Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése

Külföldi sajtó: Orbán egy regionális központtá akarja tenni Magyarországot

BelföldElõször is, már az, csak nem Magyarország, hanem valami szutyok zsidó-cigány ganédomb, másodszor pedig nem orbán, hanem a kezek, akik mozg-atyák. Az Adevarul címû román lap a magyar kormány regionális vezetõ szerepre való törekvésével kapcsolatban foglalkozott Magyarországgal.

Az Adevarul címû liberális hátterû román lap Dan Dungaciu és Petrisor Peiu összehasonlító elemzését közölte csütörtökön a centenáriumát ünneplõ Romániáról és a regionális vezetõ szerepre törekvõ Magyarországról.

A szerzõpáros precedens nélküli, rejtélyes történetnek tartja azt, hogy Románia a teljes Fekete-tengeri gázt odaígérte három magyar vállalatnak. A még "tisztázásra váró" történetbõl - más román kommentátorokhoz hasonlóan - azt a következtetést vonták le, hogy az Magyarországot hozza helyzetbe, ahelyett, hogy Romániát segítené hozzá regionális súlya növeléshez.

A szerzõk szerint Orbán Viktor nemcsak egy új Magyarországot épít, hanem a Nyugat-Balkánt is magába foglaló teljes közép-európai térség központjává akarja tenni országát,

regionális energetikai elosztóként, közlekedési gócpontként, oktatási, technológiai és egészségügyi pólusként erõsítve nemzetközi befolyását, ezen célkitûzései elérésében pedig egy erõs és a teljes térségre kiterjedõ "nemzeti polgárságra" támaszkodik.

Az Adevarul cikkírói úgy látják, Magyarország nem revizionista, annál pragmatikusabb, és Erdély, sõt egész Románia, egyfajta hátországgá vált számára, amelynek lakosságát és erõforrásait saját fejlõdéséhez próbálja kihasználni. Példaként a Budapest-Kolozsvár gyorsvasút tervét említik, amely budapesti egyetemekre csatornázná be az erdélyi szürkeállományt, és magasan képzett szakembereket szállítana a magyar IT-cégek számára. Úgy értékelik: a "hátországban" az erdélyi magyarságnak "végrehajtói" szerepet szánt a budapesti politika.

atv.hu/MTI
Link

Hozzászólások

118 #1 keepfargo
- 2018-02-15 14:50
hátország?
hát ország?
vagy csak egy összelopott földterület erösen vegyes lakossággal?
inkább ezen törnék a bocskorosok a fejüket...tele vannak örménnyel, bulgárral, török is akad, magyar is található, na és a kedves dzsipszi lakosság, akinek teljes létszámát sosem fogjuk megtudni...
miért nem; mert mire megszámolnák, leszültek annyit, hogy lehet kezdeni elöröl
vagy, ami még rosszabb (az ún. nagyromániának), az, hogy kiderülne milyen b---ott sokan is vannak..
én már a 90-es években hallottam 4-5 millióról, ha az akkor igaz volt, mennyi lehet ma, 25-30 évvel késöbb ( meg is duplázódhatott, nem)?
lehet hogy orsóstól is ezért félnek...ki tudja, öt hova számolják?
809 #2 megmondhatom-e
- 2018-02-15 15:56
, hogy azért nem kell ráfogni mindent szegény Orbán Viktor fõminiszterelnök úrra ! Van annak a legénynek elég baja a saját mészárosával . ( "alapból" -így mondják pestiesen)
Õ nem akar semmit "Magyarországgal" , vannak akik sokmindent akarnak vele , a mészáros gazdája meg -
szegény- végrehajtja . Ezért cserében annyit lophat , amennyit már szégyell - mondta Netenyahoo . Mit akarhatna még szegény Orbán Viktor fõ-fõ -fõ . . ? Amit eddig lopott , az minden másnál van - elég ezt számontartani ! Már a mészárosa is remeg félelmében - 'iszen' !

Mi lesz vele , ha futni kell ? Ki viszi a bõröndöt ? Az nem is az övé ! Az a Viktoré !

Netinjahu meg rengeteg mindent akar és akartat fajtalantársaival . Ezek az emberszerû lények innen néznek ránk a nagy képernyõrõl . Pl ügyvédnek mondják magukat és ortopéd , csámpás fejükön/ szájukon kiáramló légáram hozta hangon elrángják , hogy egy "magyar" képviselõ verheti-e a feleségét , amiért férekettyintette magát és hogy az ilyen "magyar" feleségnevelõ - mondjon le mindenrõl ebben a zsidó közösségben / regionális zsidó központban ! ( de az nem mond le ! )

Vagy pl . bekapcsolva a hir tv-t elsõ megdöbbenésre azt hiheti a gyanútlan zenehallgató , hogy bekapcsolás elõtt a King Crimson - In the Court of the Crimson King - szöveget írta be a youtube keresõbe , mert a lemez borítójára rajzolt rémalak jelenik meg a tv-képernyõn !
De ez a rém/ szörny - mozog , nem énekel , artikulátlan , ocsmány hangot ad a "magyar" ügyekrõl beszélnek vele magyar betelefonálók - és a "lény" csinytalankodik velük ! - felháborító!

Zsidók / szörnyek vannak itt már mindenütt ! Zsidók undorítanak el alattomosan - ártatlan , gyanútlan magyarokat , antiszemitizmust kierõszakolva - akik magyar tv-t szerettek volna nézni , vagy legfeljebb végtelenített szerelmet , de nem otromba , eldeformálódott fejû , genetikai kettõs dns gyûrû nélküli hibásan világra jött (pottyantott) zsidó szörnyeket !

Hát most már éjjelnappal kövesslomó ? (ez Budapest ?)

Segítséééééééééééég ! Elég zsidóbóóól !

Nem kell regionális zsidóóóóóóóóóó központ !
118 #3 keepfargo
- 2018-02-15 16:38
megírhatom-e?

lehet, megtörténhet, mert ma már szinte semmi sem lehetetlen; hogy judapest éhezni fog, mert a magyarok, akik még dolgoznának, vidékre kényszerülnek: önáltatásból - önellátásba, és nem marad kenyér, tej, hús, Z. & Gy. a juda-belieknek - meg senki, aki fel is vinné nekik...
az lenne ám csak a cudar (córesz) világ...a kettészakadt csonka-ország...
judapesti zsizsikek húzhatnak le zsiófokra, már améknek van ott valamije/valakije,
s ahogy karinthy irta vala: az egész évben megvastagodott kamatlábaikat nyáron áztathatják a balatonyban...
819 #4 rozsola
- 2018-02-15 17:10
Hé ! hanyagoljuk az " antiszemita " dumát ! Nem szabad !
Látom elfeledtétek , " Királyok gyûlése lesz Budán ... " , " Pannónia Királya .... "
Nincs itt semmilyen Soronkövetkezõ- Terv.
Csupán " végrehajtás " van.
Sokan emlegtik a " pénzugyi világhatalmat " . Ennek egyik jelképe a " spekuláns Soros " , amint látjátok ennek van vége. Az Amnesty International meg a többi zsidó-fasiszta banda nem véletlenül ajvékol.
Amit most láttok nem más mint zsidómosdatás. A zsidaj túlságosan elmerült az önmaga által létrehozott " ge.iben " , vannak olyanok akik vagy nem akarnak továbbsüllyedni . Ugyanez folyik Izraelben. A " legtökéletesebb demokrácia " miatt az ország erõsen " elbuzult ". Nézzétek meg a nyugatot ! Genderõrület , perverzió , ostobaság. Kinek kell ez ?
4 #5 Posta Imre
- 2018-02-15 17:20
Rozsola, és mindezt egy kommunista zsidó-cigány g.ci, akinek a fija is kötsög és "keresztlény" szájából azért elég genderes kihallana! Ha az eddigieket "kereszténységnek" nevezik, akkor kösz, én nem kérek belõle.

Orbán Viktor: meg kell õriznünk keresztény kultúránkat

Meg kell õriznünk keresztény kultúránkat – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Veszprémi 7 Nap városi hetilapnak.

A kormányfõ a lap csütörtöki számában megjelent interjúban úgy fogalmazott: „azt a kultúrát kell megtartani Magyarországon, amelyben minden magyar ember otthon érzi magát, ezt pedig – függetlenül attól, hogy valaki vallásos vagy sem – úgy hívják, hogy keresztény kultúra.”

Orbán Viktor az ENSZ-jelentés kapcsán a migrációt népvándorlásnak nevezte, és kijelentette: az európai színtér után az ENSZ fórumain is el kell mondani, hogy Magyarország szerint a migráció veszélyes dolog, azt nem bátorítani, hanem inkább fékezni kell.

„Ahelyett, hogy nagy néptömegeket mozgatnánk egyik helyrõl a másikra, arra kell fordítani az erõinket, hogy mindenkinek ott segítsünk, ahol született, és mindenkinek legyen lehetõsége emberhez méltó életet élni a saját országában” – fogalmazott.

A miniszterelnök beszélt a nemzeti konzultációról is. Elmondta: az, hogy véleménye egybeesik a választópolgárokéval, „nagy erõt és felhatalmazást ad” számára.

Azt mondta: Magyarország ebben az ügyben egységes, „a magyar emberek jól látható és jól hallható többsége nem a Soros György által elképzelt országban akar élni”.

A nagy többség egy saját maga által megválasztott nemzeti kormány irányítása alatt álló Magyarországot akar – emelte ki Orbán Viktor.

A miniszterelnök Magyarország külpolitikai helyzetérõl azt mondta: a visegrádi országok együttmûködése sosem volt olyan erõteljes, mint most. Arról is beszélt: Brüsszelben mindenkinek ki kell állnia saját nemzeti érdekeiért, „és tudomásul kell venni, hogy ha valaki kiáll ezekért, akkor ott vita, küzdelem lesz”.

Vitában állunk, és ez jó hír, mert azt jelenti, van lehetõségünk küzdeni nemzeti érdekeinkért – jelentette ki a kormányfõ.

Orbán Viktor szerint Veszprém mindig is „kultúrváros” volt, és ez a karaktere egyre erõsödik. Kitért arra is, hogy „olyan papi vezetõk szolgáltak, szolgálnak ott, akiknek a hangjára érdemes odafigyelni, mert nemcsak a hívõk, hanem az egész ország, az egész nemzeti közösség számára van mondanivalójuk”.

A kormányfõ az interjúban kiemelte, hogy Veszprémben 1,64 százalék a munkanélküliség.

A Modern Városok programban kötött megállapodások betartását „becsületbeli ügynek” és a „politikai hitelesség próbájának” nevezte, külön említve Veszprémbõl az aranyosvölgyi viadukt tervezésének megkezdését, a veszprémi sportaréna bõvítését, az állatkert fejlesztését- Azt mondta: hamarosan lerakhatják az új városi uszoda alapkövét is.

Orbán Viktor szerint Porga Gyula veszprémi polgármester a megyei jogú városok vezetõi között komoly tekintélyt vívott ki magának, a Fidesz és a KDNP helyi országgyûlési képviselõjelöltjét, Ovádi Pétert pedig tehetséges, ambiciózus, tetterõs fiatalembernek nevezte.
https://magyarido...t-2802300/
819 #6 rozsola
- 2018-02-15 17:30
A " románia " projektnek vége van. Végeredmény : totális csõd.
Anno még a XIX. században a " görögök " ( értsd : zsidók ) nagyon udvaroltak " Minden Oroszok Cárjának " aki mellesleg az ortodox kereszténység legfõbb vezetõje az úgynevezett " Új-Bizánc " ( értsd : Új-Jeruzsálem ) projektet futatva. A Fehér Cár eljátszotta a " balfaxt " , a zsidajok szétbarmolták az Oszmán Birodalom közigazgatását. Az eredmény közismert : a Cár rohamlépésben haladt elõre csakhogy baxott átadni a " görögöknek az örökségüket ". Ipszilanti a "görögnek hazudott zsidó Havasalföldre menekült mivel a Cár nem " rendezte " a (holokauszt)kárpótlást. A " görög " lófaxt se kapott , helyette megkezdõdtek a zsidóellenes progromok Oroszföldön.
Ekkor a nyugati páholyok eldöntötték , a " Cárnak mennie kell ". A Cár viszont ellenállt. Egységes európai haderõ nem létezett mivel a Napoleon ( leendõ zsidó világcsászár ) projekt bebukott , a Cárt lehetetlen lett volna legyõzni. 1848 egyik célja volt az Európai Egyesült Államok létrehozása amelynek hadereje már partiképest lett volna Oroszországgal. Késõbb a Napoleon 2 azaz Hitler ( szintén leendõ zsidó világcsászár ) már nekiment Oroszországnak. Az eredmény ismert.
Visszatérve Romániához. Nos , azokban az idõkben már nagyon elszaporodtak a cigányok. Köztéma volt egy esetleges Cigány Állam létrehozása. Senki se támogatta , ekkor a zsidó " update " után már zsidó állam lett volna amely " fékentartja majd az odatelepített cigányokat ". A Cár ezt elfogadta. Létre is jött Románia.
Trianonban továbbvitték a dolgot , a feldarabolt Magyarországból odacsaptak egy jókora részt a Cigány-Zsidó Államnak.
Megalakult Románia de kellett egy király . Ekkor pakoltak oda egy Hohenzollert. A Hohenzoller egy a Habsburgoknak alárendelt " név " , egy Hohenzoller bár " magasrangú " de nem egyenrangú egy Habsburggal. A Hohenzoller negyedrangú egy Habsburghoz képest. Ferenc Ferdinánd felesége nem lehetett Habsburg , Hohenzoller " címet " kapott csak.
Milyen I. Vilégháború ? A Hohenzoller " román király " pofázhatott e egy Habsburgnak ?
Ok , lett Állam , lett király de kellene egy csöpp arany. Mivel Románia felett a Cár gyámkodott , a testvérek és hittestvérek összeadakozták a kkirályi vagyont amit letétbe helyeztek az Orosz Cárnál. A királyi Románia aranya Oroszországban van. Persze a Cár baxott odaadni a Hohenzollernek , ezért a Habsburgok segítették meg az " alárendelteket "
Kb ennyit Romániáról
819 #7 rozsola
- 2018-02-15 17:32
Ugyanmár !
Viktor csak pofázik amit " elõre megírtak neki ".
809 #8 megmondhatom-e
- 2018-02-15 19:21
-kösz kedves rozsola - megint tanultam , pedig nem akartam !
Olyan stuck up vagyok , hogy úgy gondoltam , már mindent tudok , pedig switched on kéne legyek . (mint mindenki aki a kettõs spirál útján szerezte , amije van - nem úgy ,mint a kísértet-lények )
Igen , Romániának szaga van. (többször átkeltem - nem tudtam eldönteni , Bulgária v Románia-é a büdösebb )

Antiszemitázni - úgy tudom- csak nekem szabad , I was granted the licence for it - akinek a családját nagyjából kiirtották a férgek sõt több ! -annak szabad . Bocs , ha valakit zavar, de kérem , gondolkodjon el . . . !
Epitaph - szintén King crimson segít - nem muszáj nézni a pofát közben , mert csinytalany dagadt !

Upon the instruments of death -the sunlight brightly gleams ! ! !
But I fear tomorrow I'll be crying!
154 #9 kakas
- 2018-02-16 08:44
4 #10 Posta Imre
- 2018-02-16 09:01
819 #11 rozsola
- 2018-02-16 14:18
Szerintem meg inkább " Nemonddmeg "
Aki antiszemita propagandát terjeszt azt pofánrúgom ! Itt nincs antiszemitizmus ! Senki sem bántja zsidókat , a zsidó itt " békében élhet ". Ezért szó sem lehet semmilyen " különleges státuszról " , mindenféle katonai-félkatonai zsidó gárdáról , zsidó önvédelmi szervezõdésrõl !
Magyarországon ismeretlen fogalom az " antiszemitizmus ".
Mindenki számára érthetõ ?
267 #12 Perle
- 2018-02-20 10:05
Hulladék újrahasznosító regionális központ is lesz itt:
http://faktor.hu/...=hirkereso

a használt autó, használt ruha, bútor után.
:|

Hozzászólás küldése

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Generálási idő: 0.96 másodperc
3,391,428 egyedi látogató