valószínûséggel nem sikerül a szükséges intelligencia tesztjük a dán hadseregbe való bejutáshoz.
Dr. Sennels azt mondja, hogy "a tudásképesség és az absztrakt gondolkodás egyszerûen alacsonyabb az iszlám világban."

Rámutat arra, hogy az arab világ mindössze 330 könyvet fordít le minden évben. Ez mintegy 20%-a annak, amit csak Görögországban fordítanak le.
Az elmúlt 1200 éves Iszlám csak 100.000 könyvet fordított le arabra, ugyanannyit, mint Spanyolország egyetlen év alatt.

10 török közül 7 még csak nem is olvasott egy könyvet sem.

Dr. Sennels rámutat a nehézségekre, hogy miért nem sikeresek a muzulmánok a Nyugaton: "Az alacsonyabb IQ együtt a vallással, amely elítéli a kritikus gondolkodást, biztosan megnehezíti, hogy sok muszlim sikeres legyen a mi high-tech tudásalapú társadalmunkban.

" Csak kilenc muszlim volt, aki valaha Nobel-díjat nyert, és öt olyan volt aki Nobel-békedíjat."

A Nature magazin szerint a muszlim országokban mindössze 10% -át hozzák létre a világ tudományos kutatásainak. (mért cikkek egymillió lakosra vetítve).
Dániában (Dr. Sennels hazájában) a muszlim gyermekek nagymértékben felülreprezentáltak a gyermekek körében a sajátos nevelési igény tekintetében.
Egyharmaduk (33%) a költséges dán iskolák által biztosított gyógypedagógiai szolgáltatást veszi igénybe; =1% -70% a testi fogyatékos muzulmán gyermekek száma Koppenhágában.
Tanulási képességük súlyosan érintett. A vizsgálatok kimutatták, hogy az iskolás arab gyermekek szüleinek 64%-a még 10 év után is írástudatlan.

A bevándorló muszlim diákok lemorzsolódása a dán középiskolákban kétszer akkora, mint a bennszülötteké.A mentális betegségek is egy végterméke a belterjes házasságoknak.
Minél közelebb van a vérrokonság relatíve annál nagyobb a kockázata a skizofrén betegségeknek.
A fokozott téboly lehet a magyarázata, hogy Dánia legnagyobb kórházában a klinikailag õrült bûnözõk 40%-a bevándorlói háttérrel rendelkezik.
Az USA sem mentes ettõl. Dr. Sennels szerint, "Egy tanulmány alapján 300.000 amerikainál azt mutatják ki, hogy a muszlimok többsége az USA-ban alacsonyabb jövedelmû, kevésbé képzett, és rosszabb a munkahelye, mint a lakosság egészénél."

Dr. Sennels arra a következtetésre jut:

"Nincs kétség afelõl, hogy a széles körben elterjedt hagyományos elsõ unokatestvérek házassága a muzulmánok között ártott a génállománynak.
Mivel a muszlim vallásban tiltják a nem-muszlimok közötti házasságot, az megakadályozza, hogy friss genetikai anyag kerüljön a lakosság körébe.
A génállomány genetikájának okozott kárt a Próféta tette, amikor az elsõ unokatestvérével kötött házasságot 1400 évvel ezelõtt.
Ennek elsöprõ közvetlen és közvetett emberi és társadalmi következményei lehetnek. "

A lényeg: az iszlám nem egyszerûen egy jóindulatú és erkölcsileg egyenértékû alternatívája a zsidó-keresztény hagyománynak.

Ahogy Dr. Sennels rámutat, az elsõ és a legnagyobb áldozatok maguk az iszlám muzulmánok.
Egyszerû keresztényi kötelesség, és a józan ész diktálta szükség, hogy megvédjük a nyugati civilizációt a pusztító iszlámmal szemben, és megállítsuk ennek a sötét és veszélyes vallásnak a terjedését .
Ezeket a súlyos szociális terheket is figyelembe kell venni, amikor létrehozzák az államok politikáját és az iszlám országokból való bevándorlással kapcsolatos intézkedéseket.

Forrás: magyartudat.com
Beküldte Pencz István
238 #14 bivaly
- 2018-02-11 21:09
A beltenyészet genetikai problémái ismertek. Embernél, állatnál egyaránt. Igaz, mára az ember sok esetben messze alatta van az állatnak. Testben, lélekben, gondolkodásban, életvitelében. Van, létezik, vegetál. Mint szellemi egysejtû.
267 #15 Perle
- 2018-02-11 21:35
Nyomorult élete van a fiatal fiúknak Afganisztánban. Ahhoz,, hogy valami megélhetéshez jussanak, nõnek öltözve, " táncoslányként" kell eladniuk magukat degenerált perverz pedofiloknak. Mindezt a XXI. században.:o:o
http://www.dailym...hiles.html

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.16 másodperc
3,398,208 egyedi látogató