Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Kiderült, miért támadt feletteseire a gyõri E.ON munkatársa

BelföldEz így elsõ olvasatra nem tûnik "rossz hírnek". Megérdelte-e a "kirúgást"? Nem tudom, de a diri egész biztosan nyársravaló, hogy a "helyettese" patkolt el, nem hõsiesség, csak merõ "véletlen". Tanulság: ha van lõfegyvered, fejre célozz és ne sokat habozz. Kést, tõrt, rejteni, utolsó pillanatban felfedve életpontra célozni! Persze demokratikusan! Kár, hogy ezt eddig nem így csinálta a sok "kirúgott" és "kilakoltatott", kisemmizett. Asszem oka mindenkinek van elég kibelezni a "nagyfõnököt". Rajta! De azért utána nem kell kiugrani az emeletrõl! Az elkeseredett munkás csütörtök hajnalban kezdett ámokfutásba az E.On gyõri telephelyén: az útját álló igazgatóhelyettest nyolcszor megszúrta, majd kivetette magát az ablakon.

A dohányzásról nem könnyû leszokni, de így sikerülhet! hirdetés

Úgy tudni, a cégnél korábban sofõrként dolgozó 53 éves férfi eredetileg az igazgatóval akart leszámolni csütörtök hajnalban. Csakhogy a gyõri telephely 43 éves igazgatóhelyettese az útját állta, így az ámokfutó végül nem az igazgatót, hanem a helyettesét sebesítette meg súlyosan. Az elkeseredett férfi nyolcszor szúrta meg áldozatát, majd eddig tisztázatlan körülmények között kiesett az épület második emeleti ablakán és meghalt.
hirdetés

Az igazgatóhelyettest kórházba vitték, ahol az orvosok hat órán át küzdöttek az életéért, hiába. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy végül a kórházban az életét vesztette. A Blikk úgy tudja, az ámokfutó 53 éves férfit egy héttel korábban rúgták ki állásából, és csütörtök reggel azért tért vissza a gyõri telephelyre, hogy elszámoljon egykori munkahelyén.

Az esettel kapcsolatban az áramszolgáltató közleményt adott ki, melybõl kiderül, hogy az elhunyt igazgatóhelyettest a cég saját halottjának tekinti. „Osztozunk a családtagok, barátok és kollégáink gyászában, munkatársunkat saját halottunknak tekintjük” – írták.
Link

Hozzászólások

254 #1 mujko
- 2018-02-10 13:12
Csak támadjon fel az a bizonyos,okos magyar vér ami nem engedi hogy a kurvaatyátok .
Sose felejtsétek,magyarok vagytok tehát a világ elsõ népe innentõl fogva a magyar mondja meg hogy mi van .
2 #2 gerry
- 2018-02-10 17:17
az útját álló igazgatóhelyettest nyolcszor megszúrta, majd kivetette magát az ablakon.

A dohányzásról nem könnyû leszokni, de így sikerülhet! hirdetés

Kicsit véres megoldásnak tünik így elsõre, de sok pénzt meglehet spórolni, ha nem költöd cigire (persze ha ki is ugrasz akkor másra se kell a továbbiakban,) az igazgatóhelyettesekért és egyéb léhütõkért meg nem kár. Valamint katonatisztekért, rendör ezredesekért, töketlen TEKesekért és a politikusokért se!s_vigyori
267 #3 Perle
- 2018-02-10 17:47
A cég saját halotttja az elküldött munkatárs is, a munkadó által gyilkosságba, öngyilkosságba kergetett ember. Ott dolgozott talán látástól vakuláig, ott halt meg a cég telephelyén. Ott mondtak fel neki az Amerikából átvett hétvégi felmondási szokás szerint, hogy a fönököt megkíméljék attól a kellemetlen pillanattól, hogy az kirúgott dolgozónak indoklást adjon és a szemébe nézzen.:|
684 #4 atacama
- 2018-02-10 20:11
Igen,igen.. az eggyik negatív,hõs a másik pozitív hõs..
mindkettõ otthagyta a fogát.. ennek fõ haszon élvezõje a diri...
tessék mondani celelmi háromszög ,celelem féltés szóba se jöhet?
A fõnök jó dógában szemet vetett Terézre vagy jolánra... aztán elõkerült a knife, A szomszéd nõje mindig zöldebb...
118 #5 keepfargo
- 2018-02-11 02:52
aki kész meghalni, annak könnyebb dolga van...annak elég a második emelet

egy volt szomszédomat (Sv.o.-ban) a negyedikröl segítette át az erkélykorláton valakije, kb. 11m esés után (magasföldszintes ház) életben maradt, de tolószék kell neki

egy régi haverom építkezési állványról szállt alá, kb.12 méter után fogott talajt, de (ügyes birkózó létére) sikerült a fejét egy kis elfordulással megvédenie, és az egyik karja lett részlegesen béna...késöbb megnösült , két szép gyereke született...aki ismeri; a kitünö Smigura Anti-ról emlékezem - remélem, ma is él...jó egészségben, 73 évesen.
2 #6 gerry
- 2018-02-11 07:14
"...egy régi haverom építkezési állványról szállt alá, kb.12 méter után fogott talajt, de (ügyes birkózó létére) sikerült a fejét egy kis elfordulással megvédenie..."

De csak azért, mert Smigura (Tatabányai Bányász SE - hatvanas évek) Szababadfogásu Birkózóként Pehelysúlyban volt, ami egy szintel magasabb a Lepkesúlynál és még bebábozódott kora emlékeibõl ösztönösen a még éppen meglévõ, bár sérült lepkeszárnyai (amiböl késõbb a karjai lettek - és persze már nem voltak annyira lepkeszárny-rugalmasak) segítségével landolt a mélyben...
s_Laptop
4 #7 Posta Imre
- 2018-02-11 08:49
Tételezzük föl, hogy indokolt volt a "késelés". Igen, tsztában vagyok vele, hogy az ún. "magyar társadalom" statisztkai szinten nyomorult elmebetegekkel megtûzdelt túlélési stratégiában jártas vegyes felvágott, de ha lecsupaszítjuk magát a jelenséget az ismert közállapotok évtizedes, évszázados, évezredes hozományára, minden különösebb ok nem kell már, hogy egy kizsigerelt munkaválllaló, aki lopásra, csalásra és hazugságra van kényszerítve minden módon és mennyiségben végre belevágja a bökõt abba, akit még el tud minden további nélkül érni. Nem tételezhetõ fel becsületes és tisztességes "vezetõ" azokon a helyeken. Kár lenne, ha a helyettessel lerendezõdne ez is, a fõnöknek ez a karmája, így valakinek be kell teljesíteni, s ahogy Gerry írta és én is ezért használtam fel ezt a tragikus "hírt", a "közszolgák" bizony szuronyra valók a közismert okoknál fogva. Nem igaz ám, hogy egy palesztin gyerek egy haleffel egy zsidó-gécit, vagy kettõt ha átküldhet a pokolra, akkor ezt egy magyar nem képes megtenni. Nem kell annyit mérlegelni meg taktikázni. ok a leszámolásra van ezernyi. Persze csakis demokratikusan!
80 #8 monguzking
- 2018-02-11 17:16
minden multi geci...mondjuk engem eddig nem rugtak ki---de én régi s tul jo motoros vagyok-igy lenyelik békát---de nincsenek illuzioim 2020 után minket magyarokat lefognak ölni....sajnûlom azzokat kik családosak---én könnyen harcolok s pusztulok--éltem eleget s voltak szép pillanataim---azért megnyugtat annak tudata hogy ök is elfognak pusztulni 2040-ig
118 #9 keepfargo
- 2018-02-11 18:54
gerry
lám-lám az oknyomozó újságíró kibújik belöled, de Isten tartsa meg a jó szokásodat
Imre
nem könnyü szabadulni attól a rémképtöl, hogy ha mi elkezdünk vért ontani, akkor ki húzza majd a rövidebbet...a kevésbé vérszomjas lenne az, attól tartok
(és ez szinte független a számbeli -és felfegyverzettségi viszonyoktól.) a gyülölet nem a magyar karakter alaptulajdonsága, inkább a kazároké, anélkül meg nehéz is vérfürdöt elképzelni. marad a csendes elsorvadás, ami olyan jól beindult, és megy ma is...
37 #10 HER
- 2018-02-11 19:31
Népirtás! Magyarország haldoklik! (Dr. Polgár Zoltán drámai felszólalása)
https://www.youtu...amyYJS7YyA
238 #11 bivaly
- 2018-02-11 21:04
HER !

Ma a János kórházban járva megfogalmazódott bennem, hogy az egészségügy fedõnév alatt a betegek és idõsek elõre megfontolt, aljas indokból elkövetett gyilkossága zajlik. A betegek ellátása idõnként a háborús övezetek gyógyszer, és kötszer , infúzió, de minden hiányát példázza ! Szét rohadt bútorok, alig személyzettel, elkötelezett, végtelenül kizsigerelt emberekkel. Több ablakról hiányzott az ablak !!! A régi két párhuzamos ablakszárnyak külsõ szárnya több helyen egyszerûen nincs ! Fûtsél , meg korszerûen, meg költség hatékonyan. Egy megállapítható, aránylag rend, és tisztaság.
Ez HER, az igazi népirtás ! A büdös kurva anyját a mélykeresztény, mélynemzeti kormánynak, ellenzékének, meg a rohadék igazgató fõorvos "uraknak"is ! Nélkülük nem menne ilyen simán, vagy egyáltalán. Mint tudjuk a kontraszelekció mûködik. Rohadék vagy ? Igen ! Rendben, te leszel az igazgató fõorvos. Nem kell a duma, hogy van kivétel !
A 10-es #-re reagáltam, nem biztosan azonos az indíték, a téma, de szorosan hozzá tartozik.
37 #12 HER
- 2018-02-12 11:18
Kedves Bivaly! Talán roszabb a helyzet, amit látunk az a külsõ, eredménye a belsõ katyvasznak!
Ha idõs az Ember ráadásul nem szed gyógyszert, a kezükbe kerûl, teletömik minden kitalált diagnózissal, arra adnak rengeteg infúziót, gyógyszart, és kéthét alatt nem jön ki, hanem viszik a hûtõbe. Több ismerõsömmel, megtették! Vízhajtó nélkül, fájdalom csillapító nélkül! Nem ecsetelem tovább!
Teszik a mai napig, sõt holnap is fogják, meg azután is!

De, még nincs vége a dalnak!http://titoktermi...u-zoldseg/
Ha ezt is túl éljük, és nem várjuk meg, akkor mi vagyunk a gyõztesek!
Így legyen!
4 #13 Posta Imre
- 2018-02-15 11:50
Azután rendezett vérfürdõt az EO.N-ban, miután lopás miatt kirúgták


Kilépési papírjaival érkezhetett a gyõri E.ON-hoz a késelõ, a portás nem gyaníthatta, hogy milyen szörnyûségre készül a férfi.

Egy emberként gyászolják kollégái az E.ON igazgatóhelyettesét, miután a kétgyermekes családapa egy tragikus gyilkosság áldozata lett múlt csütörtökön. S. Zsolt családja teljesen összetört a gyásztól – írja a Bors.

Azután rendezett vérfürdõt az EO.N-ban, miután lopás miatt kirúgták

Az áldozat egy özvegyet és két kisfiút hagyott maga után. A feleség az utolsó pillanatig reménykedett abban, hogy Zsolt túléli.

A késelõ valójában nem S. Zsoltra, hanem az E.ON igazgatójára pályázott. Azonban Zsolt az útját állta és feltartóztatta a férfit. A munkás ezután nyolcszor szúrt Zsoltba, majd kiugrott az ablakon. Zsolt életéért hosszú órákon át harcoltak az orvosok, de végül belehalt a sérüléseibe. Akárcsak a tá­madója, akinek az életét már szintén nem lehetett megmenteni.

Kiderült, hogy a zavarodott mun­kás már jó ideje dolgozott a cégnél sofõrként, azonban az incidens elõtt nem sokkal kirúgták.

Több évtizede sofõrként dolgozott, korábban nem volt gond vele. Most azonban azt beszélik, hogy nemrég lopáson kapták, a kocsikból csapolt le benzint, ezért rúgták ki. A gyilkosság napján a papírjaiért jött vissza. Sokkolt minket ez az egész

– mondta a férfi egyik ismerõse.

(Bors)
http://propeller....opas-miatt

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 1.07 másodperc
3,403,071 egyedi látogató